Találatok a következő kifejezésre: Ha a 2 ujjal (287 db)

A szűzhártyát lehet érezni ujjal? Ha felnyúlok 2 ujjal és egy nagyon kicsit szétfeszítem akkor érzem hogy valami feszül ott bent de ha felnyúlok és ki akarom tapintani akkor mág nem érzem?

Ha felnyúlok 2 ujjal és egy nagyon kicsit szétfeszítem akkor érzem hogy valami feszül ott bent de ha felnyúlok és ki akarom tapintani akkor nem érzem.Mit kéne akkor éreznem? Bocsánat a hülye kérdésért

Legjobb válasz: Én láttam tükörben is a szûzhártyám :) amúgy nem biztos, hogy elszakítod ha felnyúlsz, mert rugalmas a szûzhártya , kinél hogy és mennyire, ezért is van, akinek jobban fáj és kevésbé ha átszakad ! van akinek szex közben sem szakad át elsõ alkalommal és van akinek lovaglás vagy más sport közben is átszakadhat ! ÉS nem biztos hogy vérzik majd ha átszakad , szóval szerintem a tiéd még meg van, nézd meg bátran tükörben :D

Én láttam tükörben is a szûzhártyám :) amúgy nem biztos, hogy elszakítod ha felnyúlsz, mert rugalmas a szûzhártya , kinél hogy és mennyire, ezért is van, akinek jobban fáj és kevésbé ha átszakad ! van akinek szex közben sem szakad át elsõ alkalommal és van akinek lovaglás vagy más sport közben is átszakadhat ! ÉS nem biztos hogy vérzik majd ha átszakad , szóval szerintem a tiéd még meg van, nézd meg bátran tükörben :D
a szüzesség nem azt jelenti, hogy meg van e a szûzhártyád vagy nincs , hanem hogy járt a puncidban férfiasság vagy nem ! Szóval szerintem a fiúkat az jobban idegesíti, ha több fäsz volt a kezedben, puncidban, mint kilincs !:D:D:D:D
ha felnyúlsz magadnak már a szüzhártyát át szakitod
A szűzhártya egy lyukacsos réteg. Mit gondolsz, a menstruáció hogyan távozik? Azt nem tudja egy vékony kis ujjacskával csak úgy átszakítani.
Kéne, de NE nyúlkálj és ha már ennyire kíváncsi vagy akkor a google a barátod.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen ... és még valami . a fiúkat szokta zavarni ha már nincs szûzhártyám, ezért a baromságomért is bocsi
A kérdező hozzászólása: és annak kéne véreznie?( mert nekem nem vérzett meg semmi ilyesmi)
Én versenyszerûen tornáztam. 14 évesen ráestem a gerendára, elszakadt a szûzhártyám. Vérzett is rendesen. De attól még szûz voltam 18 éves koromig. 30N
A kérdező hozzászólása: én is szeretek sportolni :) és köszi szépen
lehet rossz a winchestered
A kérdező hozzászólása: de eddig tökéletesen mûködött
nézd meg a futó folyamatokat, hogy mi fogja a gépet.
A kérdező hozzászólása: hogyan kell?
CTRL+ALT+DELETE => Feladatkezelõ -> Folyamtok
Ha az LT 2.0 flash van rajta akkor igen.
A kérdező hozzászólása: nincs ott az LT csak a száma!
Nehezen indul, vagy nehezen forgatja? Nagyon nem mindegy ám:)
Rámérsz az akkura amikor indítasz, 9V alá nem eshet a feszültség, ha igen, akkor kuka az akku. Töltést is könnyû ellenõrizni, beindítod és 14V körül kell lennie, ha jár a motor. Lehet az indítómotorod a rossz, de ez csak egy tipp, lehet ezer más baja is.
Nekem a riasztó élt önálló életet, az merítette le rendszeresen az aksit.
lehet hogy szorul az önindító...így van ezt jó lenne tudni amire utolsó válaszoló utalt:D
Elképzelhetõ, hogy kopott az önindító. Egy autóvillamossági szerelõ szétszedi és ha kell akkor felújítja neked.
corsánál nincs átmenet, ha már nem forgatja meg, akkor szikrázáshangot hallasz. Sokminden lehet, szerelõt ajánlok

Ha a 2 gyerek születése között gyed után rövid időre gyesre mennék majd újra tgyás, gyed. A 2. gyerekre járó juttatás alapja a régi bérem ugye?

