Találatok a következő kifejezésre: Ha a 1 cm átmérőjű (6 db)

A szeméremdombomon észrevettem egy csomót. Kb.1 cm átmérőjű, nem fáj meg semmi, csak ha odérek, érezni, hogy egy elég nagy csomó van ott. Mitől van ez?

Mit?l lehet ez??????

Legjobb válasz: Szõrtelenítettél mostanában? Lehet szõrbenövés is. Ha nem annak tûnik akkor mindenképp mutasd meg dokinak.

Szõrtelenítettél mostanában? Lehet szõrbenövés is. Ha nem annak tûnik akkor mindenképp mutasd meg dokinak.
nekem volt ilyen nem is egy de pár napon belül mind elmult..kis félgömb alkau fényes valami..tényleg csak zsirgöb vagy egy pattanás lehet, ha nem fáj
a tesómnak volt hasonló, nagy kemény csomó, ami egy idõ után kifakadt és genny j9tt belõle. antibiot kapott rá.
Szia! Ne aggódj, semmi bajod nincsen, ezért ne menj dokihoz :) Nekem már milliószor volt és mindig elmúlt (1-2 hét) Az elõttem szóló jól mondja, szörtelenítés miatt is lehet, benõtt egy szõrszál. Próbáld meg kinyomni, lehet hogy pattanás. De ha nem az, akkoris lehet csak egy zsírgöb. Mondom ne aggódj azért, várj felszívódik elmúlik majd!
Nem akarlak megijeszteni, de ha félgömb alakú és fényes a teteje és nem szõrbenövés, akkor az lehet átmeneti szemölcs is, ami pedig lappangó fertõzés jele. Ha nem múlik el pár napon belül, lehet meg kellene nézetni. Nem kell félni, max kapsz rá vmi gyogyit vagy krémet.
nekem is volt ilyenem, a doki aztmondta szemölcs, pár nap alatt elmúlik.Immunrendszer erõsitéssel nem jön ki többet, nekem bevált.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokot! Már kisebbb lett, d emég nem tûnt el, és kijött mellette 1 másik is. :S Ebbõl lehet doki lesz :$
Ha egy anyajegyen BÁRMIFÉLE elváltozást veszel észre, menj bõrgyógyászhoz...!
szõr :) vágd le
Szerintem mindenképpen hívj fel egy állatorvost, így nehéz találgatni. :) Õ a doki, majd õ eldönti, hogy mi legyen.
Betadinnal kezeld le. Ha nem javul, orvosnak kell megmutatni.
Ha valami ilyesmire hasonlit: http://www.google.fr/search?hl=fr&q=hot+spot+dog&bav=on.2, or.. akkor antibiotikumok és allatorvos nélkul nem uszod meg, de addig is tisztidsd, fertotlenitsd. Csipés vagy barmi sérulés a meleg fulledtségben atalakul hotspot-ta, bar kivanom nektek hogy ne ez legyen.
Mi az a hot spot? Soha nem hallottam még ilyen betegségrõl? Majd utána nézek a googleban, de most telefonról írok.
A hot spot masik neve pyotraumatic dermatitis, itt egy elég jo osszefoglalo rola: http://www.canismajor.com/dog/hotspots.html
Köszi a linket azok nevében akik tudnak angolul, én sajnos nem. Jó lenne tudni a magyar nevét. A pyotraumatic dermatitis-re nem adott ki magyar találatot.

Mit jelent, ha a csuklóm mellett, a kézháton van egy bőr alatti duzzanat? (kb.1 cm átmérőjű, és nem fáj, csak zavar)

Legjobb válasz: Szia.Semmi különös nincs a kezeden nekem is van ,ha minden igaz göbnek vagy gümõnek hívják.Valószínûleg megerõltetted a kezed!!! Eltûnni nem nagyon fog ,esetleg kisebb mütétel

Szia.Semmi különös nincs a kezeden nekem is van , ha minden igaz göbnek vagy gümõnek hívják.Valószínûleg megerõltetted a kezed!!! Eltûnni nem nagyon fog , esetleg kisebb mütétel
ganglion:)

A számon van egy fehér úgy kb 1 cm átmérőjű kör ha hozzá érek nem fáj de olyan mintha még menne lefele is az a kör. Mi lehet az?

