Találatok a következő kifejezésre: Ha a 2 ujjal megujazott akkor (2 db)

Ha a barátom 2 ujjal megujazott akkor még szűz vagyok?

Legjobb válasz: jajj de nem értem ezeket a kérdéseket... mintha minden fiatal azt akarná h ne legyen szüz és ezért nagy marhaságokat csinálnak mert ha most vki már nem szüz 15 évesen akk muszály már minden 14-15 éves lánynak olyan dolgokat csinálni amirõl szinte semmit se tudnak és csak azért csinálják h ne leygen ciki h még szüzek vagy most mi? mert most ha vki szüz az mért is szégyen? mert ezekbõl a kérdésekbõl ugy jön le mintha az lenne.... meg most ne divatból sexel hanem szerelembõl....

Akkor veszted el a szüzességedet, ha behatolásos nemi aktuson esel keresztül:) magyarul lefekszel valakivel. Baráti körömben volt olyan aki leesett a hintáról és szétszakadt a szûzhártyája... Elõfordulhat, hogy tampontól lyukad ki de attól még szûz maradsz:)
Nem a hosszúság a lényeg, hanem, hogy átszakítsa azt a hártyát. És ez függ a hártya vastagságától is, meg a fiú péniszének a vastagségától is... de inkább a szûzhártyádtól. 2 ujjtól még nem. Ráadásul általába fáj, és vérzik is. Mondjuk ez is mindenkinél más. Akkor se lehet, nyugi!
jajj de nem értem ezeket a kérdéseket... mintha minden fiatal azt akarná h ne legyen szüz és ezért nagy marhaságokat csinálnak mert ha most vki már nem szüz 15 évesen akk muszály már minden 14-15 éves lánynak olyan dolgokat csinálni amirõl szinte semmit se tudnak és csak azért csinálják h ne leygen ciki h még szüzek vagy most mi? mert most ha vki szüz az mért is szégyen? mert ezekbõl a kérdésekbõl ugy jön le mintha az lenne.... meg most ne divatból sexel hanem szerelembõl....
Kicsim, addig szûz vagy, míg a péniszével nem hatold beléd.
esetleg pénisz.....esetleg amúgy a szûzhártyád sérült meg...ezt onnan tudhatod hogy esetleg véreztél..bár nem mindenkinél..de addig szûz maradsz míg nem hatol be a péniszével az illetõ....
A szûzhártya nagyon sok mindentõl átszakadhat (ilyen a petting, a torna, spárga, tánc), a szûzesség elvesztése viszont a pénisz behatolásakor következik be!
igen még az vagy. akkortól nem szûz valaki amikor megtorénik az elso szexuális egyuttlét, a fiu beléhatol! akkortol nem szuz!Vagyis átszakad a szuzhártya!
Nem, az újjával lehetetlen, hogy átszakítsa a szûzhártyát. És a szûzesség elvesztése az aktusról szól nem a pettingrõl. De miért olyan fontos neked hogy ne legyél szûz?
utolsó elõtti válaszadó vagyok...ezaz átszakítani nemlehet..de azért érdekes hogy 1 új akkora mint egy pénisz....ilyet se hallotam még...de biztos akkor a pasidnak vagy gigantikus ujjai vannak vagy miniatûr pénisze....én sem értem mért ilyen fontos hogy ne legyél szûz...ráérsz még szerintem...a korod se lehet több mint amilyen kérdést fogalmaztál
A kérdező hozzászólása: De egy uj is lehet olyan hosszú mint 1 pánisz szóvall lehetséges nem?
A péniszen van a hangsúly, nem azon, hogy újjal vagy egyéb tárggyal! De szerintem ha ilyen alapvetõ dolgokkal nem vagytok tisztába, akkor nem kellene még pettingelnetek vagy szexelnetek!!!
Fantáziálj közben valami jóról és akkor simán benedvesedsz meg stb.
Megértelek mert énis igy voltam az elején. Az ujjazás nekem se mindig jó, rá kell jönni hogy mi az amit szeretsz. Mikor olyan a hangulat kifejezettem élvezem, de mikor nem akkor inkább elterelem valami másra a dolgot. Annyit tudok javasolni hogy mond el neki hogy nem tetszik, és próbáljátok egggyüt megismerni a testedet:)
ezzel én is így vagyok :D:S néha túl szüknek érzem... egyik osztálytársam mesélte hogy a barátjával akivel már 3 éve együttvannak csak a 10 alkalom után volt élvezetes az együttlét. ez mindenkinél másképp van Valakinél így valakinél úgy...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!