Találatok a következő kifejezésre: Ha a úgy (10810 db)

hat, ha ott is leborotvalod, akkor ott is ugyan ugy erösödni fog.
azt mondják a tenyeren és talpon kívül bárhol lehet szõr :)
A kérdező hozzászólása: akkor kb hogy fog kinezni az arcom 1-2 ev mulva?
A szemed alatt csak akkor borotváld ha fekete. Ha fehér pihe van ott, azt ne. Nem tudom hány éves vagy, és milyen erõs a szõrzeted, de én igen szõrös vagyok, 14 évesen kezdtem borotválkozni, és ezt a borostát körülbelül olyan 19 éves korom körül tudtam megcsinálni, úgy ahogy. Olyan 25 év kellett ahhoz, hogy ilyesmi legyen mint a képeken. Ugyanis amíg nem elég sûrû, dús, és sötét színû, addig semmi nem fog belõle látszani távolról (azaz 2 méterrõl), és hülyén néz ki.

Ha a haveromnak van 90% os kártyája ami ugye úgy van hogy számozott buszokon ingyenes külterületin pedig ugye 90% os?

De az is rajta áll hogy mehet vele kísérő. Tehát például ha mennék vele buszon jegy nélkül és megmutatná az ellenőrnek azt a papírt hogy mehet kísérő akkor elfogadná?

Legjobb válasz: igen, elvileg így megy, ha rá van írva, csak mert nem minden 90%-os kedvezményhez jár kisérõ kedvezménye.

igen, elvileg így megy, ha rá van írva, csak mert nem minden 90%-os kedvezményhez jár kisérõ kedvezménye.
Államkincstári kártyával mehettek ketten.

Ha egy ügy határidős (rendőrségi), de hosszabb betegség miatt nem tudok lépni, akkor ugyanúgy lezárják vagy a betegség idejét elfogadják hosszabbításnak?

Tehát ha viszek nekik orvosi dokumentumokat a megbetegedésemről, akkor annak halasztó hatálya van, vagy nincs? És ha emiatt már lezárták az ügyet, akkor ha bemutatom a papírokat, megint előveszik (mivel eddig nem volt tudomásom a rövid határidőről)?

Legjobb válasz: Milyen ügy(büntetõ, szabálysértési)? Milyen minõségben vagy érintettje az ügynek (tanú, sértett, gyanúsított, szabálysértés elkövetõje)? Mit kellene tenned az ügy kapcsán (idézett, meghallgatni kívánt, feljelentõ)? Milyen betegség miatt, milyen hosszabbítást akarsz kérni?

Milyen ügy(büntetõ, szabálysértési)? Milyen minõségben vagy érintettje az ügynek (tanú, sértett, gyanúsított, szabálysértés elkövetõje)? Mit kellene tenned az ügy kapcsán (idézett, meghallgatni kívánt, feljelentõ)? Milyen betegség miatt, milyen hosszabbítást akarsz kérni?
A kérdező hozzászólása: uha, sok kérdés. próbálok: Sértett vagyok, feljelentést tettem, de ha jól tudom, van valami határidõ, hogy elrendelik-e a nyomozást vagy sem, én viszont azóta is beteg vagyok. amit eddig megtettem, arról pedig nem tudom, hogy elég-e a nyomozás alaposságának eldöntéséhez.
A kérdező hozzászólása: tehát büntetõügy, és én se tudom milyen betegség, de vannak papírjaim arról, hogy azóta is nagy a gond nálam, és képtelen vagyok bármit intézni.
Ez a bûncselekménnyel kapcsolatos maradandó fogyatékosság? Milyen minõségben indult a nyomozás? Egyébként neked nem kell foglalkozni a meghosszabbítással, azt a rendõrök csinálják, és majd ezt követõen küldik meg az ügyészségnek, akik vagy vádat emelnek, vagy nem. Utána kerülhet bíróság elé. Egyébként, ha telefonon vagy levélben tudatod velük, hogy mozgásodban korlátozva vagy, akkor a lakásodban is kihallgathat a nyomozó.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget, de elég bonyolult ez így :( Szóval a bizonyítékok nagy része még nálam van, viszont amíg én lázban fetrengek, semmit se tudok kezdeni, lépni az ügyben, márpedig csak én vagyok benne, én tudom, mi hogyan, mikor. Azaz enélkül simán lezárhatják, mert alaptalannak találják a feljelentést, de ezért kérdeztem, mi a határidõ. Ráadásként a bizonyítékok jó része még csak nálam sincs egyelõre. Na most ha lezárják esetleg, akkor van mód arra, hogy újra nyissák az egészet, ha végre jobban leszek, és tudok is lépni? Elég fontos lenne, tehát azért megpróbálok élni valami kifogással, ahhoz túl durva, hogy a betegségem miatt elússzon az egész.


