Találatok a következő kifejezésre: Ha a 20 hetesen azt mondta (2 db)

Ha a doki 20 hetesen azt mondta hogy kislányunk lesz, akkor azt vehetem biztosnak? Nagyon magabiztosan mondta.

Azt mondta h. Semmi jel nem utal arra hogy kisfiú, mert ? egy n?i nemi szervet lát, de viszont nekem egy csomóan azt mondták hogy szerintük meg kisfiú lesz, mert úgy néz ki a hasam.Nem szeretném,hogy most bevásárolunk egy kislánynak,és közben meg meglep minket a pici.Szerintetek vehetem biztosra,és elkezdhetünk vásárolni a kislánynak,vagy pedig még várjak a köv.ultrahangig.Csak az meg azt hiszem a 32.hétben lesz csak.

Legjobb válasz: Ha van rá pénz/mód, akkor nézesd meg egy 4D ultrahangon is, ott talán jobban látszik. De azt se vedd készpénznek. Barátnõmnek az orvos tisztán látta, hogy fia lesz, aztán kislány lett. Nekem lányt jósoltak, és fiam lett, szóval még bármi lehet.

Ha van rá pénz/mód, akkor nézesd meg egy 4D ultrahangon is, ott talán jobban látszik. De azt se vedd készpénznek. Barátnõmnek az orvos tisztán látta, hogy fia lesz, aztán kislány lett. Nekem lányt jósoltak, és fiam lett, szóval még bármi lehet.
Szia! Én azt tanácsolom, hogy menj el 4d-re, ott tutira mmegmondják.Annyit megér szerintem, hogy biztosra menjél. Boldog babavárást.
na, a has formájáról csak annyit, hogy nõvéremnek tök csúcsos hasa volt, mindenki mondta fiú lesz, persze az u.h. szerint lány.lány lett. most nekem szintén nagyon csúcsos hasam van, és u.h.szerint fiú.már 3x mondta a doki.szerintem, hihetünk a dokiknak. 31hetes kismama, boldog babavárást
Én 18hetesen voltam 4d ultrahangon, ott mondták hogy kisfiú de mi is láttuk a nagy herezacsiát.Utána dokim is megerõsítette.Most 32hetesen voltunk megint 4d. azóta se változott semmi.A sima ultrahang nem tudom mennyire biztos.Üdv 33hetes kismama

20 hetesen a baba még nem mutatja magát, de a doki szerint ha háttal is látszik a képernyőn, észre kéne venni, hogy fiúcska. Azt mondta, hogy inkább kislány. Igaza lehet?

Legjobb válasz: Szerintem az a biztos, ha a kisfiú szembõl "kitárulkozik". Mi is így láttuk a fiunkat, a kislányunknál már csak a genetikai vizsgálat volt biztos.

Szerintem az a biztos, ha a kisfiú szembõl "kitárulkozik". Mi is így láttuk a fiunkat, a kislányunknál már csak a genetikai vizsgálat volt biztos.
Szia! Nekem se tudták megmondani 20 hetesen mert nem mutatta meg várok a köv Uh -ig mást tenni nem tudok.
Barátnõm 28 hetesen , de akkor is csak a 4Ds uhn látta meg, hogy fia lesz. Van igazság abbanM amit a doki mond, de azért százasra ne vedd, hisz kisbabáknál még bármi lehet, még le sem szállt a golyócskája:-)
Nekem 12 hetesen megmondta hogy kisfiú 16 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!