Találatok a következő kifejezésre: Ha a önkielégítést (89 db)

Az baj ha a bal herém összement? Sokszor végzek önkielégítést ez lehet az oka vagy más?

Legjobb válasz: Szerintem nem ment össze, mert mindig is olyan volt! Min- den férfi heréi közül egyik vagy másik kisebb. Azért jó lenne, ha látná orvos. A maszturbálás gyakoriságát pedig jó lenne egy kicsit csökkenteni. Bár elvileg nem lehet semmi bajod tõle, azért a hosszú idõn át, nagy gyakori- sággal végzett önkielégítés nagyon igénybe veszi a nemi szervrendszeredet, külsõt és belsõt egyaránt! Türtõztesd magad egy kicsit. És azért az orvost se feledd!

Szerintem nem ment össze, mert mindig is olyan volt! Min- den férfi heréi közül egyik vagy másik kisebb. Azért jó lenne, ha látná orvos. A maszturbálás gyakoriságát pedig jó lenne egy kicsit csökkenteni. Bár elvileg nem lehet semmi bajod tõle, azért a hosszú idõn át, nagy gyakori- sággal végzett önkielégítés nagyon igénybe veszi a nemi szervrendszeredet, külsõt és belsõt egyaránt! Türtõztesd magad egy kicsit. És azért az orvost se feledd!
igen. nem. ->orvos
Szokj le róla sürgõsen, különben eltûnik!
úristen de sötét vagy kérdezõ
háát ez gáz. egy ismerösugyanebben a cipöben van. heresorvadás. keress magadnak egy csajt, de ha nemtalálsz akkor egy srácot. mert gondolom az utobbi jobban bejön
Ha a barátod megujjaz és te korábban csináltad, meg fogja tudni mondani, mert s szûzhártyára rátapad az ujjlenyomat és ezt le lehet tapogatni. Az elsõ megujjazást a hónap elsõ keddjén kell elvégezni, 22:22-kor, kell elkezdeni. Ha ekkor ujjazod meg magad, akkor 286 másodperc múlva elélvezel. Ha más idõpontban csinálod az elsõt, akkor az 5. alkalommal 423 másodperc alatt élvezel el. Ez bizonyított.
Hallod lehet hülye vagyok de én nem ertem az elsõ felét annak amit írtál.
ezt kb arra fordítanám le hogy : szûz lány, még nem volt megujjazva maga által sem, ha a pasija csinálná érezné-e hogy volt már benne ujj? nem nem érezné, nincs elélvezési szabvány percben megadva és szerintem fiú a kérdezõ, különben nem kérdezne ilyen butaságot, az meg hogy 15 alatti látszik az írás(tudatlanság)án:D
Csatlakozom Mc. Úrhoz és az õt követõ válaszadóhoz, mert én sem értem a kérdés elsõ felét.
okos a neved, de olyan hülye vagy mint a seggem..
Mc.Úr: Ezek szerint én is hülye vagyok, mert nem értem az elsõ felét :D
Ha az ujjazáshoz van eszed, akkor vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt is, és olvass utána mikor kell írásjeleket használni, hogy értelmes legyen a mondanivalód. Egyrészt, honnan a búbánatból érezné, hogy Te már megujjaztad magad? Gondolj már egy kicsit.... A másik, nekünk honnan kéne tudnunk hány perc utána élvezel el maszturbálás közben? Te... agyoniskolázott....
1. Inkább járjál iskolába, tanulj meg magyarul. 2. Töltsd be a 18 életévedet legalább. 3. Világosítson fel valaki, vagy olvass utána értelmes könyvekben. Csak ezután szexelj, mert még gyerek vagy.
1. Nem érezné. 2. Nem. 3. Változó, ha gyorsan csinálod pár perc. 4. Bele kell melegedni, fél tucat menet után.
1 nem érzi 2 kevés az esély, hogy elsõre elélvezz, akkor fogsz elélvezni ha lelkiekben és testiekben minden össze lesz hangolva.
:DDDdd
Érzi hogy tágabb vagy...

Mit csináljak? Ha a barátom "titokban" önkielégitést végez miközben szexfilmet és hasonló dolgokat néz? És ez engem nagyon zavar. Én nem vagyok neki már elég jo? Szoljak neki hogy rájöttem?

