Találatok a következő kifejezésre: Ha a 20 (1685 db)

Ha a 20 éves gyerek ki kezd a tanárával, akkor mi lesz a baj?

Legjobb válasz: 1.A tanár állása forog veszélyben. 2.A diák tanulói jogviszonya is veszélyben foroghat,fõleg,ha már 20 éves a diák. 3.Szégyen lesz,mint a tanárnak,mint a 20 éves "gyerek"-nek. 4.A tanárnak nem lesz valami jó hírneve.

1.A tanár állása forog veszélyben. 2.A diák tanulói jogviszonya is veszélyben foroghat, fõleg, ha már 20 éves a diák. 3.Szégyen lesz, mint a tanárnak, mint a 20 éves "gyerek"-nek. 4.A tanárnak nem lesz valami jó hírneve.
Egy 20 éves nem gyerek. De akkor sem megengedett a tanár és a diák közötti párkapcsolat.

Mit szólnál, ha a 20 éves lányod terhes lenne?

40 éves nő vagyok,a lányom 20 éves és babát vár. A környezetünkből észrevettük,hogy sokan támadják őt,hogy mégis miért kell ilyen korán szülnie miből fogja eltartani stb.A párkapcsolata stabil,nagyon szeretem a barátját és ők is egymást.Külön lakásba vannak,ha bármi történne akkor az én másik házamba tudna a lányom/tudnának együtt menni. Egyetemre jár.Miért kell egyből megszólni,a háta mögött kibeszélni őket,amikor látni rajtuk hogy boldogok? Mindenki azzal jön,merthogy a pénz... ezek az emberek esetleg irigyek lennének? Nem gazdagok vagyunk,csupán tudunk örülni egy babának.Nem értem miért kell bántani valakit aki 21 éves korába fog szülni. Nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: "40 éves nõ vagyok,a lányom 20 éves és babát vár. " Te hány éves voltál, mikor õt vártad? :-) Ne foglalkozzatok másokkal, és ennyi. Az emberek imádnak mások életébe belepofázni, ha 25 lenne, vagy épp 43, abba is belekötnének, nem kell vele törõdötök.

