Találatok a következő kifejezésre: Ha a 15. napján (9 db)

Teherbe lehet esni a ciklus 18. napján ha az ovu a 15. napon volt a ciklus.hu szerint? Mennyi az esély?

Legjobb válasz: A ciklus.hu csak egy gép. Ha szerinted nem akkor volt, vagy figyeled magadon a jeleket, akkor persze, hogy lehet. De ha tényleg 15. napon volt, akkor nem túl esélyes.

A ciklus.hu csak egy gép. Ha szerinted nem akkor volt, vagy figyeled magadon a jeleket, akkor persze, hogy lehet. De ha tényleg 15. napon volt, akkor nem túl esélyes.
Szia!Igaza van az elsõ válaszolónak!Én is használom a ciklus. hu-t de nekem nem akkor van ovum amikorra jelzi, hanem 3-4 nappal késõbb!Abból tudom, hogy ovukor nekem nagyon sok tojásfehérjés folyásom van.Úgyhogy még bármi megtörténhet! :)
és elõfordulhat az is h mind2 petefészkedben érésnek indul egy egy petesejt...elõbb lesz a 2petéjû ikrek....használj inkább gumit a számolgatás helyett
Nekem a ciklus 23.-ik napján sikerult teherbe esnem. Meg sem fordult a fejunkben, hogy ez megtörténhet... Most 20 honapos a lányom...
jó :) 40-50% körül.
Én azt mondom 1-2 nappal lecsúsztatok a dologról.
Szerintem is kicsit késõ. Bár az esély megvan rá.
az attól függ, akkor van-e peteérésed. az átlag alapján már késõnek tûnik, ha pé. elõtt vagytok együtt, az jó lehet, ha utána, az sajnos már nem, mivel a petesejt 24 órán át aktív, vagy hogy is mondják.
Szerintem jó lehet , én most pont a 14. napon voltam dokinál és néztük az uh-n , hogy ott volt még az érett tüszõ, a doki akkor azt mondta 1-2 nap és megreped, szóval elvileg a 15. nap jó lehet!

Ha a ciklus 15. napján volt egy 24 mm-es tüszőm a jobb petefészkemben, akkor mikor lesz peteérésem?

Mikor érdemes együtt lenni a siker érdekében?

Legjobb válasz: már akkor érdemes lett volna

már akkor érdemes lett volna
Igen, már jó lett volna. De azért, talán MOST sem késõ... esetleg...
Sajnos ez túl hosszú idõ. :(
Dehogy hosszu! van , hogy 8 napig is életképes a sperma. Nyilván sokmindentöl függ de lehetséges!
Szerintem nem mert ennyi ideig nem él a sperma!Nálunk peteérés elõtt 2 nappal volt sikeres a dolog!Azt mondta az orvos hogy olyankor van a legnagyobb esély a teherbe esésre!
Én peteérés elõtt 1 nappal voltam pont uh-on. És akkor azt mondta a doki, hogy az elkövetkezendõ 2-3 napban legyünk együtt. Sajna akkor nem úgy jött ki a dolog, de rajta vagyunk a témán!
A sperma 48, max. 72 óráig életképes, 8 napig biztosan nem!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!! Gondoltam, hogy ez már túl sok idõ, de nem tudtunk máskor együtt lenni :-( Nade majd jövõ hónapban! Egyébként elõbb felhívtam a nõdokimat, és õ is azt mondta, hogy a spermium nagyon max. három napig él(het). A nyolc nap az az orvosi rekord.
nem, pedig egész jó lenne, biztos mindannyiunknak, hamarabb összejönne a baba:D
A kérdező hozzászólása: Hát igen :-)

Lehet attól teherbe esni, ha a tüsző a mensikor reped meg? Ciklus 15. napján volt érett petesejt, de nem repedt meg.

Legjobb válasz: Igen. Nagyon ritka dolog, de elõfordul, hogy egy nõnek a menzesz alatt van ovulációja.

Igen. Nagyon ritka dolog, de elõfordul, hogy egy nõnek a menzesz alatt van ovulációja.
A kérdező hozzászólása: A legutóbbi mensesem olyan volt, mintha a tojcsis hüvelyváladék keveredett volna vérrel. Eddig ilyet még nem nagyon tapasztaltam.
Nekünk mensi alatt sikerült összehozni a kistesót... :)
http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml Egy teljesen megérett petesejt tüszõrepedésének kimaradása egészséges, normális peteérés mellett: a ki nem szabaduló érett follikulus állandó ösztrogéntermelésével nagyon vastagra növesztheti a méhnyálkahártyát. Ez után olyan vérzés lép fel, amely a normális menstruációhoz hasonló, de ezzel ellentétben feltételeznünk kell, hogy az éretten visszamaradó petesejt akár ez alatt a vérzés alatt is kiszabadulhat és a nõ megtermékenyülhet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Lenne még egy kérdésem. Ha esetleg mensi alatt lennék terhes, akkor abban a hónapban a szervezetem már nem is "növesztene" újabb petesejtet?
Ha teherbe esel, akkor a peteérés folyamata felfüggesztõdik, a szülés utánig nincs több ovuláció. Extrém ritka esetben elõfordulhat még egy ovuláció, de ez olyan ritka, hogy az orvosi szakirodalom is csak pár esetrõl tud: olyan ikerterhességekrõl, ahol az ikerpár két tagja bizonyíthatóan eltérõ idõpontban fogant.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!

Ha a barátommal a ciklusom 15. napján szeretkeztünk, és utána megjött, de nem olyan erősen, akkor lehetek terhes?

