Találatok a következő kifejezésre: Ha a úgy (11277 db)

hat, ha ott is leborotvalod, akkor ott is ugyan ugy erösödni fog.
azt mondják a tenyeren és talpon kívül bárhol lehet szõr :)
A kérdező hozzászólása: akkor kb hogy fog kinezni az arcom 1-2 ev mulva?
A szemed alatt csak akkor borotváld ha fekete. Ha fehér pihe van ott, azt ne. Nem tudom hány éves vagy, és milyen erõs a szõrzeted, de én igen szõrös vagyok, 14 évesen kezdtem borotválkozni, és ezt a borostát körülbelül olyan 19 éves korom körül tudtam megcsinálni, úgy ahogy. Olyan 25 év kellett ahhoz, hogy ilyesmi legyen mint a képeken. Ugyanis amíg nem elég sûrû, dús, és sötét színû, addig semmi nem fog belõle látszani távolról (azaz 2 méterrõl), és hülyén néz ki.

Ha a haveromnak van 90% os kártyája ami ugye úgy van hogy számozott buszokon ingyenes külterületin pedig ugye 90% os?

De az is rajta áll hogy mehet vele kísérő. Tehát például ha mennék vele buszon jegy nélkül és megmutatná az ellenőrnek azt a papírt hogy mehet kísérő akkor elfogadná?

Legjobb válasz: igen, elvileg így megy, ha rá van írva, csak mert nem minden 90%-os kedvezményhez jár kisérõ kedvezménye.

igen, elvileg így megy, ha rá van írva, csak mert nem minden 90%-os kedvezményhez jár kisérõ kedvezménye.
Államkincstári kártyával mehettek ketten.

Ha egy ügy határidős (rendőrségi), de hosszabb betegség miatt nem tudok lépni, akkor ugyanúgy lezárják vagy a betegség idejét elfogadják hosszabbításnak?

Tehát ha viszek nekik orvosi dokumentumokat a megbetegedésemről, akkor annak halasztó hatálya van, vagy nincs? És ha emiatt már lezárták az ügyet, akkor ha bemutatom a papírokat, megint előveszik (mivel eddig nem volt tudomásom a rövid határidőről)?

Legjobb válasz: Milyen ügy(büntetõ, szabálysértési)? Milyen minõségben vagy érintettje az ügynek (tanú, sértett, gyanúsított, szabálysértés elkövetõje)? Mit kellene tenned az ügy kapcsán (idézett, meghallgatni kívánt, feljelentõ)? Milyen betegség miatt, milyen hosszabbítást akarsz kérni?

Milyen ügy(büntetõ, szabálysértési)? Milyen minõségben vagy érintettje az ügynek (tanú, sértett, gyanúsított, szabálysértés elkövetõje)? Mit kellene tenned az ügy kapcsán (idézett, meghallgatni kívánt, feljelentõ)? Milyen betegség miatt, milyen hosszabbítást akarsz kérni?
A kérdező hozzászólása: uha, sok kérdés. próbálok: Sértett vagyok, feljelentést tettem, de ha jól tudom, van valami határidõ, hogy elrendelik-e a nyomozást vagy sem, én viszont azóta is beteg vagyok. amit eddig megtettem, arról pedig nem tudom, hogy elég-e a nyomozás alaposságának eldöntéséhez.
A kérdező hozzászólása: tehát büntetõügy, és én se tudom milyen betegség, de vannak papírjaim arról, hogy azóta is nagy a gond nálam, és képtelen vagyok bármit intézni.
Ez a bûncselekménnyel kapcsolatos maradandó fogyatékosság? Milyen minõségben indult a nyomozás? Egyébként neked nem kell foglalkozni a meghosszabbítással, azt a rendõrök csinálják, és majd ezt követõen küldik meg az ügyészségnek, akik vagy vádat emelnek, vagy nem. Utána kerülhet bíróság elé. Egyébként, ha telefonon vagy levélben tudatod velük, hogy mozgásodban korlátozva vagy, akkor a lakásodban is kihallgathat a nyomozó.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget, de elég bonyolult ez így :( Szóval a bizonyítékok nagy része még nálam van, viszont amíg én lázban fetrengek, semmit se tudok kezdeni, lépni az ügyben, márpedig csak én vagyok benne, én tudom, mi hogyan, mikor. Azaz enélkül simán lezárhatják, mert alaptalannak találják a feljelentést, de ezért kérdeztem, mi a határidõ. Ráadásként a bizonyítékok jó része még csak nálam sincs egyelõre. Na most ha lezárják esetleg, akkor van mód arra, hogy újra nyissák az egészet, ha végre jobban leszek, és tudok is lépni? Elég fontos lenne, tehát azért megpróbálok élni valami kifogással, ahhoz túl durva, hogy a betegségem miatt elússzon az egész.


