Találatok a következő kifejezésre: Ha a úgy jön (259 db)

Ha valakinek úgy jön meg, hogy közben terhes, akkor milyen a menzesze? Észre lehet venni valami különbséget?

Nekem megjött, bár késve, de szerintem ugyanolyan, mint máskor. Csak most nagyon görcsöltem is, amit már évek óta nem tapasztaltam. Pár napja viszont nagyon er?s fejfájásom volt, ami rám egyáltalán nem jellemz?, állandó fáradtság, álmosság, már fél kilenckor fekszem és több, mint 10 órákat alszom, napközben pedig szédülök. Nem tudom, mi van velem, a terhesség esélyér?l pedig már lemondtam, amikor megjött.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogy állítólag kevesebb is, és kevesebb napig is tart. De minden szervezet más... A hõdet nem szoktad mérni? Mert azt is írták, hogy ha valakinek meg is jön úgy, hogy közben terhes, akkor a hõ ugyanúgy fent marad.

Szia! Több helyen olvastam, hogy állítólag kevesebb is, és kevesebb napig is tart. De minden szervezet más... A hõdet nem szoktad mérni? Mert azt is írták, hogy ha valakinek meg is jön úgy, hogy közben terhes, akkor a hõ ugyanúgy fent marad.
Szia! Szerintem csinálj egy tesztet, attól függetlenül, hogy megjött.A terhesség alatti menzi kevesebb, lehet 2-3-4-5 napig tartó, maszatoló jellegû, barnás, rózsaszines, de akár pirosas is.Nem jár görcsöléssel, csak van!Ezek után neked kell döntened!
A kérdező hozzászólása: Amikor megjött, akkor abbahagytam a hõmérõzést, annyira elkeseredtem és nem akartam még jobban rágörcsölni lelkileg. Nem akartam ezzel a témával foglalkozni, hogy ne stresszeljek ezen. De lehet, holnaptól megint mérem majd.
A kérdező hozzászólása: És ha tesztelek, meg kell várnom a menzesz végét, vagy most is lehet?
Szia, Mind a két terhességemnél megvolt az elsõ hónapban.Csak az nem volt a megszokott, hogy 3 napig inkább kevesebb vérzéssel járó volt.Amúgy sajna mindig 7 napig van meg.. Szóval az ultrahangos mérések is azt bizonyították, hogy idõsebb vagyok.Tünetem nekem is fáradtság, szédülés volt.Csináltam tesztet is, de az negatív volt.Aztán vártam pár napot és halvány pozitív lett.. Ne mondj le a terhességedrõl!!!Legyél kitartó!!!Sikerülni fog!!
Szia! Ha nem nagyon vérzel, akkor most is lehet a reggeli elsõ vizeletbõl.Ha nega, akkor lehet elkezdõdött valami, csak valamiért nem ágyazódott be rendesen.Vegyél méhpempõkapszulát, az segiti megerõsiteni a sejteket és segiti a teherbeesést is!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De kedvesek vagytok, köszönöm a sok jótanácsot! Azt hiszem, várok még pár napot, és csak azután tesztelek, ha továbbra is marad az álmosság és a szédülés. Nem szeretnék csalódni.
nem
De mehetsz. Én is újra írtam az egyik emelt érettségimet. Az Oktatási Hivatalban kellett jelentkeznem és 23000 ft-ot kellett fizetnem érte. Ha csak szintemelõzni szeretnél majd esetleg, akkor ez az összeg 14000 ft.
Bonnie91! A tanulói jogviszony alatt ismétlõ vizsgára nincs mód, tehát akár közép-, akár emelt szinten tesz elõrehozott vizsgát a tanuló, azonos szinten nem ismételheti meg a vizsgát érettségi bizonyítványa megszerzése elõtt.

Olvastam is többször is, hogy este fürdés után megetetitek a babát. HA tápszeres hogyan? Mennyit adtok neki ha pont ugy jön ki, hogy mondjuk 6 kor evett. Fél8kor fürdés és akkor kap 8 kor is? Mennyit?

3Hónapos a babám és már 2 hónapos korától 4oránként eszik.Akkor olyan 130-135körül.Mikor kezdtétek kialakitani ezt az esti rituálét?

Legjobb válasz: Én már a születése óta 7-8 között fürdettem,aztán beálltunk teljesen a 7 órára,ahogy az evése is beállt.Nekem 3-4 óránként evett a babám és ilyenkor ügy csináltam,ha tudtam,hogy fürdik hétkor akkor már 6-kor nem etettem meg.Mert mondjuk elõtte evett 3-kor akkor többet adtam neki,hogy kihúzza 7-ig.Egy idõ után teljesen kialakult nála az evés rendje,most 4-fél 5 körül uzsonnázik,7-kor pancsi utána vacsi.