"40 éves nõ vagyok, a lányom 20 éves és babát vár. " Te hány éves voltál, mikor õt vártad? :-) Ne foglalkozzatok másokkal, és ennyi. Az emberek imádnak mások életébe belepofázni, ha 25 lenne, vagy épp 43, abba is belekötnének, nem kell vele törõdötök.
Igaza van az elöttem írónak. Ha komoly a kapcsolatuk, szeretik egymást, ho a hiba.Felnött nö, tudja mit tesz!! Örüljetek, és jó egészséget nekik! :)
40 éves vagy.(én is ) 20 éves a lányod (nekem a fiam 20 éves) ezek szerint mindketten 20 évesen szültünk.. Legközelebb ha szóvá teszik neked hogy a lányod miért vállalja be 20 évesen a babát, nyugodtan kérdez rá az illetõre ha tudod hogy neki is felnõtt gyereke van hogy "és mond, te hány éves is voltál amikor a fiad/ lányod született??"
Az, hogy ne foglalkozz vele. Ha késõbb szül akkor az a baj, ha korán akkor az, ha házasság nélkül akkor felelõtlen, tök mindegy, valaki úgyis a nemtetszését fejezi ki. Én meg 30 évesen szültem, házasságban, stabil anyagi helyzetben, mégis elvált lettem. Ne foglalkozzatok vele, örüljetek a babának, nem egy megesett 16 éves kislány, ha van helye a kicsinek és szeretitek, akkor az a lényeg.
8/8 nak teljesen igaza van, és másoknak is.. A legfõbb kérdés: Most miért olyan fontos, hogy mit szólnak mások? Nem az itt a baj, hogy a mások véleménye fontos ebben az ügyben?
tényleg fölösleges mások véleményével foglalkozni.. 20 éves, felnõtt ember... majd õt eldönti hogy mit akar, másnak semmi köze hozzá... fõleg olyannak nem aki nem is rokon
Az elsõ mindent elmondott.... Az anyám szemében én azért vagyok felelõtlen, mert 3 gyereket szültem, majd miután férjem kattant (megvert) és elváltam... Ha van rajta sapka az a baj..tipikus esete.
Én 21 évesen lettem anya. Igaz becsúszott baba volt. Volt egy lakásom (örököltem nagyimtól), egyetemre jártam, mellette dolgoztam. Párom 23 volt, dolgozott. Minket is megszóltak, hogy tönkretesszük a fiatalságunkat. Szerintem ennél jobban nem is alakulhatott volna az életem. Átmentem levelõzõre (ezt mondjuk a szüleim fizették), mire a kicsi 2 éves lett, végeztem. Õ ment bölcsibe én dolgozni. Ha újrakezdhetnénk ugyanígy csinálnánk.
Én már nagyon örülök, hogy a mai világban korán vállaltam gyereket, mert rengeteg nagyszülõi segítségem volt, ezért viszonylag gondtalan volt a gyerekem elsõ 3 éve, mikor nagyon kellett a segítség, mert még nem tudtam dolgozni és a párom fizetése kevés volt. Ha addig vártam volna, mint a többi osztálytársam, hogy 30 felett vállalok, már nem lett volna ez a sok segítségem és borzasztó nehéz lett volna. Úgyhogy én már pont ezért el is határoztam, hogy a saját lányom esetében nagyon pártfogolom, ha megtalálja a párját, hogy ne elõször a karrier stb érdekelje, hanem a gyerekvállalás. Azóta egyébként szép karriert futottam be és sokkal kellemesebb lelkiállapotban, így, hogy gyerekem van, mert, mint másoknak már nem "ketyegett" a biológiai órám...
Ilyen körülmények közt semit, örülnék. Értem, hogy zavar az ilyesmi beszéd, de te meg azt értsd meg, hogy nagyon sok ember/család értékrendjében 20 évesen gyereket vállalni "felelõtlenség". Mondjuk olyan szempontból én is annak gondolom, hogy azért 20 évesen elég ritka az olyan komoly háttérrel rendelkezõ párkapcsolat, amiben biztonsággal lehet vállalni. És itt az utolsó szempont a pénz, hanem az, hogy még jóformán semmi élettapasztaltuk nincs, nem vészeltek át komolyabb nehézségeket stb. Külsõ szemlélõk gyakran reálisabban látják a dolgokat, mint a család, akik épp örülnek egymásnak meg a babának. Ettõl még primitív dolog ezt hangoztatni és kibeszélni.
tegnap 22:11 Öröm lehet egy ilyen optimista ember mellett élni!:)
10.válaszoló vagyok. Arrafel írok, hogy mennyien leszólják, hogy az ilyen lány a szüleik nyakára szülik a gyereket.Szerintem ti a saját még gyereket szülni nem akaró hozzáállásotokból indultok ki, mert , aki anya, az nemigazán áll így hozzá. Én úgy veszem észre, hogy a kérdezõ igenis örül az unokának, az én történetemhez pedig szintén hozzáteszem, hogy az én szüleim is borzasztóan akarták az unokát, mikor megtudták, hogy beesett(mert nekem nem tervezett volt) azóta is a szemük fénye és én is örülni fogok neki és korán még jobban, mert annyival többet tudok majd vele lenni!
ma 08:23 Sajnos sok a rosszindulatú ember! Én is azért írtam az egyik válaszadónak, hogy öröm lehet ilyen optimista ember mellett élni. Igaz az optimistát ""gondoltam.
8:25 as hál'istennek én már túl vagyok azon, hogy rosszul essen az ilyen tömény rosszindulatú ember véleménye és tudod miért, annyira átlátom, hogy az egész abból fakad, hogy õ maga milyen szerencsétlen és mennyire nem teljesültek a vágyai és valószínûleg nem is hisz abban, hogy valaha is teljesülni fog, azért ilyen rosszindulatú hidd el.
Ilyenek az emberek... Hugommal egyszerre voltunk terhesek, õ 21 én 28 voltam, én férjnél, õ 3 éves kapcsolatban, mire meglett a kicsi, szintén férjnél. Anyagi rész is mindkettõnknél megvolt. Õ azt hallgatta, hogy minek ilyen korán, én azt, hogy sietni kellett volna, mert ilyen öregen (wtf?) már veszélyes...
tegnap 23:03-nak teljesen igaza van, ha õk így akarták akkor miért kell állandóan bizonygatni?
Mit szólnék? Sok boldogságot, azt! A sok károgóra meg nem kell hallgatni, fõljenek csak a levükben. Mindenki magával foglalkozzon.
Ohhh igen irigyek egy nincstelen tanulatlan munkanélküli lányra aki az anya nyakára szüli a gyereket. Pár hónap és otthagya a pasi. kiesik a suliból és megy hozzád te meg majd nevelheted a gyereket amig õ pasizik meg bulizik talán lesz valami minimálbéres melója de ez se túl valószinû.
Akkor én nem szòlok semmit:) 23 éves vagyok, és egy hònapos babânk van:) ja, friss hàzas vagyok:)
mindenki úgy él, ahogy neki jól esik. bár nekem 20 évesen nem a gyerek körül forogtak a gondolataim. nem muszáj ahhoz fiatalon szülni, h fiatalos anyuka lehess. valóban fontos, h néhány év munkaviszony után szüljön csak, hiszen így kap gyedet, így könnyebb neki visszatérnie a munkába. nulla tapasztalattal, kisgyerekkel nem könnyû jó állást találni. persze, a pénz nem minden, de ha már gyerekem van, akkor igenis fontos, h jó körülményeket tudjak neki biztosítani.
én annyi idõs vagyok mint a lányod és biztos, hogy nem szülnék ennyi idõsen, pedig anyám is 19, 5 volt, mikor nõvérem született. de az akkor volt. ma már más egy mostani 20 éves és egy 20 évvel ezelõtti 20 éves. a maiak közt sok életképtelen. szerintem felelõtlenség 20 évesen egy gyereket bevállalni. van egy pár ismerõsöm(szám szerint 3) akik szintén ennyi idõsek és bevállaltak egy gyereket(stabil kapcsolat megvan, szerintem még a szülõi támogatás is). én spec nem vállaltam volna be de nem is vagyunk ugyanabban a helyzetben. majd egyszer én is fiatal anya szeretnék lenni de nem 20 évesen, mikor még szinte semennyire se önállósodtam.
Ha jól számolok, Te is ennyi idõs voltál, nem? Szarjátok le a másokat és éljetek/éljenek úgy, ahogy nekik nektek jó és kész.
Ne foglalkozz velük, örüljetek a picinek:-) A baj az, hogy túlságosan is úgy éljük a saját életüket, hogy az mások elvárásainak megfeleljen. Gratulálok a babához!
ismerõsöm 19 év már van egy 3 hónapos kislánya, kapcsolata a férjével normális, de a fiú szüleinél laknak az emeleten. Egyiküknek sincs állandó munkája. Szóval örülhetsz, az irigykedõkkel meg nem kell foglalkzoni.
Szerintem nem is annyira életkor kérdése ez, van akiket 30 évesen se engednék szülni mert képtelenek lennének normálisan felnevelni, van akik pedig 20 évesen is tökéletesen alkalmasak rá mert van felelõsség érzetük. Az õ életük, õk tudják mik teszik boldoggá õket, mik legyenek a prioritások az életükben. Ha a gyereknek örülnek jobban mint a karriernek és pénznek az szuper dolog, jó nevelést kaptak ezek szerint. A többiek meg nem tudják mi a jó nekik ezért sablonokat használnak mintának, amik azt hiszik majd elvezetik õket a boldog és tartalmas élethez. Pedig nem...