Az mit jelent ha a csaj azt mondta úgy nézek ki mint taylor lautner?

Legjobb válasz: Ha azt mondta, hogy úgy nézel ki mint taylor launter, akkor valószínûleg arra célzott, hogy úgy nézel ki, mint taylor launter! ANYÁM XD

Ha azt mondta, hogy úgy nézel ki mint taylor launter, akkor valószínûleg arra célzott, hogy úgy nézel ki, mint taylor launter! ANYÁM XD
az a csávó az amelyik ugy nézki mint egy harmadik stádiumos aids-es Bad Spencer imitátor? Akkor semmi jot!
Hogy meleg vagy.
ásd el magad
Szerintem azt jelenti h k*rva jól nézel ki :D
amúgy aki az indiános képet rakta, arra ne halgass, az Alkonyatban nézett úgy ki a film kedvéért
Nehogy már a lányoknak az ilyen alakok jöjjenek be. :D
Azt, hogy csúnya vagy. :S Nah jó, viccet félre téve, szerintem veheted nyugodtan bóknak. :D Nekem mindenesetre nem jön be az a... valami; fiúnak nem csúfolnám. :D
http://3.bp.blogspot.com/-BUXC2Wzb7wc/TfczavGx7KI/AAAAAAAAAt.. nézd nem olyan rossz a helyzet . :) ) én lányként azt mondom, hogy akkor jól nlzhetsz ki . ;) a tested biztos jó legalábbis ;)
00:15 a lehetõ legelõnyösebb képet sikerült belinkelned a srácról.. 00:42-é már jobb :DD mindenesetre szerintem jól nézhetsz ki, ha azt mondta a csaj h hasonlítasz rá ;)
hogy búza vagy vagy ha szereti akkor azt hogyjól
azt, hogy finomfalatka vagy :P mutathatnál képet!:D
azt hogy arcplasztikára van szükséged.
Egyszerû, kérdezd meg tõle h "és õ szerinted jó pasi?" Mert van amelyik lánynak bejön , de nem mindenkinek:) De nagyrészt odavannak érte, szóval egy nagynagy bóknak is elkönyvelheted.
Azt jelenti h k* rva jó pasinak tart :D
küldj egy képet és megmondom úgy nézel e ki!
Lányként azt jelenti, hogy hasonlítasz rá. És egyébként kva jól nézel ki, ha tényleg. :)
Szerintem azt jelenti mikor azt mondják SP-nek béke feje van és erre a válasz az, hogy nem SP-nek van béka feje hanem minden békának SP feje van. Nekem ezt..
azt, hogy egy homokos farkas vagy
azt jelenti hogy kukija van
elõzõknek igazuk van, tényleg melegnek néz.
A kérdező hozzászólása: nah [email protected] :/
Talán hogy hasonlitasz rá.
A kérdező hozzászólása: mármint h vmi csaj írna h az ennyire szar? bocs nem vágom a témát
azt, hogy úgy nézel ki, mint taylor lautner! :D de mivel õ jópasi, igen, jól :D
A kérdező hozzászólása: ezt ugye vmi csak írta
A kérdező hozzászólása: ez inkább vmi [email protected] cigány-indián sztem dehát én nem vok csaj
kezdõ b*zi vagy a gõzfürdõben. azt jelenti
Azt, hogy helyes vagy :)
Igen, de ugyanolyannak kell lenni!
A kérdező hozzászólása: Igen ugyan olyan lesz! Köszönöm a válaszodat megy a zöldkéz

Milyen dolog az, ha valaki úgy akar babát, hogy a párja még nem?