Én már a születése óta 7-8 között fürdettem, aztán beálltunk teljesen a 7 órára, ahogy az evése is beállt.Nekem 3-4 óránként evett a babám és ilyenkor ügy csináltam, ha tudtam, hogy fürdik hétkor akkor már 6-kor nem etettem meg.Mert mondjuk elõtte evett 3-kor akkor többet adtam neki, hogy kihúzza 7-ig.Egy idõ után teljesen kialakult nála az evés rendje, most 4-fél 5 körül uzsonnázik, 7-kor pancsi utána vacsi.
Olyan 800-850között eszik egy nap. És most kezdjük a hozzátáplálást.
Ha 7-szer eszik 120-130-at a kisfiad, akkor annyit eszik kb, mint az én csajszim, csak mi ugyanezt az adagot 5-szöri kajára esszük meg.
Elõzõ vagyok. Az én kiscsajom is 15-én volt 4 hónapos! :) )
21:01.es vagyok. Bocs még egy off-ért. 4hónapos volt 15-én a pici fiam, aki most 64cm és 6kiló, de max 130at eszik. Akkor ezért nem alszik sokáig éjszaka, de már megszokottan egy hónapja 7-szer eszik (abból 1evés fél2-fél3között van, esti fekvéstõl függõen). Az alap kérdésre válaszolva mi 5-6körül vacsizunk 120 tápszert, majd onnantól kell 3óra, hogy egyen, mert különben nem eszi meg az esti 130at, így kb. 8körül fürdünk és utána vacsi.
16.37-es vagyok. Egy evésre kb 170-et eszik, de nem tudom pontosan, mert reggel 100% cici van, nem mérem, tíóraira már gyümit kap+cici így azt sem tudom mennyi, 2-kor cic+tápszer és ugyanez délután és este is. Van amikor este már csak 1 percet szopizik, és akkor utána olyan 180 ml tápszert is benyom, szóval azért gondolom, hogy átlag 170-180 ml-t ehet. Most 7 kiló, de hosszú baba, mi sem vagyunk alacsonyak. Ja, és jó az evõkéje. A gyümit mi orvosi tanácsra 3 hónapos kórtól kezdtük el, akkor még lével, aztán 2 hét múlva pép, most már tízóraira a kaja kb 75%-a az, még nem váltottuk ki teljesen. 4 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy nálunk a nappali evés mindig máskor van mert van, hogy éjjel 6 órát alszik de van hogy 8at. Teljesen változó.
A kérdező hozzászólása: 3 hósan elkezdted hozzátáplálni? Miért ajánlotta ezt a doki? Nekem azt mondta, hogy mi fél évesen se kezdhetjük mert nagyon has fájós volt. Néha még most is az.Semmi szer nem vált be. Szóval akkor szerintetek nem gond ha mondjuk elõtte 2-3 órával evett, adjak neki amennyit kér? Szerintem ö akkor is simán megenne 130körül.Nem fog fájni a pocakja?Köszönöm
Bocs az off-ért. 16:37-est kérdezném, hogy mennyit és mit esztek egy evésre?
Hatkor eszünk, nyolckor fürdi, játék, simi- kilenckor utolsó tápszer, amennyit kér. kb. 5X 140-150ml tápszer, illetve kb.160ml krumplisvalami. Eközben, gyümölcslé és tea. Babám kezdetektõl tápszeres, védõnõ és doki javaslatára 2 hete vezettem be a fõzeléket- egyébként 3.5 hós
Én a helyedben megkínálnám tápszerrel.Én is így csinálom.Ha csak 90-100ml-t szív is ki, az már elég, hogy el tudjon aludni.Nem baj az, ha csak pár kortyot iszik.Jobban elalszik.
Második vagyok, 15 hetesen kezdtük bevezetni ezt a napirendet, elõtte 3 óránként evett, éjjel meg 1-szer, hajnali 4-kor. Azóta 9-reggel 6-ig alszik, akkor félálomban eszik és alszik tovább 8-fél9-ig.
Reggeli 6 óra Tízórai 10 óra Ebéd 14 óra Uzsonna 17.30 Fürcsi 20 óra Vacsi 20.30 4 hónapos kislány
20.27-es vagyok. 3 hósan azért kezdhettem el a hozzátáplálást, mert elejétõl tápszert kapott, nem volt hasfájós, 1.5 hónaposan almalé, narancslé és paradicsomlevet is ihatott. 2.5 hósan alampürét kezdtük. Nem volt semmi probléma- így azt javasolták ha a kanállal sincs probléma kezdjünk krumpli-répa, sütõtök, alma pépeket enni. Nem egészen egy hét alatt hozzászokott a péphez és mára már kiváltottunk egy étkezést. Egyébként azóta babám 22-6-ig alszik.

