Találatok a következő kifejezésre: Ha a óvszerrel csináltuk, (10 db)

Maradhatott ha nem mosta le.Tehat van esely de kicsi.
ha peteérés idõszakában vagy akkor sok esélyed van a babára. egyépként meg hányan vannak olyanok akik védekenek és mégis baba lett. szoval elég ha 1 pici bemegy és már ott is a baba
Ha 'elmegy' és utána még elég merev ahhoz, hogy belédhatoljon, akkor simán még egy csomo bemehet, mert a férfiaknál az ejakuláció(elmenés) lüktetésszerû, és még kisinger hatására a maradék ami a kb12-15cm hímvesszõben van bizony belüktetõdhet. Ha peteéres is volt akkor sok% esélyed van, hogy terhes vagy.
Igen, persze hogy lehetsz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!! :) ))) tanulok belõle :/
Ha megtörölte a szerszámot, mielõtt gumi nélkül újra szexeltetek, akkor kevés rá az esély, de nem kizárt. A legnagyobb kockázati tényezõ, ha éppen a ciklusod 14.-15. napja körül történt a dolog, mert ilyenkor szabadul ki ugye az érett petesejt és indul meg a méh felé. A hüvelyben a hímivarsejtek pedig akár több napig is életképesek. Reméljük, nem lesz baba belõle. Legközelebb legyetek körültekintõbbek és minden aktusnál használjatok óvszert! 27/L
18:38 ha nem ment el klotyóra (a vizelet kimossa az ondóvezetéket), és nem mosta meg magát jóóó alaposan, akkor igenis van nem épp elhanyagolható esélye a terhességre. Kivéve, ha a két aktus közt eltelt pár nap minimum:)
BA SZKI mé kérdezi ezt meg minden nap 10 debil? pi cs ába már tanulj elõször aztán b a s z
Ha nem élvezett beléd, akkor kevés rá az esély, h terhes vagy, de esély az van.
Okozhat neked ez kérdés még álmatlan éjszakát!!!
Zuhanyzott a második menet elõtt a pasid? Mert ha nem, akkor teljesen mindegy, hogy elélvezett-e másodjára vagy sem!
Sõt biztos is terhes leszel ha nem mosta meg, vagy legaláb törölte meg a péniszét.
A kérdező hozzászólása: ajjajj, jó köszi ://
még szép h lehetsz terhes..hány éves is vagy???

Szex után az óvszer bennem maradt, és a kivételénél egy kevés sperma folyt ki belőle. Ha hüvelyzuhanyt is csináltam, teherbe eshetek?

A barátommal óvszerrel védekezünk, és szex után mikor kihúzta bel?lem a hímvessz?jét, láttuk hogy a koton bent maradt. Az óvszert fentr?l ahogy húztuk ki, folyt ki bel?le a sperma, nem sok hanem egy kevés. Hüvelyzuhannyal kimostam amit lehetett, de nemtudom h teherbe eshetek-e? (A fokozottan termékeny napjaimat túlléptem)

Legjobb válasz: Hát van esélyed rá... egy 72 órás tablettát be kellene venni.

Hát van esélyed rá... egy 72 órás tablettát be kellene venni.
Elég nagy esély van rá.

Ha óvszerrel csináltuk és a legutóbbi havi óta csak 2x mentem el a barátnőmben, akk ugye nem lehet terhes? Mennyire megbízható a gumi (Durex elite)?

szóval gumival csináltuk, sosem szakadt ki, vigyáztam, menet közben is többször leellenőriztem, sosem csúszott le...ha hozzá értem, előtte mindig jó alaposan kezet mostam. Most kéne, h megjöjjön neki és megvan minden tünete(először pecsételt, mint minden hónapban... puffadt, görcsölt a hasa, idegesebb volt, mint máskor..már 2 napja görcsöl a hasa elég erősen...mikor felzigattam tegnap előtt, akk is elkezdett görcsölni, mint mindig)...szóval a legutóbbi havi óta többször csináltuk, de mindig óvszerrel, viszont csak 2x mentem el benne...1x kb egy hete..szóval ha attól lenne terhes, annak még jele se lenne...szóval na...és most már kb a 34. napnál jár és még cask a tüneteket érzi, de már mondja ,h bármikor megjöhet...én azért mégis félek...lehetséges, h terhes v kizárt? túlaggódom?