Legjobb válasz: Hat eleg car ugy.....nem kellene olyan szemellyel babocat valallni ha az nem akarja...mi ertelme van az egesznek? Egy baba nem megoldas es olyan kapcsolat megmentesere ami nem mukodik...ha meg mukodik de nem kell babo akkor szulo nelkul no majd fel es az kinek jo? En nem ertem az ilyen embereket.....vegyenek egy babat aztan azzal babazzanak reggeltol estig.....ha meg tenyleg babo kell de nincs megfelelo par akkor is vannak mas megoldasok.

Hat eleg car ugy.....nem kellene olyan szemellyel babocat valallni ha az nem akarja...mi ertelme van az egesznek? Egy baba nem megoldas es olyan kapcsolat megmentesere ami nem mukodik...ha meg mukodik de nem kell babo akkor szulo nelkul no majd fel es az kinek jo? En nem ertem az ilyen embereket.....vegyenek egy babat aztan azzal babazzanak reggeltol estig.....ha meg tenyleg babo kell de nincs megfelelo par akkor is vannak mas megoldasok.
Sajnos ennek én is szenvedõje vagyok, de én teherbeestem, és magamnak nem akartam megszülni, igy volt egy abortuszom, amit azóta is bánunk, mostmár szeretne õ is. Azt tudomtanácsolni, hogy várj, ami a legrosszabb, fõleg ha a környezetetbe babák vannak, vagy jönnek. Kitartás...
Szia! Nálunk is én jutott elõbb oda, hogy szeretnénk babát. A párom akkor még nem akart, de egy ismerõsünknek akkor született babócája és utána valahogy a páromat is elérte az az érzés, hogy szeretne babát. Szerintem, ha jól mükszik a kapcsolatotok akkor hamar eljut a párod is arra, hogy szeretne babát. Addig hiába szeretnél ne vágj bele a párod tudta nélkül:-))) Türelem...
Elég rossza a helyzeted. Sokáig én is hasonló cipõben jártam mint te. A férjem nem akart babát azért mert fõsulira járok, és nem akart még ezzel is terhelni. Én viszont már a kapcsolatunk kezdete óta vágyom egy babóra.Kb. 4 hónapja kezdtünk el próbálkozni vele, de még nem sikerült. Most már lehet, mert júniusban végzek. Én a babára már 7 éve várok. Kitartás.
SZia! Ezzel a problémával mi is találkoztunk 2004-ben házasodtunk össza a férjemmel és én úgy gondoltam, hogy jöhetne a baba, viszont a párom inkább még utazni, élni szeretett volna egy kicsit. Utána Õ szerette volna viszont én kezdtem el egy sulit, amit semmiképp nem akartam abbahagyni. Most 31. hetes vagyok és mind a ketten nagyon várjuk a kislányunkat én 30, párom 34 éves, de egyikõnknek sem kellett lemondani amit szeretett volna és biztos, hogy mostmár mindenekelõtt a pici van!
mindenki szeret túlozni nemtõl függetlenül ha róla van szó...

Fiúk nektek bejönne ha a bnõtök folyton babuzsgatna csókolgatna, szeretgetne titeket? Mert ugye sokan mondják h nem jó ha túl nyomulós meg folyton rátok ragad egy lány?

Legjobb válasz: Az én barátnõm ilyen, és nagyon szeretem, sõt én is bújós-szeretgetõs vagyok, úgyhogy elég jól megvagyunk :) Ha találsz olyan srácot, aki jól fogadja, nyert ügyed van :D

Az én barátnõm ilyen, és nagyon szeretem, sõt én is bújós-szeretgetõs vagyok, úgyhogy elég jól megvagyunk :) Ha találsz olyan srácot, aki jól fogadja, nyert ügyed van :D
Nem [email protected], legyél vele hideg és szemét. Attól fog szeretni.
igen, még szép.
Természetesen. Nem bírom, ha egy lány "jégcsap".
A kérdező hozzászólása: Ok értem... Nem kell azért begurulni.:-D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!