Ha a család jön babát látogatni (7 hetes) állandóan közel hajolnak a gyerek arcához és úgy beszélnek hozzá. Ez engem nagyon idegesít. Csak én vagyok ezzel így, vagy mást is zavarna?

Legjobb válasz: Kellemetlen, de ha ennyire zavar, akkor meg kell kérni õket, hogy ne tegyék. Picinek sem lehet kellemes, mint ahogy minket is zavar, ha túl közel hajolva beszélnek hozzánk. Viszont baja nem lesz tõle. Én a helyedben finoman megkérném õket, hogy ne olyan közel...

Kellemetlen, de ha ennyire zavar, akkor meg kell kérni õket, hogy ne tegyék. Picinek sem lehet kellemes, mint ahogy minket is zavar, ha túl közel hajolva beszélnek hozzánk. Viszont baja nem lesz tõle. Én a helyedben finoman megkérném õket, hogy ne olyan közel...
Azért, mert a picik ilyenkor még csak kb. 20-30 cm-re látnak tisztán. De ha ez téged zavar, akkor szólj nekik nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
nyugodtan mondd meg nekik szerintem, hogy nem kell olyan közel hajolni, mert már túl van a 6 hetes koron, már lát messzebb lévõ dolgokat is rendesen:-)) ha normálisak, akkor ugyis értik a célzást. amúgy akár lát akár nem, úgyis elsõsorban hang alapján fogja a gyerkõc beazonosítani a körülötte lévõket ilyenkor még:-)

Szoktatok otthon sirdogálni, ha nem úgy jön össze a dolog, ahogy szeretnétek?

érzékenyebbek lettetek amióta megszületett a baba? Nekem pont tegnap mondta a kisfiam,hogy inkább a nagyiékkal lakna-mert ott "mindent lehet"(ami persze nem igy van)-de ma egész nap potyognának a könnyeim.

Legjobb válasz: Nem, nem voltam és nem lettem sirdogálós típus. Inkább megoldásorientált vagyok,a sirdogálás nekem idõpocsékoló önsajnáltatás,tehetetlenség.

Nem, nem voltam és nem lettem sirdogálós típus. Inkább megoldásorientált vagyok, a sirdogálás nekem idõpocsékoló önsajnáltatás, tehetetlenség.
én is sokat vagyok így.nekem azzal van a bajom hogy ''itthon kell ülni''.mivel nincs jogsim így nemtudunk menni sehova, és itt nincs is hova menni..én meg szeretek emberek közt lenni..
15 hónapos a kislányunk. Ha jól emlékszem aznap sírtam utoljára, amikor megszületett.
hát én se picsogok ilyesmiken....kisbabás filmeken elérzékenyülök max, de mivel nem igazán tévézek, ez nem fenyeget nap mint nap. A szülés utáni két hétben picsogtam marhaságokon, de hát az a hormonok miatt volt :)
Én kamasz koromban sírós voltam, szerencsére most már nem, de akkor a férjem mindig megvígasztal:)
Olyan helyen lakunk, ahol semmilyen szorakozasi lehetoseg nincs. A 21 honaposommal magyarul bevagyunk zarva. Jogsim kocsi van, de uzemanyaggal is gyozni kell ha mennek valamerre. Alvasproblemakkal kuszkodunk a fiammal, sokszor akaratos, hisztis. Egesz nap egyedul vagyok vele, nagyon faraszto, sot kiakaszto sokszor. Neha kiadom magambol es megkonnyebbulok.

Dexam nyel vizsgánál szóbeli végeredménynél kaptam 4 db %-ot, azt ha összeadom úgy jön ki a végső eredmény %-a?

Legjobb válasz: Matek megy? A %-ok nem adódnak össze. Az elért és a max megszerezhetõ pontok adódnak össze, a % a megszerzett pont elosztva a max ponttal.

Matek megy? A %-ok nem adódnak össze. Az elért és a max megszerezhetõ pontok adódnak össze, a % a megszerzett pont elosztva a max ponttal.
A kérdező hozzászólása: Jó ELNÉZÉST az elosztást elfelejtettem odaírni
Nem is átlagolni kell, mivel egy több pontos rész nagyobb súlyban számít.
Na és sikerült(?)!
Sztem atlagolni kell, s kijon a szazalek. Meg kell a magno is.
Ha összeadod a 4 db százalékot, akkor már nem 100 az alap, hanem 400. Ha kapsz egy 75, 65, 55, 85 százalékokat, akkor: (75+65+55+85)/400 = 70%-os lett a vizsgád. Egyébként ha vársz egy kicsit, fel fogják rakni a weboldalra (én is ott nyelvvizsgáztam pár éve), és ki fogják írni, hogy hány vizsgapontot értél el, és az hány százaléknak felel meg. Ha mindkét komponens megvan, akkor azt is kiírják, hogy a szóbeli (A) vizsgád sikerült-e.
A kérdező hozzászólása: Igen sikerült !!!!! :)
Gratu, ugyes vagY!