Legjobb válasz: ha nem szakadt ki, akkor túlaggódod

ha nem szakadt ki, akkor túlaggódod
nem terhes, túl parázod, fõleg ha már a tünete is is megvannak, akkor fölöslegesen túráztatod magad is és õ is!
ha nem szakadt ki nem lehet terhes!!
Ha az óvszer az aktus közben nem sérül és le sem csúszik a farkadról, akkor mindegy hogy 1 hónapban hányszor élvezel el a barátnõdben! Ahányszor csak akarsz és akkor sem lesz terhes! Aki mást mond, az hazudik, ne higgy neki!
A kérdező hozzászólása: :D szóval ennyire elképzelhetetlen? ennyire túlreagálom? csak annyi olyat olvasok, h nem 100%ban megbízható, meg átenged ezt azt...viszont azt is mondják, h spermiumot nem enged át...esetleg 1-2 kórokozót...azokat a szörnyen legkisebbeket...meg ilyenek..de nem tudom, h mit higyjek..ennyire szürreális a parám?
Viszont ha ne adj Isten mégis terhes lenne, Harry Houdininek nevezzétek el a babát.
A kérdező hozzászólása: túl sok hülyeséget olvasok tünetekrõl meg terhességrõl...nem tudom, h miért parázok ennyit...de komolyan..és eddig is hittem :) már én képzelem be a terhesség tüneteit a barátnõmnek...egyszer beszélgettem vele és megviccelt és azt mondta, h terhes..én meg elmondtam neki, h miért nem lehet...erre õ "jah! már annyit olvastál a témáról, h ha terhes lennék, már a szemem állásából is látnád" :D szóval ez vicces volt..és tény, h sokat idegeskedik valaki miatt...ma is úgy fel volt húzva...estére meg puffadt
Most már végre hiszel nekem is, Kérdezõ...? ;)
Ha nem szakadt ki, kizárt. Nyugi és lazíts, semmi baj, a nõknél ez már csak ilyen, egy kis idegeskedés miatt is pár napot siethet, késhet. Semmiképp nem terhes.
Nyugi, az én barátnõmnek is van ilyen, õ sem terhes pedig neki van h hónapokat késik (már voltunk orvosnál közben beállították neki) mégsem terhes. Amúgy megfázástól vagy más betegségtõl is késhet, idegességtõl is ilyesmi, ki hogy reagál rá.

Teherbe eshetek akkor ha a menstruáciom sex alatt jelentkezett pár cseppel és barátom elment (ovszerba) 2X csinaltuk kb félorawal utanna eleinte ovszerel kesob anelkul és a végen megint ovszereel?

felunk h maradhatott e walami a péniszén igy teherbe eshettek? Ha lehet akkor ne rágalmazva írjatok vissza. értemes válaszokat várok köszike

Legjobb válasz: A menzi miatt nagyon kevés esélye van a teherbeesésnek. A védekezés, amit leírtál, nem tûnik túl megbizhatónak sajnos, bár a félóra szünet soknak tûnik, de ki tudja. De szerintem tényleg kevés esélye van. Ha aggódsz, inkább esemény utáni, mint késõbb abortusz.

A menzi miatt nagyon kevés esélye van a teherbeesésnek. A védekezés, amit leírtál, nem tûnik túl megbizhatónak sajnos, bár a félóra szünet soknak tûnik, de ki tudja. De szerintem tényleg kevés esélye van. Ha aggódsz, inkább esemény utáni, mint késõbb abortusz.
Szerintem nagyon nagyon pici az esélye így a teherbeesésnek, de legközelebb nem szeretnéd inkább megkímélni magad az aggódástól? Nem vagyok tabletta-párti, én sosem szedtem, mindig óvszerrel védekeztünk, de sosem került le "akció" közben (babatervezésig). Ha Nektek igényetek van arra, hogy óvszer nélkül is együtt legyetek, miért nem mész el tablettát felíratni? Ha nem szedhetsz, még mindig használhatsz pesszáriumot pl, nõgyógyász meg tudja mondani, mekkora kell, és meg lehet rendelni a neten. Engem tönkretett volna, ha állandóan a teherbeeséstõl kellett volna rettegnem... 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) Már is nyugotabb vagyok 1kicsiket:)
Nem akarlak elnyugtalanítani, de én pont a mensim alatt estem teherbe az elõzõ terhességemnél... Persze nagyon kicsi az esély rá, de hát mi nagyon termékenyek voltunk/vagyunk...:) Nem szabad addig parázni rajta, amíg tényleg nincs baj, mert beképzelhetsz magadnak tüneteket és elég nyugtalanná válnak emiatt az éjszakáid... Szóval az esély meg van rá, de nagyon ritka... Reméljük nem lesz semmi...:)

Lehet terhes a barátnõm ha óvszer nélkül csináltuk de nem mentem el?