Tisztelt Főorvos úr! Minimális gombás folyásra kaptam 20 napig tartó kúpos kezelést! Az első kérdésem az lenne, hogy ha a 20 nap alatt megjön a menstruációm, akkor meg kell-e szakítani a kúrát, vagy közben is folytatható? A második kérdésem pedig, hogy eb

Tisztelt Főorvos úr! Minimális gombás folyásra kaptam 20 napig tartó kúpos kezelést! Az első kérdésem az lenne, hogy ha a 20 nap alatt megjön a menstruációm, akkor meg kell-e szakítani a kúrát, vagy közben is folytatható? A második kérdésem pedig, hogy ebben az esetben a páromat is kezelni kell-e és ha igen, akkor elég ha nála csak Canesten krémet alkalmazunk egy darabig? (Nála nem jelentkeztek tünetek.) Válaszát előre is köszönöm: Anna

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációja jelentkezik, a kúpok alkalmazását szüneteltetni kell. Ha párja tünetmentes, akkor őt nem kell kezelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációja jelentkezik, a kúpok alkalmazását szüneteltetni kell. Ha párja tünetmentes, akkor őt nem kell kezelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos úr! Minimális gombás folyásra kaptam 20 napig tartó kúpos kezelést! Az első kérdésem az lenne, hogy ha a 20 nap alatt megjön a menstruációm, akkor meg kell-e szakítani a kúrát, vagy közben is folytatható? A második kérdésem pedig, hogy eb

Tisztelt Főorvos úr! Minimális gombás folyásra kaptam 20 napig tartó kúpos kezelést! Az első kérdésem az lenne, hogy ha a 20 nap alatt megjön a menstruációm, akkor meg kell-e szakítani a kúrát, vagy közben is folytatható? A második kérdésem pedig, hogy ebben az esetben a páromat is kezelni kell-e és ha igen, akkor elég ha nála csak Canesten krémet alkalmazunk egy darabig? (Nála nem jelentkeztek tünetek.) Válaszát előre is köszönöm: Anna

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációja jelentkezik, a kúpok alkalmazását szüneteltetni kell. Ha párja tünetmentes, akkor őt nem kell kezelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben menstruációja jelentkezik, a kúpok alkalmazását szüneteltetni kell. Ha párja tünetmentes, akkor őt nem kell kezelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

+20 nem szűz fiúk! Mit szólnátok, ha a 20 éves barátnőtök bevallaná, hogy még szűz, de őrült nagy a libidója?

Õszintén, légyszi. Nem kell köntörfalazni!

Legjobb válasz: most én vagyok eltájolva, de a libidó az más néven nem pénisz?

most én vagyok eltájolva, de a libidó az más néven nem pénisz?
Mit szóljak hozzá? Mehetünk, akkor az ágyba.
Lefektetném az ágyra és kinyalnám. Puszi!:)
mindenesetre elvenném neki, bár sanszos, hogy nem te leszel az utolsó férfi az életében...
nem :D a libidó a szexuális étvágy!
Örülnék neki?
Nem vagyok szûz, válaszolhatok?
Õszintén.Ne álmodozz.
meglepne a dolog, de szívesen beavatnám a rejtelmekbe :)
Nyomban szétkúrelném.
semmit
Azt, hogy valószínûleg bekattant 20 éves korára ha ez a 2 dolog egyszerre fennáll.

Mekkora az esélye annak, hogy ha a 20 as terhesteszt negatív lett a 10-es pozitív lesz? (2 napja késik)

Legjobb válasz: 20 as a mesi elmaradása után egy héttel mutatja ki a 10 es meg meis napjn is akár hiszen az érzékenyebb

20 as a mesi elmaradása után egy héttel mutatja ki a 10 es meg meis napjn is akár hiszen az érzékenyebb

Nagy baj ha a 20. héten esedékes ultrahangra később kaptam időpontot?

Most vagyok a 18. hétben, bejelentkeztem a korházba uh-ra, 2 hét múlva szerettem volna az id?pontot, de de azt mondták hogy 6 hétre el?re minden hely betelt. Ezért csak márc 27-re kaptam. Akkor már simán elmúltam 20 hetes. Lehet ez probléma?

Legjobb válasz: 20 hetesen nincs olyan ultrahang ami létfontosságú lenne!!Nekem sem volt én 4 hetente járok mostmár. Ami muszály volt idõre az a 12.heti és a 18. Semmi gond nem lesz a doki akkor mondta volna!

20 hetesen nincs olyan ultrahang ami létfontosságú lenne!!Nekem sem volt én 4 hetente járok mostmár. Ami muszály volt idõre az a 12.heti és a 18. Semmi gond nem lesz a doki akkor mondta volna!
Szia! Én is pont így jártam, csak én a 12 hetes uh-ra a 14 hétre kaptam idõpontot. Nekem is azt mondták nem tudnak elõbbi idõpontot adni. Így elmentem 14 hetesen. És ott az uh-os orvos kérdezte hogy-hogy ilyen késõn mentem. Én meg mondtam h nem adtak elõbb idõpontot hiába mondtam mikor töltöm a 12 hetet. Pont jött az oszt. vezetõ fõ orvos, és õ mondta h ha véletlenül elõfordulna még1szer ilyen ne várjak, menjek be és mondjam h nekem most esedékes az uh. biztos fogadni fognak, vagy elõtte kapok egy sûrgõsségi beutalót h pont abban a hétben történjen az uh. amikor annak kell. Remélem segítettem :)
Szia, Ha tudsz keress fel egy magándokit elõtte, aki megnézi a picit, ennek az UHnak annyi a kikötése, hogy ORVOSNAK kell megcsinálnia, nem elég a szonográfus. Ha az eredmények jók, akkor igazából semmi problémát nem okoz, hogy nem épp 20hetesen mész. (Ez az olyan utolsó lehetõség, hogy a BETEG babákat elvegyék, ha kiderül, maximum ez miatt nem szerencsés az idõpont. De ez nálad nem áll fent.) 23hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Akkor megpróbálok elõbb elmenni vagy idõpontot kérni.
Szia! Én nem is voltam 20 hetesen UH-n. 16. héten voltam, utána 18. héten kontroll UH-n, majd 22. héten voltam a következõn. És most megyek köv. hétena 26. hetesre. Boldog babavárást!
A második nagy ultrahangot 18-20 hetesen csinálják.Mindenhol más a "szokás".Nincs ebben semmi különös.Én is 20 hetesen megyek UH-ra.