Az normális, ha éppen úgy jön ki és csak pár órát tudok aludni (4-5) - pedig előtte teljesen kipihentem magam -, akkor mindenem fáj, a szemem csupa vér, és hasmenésem van?

másnál is van ilyen a kevés alvástól? pl ma három órakor aludtam el és reggel 8kor már fel kellett kelnem mert dolgom volt, nem csak most el?ször vannak ilyen tüneteim. :|

Legjobb válasz: szia! az tény és való hoyg napi 8-10 órás alvásra szüksége van a szervezetnek.a 4-5 óra kevés normális hoyg oylan tüneteket produkálsz én mondjuk émelygek levert vagyok a szemem karikás ,de nagyon nem tesz jót a szervezetednek!

szia! az tény és való hoyg napi 8-10 órás alvásra szüksége van a szervezetnek.a 4-5 óra kevés normális hoyg oylan tüneteket produkálsz én mondjuk émelygek levert vagyok a szemem karikás , de nagyon nem tesz jót a szervezetednek!

Miért minden pasinak az jön be, ha a nő 2 nap után odaadja magát (vagy eleve a nő kezdeményez), és minimum úgy öltözködik, mint egy k. va?

Bármikor összetalálkozom egy pasival aki ismerkedne, már aznap este le akar fektetni. Teljesen normálisan, csinosan öltözködöm, normálisan sminkelem magam, semmi kihívó és semmi gyerekes nincs se az öltözködésemben, az ékszereimben, a stílusomban, stb. Én vagyok pr?d ha elvárom, hogy azért pár alkalommal találkozzunk, legyenek közös programjaink, és ne az els? este feküdjünk le? Vagy a másik fele, aki önz? módon csak magára gondol, és azt akarja, hogy az els? alkalommal sz....jam le.

Legjobb válasz: nem kell úgy öltözködnie, de nekem nem jön be ha sokáig kéreti magát.

nem kell úgy öltözködnie, de nekem nem jön be ha sokáig kéreti magát.
ez a kérdés olyan mintha én irtam volna a pasi még semmit nem tud róllam és máris a lényegre tér pfuj
Sztem ha meglát valamit benned a csávóó akkor nem mondja azt h sz.. le 2 nap után.. Viszont ha nem annyira teccel neki akkor ugy van vele h jólessz arra h ...tudod..!:D:D
Nem értelek. Persze, hogy aznap ágyba akar vinni. Minden pasi ezt akarja, maximum nem meri felvállalni. Köteles persze nem vagy igent mondani. Ha neked kell egy kis idõ ehhez, akkor csináld úgy. Azt kész... :D
de miért baj hogy le akar veled feküdni? akik már lefekszenek azoknak még vannak közös programjaik. nem zárja ki.
Ha érdekel a csaj nem akarom szopatni az elsõ alkalommal de ha csak valami cicababa akkor párszor megdugom azt hello
"Bármikor összetalálkozom egy pasival aki ismerkedne..." Ezt kéne részletezni. Nekem az a gyanúm, hogy rossz helyen ismerkedsz, ahol a taplók felülreprezentáltak.
A kérdező hozzászólása: 18:13 igazad lehet. Pl. biliárd terem, meg ehhez hasonló helyeken tapadnak az ilyen pasik.
Nem, nem utal, mindenkinek máskor jön.
Biztos, hogy nem ne aggogj!Minden baba mas!!!!!!
Nem rendellenesség, de azért nagyon ne örülj, sajnos a fogak minõsége szempontjából az a jó, ha minél késõbb bújnak ki, azt mutatják a vizsgálatok, tehát várhatóan nem lesz túl jó fogú. De semmi baj vele egyébként.
Nem okoskodni akarok, de mi is 3-4 hós korában azt hittük, hogy jön a foga. Kb. 1, 5 hónapig egy kis fehér érdes vmi volt alul, szerette ha dörzsöltem az ujjammal. Kb. 2 hete viszont elmúlt... Nem tudom mi lehetett:) :) :) Nem lehet, hogy nálatok is ez van?
A kérdező hozzászólása: nem, mert már félig kinnt van 2 alsó foga.

Ha valaki kapcsolatban van, de facebookon nem írja ki, azt viszont igen, hogy "Érdeklődés: nők" az nem úgy jön le, mintha letagadná a kapcsolatát és szinglinek állítaná be magát?