Az mit jelent ha a csaj azt mondta úgy nézek ki mint taylor lautner?

Legjobb válasz: Ha azt mondta, hogy úgy nézel ki mint taylor launter, akkor valószínûleg arra célzott, hogy úgy nézel ki, mint taylor launter! ANYÁM XD

Ha azt mondta, hogy úgy nézel ki mint taylor launter, akkor valószínûleg arra célzott, hogy úgy nézel ki, mint taylor launter! ANYÁM XD
az a csávó az amelyik ugy nézki mint egy harmadik stádiumos aids-es Bad Spencer imitátor? Akkor semmi jot!
Hogy meleg vagy.
ásd el magad
Szerintem azt jelenti h k*rva jól nézel ki :D
amúgy aki az indiános képet rakta, arra ne halgass, az Alkonyatban nézett úgy ki a film kedvéért
Nehogy már a lányoknak az ilyen alakok jöjjenek be. :D
Azt, hogy csúnya vagy. :S Nah jó, viccet félre téve, szerintem veheted nyugodtan bóknak. :D Nekem mindenesetre nem jön be az a... valami; fiúnak nem csúfolnám. :D
http://3.bp.blogspot.com/-BUXC2Wzb7wc/TfczavGx7KI/AAAAAAAAAt.. nézd nem olyan rossz a helyzet . :) ) én lányként azt mondom, hogy akkor jól nlzhetsz ki . ;) a tested biztos jó legalábbis ;)
00:15 a lehetõ legelõnyösebb képet sikerült belinkelned a srácról.. 00:42-é már jobb :DD mindenesetre szerintem jól nézhetsz ki, ha azt mondta a csaj h hasonlítasz rá ;)
hogy búza vagy vagy ha szereti akkor azt hogyjól
azt, hogy finomfalatka vagy :P mutathatnál képet!:D
azt hogy arcplasztikára van szükséged.
Egyszerû, kérdezd meg tõle h "és õ szerinted jó pasi?" Mert van amelyik lánynak bejön , de nem mindenkinek:) De nagyrészt odavannak érte, szóval egy nagynagy bóknak is elkönyvelheted.
Azt jelenti h k* rva jó pasinak tart :D
küldj egy képet és megmondom úgy nézel e ki!
Lányként azt jelenti, hogy hasonlítasz rá. És egyébként kva jól nézel ki, ha tényleg. :)
Szerintem azt jelenti mikor azt mondják SP-nek béke feje van és erre a válasz az, hogy nem SP-nek van béka feje hanem minden békának SP feje van. Nekem ezt..
azt, hogy egy homokos farkas vagy
azt jelenti hogy kukija van
elõzõknek igazuk van, tényleg melegnek néz.
A kérdező hozzászólása: nah [email protected] :/
Talán hogy hasonlitasz rá.
A kérdező hozzászólása: mármint h vmi csaj írna h az ennyire szar? bocs nem vágom a témát
azt, hogy úgy nézel ki, mint taylor lautner! :D de mivel õ jópasi, igen, jól :D
A kérdező hozzászólása: ezt ugye vmi csak írta
A kérdező hozzászólása: ez inkább vmi [email protected] cigány-indián sztem dehát én nem vok csaj
kezdõ b*zi vagy a gõzfürdõben. azt jelenti
Azt, hogy helyes vagy :)
Igen, de ugyanolyannak kell lenni!
A kérdező hozzászólása: Igen ugyan olyan lesz! Köszönöm a válaszodat megy a zöldkéz

Ha valakinek csak a szexre kellettem, ha most úgy viselkedem, mintha ő is csak arra kellett volna, akkor lehet, hogy észhez tér?