Ha a 20 éves fiad bejelentené, hogy meleg és van barátja, hajlandó lennél a fiad "szerelmével" találkozni?

Legjobb válasz: én is 20 vagyok, de a nagymamám zokszó nélkül fogadta nagybátyám másságát (nagymama kb. 62 nagybátyám meg 27 körül) simán meglátogatta, találkozott a sráccal, majd a következõvel...

én is 20 vagyok, de a nagymamám zokszó nélkül fogadta nagybátyám másságát (nagymama kb. 62 nagybátyám meg 27 körül) simán meglátogatta, találkozott a sráccal, majd a következõvel...
Igen. Ha a fiamnak fontos, nekem is. A többi csak részletkérdés.
Igen.
Igen.Az nem lényeg, hogy õ is férfi, az a fõ, hogy a fiam azért van vele, mert szeretik egymást. Ha te vagy ebben a helyzetben kedves Kérdezõ, te is tedd ezt.Ne ûzd el magad mellõl a fiadat.
Igen, természetesen. Mindegy mit szeret, a fiam.
Úgy kell õt és a barátját elfogadnod amilyenek. Sajnos ez van, változtatni már nem tudsz rajta. Próbáld meg ebbõl is a legjobbat kihozni. Lehet, hogy a szerelme egy nagyon értelmes, normális ember. Érdemes lenne neki legalább egy esélyt adnod:)
Nekem van fiam, de nem tudom, hogy hogyan viselkednék. Igen, tényleg azt kellene mondani, hogy aki neki fontos, meg õt boldoggá teszi arra kíváncsi vagyok, hiszen a fiam boldogsága mindennél fontosabb, de nem vagyok benne biztos, hogy el tudnám fogadni.
"hajlandó" ? miért szülted és nevelted fel? ha õ vele boldog akkor hol itt a probléma?
Az AIDS-nek mi köze a melegekhez, te szerencsétlen?
Igen, csak én például szeretnék unokákat.
b*zdmeg mi a szarért tetted idézõjelbe a szerelmét?attól h mind a ketõ pasi még ugyanugy járnék és rendes a SZERELME
Az, hogy valaki homoszexuális lesz, nem nevelés kérdése. Ez már a születés elõtt eldöntõdik, hogy a gyereknek milyen lesz a szexuális orientációja. Te sem utálod a Down-kórosokat vagy az autistákat, nem küldöd õket a pokol tüzére, nem akarod kiírtani õket ( sajnos van ilyen ismerõsöm ). NEM lehet "kinevelni" valakibõl a homosezxualitást. Pontosabban kilehet, de az eredmény elég kétes. Lehet, hogy a gyerek azután hetero lesz, de hogy a huszas éveinél enm húzza tovább az is biztos. Akiket átneveltek, az esetek óriási többségében 18 éves korukra teljes lelki idegroncsok lettek, orvosi esetek.
Persze!
Az én szüleim ismerik a barátomat. Idõvel rájöttek, hogy komoly a kapcsolatunk és nyitottabbá váltak ilyen téren. Ma már a párom gyakori vendég nálunk és kedvelik. Bár mi se így kezdtük, nekünk is át kellett esni néhány vitán otthon. A barátommal biztosan nem élünk bûnben. Ha két ember szereti egymást az nem lehet bûn. A bûn a lopás, a gyilkolás és az amivel ártasz másoknak. Mi kinek ártunk azzal, ha egy párt alkotunk? Sajnálom azokat a melegeket, akik elnyomják magukban. Lehet, hogy nem fogad el a társadalom teljesen, de amikor a párommal vagyok ez nem is számít. Akkor csak mi ketten vagyunk és szeretjük egymást. Aki ettõl akar menekülni azt csak sajnálni tudom, de mélységesen. 22 meleg F.
Nem volt idegem mindet elolvasni.Mindenesetre én nem tenném ki a gyerekem az utcára.Így is el lehet veszve, gondolom neki is épp elég nagy teher ez, hát még mi lesz akkor, ha magára hagyják.Találkoznék a barátjával is, jobb egy szülõnek, ha tudja, hogy kivel van a fia.
Nincs bibi, a kísértés nem bûn, és addig még lesz bõr a képemen, amíg erkölcsös maradok...
Hagy mondja a magáét, ilyen egy lelkileg beteg ember, aki megtagadja önmagát.Majd ha megöregszik, talán rájön, hogy nem ártott volna életében kiteljesedni. Idézem a kis drágát: " megfertõz a homosexualitás már gyerek korom óta" Na itt a bibi.És még te pocskondiázod a melegeket?Neked aztán van bõr a képeden.19 éves kis tacskó.Elõbb nõj fel, éld meg azt amit meg kell, utána szövegelj.És vedd le végre a szemellenzõdet, mert még orra buksz.
Dehogy sikerült, frissen regisztrált, nem látjátok?:) Csak provokálni akar...
És oda jutott a társadalom, hogy sikerült belétáplálni ezt. Legyetek büszkék magatokra ti nagy magyarok...
*járnak és rendesen a szerelme
Igen, sõt kérném is, hogy mutassa be.
Te jo isten ennyi bantast a melegekre. Ugyanolyan ember mint egy hetro. Kit erdekel hogy a haloszobaban ki mit csinal es kivel.? egy meleg sose zaklat hetero ferfit, még egy hetero eroszakos a nokkel
Ja igen, mert ha meleg a gyerekem az bûn, azt ne fogadjam el, tagadjam ki, de ha 14 éves kora óta bulizik, iszik, cigizik, drogozik, b*szik fûvel-fával, tiszteletlen, visszapofázik, és hasonló, amit a mai tinik mûvelnek, az teljesen rendben van... ugye?
Teljesen elfogadom a melegeket, nem érdekel kinek mi a véleménye róluk van meleg családtagom, a vallás meg nevetséges kétszínû dolog. Józan ész és felvilágosultság a lényeg.
Te és a jóérzés...Jujj.
A vallás és a melegség elítélése között nincs összefüggés. Minden jóérzésû ember elítéli a buzeránsokat.
ez természetes..attól még a fiam de miért van idézõjelbe h szerelme?-.-
Ha van melegség, akkor a szülõnek kell észrevennie, ki kell nevelnie belõle ezt a rendellenességet.A gyerekben kell tudatosuljon hogy ez nem helyes, és küzdjön ellene. És ha nem lehet kinevelni? Akkor hát legyen meleg, és élvezze ki gyarló életének örömeit, mert az örök kárhozat pusztító lángjaiban lakol majd meg... Az ilyen végtelenül buta, intoleráns, nulla empátiával rendelkezõk fognak a kénköves pokolban megdögleni, te vallási õrült majom.