Legjobb válasz: "Jellemzõ, csak egy egyszerû kérdést teszek fel, és máris a személyem elleni támadások jönnek. De én már fel sem veszem ezeket, mert az idióták véleménye nem érdekel;D" Mi van? Én elolvastam a válaszokat,nekem nem igazán tûnt fel,hogy oltogattak volna téged! Akinek ennyire érzékeny a lelke,és nem bírja a kritikákat,az minek tesz ki ilyen értelmetlen kérdést? Gondolom tetszik a pasi,ráhajtanál,és kíváncsi vagy,hogy õt érdekelnéd e? Nem hiszem,én már azt se tudom nekem mi van kiírva,és nem érdekel,tehát igazat adok azoknak,akit azt írták,hogy nem kell ekkora ügyet csinálni belõle!

"Jellemzõ, csak egy egyszerû kérdést teszek fel, és máris a személyem elleni támadások jönnek. De én már fel sem veszem ezeket, mert az idióták véleménye nem érdekel;D" Mi van? Én elolvastam a válaszokat, nekem nem igazán tûnt fel, hogy oltogattak volna téged! Akinek ennyire érzékeny a lelke, és nem bírja a kritikákat, az minek tesz ki ilyen értelmetlen kérdést? Gondolom tetszik a pasi, ráhajtanál, és kíváncsi vagy, hogy õt érdekelnéd e? Nem hiszem, én már azt se tudom nekem mi van kiírva, és nem érdekel, tehát igazat adok azoknak, akit azt írták, hogy nem kell ekkora ügyet csinálni belõle!
nekem pl nem úgy jön le, mert én [email protected] Szerintem te is tedd ezt.
A kérdező hozzászólása: Ha csak a kérdésemre válaszoltak volna, és nem egybõl elítélnek látatlanul, akkor nem lett volna semmi gond... de ez már természetes, hogy ott kötnek bele az emberbe, ahol tudnak.
A kérdező hozzászólása: Biztos forrásból tudjuk, hogy csak ketten voltak. A barátnõm jól ismeri a barátját, és bízik is benne (legalább is eddig bízott), de ez elbizonytalanította. A barátjánál fölösleges lenne rákérdezni, ha lenne is valami köztük úgyis hazudna.
Kísértetiesen hasonlít ahhoz, hogy véletlen legyen! "és az a csaj köztük volt, akivel találkozott." pasi elmondta a csajnak, hogy a lány egy régi ismerõse, gondolom ezért jelölte be!!
ma 17:14 Igen egy szemtanú elmondása szerint...:D És az a szemtanú valós személy volt?Vagy csak valaki kitalálta?Engem is meggyanúsítottak már ilyennek és hogy láttak ezzel meg azzal, sõt még csókolóztunk is állítólag, csak egy baj volt hogy én nem tudtam róla és az hogy éppen dolgztam keményen a napi betevõért:D Szóval errõl ennyit... A barátnõd meg miért tõled kér tanácsot?
A kérdező hozzászólása: Nem tudok róla, hogy a barátnõm feltett volna ilyen kérdést. De a szituáció tényleg hasonló. Nem tudja, mit tegyen. A barátja egyszer régebben már fent volt facebookon, de aztán törölte magát (hasonló okok miatt, amit én akartam), de újra regisztrált és csak pár fontosabb embert jelölt be, és az a csaj köztük volt, akivel találkozott.
Fura, mert barátnõd ezt írta: "Azt azért nem hiszem, hogy megcsalna" Akkor miért rinyál még mindig?
A kérdező hozzászólása: Azért foglalkozom vele, mert a barátnõm tanácsot kért tõlem. Amúgy valamit még nem említettem (csak hogy egyesek jobban megértsék, miért kérdeztem): van egy csaj, akivel mostanában találkozgat az a fiú. Egyszer azt mondta a barátnõmnek, hogy azzal a csajjal és még pár haverjukkal elmennek sörözgetni. De utólag kiderült, hogy csak ketten mentek (egy szemtanú elmondásából). Ilyen esetben szerintem igen is számít, ha valaki letagadja (akár) facebookon a kapcsolatát.
Hát most nem azért de a kérdésed nem arról szólt az elején amit az utolsó két hozzászólásdban mondtál mert így már kicsit más képet fest a dolog és a kérdés is másképpen festett volna, de legfõképpen a válaszok... Ha ezt a sztorit leírod már az elején és azt hogy mi is van valójában akkor is biztos leoltanak de érkeztek volna értelmes válszok is, mert így ahogy feltetted a kérdést így csak az jött le hogy téged az zavar hogy barátnõd pasijának nincs beállítva az hogy kapxsolatban, így mr hogy ezt leírtad kicsit ászínezte a kérdést és a történetet...ha így kérdezed már az elején a kérdésnél leírod ezt, akkor biztos hogy értelmes válszt kapsz, de semmi sztorit emmit nem írtál...
