Találatok a következő kifejezésre: Ha a úgy fáj, mintha megjönne (5 db)

Ha a hasam úgy fáj, mintha megjönne akkor az utalhat terhességre?

Mármint, ha valaki terhes szokott neki úgy fájni a hasa mintha megjönne? Elég er?sen?

Legjobb válasz: Hát ha védekeztetek akkor nem.Mikor kell megjönnie? Mert lehet, hogy azt jelzi. Semmi okod aggódni!!!

Hát ha védekeztetek akkor nem.Mikor kell megjönnie? Mert lehet, hogy azt jelzi. Semmi okod aggódni!!!
Szia ne aggodj!Az óvszer nagyon biztonságos mi 6évig igy csinaltuk és nem estem teherbe soha nem szakadt ki és semmi probléma nem volt ugyhogy ne stresszelj:) valoszinü hamarosan megfog jönni azt érzed!
Igen!Én 5 hetes vagyok, és van mindjárt megjön érzésem.
A kérdező hozzászólása: Kb 2 hete voltam a pasimmal és védekeztünk gumival. Õ azt mondja semmi okom az aggodalomra, 110%-osan elhihetem, h nem vagyok terhes, de ugyanakkor mégis bennem van az, hogy "úristen mivan, ha mégis." Kb 1 hónapja vesztettem el a szüzességem és azóta minden aktus után azt hiszem, hogy terhes vagyok/leszek. Szinte már pár tünet jelentkezett is rajtam. Erõs hasgörcsök. (Mondjuk fel vagyok fázva) Néha-néha fölébredek éjjel arra, hogy fázok/melegem van. Meg a számba is szokott furcsa íz lenni. Ezeket mind csak beképzelem magamnak vagy elõfordulhat??? Amúgy a párom többször is elment bennem (Gumiban) de amkor húzta kifele mindig fogta a gumi végét. Szal még ki sem folyhatott barátom szerint, de mégis parázok :SSSSS (Ez meg keseríti az életem:S) Ma este meg elkezdett úgy fájni a hasam, mintha meg akarna jönni. (Kb 24. napomon lehetek). Egy 16 éves lány
A kérdező hozzászólása: hat igen nagyon ritká szokott fájni úgy, mintha megjönne (még amikor nincs itt az ideje) de mivel nekem még rendszertelen kb olyan 30-32 naponta szokott megjönni, akkor is 7 napig :S de van, h egy hónapba 2x jön meg. valszeg azért fáj? am ha terhes vki szokott úgy fájni a hasa?
Szia!Nyugodj meg!Tuti nem vagy terhes, ha nem ment el a barátod benned.Ne parázz! Emlékszem én is mindig ideges voltam a mensim elött, de semmi okom nem volt rá, ui. védekeztünk.

Ha úgy fáj, mintha megjönne a mellem is, meg a hasam, akkor meg is fog jönni, vagy még lehet akármi pozitív?

Legjobb válasz: Ha az akármi alatt a terhességet érted, akkor igen, az is lehet, fõleg ha adtál rá okot. A terhesség elsõ jele a mellfeszülés és a "meg akar jönni " érzés. Csinálj tesztet, ha késik és menj orvoshoz, ha nem jön meg!!

Ha az akármi alatt a terhességet érted, akkor igen, az is lehet, fõleg ha adtál rá okot. A terhesség elsõ jele a mellfeszülés és a "meg akar jönni " érzés. Csinálj tesztet, ha késik és menj orvoshoz, ha nem jön meg!!
Mikor kell megjönnie?Csinálj tesztet ha nem jön meg a napján.De szerintem lehet attól még terhes.
Jogos, bár annyi az ilyen kérdés mint a tenger, olvass kicsit többet itt vissza, többet tudsz meg jóval.Még akkor is lehet pozitív a teszt drágám, ha menstruálsz az egész terhesség alatt.Ne görcsölj, érezni fogod, ha valami változik.

Mit jelenthet ha ugy érzem mintha megjönne és fáj a bal oldalon a hasam alja? De nincsen semi mit csináljak? Ja és egyre többet eszek egy nap kb fél oránként mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Ha esetleg a ciklusod közepén jársz akkor gondolom peteérést..Egyik hónapban bal oldalon fáj, másikban jobb oldalon. Nekem így szokott lenni. Kérdezz meg mást is azért.. 16/L

Ha esetleg a ciklusod közepén jársz akkor gondolom peteérést..Egyik hónapban bal oldalon fáj, másikban jobb oldalon. Nekem így szokott lenni. Kérdezz meg mást is azért.. 16/L
Egyetértek az elõttem szólóval! :) Bár én nem mindig érzem szerencsére :)

Terhes vagyok akkor, ha fáj a hasam, hányingerem van, és ugy érzem mintha megjönne. , ?

Legjobb válasz: Ha védekezés nélkül szexeltél, akkor lehet. Vagy felfáztál... Vagy influenzás vagy...

Ha védekezés nélkül szexeltél, akkor lehet. Vagy felfáztál... Vagy influenzás vagy...
dugtál mostanában úgy, hogy belédélveztek? vagy legalább egy belédélvezett...?
Az is lehet, hogy meg fog jönni.. Erre nem gondoltál? ;)

Hány nap elteltével lehet megtudni hogy ha véletlenül tehebe estünk? Ha úgy fáj a hasunk mintha megkéne jönni e az miért van? és még csak jöv7en kéne megjönnie!

Legjobb válasz: Egyes tesztek már a mensi elõtt egy héttel kimutatják a terhességet, de érdemes az elmaradt mensi idején tesztelni. Elsõ biztos tünet a vérzés kimaradása, addig csak tippelni lehet.

Egyes tesztek már a mensi elõtt egy héttel kimutatják a terhességet, de érdemes az elmaradt mensi idején tesztelni. Elsõ biztos tünet a vérzés kimaradása, addig csak tippelni lehet.
a hasad csak jóval késõbb fog fájni terhesség miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!