Én is 20 év körüli meleg fiú vagyok, és amikor odajutok majd hogy lesz párom elvárom a szüleimtõl hogy fogadják el a páromat, és a kapcsolatunkat. Ha nem, akkor ennyi volt, megpróbálom majd felhomályosítani õket mint most az elõttem szólókat: -nem én tehetek errõl, -nem választás kérdése, -semmi rossz nincs benne, -kb hülye vagy ha nem fogadsz el, mert ez olyan mintha azért utálnál mert zöld a szemem, vagy balkezes vagyok... ;)
Nem vagyok aberrált, sem pap, hanem egy roncs, aki mar sokat szenvedett, mert nem akar meleg lenni. Ez az igazszág, én is beteg vagyok, megfertõz a homosexualitás már gyerek korom óta. Csak én tudom hogy milyen nehéz megölni a bûnös éerzelmeket. Talán nem vagyok méltó embernek, de így 19 évesen még nem végezhetek életemmel, csak reménykedhetem...
Isten áldana minket, ha a homoszexualitás lenne a társadalmunk legfõbb problémája. Majd akkor sírjál a média miatt te.
jézus, azért látom vannak itt enyhén aberrált emberek. Te arra nem vagy méltó, hogy ember légy. Hogy lehet valakit utálni a nemi hovatartozása miatt? Lehet, hogy sokkal értékesebb ember, mint te, mert sokkal emberségesebben bánik az emberekkel, és jobban próbál beilleszkedni, csak hogy elfogadják. Ha meg ennyire Istenben bízol, miért nem mentél papnak???
Csak azt nem értem, hogy miért van idézõjelben az, hogy szerelmével.
Még szép! Ha már a gyerekem, had tudjam meg, kivel tölti az idejét. (Nagyon remélem, ha egyszer ilyen helyzetbe kerülök, nem kell bejelentenie, mert eléggé ismerem õt)
ha jó szülõ vagyok, akkor természetesen igen.
Igen, kénytelen lennék. Azért biztos megrázna a dolog. Megpróbálnám elfogadni a dolgot valahogy, végülis a fiamról van szó...
Bár lányom van, de ebben az esetben is elõfordulhat, hogy meleg lesz. Nem nagyon örülnék neki, de azt akarnám, hogy boldog legyen és ha õ így boldog, akkor megpróbálnám a találkozást és megpróbálnám kedvelni a "szerelmét".
Persze, sõt, nemhogy hajlandó lennék, de szeretném is megismerni. Bár azért remélem, hogy a fiam nem lesz meleg, de ha mégis az lenne, attól még ugyan úgy szeretném, és a szerelmét is szeretném megismerni.
Nem hogy találkozni de még ki is tagadnám. A család szégyene lenne.
Nem.
Igen. A legjobb barátom is meleg, nagyon szeretem az õ barátját is. A fiammal is jól kijönnek. Szerencsére a mi családunk nem kezeli õket másként. És mosta sok szemellenzõs majd jön és jól lepontoz, ettõl meg majd azt hiszik, hogy bebizonyították, hogy a melegek igenis rosszak. (:
igen, bár valószínûleg csalódnék, de nem azért, mert más, hanem mert nyilván unokákat szeretnék. De ettõl függetlenül nem tagadnám ki, és találkoznék a barátjával is. ugyanolyan kapcsolatuk lehet (komoly vagy futó), tehát kíváncsi lennék rá. Plusz ha nem fogadom el a barátját, a fiamat is elveszíthetem.
Ne találkozz vele, és ne fogadd el. Ha a fiad ezt az utat választotta, akkor járjon rajta egyedül, és te is szenvedj hiszen a te hibád is, hogy nem terelted a helyes irányba. Ez a sors nem várt a fiadra, õ választotta, hát akkor vegye észre hogy ez nem helyes. Õ elbukott, mert az õ küldetése az volt h kitartson és ellenálljon, de nem tette. Utasítsd el.
Az a fanatikus, aki ráerõszakolja a meleg társadalmat a normál emberekre. A média és az internet szennyezik a fiatalkoruak életét a homosexualitás erkölcstelenségével.
A pontozás jelentéktelen, nem ez bizonyít, hanem a lelkiismeret.
"És mosta sok szemellenzõs majd jön és jól lepontoz, ettõl meg majd azt hiszik, hogy bebizonyították, hogy a melegek igenis rosszak. (:" Hiába szeretnél mártírkodni, itt csak az lett lepontozva, aki nemmel válaszolt.
Nem tudod mirõl beszélsz......Miért véded a melegeket, talán te is közülük vagy? Én nem ítélem el a homosexuális társadalmat, ítélje el õket az Isten. És igenis rendellenesség, mert a természet egyensúlyát borítják fel. Talan nem vagyok méltó hogy életet adjak, és arra sem, hogy másoknak parancsoljak mert én is bûnös vagyok, és bûneimért szenvedek, úgy hát szenvedjenek a melegek is.
Ti jó emberek felül. Ami veletek van na az rendellenes. Eleve böszmeségeket mondtok, fõleg a fanatikus... MINEK szóltok bele egy olyan témába amihez nem értetek? "Nem lennék hajlandó találkozni." Ennyi. Erre magyarázzatok az értelmetlen zagyvaságaitokat, ti nagy tudós emberek. Ezért elítélnéd a gyereked, nem vagy méltó arra, hogy életet adj másnak.
Ha van melegség, akkor a szülõnek kell észrevennie, ki kell nevelnie belõle ezt a rendellenességet.A gyerekben kell tudatosuljon hogy ez nem helyes, és küzdjön ellene. És ha nem lehet kinevelni? Akkor hát legyen meleg, és élvezze ki gyarló életének örömeit, mert az örök kárhozat pusztító lángjaiban lakol majd meg...
Talán van, de ez akkor sem helyes, és igen is õ választja még akkor is ha már úgy született. Szenvedjen inkább egész életében mintsem erkölcstelen legyen.
Mi az, h. õ választotta? A melegséget senki nem választja, az magától van.
Semmi értelme nincs kitenni õket az utcára.