A kérdező hozzászólása: Mellesleg 94%-os, én egy rossz szót nem szóltam hozzád, minden egyes válaszomban kulturáltan válaszoltam neked, de te még mindig "értelmi fogyatékosnak" nevezel. Ez szerintem téged jellemez. Nem lehetsz egy kellemes társaság, örülök is, hogy nem ismerlek személyesen.
A kérdező hozzászólása: 17:37-es válaszoló, nem tudom, hogy te az "értelmi fogyatékos" válaszoló vagy-e, mert mindkettõtök 94%-os. Nem véletlenül nem akartam leírni a teljes sztorit, mivel nem akartam, hogy a barátnõm barátja esetleg felismerje a kérdést (õ is szokott gyk-zni). Szerintem a kérdésemból egyértelmûen kiderült, mire vagyok kíváncsi. Erre mindenki azzal kezdett foglalkozni, hogy "ez mégis engem miért érdekel, és miért ezzel foglalkozom". Senkinek nem jutott eszébe, hogy jó okom van erre, és nem csak unalomból teszem fel a kérdést. Ez is csak az embereket jellemzi, mivel mindenki magából indul ki. És a kérdés feltevésével nem azt kértem, hogy engem véleményezzenek, hanem hogy válaszoljanak.
ma 17:37 Hát én sem fogok egy ilyen értelmi fogyatékos után kapkodni..most mit mondjak egy olyanra aki egy kérdést sem tud feltenni és rendessen megfaogalmazni és azt hogy mire is kíváncsi valójában..felteszel egy kérdést és több mint egy óra elteltével közlöd hogy valójában mi is a helyzet!Arra már az emberek nagyrésze régen lehurrogodt téged és nem lemmelsleg nem csak én voltam az, hanem rajtam kívûl még jópáran, azért ezen is érdemes elgondolkodni hogy vajon miért?!Mert ha egy ember mondja ezt akkor megértem sértõdésedet, csak a baj az hogy rajtam kívûl még 5 vagy 6 ember elmondta ezt ha nem több.A kérdést meg máskor rendesen goalmazd meg és írjál történetet hogy tudjanak rá válszolni, mert sztori hiényában csak mellé beszélés van, gondolom még nem jöttél rá.
Ez a kérdés akár rólam és a barátomról is szólhatnak. Nekem kint van, hogy "kapcsolatban" (de csak ennyi), barátomnál meg nincs kint semmi, de az sem, hogy "Érdeklõdés: Nõk". Engem nem zavar, õ nem azért nem rakja ki, mert meg akar csalni, hanem azért, mert senkinek semmi köze nincs hozzá. Aki fontos neki, az úgyis tudja, aki meg nem, az meg le van .... Ha annyira meg akarna csalni, akkor úgyis megtehetné, ha kirakja, nem?
A kérdező hozzászólása: Ahogy írtam is, szándékosan nem akartam sztorit írni, mert valljuk be, ez alapján elég könnyen beazonosítható az illetõ, az pedig kellemetlen szituációkat eredményez. Az, hogy az emberek többsége veled együtt lehurrogott, csakis azért van, mert egybõl elítéltetek engem úgy, hogy nem is ismertek. A dolognak úgy kellett volna lefolynia, hogy mindenki pártatlanul, ócsárolás nélkül elmondja véleményét a kérdésemmel kapcsolatban. Hiába próbáltam kulturáltan kommunikálni, mindenki csak a magáét hajtogatta, hogy "biztos rá akarok nyomulni, milyen ribi vagyok" meg hogy "mit foglalkozom ezzel, nincs életem". Ha viszont én is felveszem azt a stílust, amit õk képviseltek, akkor meg azért hurrogtak volna le. Mert ugye nem számít, mivel, de valamivel szekálni kellett engem. De hogy õszinte legyek, nem is érdekel, aki csak ilyen primitív hangnemben tud megszólalni, annak az iq-ja nem ütheti meg a pozitív természetes számok halmazát, úgyhogy az ilyenekkel nem foglalkozom.
A kérdező hozzászólása: ma 17:48 Az igaz, hogy a megcsalás konkrétan nem függ attól, hogy ki van-e rakva, hogy kapcsolatban van-e az illetõ. De bizonyos értelemben ebben is hazudott a pasi, mert azt mondta, hogy "nem érdekli a facebook, csak azért regisztrált, hogy a csoporttársaival tudja tartani oda", de ahhoz képest konkrétan az egész életrajzát felrakta, kivéve a kapcsolatát, nem beszélve arról, hogy azt a csajt is bejelölte, akivel találkozott (és vele egészen idáig nem is beszélt szinte, nem voltak jóban sem).