Szexeltünk, gumi nélkül, de nem élveztem el. De nem jött meg neki egy ideje! Írjatok!

Legjobb válasz: Második: ez k**ára nem igaz. Az óvszer megfelelõ használata mellett, ha az nem szakad ki, akkor a terhesség szinte ki van zárva, míg a megszakításnál csak és kizárólag a szerencsére bízod az egészet.

Második: ez k**ára nem igaz. Az óvszer megfelelõ használata mellett, ha az nem szakad ki, akkor a terhesség szinte ki van zárva, míg a megszakításnál csak és kizárólag a szerencsére bízod az egészet.
2es: Elõváladéktól is lehet valaki terhes.
Lehet. Csináljon terhességi tesztet reggeli elsõ vizeletbõl.
A megszakításos védekezés MEGFELELÕEN alkalmazva közel olyan hatékony, mint az óvszer megfelelõen alkalmazva. Tehát ha megfelelõen alkalmaztátok, akkor nagyon kicsi minimális esélye van, hogy terhes lett.
A kérdező hozzászólása: És ha egyszer sem vettem ki?
A megszakítás nem védekezés, van esély a terhességre, fõleg, hogy késik is neki. Mióta késik?
Olyanról még nem hallottatok, hogy elõváladék?

Lehetek terhes ha ovszer nelkul szeretkeztunk a parommal? En nem ereztem hogy elovaladekos lett volna neki. en meg eddig egyszer szeretkeztem. Szoval annyi volt ez a 'nagy' szex hogy csinaltuk max.2 percig es abbahagyta, mert mondtam hogy faj.

szerintetek van ra esely?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy láttad, hogy nem volt elõváladékos, mikor az simán benned is maradhatott. Nem biztos, hogy terhes leszel, de ez nem jó játék, nem jó ilyennel játszani, ha játszani akarsz, majd elkezdheted 9 hónap múlva.

Nem tudom, hogy láttad, hogy nem volt elõváladékos, mikor az simán benned is maradhatott. Nem biztos, hogy terhes leszel, de ez nem jó játék, nem jó ilyennel játszani, ha játszani akarsz, majd elkezdheted 9 hónap múlva.
Enyire azért nem kell ráijeszteni szegényre! A védekezés nagyon fontos, nem csak a fogamzásgátlás, de a nemi betegségek elkerülése miatt is! De az nem igaz hogy óvszer nélkül szeretkezve rögtön terhes leszel! Elõváladék nem jön a teljes aktus alatt, csak az orgazmus elõtt! Ezért hívják elõváladéknak! Van egy pont, mikor a férfi érzi, hogy ha megáll, még elkerülheti az orgazmust! Ettõl a ponttól, bármikor jöhet elõváladék! Ha eddig nem jutottatok el, nagyon minimális az esélye hogy terhes lennél! Mi rendszeresen, heti 2-3 alkalommal szeretkezünk a partneremmel, kb. 1, 5-2 órán keresztül óvszer nélkül, csak akkor veszek fel, mikor már befelyezni készülünk! Még soha nem volt baj, pedig 4 éve vagyunk együtt!
Igen, lehetsz, mert valószínû, hogy volt elõváladéka, és abban lehetett sperma. De amúgy elég kicsi rá az esély. Viszont ez nagyon felelõtlen viselkedés. És ahogy írtad, abból az jön le, hogy ha nem fájt volna neked, akkor folytattátok volna... Ha nem akarsz még gyereket, akkor SOHA ne is tegye be óvszer nélkül!!!
A kérdező hozzászólása: hat tudom. meg is bantam. mondtam neki hogy nemigazan akarom ovszer nelkül, de probaljuk meg. hát eleg kicsi. remelem...
Elõváladék nem csak az orgazmus elõtt jöhet, mivel annak az a funkciója, hogy a pénisz nedvesedését biztosítsa, így igazán felizgult fiúnál végig van elõváladék. A barátomnak pl. az elejétõl fogva szokott lenni.
Hát... Nem akarok senkit veszélyes dolgokra buzdítani, nem árt az óvatosság! Aki úgy érzi hogy egy esetleges "baleset" esetén nem tudna mit kezdeni, az inkább hanyagolja az óvszer nélküli szex-et! De én még tényleg soha nem hallottam olyanról, hogy valaki terhes lett volna, mikor a partnere még az orgazmus közelébe sem jutott!
a vonal alatt hirdetés van
Az megnyugtat, ha csak 20% esélyed van és nem 30%?
Dehogy 20%..20% akkor lenne, ha peteéréskor belé élvezett volna. A kérdésre a válasz igen, lényegesen kevesebb esélyed van.
Igen, így lényegesen kisebb a kockázata.Szerintem nem lesz terhes.
kisebb az esélye, de nem nulla. miért nem lehet védekezni, sosem fogom ezt megérteni.
A kérdező hozzászólása: Azért nem gumival, mert nem volt nálunk éppen. : D Nem bírtuk ki, tudom, h nagy felelõtlenségre vall.
Attól függ, hogy hány napos a ciklusa és hány napos a vérzése.
a másik iq-harcos mikor abortuszra vár nem fog ilyen jókat nevetni...szóval küldd el esemény utáni tablettáért, de valaki kísérje el, még eltéved...Istenem...