Mármint az 1. gyerek előtti bérem. Viszont ha gyes helyett táppénzre mennék arra a pici időre, akkor is a régi alapján számolják, vagy ez befolyásolja a 2. gyerek utáni pénzügyeket?

Legjobb válasz: Bocs, ez engem is érdekel. Nekem épp azt mondták, hogy inkább gyesre menjek, mert ha a jelenlegi fizetésem kevesebb (nekem az lenne, mert átalakult a cég és a beosztások, meg minden), és ebbõl megyek táppénzre, akkor rosszabbul járok. De mivel nem értek hozzá, ezért fogalmam sincs, hogy valójában mi is az igazság. Így most én is figyelem a válaszokat, hátha valaki tud valami okosat mondani.

Bocs, ez engem is érdekel. Nekem épp azt mondták, hogy inkább gyesre menjek, mert ha a jelenlegi fizetésem kevesebb (nekem az lenne, mert átalakult a cég és a beosztások, meg minden), és ebbõl megyek táppénzre, akkor rosszabbul járok. De mivel nem értek hozzá, ezért fogalmam sincs, hogy valójában mi is az igazság. Így most én is figyelem a válaszokat, hátha valaki tud valami okosat mondani.
Mivel egyik variáció esetén sem lenne 180 bérezett napod, így a táppénz az elõzõ ellátás alapja után lenne kiszámítva. Vagyis az a jövedelem lenne az alapja, amibõl anno a gyededet számolták. Ha gyesre mégy, akkor jóval kevesebbet fogsz kapni. A tgyás alapját tényleges bér híján a minimálbér kétszeresének figyelembevételével kell megállapítani. A gyed alapja meg ugyanúgy ahogy a táppénznél, a korábban kapott eljárás alapja lesz.
Ha már belecsúszol a gyes-be és akkor szülsz, kevesebbet kapsz. Csak akkor veszik az elõzõ béred (amibõl az elsõ gyerek esetén számolták), ha még akkor szülsz, mikor gyeden vagy. Sajnos. Tehát célszerû azelõtt szülni a másodikat, amíg az elsõ még nincs 2 éves, vagy a kettõ között (gyed után) visszamenni pár hónapra dolgozni, hogy legyen bérezett napod, amibõl számolhatnak.

Kérdésem: mit lehet tudni erröl a képröl. úgy tünik, mint ha a 2. vh elött készült volna, ez esetben, horthy korszak vagy nyilas? Ha valamelyike, milyen egyéb információ van róla, de az is lehet hogy ez egy új, réginek tünö kep? !

http://img46.imagevenue.com/img.php?image=952322206_hman_122..

Legjobb válasz: Dehogy is, ez egy baromság, amivel Amerika Kapitányt figurázta ki pár magyar tehetség. :D https://www.google.hu/#q=hung%C3%A1ria+kapit%C3%A1ny

Dehogy is, ez egy baromság, amivel Amerika Kapitányt figurázta ki pár magyar tehetség. :D https://www.google.hu/#q=hung%C3%A1ria+kapit%C3%A1ny
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, de ezt ki csinálta mi célból, mikor? én amúgy ezt a figurát kimondottan jónak találom, ebböl kéne csinálni egy magyar képregényt... miért ne legyen magyar szuperhös..? ;)

A menszeszem elmúlta után 2-3 nappal Pharmatex hüvelykúppal védekeztünk kiegészitve megszakitásos módszerrel. Mégis félek, mert a 2. aktus során nem helyeztem fel új tablettát. Ha 2 szeretkezés van 3 órán belül, akkor is újat kell feltenni?

A használati utasitás szerint 3 óráig nyújt védelmet.Most kicsit elbizonytalanodtam, mert igaz, hogy mindkét aktust megszakitással fejeztük be, az els? után nem mosta meg a péniszét a párom, ráadásul kb. negyedórával a tabletta felhelyezése el?tt zuhanyoztam, ami elvileg csökkentheti a fogamzásgátlást. Húúúúúú, várom véleményeteket.