Legjobb válasz: Még párkapcsolat mellett is önkielégítenek az emberek,nincs ebben semmi,nem azt jelenti,hogy nem vagy elég jó.Ha látnám hogy ezt teszi,én nem szólnék hanem inkább becsatlakoznék :)

Még párkapcsolat mellett is önkielégítenek az emberek, nincs ebben semmi, nem azt jelenti, hogy nem vagy elég jó.Ha látnám hogy ezt teszi, én nem szólnék hanem inkább becsatlakoznék :)
Szerintem fiatal vagy és naív! Tudod nekünk 2 gyerekünk van és a kicsi éjfélig fent van, addigra a párom elalszik reggel sokszor elalszunk, a sexuális életünk elég érdekes (és ritka)! Miután nem tudjuk a dolgainkat összeegyeztetni, úgy, hogy mindketten ráérjünk és a gyerekek ne legyenek otthon vagy aludjanak, ezért mindketten segítünk magunkon, hogy megcsalás nélkül vészeljük át a következõ alkalomig. De amikor szülés után én ritkábban kívántam a sexet mint Õ, akkor neki azt kellett megoldani egyedül. Egyébként az elsõ válaszoló tanácsa nagyon hasznos, én is ezt tenném!
Én nem foglalkozom vele, hogy csinálja-e vagy nem, amíg velem szemben normális és mûködik a szex is. Amúgy szerintem jó pár lány is van aki maszturbál és/vagy néz pornót, csak ez fényévekkel nagyobb tabu. Ha nem vagytok minden nap együtt akkor teljesen érthetõ, de ha együtt fogtok lakni akkor sem gáz néha.Szerintem. (21/L)
húú és milesz szólsz neki h. rájöttél és? mitmond ok? és milesz mert akkor mi van énis csaj vagyok nekem is van barátom teljesen természetes h.ha nem vagyunk együtt valmai ok miatt akkor önkielégít mi olyan nagy cucc ezen? d emost komolyan? ez nem azt jelenti h. nem vagy jó neki, hanem azt h. õ is csak egy ember és szert élvezkedni enniy!! mmit kell ezen rágódni! volt olyan h. én mondtam neki mikor menstruáltam h. bekapcsolok egy pornót és nyugodtan csinálja nem zavar! nekem nem volt kedvem! d evégül csakmegjött akedvem és örült neki ..... hülyeség felesleges idõtöltés ezen rágódni!!! enniy*_*
sztem az összes pasi ezt csinálja(amelyik meg azt mondja, h nem, hazudik).nincs ebben semmi érdekes...végül is férfiból vannak, nem úgy gondolkoznak, mint mi, nõk.
Én is furának tartottam kezdetben, hogy a barátom csinálja, de aztán elfogadtam, hiszen külön élünk, csak hétvégén találkozunk. Viszont ha együtt élünk majd (hamarosan), elvárom, hogy megelégedjen velem és ne akarjon egyedül "szórakozni".
Kár ezen aggódnod, ettõl még szeret téged!
Az elsõ válaszló és a többiek is nagyon jó válaszokat adtak. Mikor van alkalmatok, csináljátok együtt !! Imádni fog !

Igaz lehet, hogy nehezebb kielégíteni orálisan a partnerem (férfi), ha sűrűn önkielégítést végez?

Én úgy halottam, hogy a nemi szerve hozzá szokhat az őt ért hatásokhoz így másnak nehezebben megy kielégíteni....

Legjobb válasz: igaz tovább birja jóval.

igaz tovább birja jóval.
A kérdező hozzászólása: jóval tovább?...de ennyivel? nagyon régóta próbálkozom és sehogy nem megy, pedig másnál nem voltak gondok.
egyénfüggõ.erre nincs szabály
de akkor mi a szarnak maszturbál? miért nem te elégitted ki??
A kérdező hozzászólása: Bárhogy próbálkozom, sehogy sem tudom kielégíteni... :( Lehet köze ahhoz, h önkielégít, vagy inkább nagyobb a baj?...
A kérdező hozzászólása: Én kérdeztem tõle, miért nem engem kér megrá..., de csak annyit mondott ez kell neki...
azért nem õ csinálja mert gondolom 00 óra 00 perckor nincsenek együtt és lehet a csávóra olyankor jön rá...:D
hát ha a keze kell neki nem te biztos szeret vagy kedvel, orvosi eset a pali.
Ez hülyeség. Pont hogy a gyakori önkielégítés miatt mennek el hamarabb a pasik szex közben. Inkább az lehet, hogy nem vagy valami intenzív szopógép, és nem ingerli a szád annyira mint egy szorító kéz, vagy egy szûk punci. A megoldás: kézzel verjed neki miközben a vége a szádba van.

Fiúknak bejön, ha a barátnőjük önkielégítést végez?

És ha igen, lányok szokták csinálni?

Legjobb válasz: Elõzõk: hülyék vagytok. Persze, nekem nagyon bejönne.