Tudom, hogy hülye kérdés, és pláne, hogy valaki, akinek csak a szexre kellettem, egyáltalán nem érdemel meg engem, ennek ellenére érdekel, hogyha én lefeküdtem valakivel szerelemb?l, de rájöttem, hogy ?t csak a farka hajtotta, akkor ha most úgy viselkedek, mintha nem fájna a helyzet, és tök oké, hogy mások el?tt szimplán barátként kezel, és a szex óta nem keres semmilyen formában, akkor lehet hogy rájön, hogy nem csak a szexre kellek neki? Értitek, ugye?:S nem tudom csak úgy teljesen figyalmen kívül hagyni, mert az egyetemen nap mint nap látom, együtt vannak óráink, tehát minimális kontakt mindenképpen van... most legyek ?szinte és közöljem vele, hogy fáj, amit csinál, vagy tegyek úgy mintha minden oké lenne?:S

Legjobb válasz: Értem. Úgy, hogy elmondod. Viszont borítékolom, hogy ezzel nem érsz el semmit. Tanulság: ha valakibe bele vagy zúgva az nem jelenit, hogy egybõl oda kell dobnod magad neki.

Értem. Úgy, hogy elmondod. Viszont borítékolom, hogy ezzel nem érsz el semmit. Tanulság: ha valakibe bele vagy zúgva az nem jelenit, hogy egybõl oda kell dobnod magad neki.
Nehogy ezt elmondd neki.Legyél közömbös, mosolyogj mindig, és szerválj be egy új pasit akit melletted lát.Ez se biztos hogy célba talál, de nem fogja azt gondolni, hogy megzuhantál, ami ez esetben a lényeg.
Ne csináld azt amit leírtál, bár nem biztos, hogy értem. Az azért biztos, hogy nem Magyar szakra jársz. Mindezt két mondatban és egy két szavas mondatban írtad. Nehéz megérteni. Azért tegyél úgy, mintha minden oké lenne.

Melyiket szeretitek jobban? Ha a barátnőtök úgy szop le, hogy :álltok/ültök/fekszetek?

Szájjal voltam neki ott lent és amikor beleélvezett a számba sokkal több jött 'cucc' ki, mint amikor ült.. ez miért van? Jobb érzés ha álltok?

Legjobb válasz: én úgy szeretem ha állok, de azt se bánom ha nem állok, mer mikor bekapja, akkor rögtön feláll

én úgy szeretem ha állok, de azt se bánom ha nem állok, mer mikor bekapja, akkor rögtön feláll
ülve nem jó fekve se rossz, de talán állva a legjobb
én ülve szeretem legjobban, állva se rossz, fekve a legkevésbé élvezetes
IGEN! Ebben a sorrendben jó lesz. Pedro
Állva - ülve - fekve. így.:)

Miért az oka annak hogy az aprilia rs 50-es motorom hidegen csak úgy indul be ha betolom vagy ha a szívatót lenyomom és úgy indítózok? Szerintetek mi baja lehet?

Legjobb válasz: semmi baja nincs :) ha szívatóval + önindítóval beindul akkor semmi baja nincs , ez természetes egy 50-es motornál

semmi baja nincs :) ha szívatóval + önindítóval beindul akkor semmi baja nincs , ez természetes egy 50-es motornál
A kérdező hozzászólása: Én elõször arra gondoltam hogy ennek az lehet az oka hogy ezek már automatikusan állítják a pillangószelepet és hogy az nem áll vissza zárt helyzetbe hidegen. Ez lehet az oka?
Azért, mert a szívató KELL a hidegindításhoz. Nem véletlenül találták ki. Ha hidegen beindul szívató nélkül az már baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!