Legjobb válasz: Kívül vagy belül? És mi az, hogy megy lefele? Nem elég világos a kérdés. Részletesebben.

Kívül vagy belül? És mi az, hogy megy lefele? Nem elég világos a kérdés. Részletesebben.
A kérdező hozzászólása: ha tudnám akk kifejteném bõvebben. hát lefele az úgy értem, hogy a bõr alatt van még lefele is.
Menj el fogorvoshoz, vagy szájsebészetre, és mutasd meg.

Meg lehet érezni, ha kiszakadt a gumi? 1 aktus alatt milyen időközönként kell cserélni a gumit? Milyen gumit érdemes venni ami jó a kb.4-4, 5 cm átmérőjű (kis makkal) farkincára?

Tegnap kiszakadt az a fránya durex és semmit nem vettünk észre az egészb?l, csak akkor, amikor már kivette és üres volt a gumi, mert az összes cucc belém került... Csak találgatni tudunk, miért szakadhatott el. Sajna többször összemegy szex közben, gyanítom leveg? kerülhetett a gumiba. Túl hosszú volt az aktus (1 óra) és hiába a síkosító, volt, hogy száraz voltam, gondolom ez is közrejátszott. Érdekelne, ha így elhúzódik az aktus, mennyi id? után érdemes kicserélni a gumit? Mondjuk fél óránként?

Legjobb válasz: az volt a baj hogy száraz voltál ilyenkor be is nyálazhatjátok és akkor nem leszel annyira száraz... hogy a pasidnak lelankad valószinûleg azért van mert nem szereti a gumit velünk is elöfordult mi 6 hónapig óvszereztünk kb. és utána folyamatosá vált hogy lelenkad idöközönként én ezt meguntam és elkezdtem szedni a gyógyszert én neked is ezt ajánlom ma már olyan gyógyszerek vannak hogy nem fog gondot okozni mikor majd teherbe akarsz esni :) de amúgy ha nem akarod a gyógyszert szedni még esetleg kipróbálhatnátok a lifestylet az spermicides kivül és belül is bár nem vékony de nálunk az csak egyszer szakadt ki mikor nagyon száraz voltam remélem tudtam segíteni :)

az volt a baj hogy száraz voltál ilyenkor be is nyálazhatjátok és akkor nem leszel annyira száraz... hogy a pasidnak lelankad valószinûleg azért van mert nem szereti a gumit velünk is elöfordult mi 6 hónapig óvszereztünk kb. és utána folyamatosá vált hogy lelenkad idöközönként én ezt meguntam és elkezdtem szedni a gyógyszert én neked is ezt ajánlom ma már olyan gyógyszerek vannak hogy nem fog gondot okozni mikor majd teherbe akarsz esni :) de amúgy ha nem akarod a gyógyszert szedni még esetleg kipróbálhatnátok a lifestylet az spermicides kivül és belül is bár nem vékony de nálunk az csak egyszer szakadt ki mikor nagyon száraz voltam remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Használtunk mi nyálat és síkosítót is... Nem is keveset... Amúgy gyógyszert szedek, de mint tudjuk, gumival az is biztonságosabb és véd a fertõzésektõl.
4 évig szedtem a fogamzás gátlót, semmi baj nem volt vele, nyugodtan használjátok gumi nélkül!!Nagyon kicsi az esély, hogy teherbe eshetsz ha gyógyszert szedsz.Az óvszerrel nálunk ugyan ez a helyzet, bár még nem szakadt ki, de állandóan kenjük, hogy síkos legyen.A Durexa legjobb márka, szerintünk, mi mást nem is használtunk.Csak ez a megoldás van, vagy vegyétek le.Engem mindig kidörzsölt.Most Pharmatex hüvelykúpot használunk.
csak elõzö kommentjéhez : szerintem a lifestyle a legjobb. a durex nálunk elveszti hamar a síkosságát és hamarabb szakad(ha szakad!) gumit nem kell cserélni egy aktus közben , csak ha egyszer beléd élvezett és utána jön még egy mehet, akkor feltétlen cserélni kell. a durexet tényleg nem ajánlom. a lifestyle talán az egyik legdrágább de elég biztonságos. érdemes kiprobálni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!