Elõzõk: hülyék vagytok. Persze, nekem nagyon bejönne.
Nem igazán érdekel. Ettõl nem lesz jobb a kapcsolat, vagy a lány jobb az ágyban... Tapasztalat. (Igaz, amelyik csinálja, azt kicsit jobban érdekli a szex, ami jót szokott tenni a lepedõakrobatikának... :P)
Igen bejön, szeretem nézni ahogy magának szerez örömet.
Persze hogy bejön!
nem, nem jön be pázdmeg-.-...szerinted mit szoktak csinálni??Biztos hogy nem kint trágyáznak ki a marhák alól-.-
A kérdező hozzászólása: Barátom is szereti, de én olyan zavarban vagyok ... Mi ebben NEKI a jó?!
Jó nézni ahogy a lány örömöt szerez magának.Nincs ebben semmi rossz. Szép látvány.
10 körül, de akkor még azt se tudtam, hogy mit éreztem, csak jó volt.
12...
nekem eddig csak csiklói volt és csak masztitól..elõször hát..óvodás voltam akkor szóval kb:5-6évesen
16 év.
5-6 évesen, de azt se tudtam mit csinálok, csak nagyon jó volt, és éreztem, hogy titkolni kell. De minden héten csináltam, szóval onnantól rendszeresen
12év kb(fiú)
18 voltam asszem..és nem akartam szerencsétlennek tûnni az ágyban, így sokat gyakoroltam...meglepõ volt:P...de az évek tapasztalatai megtették hatásukat: most már pasi rekordidõket döntögetek :P:P:P 21/L
12 évesen hüvelyi orgazmus :D
10 és titokban mûködtem F
12 magamnak:D
15 évesen, maszturbálás során, és nagyon jó volt. :) 20/l
Kb. 12 évesen. Emlékszem a haverjaim mesélték, hogy mit csinálnak otthon. Menõ volt akkoriban. Vicces visszagondolni :) 20/F
A legelsõ 4-5évesen lehetett , még oviban, és én sem tudtam, hogy mi az, amit csinálok, csak jó érzés volt.A párommal 4hónapja volt elõször orgazmusom, de vele nem olyan intenzív, mint amikor én csinálom magamnak!
Fiú vagy lány? Amúgy úgy csak jobb lesz az orgazmus.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok..!
Oké, akkor most fogsz kapni úgy 30 privát levelet.
A kérdező hozzászólása: Miért kapnék?..
Én is így szoktam, nem tudom, hogy miért.Jól esik.:)
Én is ezt szoktam :D
Tehát ezt úgy kell elképzelnünk, hogy orgazmus közeli állapotban belemarkolsz mondjuk egy kilincsbe és elkezded szorítani?
2012 beindul csinalhatod ha neked az jo
Szerintem nyugodtan. Ha beindul a szülés, akko rnem ettõl.:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
A kérdező hozzászólása: 2012 az egy érték, vagy a neved? érzelmileg már kivagyok mivel hónapok óta nem szeretkeztünk. megmagyarázhatatlan vágy tör rám ha már csak a férjemre gondolok attól is.. de nem akarom én beindítani a szülést , még szerdán kezdem a 38. hetet. Szívesen várom a normális válaszolókat, ha van tapasztalatotok, megköszönném.
érték
nem fog beindulni
A kérdező hozzászólása: köszi:)
csinálhatod nyugodtan. Ha beindul netán a szülés, 1-2 napon belül úgyis beindult volna.
szedsz fogamzásgátlót? csak ezt nem élvezed. vagy semmi ilyesmit?
A kérdező hozzászólása: nem szedek és semmi ilyesmit.. pedig szeretném
Hát akkor én bár nem vagyok doki, de a testi dolgokat kizárnám. Nem stresszel-sz mostanság kicsit sokat? Nem bánt valami?

Ha a férfi önkielégítést végez, és utána szexel az nem csökkenti a teherbeesés lehetőségét? (Kevesebb a spermája vagy nem olyan fogékony stb. )

Legjobb válasz: Nem tudom,de az biztos,hogy még úgy is több mint egy millió gyermek úszkál az ondóban,így elég nagy az esély azután is.Akor termelõdik kiugróan magas spermaszám,ha félrelép,vagy valami extrém, szokatlan helyen szexel.

Nem tudom, de az biztos, hogy még úgy is több mint egy millió gyermek úszkál az ondóban, így elég nagy az esély azután is.Akor termelõdik kiugróan magas spermaszám, ha félrelép, vagy valami extrém, szokatlan helyen szexel.
Szia. Én arról olvastam, hogy azoknak a pároknak akik babát szeretnének azt tanácsolják, hogy 3 naponta éljenek házaséletet, mert a férfi spermája ilyen idõközönként alkalmasabb a megtermékenyítésre. De a pontos cikkre sajnos már nem emlékszem.
igen. nehezebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!