Szülők! Mit szólnátok, ha a 20 éves fiatok egy ilyen tetoválással térne haza?

http://www.google.hu/imgres?q=Meine+Ehre+hei%C3%9Ft+Treue&um..

Legjobb válasz: Én kiröhögném, ha van esze megérti, aki hülye, az meg szenvedjen.

Én kiröhögném, ha van esze megérti, aki hülye, az meg szenvedjen.
Ha a fiam ezt magára varratná, akkor nem tudnám eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Mindenesetre emlékeztetném rá, hogy nem kevés zsidó felmenõje van, úgyhogy ha ennyire SS-est akar játszani, jobb ha tudja, hogy neki ott nem sok keresnivalója lett volna :)
Lekevernék neki két fülest. Pont az SS jelszavát kell magára tetováltatnia?
Errõl már kár vitát nyitni.Ez van.Ha nem tetszik, akkor is ott van, fölösleges összeveszni miatta.
Hál istenek az én fiam aki szintén 20 éves nem ilyen hülye. Nem érne ilyen meglepetés.
Kiakadnék, pedig még nem vagyok szülõ. 26/N
Most már semmit, mit is szólhatnék? Talán korábban kellett volna más irányba terelgetni a fiút.
Takarható helyen van, innentõl nem zavar. Nem tudom ennek a szövegnek milyen háttere van, talán nem verik érte szét, ha kilátszik.
kamu kérdés :D
Elgondolkodnék azon, hogy mit csináltam rosszul...
Nagyon nagy hülyeséget csinált. Nem abban a korban vagyunk, amikor ezt díjazzák...
Elõször is megkérdezném, hogy mit jelent és miért pont ezt varratta magára.
nézd, én nem így nevelném a fiamat, hogy ezt varrassa magára...de ha 20 évesen mégis ezzel állítana haza, akkor kapna 2 hetet, hogy eldöntse, hogy leszedeti vagy költözik
Ja, és le lehet pontozni, kedves fajgyûlölõk. Nyugodtan.
Én felpontoztalak.
láttam a villamoson egy fickót, akinek a Becsületem a hûség volt a TARKÓJÁRA tetoválva. ebben hisz, és gondolom tisztában volt a következményekkel mikor magára varratta. még nincs gyerekem, ha tetkót akarna, akkor beszélnék vele, h mit és hova. ha olyan helyen van, ami a munkában nem vet rá rossz fényt, akkor lelke rajta.
A gyûlöletnek a szívben van a helye. Nem kell kiplakátolni.
Azt hogy menjen a náci haverjaihoz lakni addig amíg a házáról le nem savaztatja.
Jav.: Azt hogy menjen a náci haverjaihoz lakni addig amíg a hátáról le nem savaztatja.
Megkérdezném tõle, hogy szeretheti a hazáját úgy, hogy közben a német megszállást sírja vissza.
Fedesse le valamivel, tetováltasson rá, Nyúzassa ki, lézereztesse ki. Vagy gondoljon bele, hogy milyen munkát kaphat ezután. És a SS híres volt a magyarokon elkövetett dolgokról is, nem csak a zsidók, cigányok ellen, mert a nácik Németország, és a német nép felsõbbrendûségét hirdették, amibe a magyarok nem fértek bele! Én talán adnék neki egy nyolcadikos törikönyvet, meg leültetném beszélgetni egy-két öreggel, akik megélték, és találkoztak SS-essel. A németek alapból jól bántak a néppel, nem bántották. Az átlag németek. Mert a nácik õk éppúgy voltak a magyarokkal, mint a többi, szerintük alsóbbrendû néppel. Az apja mit szólt hozzá? Ha már mindenáron ezt akarta tetováltatni, akkor nem bírta volna olyan helyre, ahol jobban el tudja dugni? Tetováltassa a talpára, ott nem látszik, csak ha direkt nézik. Én nem szimpatizálok az ilyen náci emberekkel, pedig bennem is van német vér, nagypapám 100%, nagymamám (kb) 25%.
25-ös, kétségtelen, hogy a náciknak is szokott egyfajta jövõje lenni... olyasféle, amitõl minden épeszû szülõ igyekszik megóvni a gyerekét, ha lehet... Félreértés ne essék, aki ilyenetek tetováltat magára, mint amirõl a kérdés szól, azoknak az egyjegyû százaléka náci (szerencsére), a nagy többsége divatmajom, aki így akar "polgár-pukkasztani"... azután el fog jönni az idõ igen hamar, amikor nagyon kellemetlenül fogja érezni magát az így felcímkézett bõrében...
Azt hogy biztosan önértékelési problémája van
EZ mit jelent?
Mélyen elgondolkoznék azon, hogy 20 évig hogyan neveltem.
Levonnám a szükséges következtetést a saját nevelésemrõl, és elmennék gyalogsági kisásót keresni, amivel eláshatom magam... és félreértés ne essék, nem a tetkó, hanem a szöveg mián...
Miért? Mi a gond a szöveggel? Ha elvonatkoztattok az SS-tõl, akkor egy igenis remek jelmondat. Mázli, hogy nem volt a nácik nemzeti étele a tojás, mert a végén még azt is betiltanák... ehh
Elgondolkodnék, hogy vajon tényleg helyesen neveltem-e a gyerekemet. Mert nem a jelmondattal van a baj, nem a zsidókkal, nem a zsidózással, nem Hitlerrel, hanem azzal, ha valaki ezzel a jelmondattal akar megdöbbenést kiváltani. Tipikusan a buták eszköze a provokálás.
Megnézetném vele az Amerikai história X címû filmet.
Jajj, hogy az ilyen kérdéseknél mindig ezzel a szar filmmel jönnek...
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem, hogy mit jelent neki ez a tetoválás akkor azt mondta hû az elveihez, a családjához és a hazájához meg , hogy becsület meg hûség nélkül az életnek nincs értelme .
Szegénykém. És neki s a hátán van a tetkó?
*is
Kérdezõ, ez rendben is van, node tudod, a stiláris elemek (németül, gót betûkkel) mégiscsak eléggé kötik egy adott korhoz, területhez, értelmezéshez...
Nagyon csalódott lennék mind magamban, mind a fiamban. Kedves tõle, amit a tetoválásról mondott, de más idézettel, képpel is kifejezhette volna ezt. Szerintem ez elfogadhatatlan és valószínûleg nem akarnám póló nélkül látni sehol. Ráadásul az épségét is félteném..
"Egészségedre fiam", aztán kiröhögném..'jézusmáriám'.. 17/L