A kérdező hozzászólása: *hogy a csoporttársaival tudja tartani a kapcsolatot
ma 17:54 Hát igen az is felettébb érdekes hogy itt mindenki egytõl egyig lehurrogott de te még mindig nem vezsed észre mirõl van szó és csak mondod a magadét, , kár is a gõzért mert nem azzal van a baj hogy feltetted a kérdést, hanem azzal van a baj hogy ezt nem írtad le az elején hogy mirõl van szó valójában.Mert ha mindezt közlöd az elején hogy mi a helyzet akkor értelmes válaszokat kasz.Senki nem gondolat olvasó itt és senki nem fog rájönni hogy miért tetted fel a kérdést, azérrt mondta mindenki azt amit, mert informáciokat nem osztottál meg és mindenkinek az jött le hogy te csak bele akarsz folyni másnak a dolgaiban és hogy azt nézed hogy kinek mi van bejelõlve.És persze ennek fejében mi válszolk vagyunk a hibásak, mert te tévessen és információk iányában tettél fel egy kérdést, fordított esetben ha válaszoltál volna erre a kérdésre te sem tudtál volna normális választ adni, met erre nem lehettet.Ennyi az egész!Az iq-ról meg jobb ha nem is beszélünk aki kíváncsi egy kérdésre a elötte megfogalmazza hogy mit is akar kérdezni és mir kíváncso.
A kérdező hozzászólása: Ja, annyit még elfelejtettem "kedves" 14-es válaszadó, hogy mivel te is átmentél ócsárolásba, a te válaszodat is töröltetem. Szerintem meg tudtad volna te ezt kulturáltabban is fogalmazni, csak épp nem volt kedved megerõltetni magad ;)
"barátnõje az én egyik barátnõm." Mit foglalkozol akkor vele, hogy a barátnõ pasijának mi van kiírva! Ha 4 éve együtt vannak, akkor biztos jól kijönnek, de amúgy meg semmi közöd hozzá, nem a te kapcsolatod, ennyire ráérõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat kérnék, nem kellenek ide az idióta oltogatók. Mellesleg csak véleményeket kértem, mert van 1 pasi ismerõsöm, akirõl tudom, hogy van barátnõje, és mégsem rakja ki (a csaj viszont igen). És felõlem mondhatjátok, hogy "kit érdekel, ez csak a facebook" stb stb... de sokan mégis ott csajoznak/pasiznak.
kicsit túllihegik az emberek ezt a fészbuk témát. Én sose voltam rajta, van egy iwiw profilom, amit max havonta megnézek, oszt csá. töltenétek inkább több idõt együtt, mint hogy ezeket a retkes közösségi oldalakat bújjátok minden percben. Amúgy remélem tudod, hogy ha sok adatot adsz meg magadról, akkor mindenki elõtt nyitott könyv vagy... Ami a netre egyszer felkerült, az ott is marad, hiába nyomod meg a törlés gombot.
A kérdező hozzászólása: Jellemzõ, csak egy egyszerû kérdést teszek fel, és máris a személyem elleni támadások jönnek. De én már fel sem veszem ezeket, mert az idióták véleménye nem érdekel;D Amúgy én csak azért vagyok fenn facebookon, mert a sulimnak van egy csoportja, ott tartjuk a kapcsolatot, én semmit nem szoktam kiposztolni, sok ismerõsöm sincs. De ha nem lenne ez a csoport már töröltem volna magam, így is már az ismerõseim 90%-át elrejtettem az üzenõfalamról, mert agyamra mentek a sok hülyeséggel, amit félpercenként kirakosgatnak... Viszont jó lenne, ha nem térnénk el a tárgytól, hanem a kérdésre adnátok választ. Ha tetszik, ha nem, a facebook egy világszerte elterjedt közösségi oldal, és habár a gyk-s emberek 99%-a szidja és lefikázza azokat, akik használják, közben õk maguk is fenn vannak, szóval ennyi...
Bármit jelenthet. Azt is, hogy az illetõ hanyag és lusta kitölteni a profilját meg azt is, hogy nem gondolja komolynak a kapcsolatát és hagy egy kiskaput az olyan érdeklõdõknek, mint te. Tényleg nem lehet eldönteni. Azt sem tudom tanácsolni, hogy kérdezd meg tõle, mert úgyse mondaná el õszintén.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy hanyagság miatt nem töltötte volna ki, mert szinte minden mást kiírt magáról: középiskola, egyetem, weboldal, e-mailcím, kedvenc idézet, bemutatkozás stb. Pont arra nem maradt ideje, hogy beállítsa, hogy "kapcsolatban"? Amúgy a csajjal már vagy 4 éve együtt vannak.