Legjobb válasz: nem igazán hiszem hogy terhes lennél, de volt rá példa hogy megvolt valakinek és mégis terhes volt. de kicsi rá az esély, de szeritnem csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért, ártani nem árthat.

nem igazán hiszem hogy terhes lennél, de volt rá példa hogy megvolt valakinek és mégis terhes volt. de kicsi rá az esély, de szeritnem csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért, ártani nem árthat.
Holnap reggel csinálj az elsõ vizeletbõl tesztet, mert bizony a 15. az termékeny nap.
Persze, hogy lehetsz, én is terhes voltam, mégis megjött, barátnõm is terhes volt, és megjött neki.Figyeld hõmérõvel, ovuteszttel, mikor vagy hónap közepén, és akkor szeretkezzetek, vagy védekezettek, attól függ mit akartok.Egy öreg róka

Ha a ciklus 15 és 16.17. napján pozitív volt az ovuteszt ma a 24. napon lehet tüszőrepedés? Utána már nem tudtam ovutesztelni, nem tudom mikor volt az első negatív nap, de ma voltam dokinál és egy 22, 8mm-es tüszőt látott.10, 3 a nyálkahártya.

Legjobb válasz: Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.
Inkább egy jó rockzene mint Bíbör pfííí am nemgáz sztem :D
Nem gáz. A Guns sem gáz, nagyon jó zene. Csak azért mert nem épp mai együttes... A Beatles vagy a Doors se gáz. Halottak napja, na és akkor? Nem morbid, vagy ilyesmi. Temetõben elveszteni az lenne. Ebben nincs semmi cikis.
A guns 'n roses már nagyon ciki :D
Én utcára sem mernék kimenni. Brrrr...
64%
15 évesen?? csodálkozom, hogy nem Bódi Gusztit hallgattál...
Gondolom, akkor a November rain-t hallgattátok. :) Az tökéletesen illik hozzá.
Don't Cry-ra jó lehet, vagy inkább Paradise Cityre :D:D
Én a Sweet child o' mine-ra indulok be. Axl csípõriszája a klipben...
Tudjátok, mi a legcikibb? de az 100%! Hogy 18 an reagáltak a kérdésre, és SENKI nem vágja, hogy november 1e MINDENSZENTEK ÜNNEPE, és november 2a HALOTTAK NAPJA. Könyörgöm, nézzetek má a naptárra, ha má templomba nem jártok!!
Úristen! Mindjárt ciliciumot csatolok magamra és kukoricára térdepelek! Könyörgöm, ha ennyire bántja a pici lelked, hogy a kérdésbõl nem reagáltuk le a naptári elírást, keresgélj inkább a vallás rovatban, és ne szekáld azokat, akik nem járnak templomba, vagy egyáltalán, a szex és szerelem rovatban nem ilyeneken akadnak fenn.
1.: A kérdés már eleve vallásos célból lett feltéve, mert ha nem, akkor mért lenne kiakadva a kérdezõ a halottak napi dugással. ha vallásilag nem érdekelné, nem lenne kérdezte volna. 2. Alapmûveltség, hogy tudja az ember, mikor milyen ünnep van. És itt 18 ból 18 ember nem volt tisztában vele. Ha már nem kell menni dolgozni, meg iskolába, egy gondolkodó ember szerintem nézzen már utána, mért nem kell. Nem halottak napja miatt, hanem mindenszentek ünnepe miatt van munkaszünet. Az más kérdés, hogy ezt a napot szokták kihasználni temetõlátogatásra. :D
az egészbõl sztem a korod ciki
inkább hallgattál volna rammsteint vagy daft punkot xD asdasd
mire érted a cikit? a 15 éves korra, a halottak napjára, vagy a zenére? kifogásom a korral lenne, bár saját vélemény. szerintem nem gáz :)
miért, sex and violence jobb?:D mintha számítana valamit is hogy halottak napja volt... ti éltetek, a többit ki nem sz*rja le.
Tényleg...jut eszembe...Temcsiben még nem is csináltuk :DDdd
utolsóra reflektálva: ugye mind2 éltetek? :D
Én is november elsején vesztettem el a szüzességem!!! :DDD 20L
A kérdező hozzászólása: Te beteg vagy! És egy kérdés a válaszodra . . . , . szerinted?
ez olyan 40% ciki
De mégis mi ebben a ciki? Fel nem fogom.
"nem lenne kérdezte volna. "??? Ha vallásos érdeklõdésbõl kérdezte volna, nem a szex és szerelem kategóriába tette volna a kérdést. És akkor még egyszer, és lassan írom: a kutyát se az érdekelte a kérdésbõl, hogy jól írta-e, hányadika a halottak napja.

Elvileg a 13-15 napon volt a pém. Ma vagyok a ciklus 27. napján. Ha csinálok tesztet, kimutatja ha babás vagyok? Ha negatív, akkor tényleg nincs baba?

Legjobb válasz: Már kimutathatja, de sokkal hatékonyabb a mensi elmaradása után. Ha negatív, az még nem jelenti azt, hogy tuti nincs baba, de ne éld bele magad elõre.

Már kimutathatja, de sokkal hatékonyabb a mensi elmaradása után. Ha negatív, az még nem jelenti azt, hogy tuti nincs baba, de ne éld bele magad elõre.
nálam már a nem várt menszesz elõtt kimutatta hogy babás vagyok de ez mindenkinél más.a legbiztosabb ha tényleg megvárod azt a nem várt napot és utána tesztelsz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi ez azt hiszem sokat segített. Akkor még egy kicsit reménykedek, mert valahogy úgy érzem hogy sikerült. Nõi megérzés.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!