Szülők! Mit szólnátok, ha a 20 éves lányotoknak testékszere lenne?

Nálunk az ilyen dolgok abszolút tabu témának számítanak. Egyszer kifúrtam a fülem és olyan balhét csináltak bel?le, mintha kitetováltattam volna a testem. 16 évesen berakattam egy köldök ékszert, amit azóta anyukám nem is tud. Apum egyszer észrevette és közölte, hogy azonnal szedjem ki, persze nem. 20 évesen sem merem nekik megmondani, hogy van, mert tudom, hogy mit csinálnának. De felmerül bennem a kérdés, hogy ez normális e? A kutya nem látja, hogy van, tehát kés?bb a munkám során emiatt semmilyen hátrány nem fog érni, ugyanúgy van 2 fels?fokú nyelvvizsgám és ugyanúgy orvosnak tanulok. Tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy egy buta plazacica vagyok, már elnézést a kifejezésért. Én azt hiszem, hogy eleget tettem azért, hogy most egy ilyenem legyen (amit megjegyzem még csak nem is látnak), de tényleg úgy kiakadnának, meg is ütnének. Ti szül?k, ha ennyi id?s gyereketek lenne hasonló ambíciókkal, hasonló eredményekkel, akkor mit szólnátok? Elvégre egy testékszer nem egy nagy dolog, nem marad ott örökre, meg a fülbevalónak is ugyanez a lényege, b?r át van szúrva...

Legjobb válasz: Akármilyen nyelvizsgád meg egyetemed lehet, ha olyan buta vagy, hogy így hagyod magad...