"Amúgy a csajjal már vagy 4 éve együtt vannak." De unintelligens vagy Istenem, magadnak mondasz ellent! Ha ezen múlna, akkor a 4 év alatt már ismerkedett volna!
Kedves kerdezo ha sokan oltanak, h hulye vagy, ideje elgondolkoni rajta. :) Mivel kulfoldon elek szinte az elsok kozott volt Facebook accontom, s azota kint van hogy interested in: Woman. Amikor kapcsolatban voltam akkor is. Ennek semmi jelentosege nincsen.
"Ennek semmi jelentosege nincsen." ja! csak õ abban reménykedik, hogy lecsaphat a pasira.
a lányt megakarja csalni, vagy nem meri szerelmét hárást válalni.beállitások mások nem láthatok
A kérdező hozzászólása: Az unintelligens válaszokat már törölték, nekik szántam a mondandómat.
3-as válaszadó vagyok. Nem a személyed ellen irányult, egyszerûen csak a "fészbuk-társadalom" ellen. Ha így állsz hozzá, akkor az a legegyszerûbb, ha nem foglalkozol vele.
Kérdezõ te ritka primitív vagy!Senki nem oltott le téged, mindenki elmondta a véleményét ahogy az elsõ válaszoló [email protected] mert nem érdekli mert em ott éli az életét és attól még lehet kapcsolatban valakivel az nem jelent semmit, Az hogy nincs kirakva lehet hogy jobb kapcsolata van mint akinek kint van millió fotó és bevan állítva hogy kapcsolatban.Azt sem értem miért akadsz ki a válszokon hiszen senki nem személysekdett veled hanem csak elmondta a véleményét azt meg ugyan úgy nem értem hogy miért ez alapján kell megítélni az embereknek a kapcsolatát hogy a [email protected] facebookon mi és hogyan van beállítva..szánalom.A hogy valakinek az van beállítva hogy érdeklõdési kör nõ, nyílván ha barátnõje van nem fogja azt beállítani hogy állatok és férfiak.A barátnõ is nõ nem?Az nem azt jelenti hogy más nõk érdeklik, csak jelzi hogy esetleg bu.zik ha esetleg rá akarnak írni akkor hanyagolják pl:D A másik dolog amit nem értek hogy te mi a francot fogalkozól az isemrõsöd kapcsolatával??Nem ku.rva mindegy neked hogy a srácnak mi van beállítva?Szánalom komolyan mondom..én nekem sok ismerõsömnek nincs beállítva hogy kapcsolatban pedig abban vannak sõt van olyan aki házas is és még is minden ok az életükben és pont az ilyenek miatt nem állítják be mint te, hogy ne tudjanak más magánéletében beleszólni vagy éppen azon csámcsogni.Na további szép estét!Keressél magadnak egy pasit kérdezõ, dugasd meg magad és majd lehiggatsz meg látod és nem fogsz ilyen hülyeségekkel foglalkozni:D
a lányt megakarja csalni, 4 év alatt nem tudta vna megtenni? te is olyan lehetsz mint a kérdezõ
A kérdező hozzászólása: Ja és épp ellenkezõleg: eszemben sincs ráhajtani a pasira, a barátnõje az én egyik barátnõm.
Kérdezõ te ritka primitív vagy! de még mekkora azt hiszi egy kiírás miatt már van esélye
A kérdező hozzászólása: Kedves 14.es válaszadó. Valószínûleg lemaradtál azokról a válaszokról, amik már törlõdtek - nem véletlenül. Abban elhordtak engem mindennek, hogy hogy merek ilyen kérdést feltenni, meg hogy ennyi eszem van. Azokkal a válaszokkal semmi gondom nincs, akik értelmesen le tudják írni a véleményüket. De amiben engem ócsárolnak, azt nem tûröm szó nélkül.
A kérdező hozzászólása: Jól van, szerintem értelmetlen errõl tovább vitáznunk. Levonom a tanulságot, hogy legközelebb ha kérdést teszek fel, szájbarágósan leírok minden egyes kis részletet. :) (Ja és mellesleg csináltam már ilyet, hogy hosszan megfogalmaztam egy kérdést, hogy érthetõ legyen, erre meg azzal hurrogtak le, hogy "mégis kinek van kedve ezt elolvasni?" szóval errõl ennyit... az értelem hiánya bármilyen szituációban képes felütni a fejét, csak a megfelelõ unintelligens páciensek kellenek hozzá...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!