Találatok a következő kifejezésre: Ha a 2 nem eredeti (27 db)

Steam-rõl.
A kérdező hozzászólása: És azt honnan tudok szerezni ???
Ha nem eredeti a játék nem tudsz multiplayerezni.. igy készitették a fejlesztõk viszoin ha csak single playerezni akarsz akk csak letöltöd... és a steam az ojan mintaz xfire mondjuk ha aztse tod miazaz xfire akkor ne vágj neki a cod 6 nak
A kérdező hozzászólása: tudom mi az :D

Ha a Sims 2 nem eredeti akkor nem működnek hozzá a kiegészítők?

Legjobb válasz: Elvileg nem. Gyakorlatilag meg lehet ugykodni egy kicsit. ;)

Elvileg nem. Gyakorlatilag meg lehet ugykodni egy kicsit. ;)
Sims2 Fun vagyok én is:D Megvan az összes kiegészítõm és még építeni is tudok, holott nem eredetiben van meg:D Csak egy ügyes kocka-pasi kell hozzá:D
nekem sem erdeti, es majdnem osszes kiegiszito megvan es megy gond nelkul, nagyon imadom a simseket :)
Nekem semmi nem eredeti és minden megy ahogy kell.
nekem nem megy együtt csak külön-külön...sajna=(

Ha a Nexus 7 tabletemhez nem eredeti töltőt veszek (5V/2, 1A) vajon fog vele tölteni? Az eredeti 5V/2As. Esetleg valaki nem próbált hasonlót? :D

Sajnos az eredeti töltőm nincs meg,mobil töltővel pedig ami 1As vagy fél napig tölt:/ Ez a töltő sokkal olcsóbb lenne mint ha eredetit veszek,de nem tudom hogy megéri-e. :/ És az az számít valamit vagy baj hogy nem 2es hanem 2,1As?

Legjobb válasz: Az nem számít, ha 100mAh-val több, gyak. 1000-el is több lehet elvileg. Én 3000mAh-s töltõvel töltöm a tabletem, igaz abban csak egy 3300mAh-s akku van, de órán belül fullra tölt. Más is írta már itt, hogy nem eredeti töltõvel tölti a nexust, nem hinném, hogy probléma lesz belõle, csak ne Kínából rendeld, mert õk rendszerint csak ráhazudják a 2Ah-t!

Az nem számít, ha 100mAh-val több, gyak. 1000-el is több lehet elvileg. Én 3000mAh-s töltõvel töltöm a tabletem, igaz abban csak egy 3300mAh-s akku van, de órán belül fullra tölt. Más is írta már itt, hogy nem eredeti töltõvel tölti a nexust, nem hinném, hogy probléma lesz belõle, csak ne Kínából rendeld, mert õk rendszerint csak ráhazudják a 2Ah-t!


Szerintetek ha az én Windows XP Professiomalom nem eredeti, nem jogtiszta akkor veszélyes ha rátelepítem a szerviz pack 2-t? Meghalna a gép tőle?

Legjobb válasz: én nem eredeti xp-re raktam rá 2x-er is az sp3-at és semmi baja nem lett tõle

én nem eredeti xp-re raktam rá 2x-er is az sp3-at és semmi baja nem lett tõle
A kérdező hozzászólása: És azt hogy kell? Nehéz rátelepíteni? Honnan kell letölteni?
Nem veszéles. Google a barátod. Dupla klikk a letöltött fájlra és katt a tovább tovább tovább...-ra majd ha kész a befejezésre.
Viszont sipoghat miatta, ha a CD-kulcsod black list -en van.
A kérdező hozzászólása: Akkor inkább ezzel nem próbálkozok! Majd keresek egy számítógépes szakembert! Azért köszönöm a segítséget!
Szerintem másra herdáld el a pénzed. :D Ezzel a progival tudod módosítani a CD kulcsot: http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Win.. Után tolhatod is felfele az SP3 -at: http://www.microsoft.com/downloads/hu-hu/details.aspx?Family.. Pü-ben meg küldök olyan kulcsot, ami nincs black list -en. :)
Csak eredetivel lehet.
nem lehet!Csak eredetivel, de hidd el nekem megvan de a multi nem valami király!
A kérdező hozzászólása: TUNNGLE
Ha tudod meg minek kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Egy másik forumon is megkérdeztem és ott a tunngle progit irták, hogy azzal lehet multizni.Kipróbáltam és tényleg müködik!
Akkor elõbb nézz utána, mielõtt kérdezel :D
A multija egy kalap sz*r
Elõzõ kommentelõ:A szívembõl beszélsz!

1. Ha a GTA San Andreas magyarosítást letöltöm akkor az eredeti angolt nem kell ugye? 2. a magyarosítást éri meg jobban letölteni vagy az eredetit

.lehet hogy tudatlan vagyok még a számítógépes dolgok terén de nem kell leugatni!:)

Legjobb válasz: Feltelepíted angolul. Letöltöd a magyarítást, felülírod vele az egyik nyelvet (talán nem az angolt fogja hanem másikat), elindítod a játékot és kiválasztod hogy magyar legyen (ha még nem az).

Feltelepíted angolul. Letöltöd a magyarítást, felülírod vele az egyik nyelvet (talán nem az angolt fogja hanem másikat), elindítod a játékot és kiválasztod hogy magyar legyen (ha még nem az).
A magyarítás csak a feliratokat tartalmazza, viszont feliratokkal nem tudsz játszani, ezért rendelkezned kell a játékkal. Ha van lehetõséged, vedd meg, ha nincs, akkor töltsd le (Gondolom tudod, hogy ez illegális). Megj.: Nem magyarosítás, hanem magyarítás
Nem.
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ
Nem szép dolog tört szervereken játszani, de megoldható! :) Én is játszottam tört szerveren, de megtetszett, és inkább megvásároltam és eredetin gamelek! :) http://www.youtube.com/watch?v=T47VPyYT-zg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!