Akármilyen nyelvizsgád meg egyetemed lehet, ha olyan buta vagy, hogy így hagyod magad...
A kérdező hozzászólása: Azért rakattam be, mert tetszik (ezt korábban is leírtam). Akkor is berakattam volna, ha a szüleimnek tetszene és egyetértenének vele. Nem kell mindenbe a lázadást, meg az ellentmondást belelátni...
Most viszont olyan mintha kicsit hisztiznél :) Csak legyen és kész, ne foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: 19-es! Eddig 3x írtam le, hogy miért is ecseteltem a tanulmányaim. 3x.
14 évesen szúrtam át elõször a fülemet. Hazaértem jött az hogy vegyem ki. Én meg mondtam faternak hogy vegye ki õ ha nem tetszik neki. Utána jött az hogy ez maradhat de több nem lesz. 14-ig jutottam a bal fülemmel. Tetoválásnál is hasonló volt. Nem tetszett nekik, de 6 darab van akkor is :) Egyébként engem már egyáltalán nem is érdekel. Se a piercing, se a tetoválás. Csak van és kész, olyan mintha nem is lenne. Te is megcsinálhatod ugyanezt. Nem fognak kidobni az utcára miatta. Sõt bátornak és felnõttnek is fognak tartani titokban, amiért mersz döntéseket hozni, és vállalod a következményeket. De lényegében semmit nem számít se a piercing, se a tetoválás. Csinálj amit akarsz. Az hogy tudsz tanulni meg nem jelent semmit. Persze a mai világban úgy látszik mintha a felhalmozott tudás jelentene valamit. De ettõl nem leszel életképes. Inkább tanulj döntéseket hozni. ps: nem kritizálni akarlak, csak tanács :) 21/F
Engem nem érdekelne. A tetoválás sem zavarna, csak könnyedén takarható legyen.
köszönjük, önéletrajzot munkára jelentkezéskor kell írni, nem itt:D figyu én családomnál prûdebbet nem ismerek, húgom 14 évesen beállított a fülébe egy 2.fülbevalóval, anyumék kiakadtak, de aztán elcsitultak a kedélyek...szóval majd megszokják.. am meg 18 éves korod után végképp azt csinálsz a testeddel amit akarsz..max akkor szólhatnak bele, ha az õ pénzüket költöd mondjuk tetkóra vagy pc-re..
A testékszert engedném a tetoválást nem. A piercinget bármikor kiszedheti ha megunja.
Igen, de szerintem felesleges volt. Ugyanis totálisan nem függ össze a problémával. Én akkor is ugyanezt írtam volna, ha 8 osztályt végzett pornószínésznõ lennél.
Szerintem nem normális, hogy ennyire kiborulnak egy ilyen kis semmiség miatt.Ráadásul 20 éves vagy, nagykorú.A te tested, azt teszel vele, amit akarsz.
Pont lesz*rnám, nekem is van. Nem a piercinggel van bajuk, hanem ahogy írod a hozzáállásukkal, ami mindenhez hasonló. Nehéz olyan szülõket bármirõl meggyõzni, akiknek a saját gyerekük szinte csak vendég. Ez az én házam, az én gyerekem, az én tulajdonom hozzáállás nagyon gyerekes.
A kérdező hozzászólása: 16 évesen aligha tanultam orvosnak :D mert hogy akkor rakattam be. Csak most fejeztem be az elsõ évet, bár igaz, hogy egész kicsi korom óta orvos szerettem volna lenni. Egyébként ugyanígy bármitõl lehetne félni, egy fülátszúrástól is, de akár egy hétköznapi egészségügyi vizsgálattól is, pl vérvétel. Ott sem lehetsz biztosabb abban, hogy minden le van fertõtlenítve, mint egy ilyen szalonban, vagy miben. Egyébként senki nem lesz értelmiségi, mert nincs tetoválása, ugyanúgy, ahogy senki nem lesz egy alja bunkó, ha van neki. Ez egy kicsit felszínes és elõítéletes dolog.
Kedves 3-as hozzászóló! Aztán mit tudnál tenni a tetoválás ellen? Anyám is azt gondolta, hogy van beleszólása... A kérdésre is válaszolva: nem szólnék bele, semmi közöm hozzá.
Hát ha orvosnak tanulsz akkor tudhatnád hogy azzal a szúrással akár halálos betegséget is kaphattál volna, ha nincs lefertõtlenítve a mûszer, és egy lebujban csináltatod. Nyilván a szüleid ezt tudják ezért féltenek. Szerintem a tetoválás és a piercing nem való magukat értelmiséginek nevezõ embereknek. Az egy szombólum, egy életfelfogás, amit többnyire nem értelmiségi emberek viselnek... Persze ez csak az én véleményem, lehet hogy a szüleid is így gondolják. Szerintem is jól néznek ki ezek a díszek, de nem mindenkinek állnak jól (pl. egy kövér csajon, vagy egy olyanon akinek egy kis felesleg is van a hasán kimondottan visszataszító a köldökpiercing. És vannak olyan tetkók, amiket egy bizonyos társadalmi réteg visel. Ezért bélyegzik meg azokat akik ilyeneket viselnek magukon....
Most akkor döntsd el hogy lázadni akarsz vagy nem.:D Én más értelmét nem látom ugyanis a piercingnek vagy a tetkónak. Szerintem csak azért akarod, hogy ellentmondj a szüleidnek. Akkor meg csináld, miért itt vársz megerõsítést?:D
Peches vagy. Ennyi. Neked ilyen szülõk jutottak. Viszont az, hogy "nem mered megmondani", azt jelzi, félsz kiállni magad mellett.Persze, kényelmesebb az embernek csendben, viták nélkül élni. De akkor, ha nem vállalod fel a következményeket, akkor ne is háborogj a helyzet ellen.
Szerintem mindenki azt csinál a testével, amit akar. Nem szabadna a szülõknek ennyire korlátoznia. Én mondjuk a másik véglet vagyok, õk szabták meg, milyen frizurám legyen gyerekkoromban, õk fúratták ki a fülem, minden akaratom ellenére. Sosem hordtam fülbevalót, mégis minden fontosabb eseményre azt kaptam. Ballagásomra is könyveket kértem, helyette egy arany fülbevalóval lettem "gazdagabb". Azóta sincs semmi a fülemben, de a helye még mindig látszik, szerintem sosem fog beforrni..
A kérdező hozzászólása: 10-es! Persze tudom, most nem azt akartam, hogy azt higgyétek én vagyok itt az Übermensch, csak azért írtam le, hogy lássátok nem egy buta liba vagyok aki hisztizik, mert anyuci meg apuci nem enged meg egy ilyesmit. Tényleg csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy komoly megfontolt ember vagyok és nem csak divatból meg menõségbõl rakattam be. Én nem hiszem se azt, hogy ettõl több se azt, hogy ettõl kevesebb vagyok. Csak tetszik és kész, mint mikor vkinek tetszik a kék szín és sok kék ruhája van.
én ajakpirszinggel állítottam haza 19 évesen anya rámfancsalított, mjad közölte hogy hülye vagyok, úgyis megunom :D apám azt mondta nem tetszik neki, igénytelenül fest, de én döntöm el mit csinálok magammal, ha megunom kiveszem a tetoválásra nagyon érzékeny, nagyon nem szeretné hogy legyen apu, de a közeljövõben úgyse lesz, ha meg majd megcsinálom, akkor úgyis beletörõdik, ismerem szerintem állj a sarkadra, nem 12 éves vagy, ráadásul a köldök pc tök szép tud lenni, sok lánynak van, megérthenék a szüleid .. 20L
Van neki, én adtam a pénzt rá 2-3 évvel ezelõtt.
A kérdező hozzászólása: Azért írtam le az "Életrajzom", hogy lássátok Ti is, nem csak meresztem egész nap a hátsóm és hülyeségekkel töltöm az idõm. Pont ezért gondolom, hogy nem egy nagy dolog, ha van egy ilyenem. Csak apum nagyon (csúnyán kifejezve) k*rvásnak tartja. De most én ettõl az vagyok? Nem hinném...
A kérdező hozzászólása: De mégis mit tegyek? Egyelõre õk tartanak el, nem tehetek semmit. Van ugyan munkám, de nem tudok megpattanni, nem lehet, hiszen ez csak nyári meló. Egyetem mellett meg nem tudok dolgozni, de ha kicsit tudnék is, az akkor sem lenne annyi kereset, amibõl meg tudnék élni. Nálunk mindig úgy volt, hogy ez az õ házuk és én csak kiváltságos vagyok, hogy itt élhetek és amíg itt élek, addig az õ szabályaik érvényesek. Bár, ha nem itt élnék akkor sem merném elmondani nekik, hogy van egy testékszerem. Õk egyszerûen ilyenek. Félek tõlük.
válasz a kérdésre:pont lesz***nám, abszolút nem érdekel a téma... na meg nincs is jogom beleszólni, hogy más mit visel a testén, nem a tulajdonom a bõre vagy a haja stb. 30N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!