Ha kiszakadt a gumi, lehet a fiú hibája (túl hevesen csinálta) vagy csak az óvszer a "hibás"?

Legjobb válasz: Vagy csak szarul húzta fel és bent szorult a levegõ és az...

Vagy csak szarul húzta fel és bent szorult a levegõ és az...
Az, hogy mi a hibás az lényegtelen, nem is nagyon lehet rájönni, gondolom nem fogják százezrekért egy használt óvszer anyagát bevizsgálni, hogy anyaghibás volt-e, ha beesik a gyerek, tehát... ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor húzás ügyeletre 72órás tabiért.
Miután a gyárban tesztelnek minden darabot, a gumi nem lehet hibás, ha csak nem járt le a szavatossága. Rosszul húzhatta fel, közben beleakadhatott a körme, vagy miután felhúzta elkezdte igazgatni tépni-vonni. Érdekes hogy másoknak 10 év alatt egy sem szakad ki...
van esélye.. szal.. :S
Nem mondom, hogy mindig így van, de a jó érett, mozgékony spermium peteéréskor csodákra képes. Azt pl tudtátok, hogy a nõk méhe orgazmuskor szinte vákuumos szívóhatást fejt ki, ezzel is megkönnyítve a spermák útját?
akkor jó lenne, ha ezt több helyen leirnád.. sokan azt hiszik, h attól se lehet teherbeesni, ha vkibe 3 x beleélveznek.. :(
Kedves sasna! Bizony, ennyitõl! Anno a gimiben a legjobb barátnõm járt így. Nem akarta még elveszíteni a szüzességét, így csak "játszottak". A srác kívülrõl összekente, Õ meg teherbe esett. Abortusz lett a vége.
utolsó, tényleg? ennyitõl?
Nekem így született a 3. lányom. Nem feltétlenül kell a spermának a hüvelybe jutnia, néha elég, ha a hüvelybemenetet összekened. A biztonság kedvéért érdemes esemény utánit bevenni. Mármint a lánynak:)
nem mindegyik..
a gumik spermaölõvel vannak spékelve általában(spermicid)
pharmatex + gumi, vagy amikor elmész, és még állsz, gyorsan cserélj gumit..
A kérdező hozzászólása: Nem találtam rajta külön, csak ugye hüvelyváladék volt rajta. Mást nem észleltem. Mindig nagyon szoktam figyelni, de ezentúl aztán még jobban fogok! Meghát ugye azért nem olyan egyszerû a spermának végigfolyni a péniszen, majd így kibújni az óvszer mögül, hisz még merev volt a péniszem mikor befejeztük, nem is volt könnyû lehúzni a gumit...
Ha megnézted, és a gumin kívül találtál ondót, akkor kapufa, és 72 órás ajánlatos. HA pedig nem találtál akkor kevés az esély. Nem tudom hány éves vagy, de én 18, a barátnõm 17, de mi gumival védekezünk, úgy, hogy kint megyek el.. Lehet nem ártana nálatok sem ezt alkalmazni, és nem lenne baj:)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy kifolyt volna és bekerült volna a hüvelybe, csak tudod gondoltam a biztonság kedvéért megkérdem itt... :)
ja, én tudtam..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!