Legjobb válasz: sajnos van is mitõl félned ugyanis a spermicidekkel védekezõ 100 nõbõl egy év alatt 5-20 esik teherbe.

sajnos van is mitõl félned ugyanis a spermicidekkel védekezõ 100 nõbõl egy év alatt 5-20 esik teherbe.
A pharmatex-nek már a dobozára is rá van írva , h önmagában nem alkalmazható , mert kb 70%-os védelmet nyújt. Ami gyakorlatilag semmi. A megszakításos módszerrõl már ne is beszéljünk, hiszen nem csak az orgazmusnál távoznak spermiumok. Tehát felejtsd el ezt a módszert, írass fel tablettát, vagy használj gumit. Vagy szerezz be egy masszív kiságyat.
figyi, a pharmatex már önmagában is elegendõ ahhoz h nelégy terhes, felesleges ehhez még a megszakítás is...
szerintem nem kell aggódnod. védekeztetek, és még csak nem is benned ment el. meg a mensid elmúlása és az aktus között is rövid idõ telt el. szerintem szinte esélytelen, hogy terhes legyél. persze, bármi elõfordulhat. de nem látok rá nagy esélyt. biztonság kedvéért, ha nem tudsz megnyugodni, pár nap múlva tesztelj. 20/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató választ. Engem igazából csak az ijesztett meg, hogy a tájékoztatón az áll: a tabletta 3 óráig védelmet nyújt. Elõtte meg azt irják, hogy minden egyes aktus elõtt fel kell tenni a tablettát és én a másodiknál nem tettem fel újat, mert még bõven 3 órán belül voltunk. Kicsit megtévesztõ a tájékoztató, mert azt nem irja, ha 3 órán belül többször csináljuk, akkor is kell e új tabletta. Ja és kb. negyed órával a betétele után zuhiztam is! Reménykedem, hogy a megszakitással együtt azért nem lesz gond. Azért parázok ennyire, mert 5 évig fogamzásgátlót szedtem s pár hónapja abba hagytam, hogy tisztuljon a szervezetem s félek, könnyebben teherbe eshetek most.
Mivel semmit nem tartottál be a betegtájékoztatóból, ne csodálkozz, ha teherbe estél. 2 hét múlva már tesztelhetsz.
Nyugi.. mi is igy védekeztünk nekünk semmi gond nem volt :) és azóta sincs és votl ugy is hogy peteérésem volt..de ha mégse jött meg akkor 2 hét mulva teszt ! remélem segítettem :)

Ha megujjaznak másodszor, vagy sokadszor akkor az is fáj mint az 1. alkalomkor? és a szűzhártyám is átszakadhat ha tövig nyomják fel az ujjukat és 2 ujjal?

Legjobb válasz: Átszakadhat igen de ha nem vagy szûz és normálisan csinálják akkor inkább élvezni fogod :P

Átszakadhat igen de ha nem vagy szûz és normálisan csinálják akkor inkább élvezni fogod :P
A kérdező hozzászólása: de még szûz vagyok és 1x megujjaztak, akkor fájt.. másodiknál már nemfog? még akkoris ha megvan a szûzhártya?
Hát amig az nem szakad át addig kellemetlen lesz :$
De amúgy ha adhatok egy tippet inkább pasival veszicsd el olyat akivel szeretitek egymást :D
A kérdező hozzászólása: tudom :D köszi:)
Miért nem vársz egy olyan kapcsolatra ahol szerelembõl teszitek meg, nem pedig csak valamelyik ismerõsöd megujjaz?
Ne dugdossa be az ujjat, hanem a csiklodat izgassa...(persze megfelelo sikositassal) hidd el, messze jobb lesz:-) A szuzhartyad meg ne legyen kozponti kerdes, a tamponhasznalattol is elszakadhat..

Ha lejár a 2 éves mobilnet előfizetésem utána lehet újat kérni?

t-mobilnál

Legjobb válasz: Ha hûség lejár lehet kérni újat!De minek is tennéd ha ott az eredeti?

Ha hûség lejár lehet kérni újat!De minek is tennéd ha ott az eredeti?
Lehet mindegyik szolgáltatónál. De ha nem akarsz váltani, akkor csak hosszabbítanak.
A kérdező hozzászólása: ja értem, köszi
21 hónap után (tehát 3 hónappal a 2 év lejárta elõtt) már lehet venni új telefont, ha megint meghosszabbítod 2 évvel a hûségidõt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!