Találatok a következő kifejezésre: Ha a óvszerrel (544 db)

Nekem muszáj fogamzásgátlót szednem, akkor ha a fiú óvszerrel védekezik? Biztos lesz a védelem, ha csak óvszert használunk, kell mellé a fogamzásgátló is?

Legjobb válasz: hát,úgy tudom,hogy egyik fogamzásgátló sem nyújt 100% védelmet. Elvileg elég önmagában az óvszer is,de a legbiztosabb az óvszer+fogi gátló, amit elég kevesen használnak így együtt szerintem. Ha hosszú távú kapcsolatban vagy,mindenképp térjetek át a gyógyszerre,megbízhatóbb és tuti lesz olyan,mikor épp nem lesz nálatok. Alkalmi kapcsolatokban viszont ha gyógyszert szedsz is használj még mellé óvszert,mert véd a betegségektõl is (akár gombától is).

hát, úgy tudom, hogy egyik fogamzásgátló sem nyújt 100% védelmet. Elvileg elég önmagában az óvszer is, de a legbiztosabb az óvszer+fogi gátló, amit elég kevesen használnak így együtt szerintem. Ha hosszú távú kapcsolatban vagy, mindenképp térjetek át a gyógyszerre, megbízhatóbb és tuti lesz olyan, mikor épp nem lesz nálatok. Alkalmi kapcsolatokban viszont ha gyógyszert szedsz is használj még mellé óvszert, mert véd a betegségektõl is (akár gombától is).
Azért hívják mindkettõt fogamzásgátlásnak, mert meggátolják a fogamzást. Azt pedig nem lehet csak kicsit gátolni, vagy terhes leszel, vagy nem. Szóval, ami fogamzásgátló, attól biztos h nem esel teherbe. De hosszú távon gyógyszer kényelmesebb.
Ácsi, ácsi! Egyik fogamzásgátló sem száz százalékos. Az óvszer is elszakadhat, lecsúszhat, a tablettából is hopp, épp hiányozhat a megfelelõ mennyiségû hatóanyag, vagy valamilyen szer gátolhatja a hatását, vagy elfelejtheted bevenni, akármi megtörténhet. Hosszú távon messze a legkényelmesebb a fogamzásgátló gyógyszer, nem kell vele (szó szerint) pöcsölni. Persze ez csak akkor jó ha a partneredben száz százalékig megbízol és hosszú ideje ismered (nemi betegségek).
Az óvszer is elegendõ. Fõleg, hogy a nemi betegségektõl is véd.
én sajnos nem bízom az óvszerben, sajnos már 3x kiszakadt, pedig szakszerûen alkalmaztuk. Mellette szedek tabit, és örülök, hogy elkezdtem, mert ebben legalább meg tudok bízni. Jobb a kettõ, mint a bizonytalan 1.
Hosszút távon csak a tabi a megoldás!

Ha óvszerrel védekezünk akkkor elmehet bennem a párom mármint ha az óvszer rajta van?

Legjobb válasz: Szerinted mi a rákért van rajta az óvszer?

Szerinted mi a rákért van rajta az óvszer?
Ha rendesen rajta van, és elég kemény neki, akkor igen.
Ja.
Egyébként milyen célból venne föl óvszert???
Édes istenem ...ments meg az ilyen emberektõl..
ennyire tudatlan vagy de azért lefekszel vele? elõ tisztában kéne lenned egy-két alap dologgal kapcsolatban.
simán
Persze, különben miért van rajta?:D
persze, de lankadás elõtt húzza ki hogy nehogy bent maradjon az óvszer

Előfordulhat-e, hogy egy nő szex közben nem tud eljutni az orgazmusig, ha a párjával óvszerrel szeretkeznek, és ha óvszer nélkül csinálják, akkor pedig sikerül neki?

Legjobb válasz: hat en szemely szerint tablettat szedek allergias vagyok az ovszerre, hihetetlenul viszketek tole belul, ami teljesen lelohaszt...nem tom a csajnal mi okozhatja, de izgatsd a csiklojat, az segit:)a nok mashogy vannak tervezve...en pl nagyon ritkan megyek el a parommal... csak ha laposan izgatja a csiklot....

hat en szemely szerint tablettat szedek allergias vagyok az ovszerre, hihetetlenul viszketek tole belul, ami teljesen lelohaszt...nem tom a csajnal mi okozhatja, de izgatsd a csiklojat, az segit:) a nok mashogy vannak tervezve...en pl nagyon ritkan megyek el a parommal... csak ha laposan izgatja a csiklot....
A nõknek is sokkal jobb ha nem gumin keresztül érzik a pasit. Úgyhogy sztem elõfordulhat.

Ha a mentruaciom neha kimarad, sokat kesik, akkor letesithetek kapcsolatot (ovszerrel) ugy, hogy ne parazzak azon, hogy terhes lesz mert nem jon meg?

Hany szazalek az eselye,hogy bekapom a legyet,ja es szuzvagyok.

Legjobb válasz: Ha szüz vagy és ráadásul óvszerrel csinálod akkor biztosan terhes vagy

Ha szüz vagy és ráadásul óvszerrel csinálod akkor biztosan terhes vagy
Ha normálisan használjátok az óvszert, akkor nem leszel terhes.
Csak akkor biztos a vedelem, ha popoba csinaljatok.
Semmi sem nyújt 100%-os védelmet, de meglehetõsen jók az esélyek. Az óvszernél a legfontosabb a helyes használat (dobozra is rá van írva, de egyébként józan ésszel ki is lehet találni), úgy a hiba lehetõségét minimálisra lehet csökkenteni. A rendszertelen menzeszeddel szerintem mindenképp keress fel nõgyógyászt (nem kell félni tõle), ha pedig az óvszert körültekintõen használjátok, nincs ok az aggodalomra.
Ha olyan korban vagy, hogy szexuális életet akarsz élni, akkor reménykedem benne, hogy kb. 17 vagy. A rendszertelen menstruáció pedig figyelmet igényel. Mindenképp érdemes hormonszintet nézetni, nehogy probléma legyen. Ha meg 14-5 vagy, akkor elõször várd meg, hogy felnõjj, mielõtt ilyesmibe vágod a fejszéd. Nem véletlenül nem rendszeres még, még nem fejlõdött ki és állt be a rendszer. Szerinted miért? Mert gyerek vagy még. Mindkét esetben: Húzz gumit! Ez a minimum, ha már mindenképp akarod csinálni. Az óvszer esetén a pearl index 3-4, szóval 100 nõbõl ennyi esik teherbe mellette 1 éven belül. Relative jónak számít. Itt megnézheted a többi értéket: http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. Igen, ez a felnõttek játéka, komoly következményekkel. Nem csak a gyerek miatt, de betegségek miatt is, érdemes gumit húzni! Feltétlenül!
szerintem a rendszertelen ciklusoddal menj el nõgyógyászhoz, mert így nagyon sokat fogsz idegeskedni amiatt, hogy terhes vagy-e.
Szerintem elõbb a ciklusod legyen rendben, aztán jöhet a több is. Nézesd meg dokival.

Csajok! Két kérdésem van: 1. Miben különbözik érzésileg ha a pasi óvszer nélkül hatol be? 2. Miért fáj, amikor egy bizonyos pontnál beljebb hatol a barátom? Szűzhártya nem szakadt még át? Viszont 1. szexnél véres volt az óvszer miután elmentünk.

Legjobb válasz: ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20

ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20
óvszer nélkül nekem is sokkal jobb!!! összehasonlíthatatlan 19/L
Nekem is sokkal jonn érzés óvszer nélkül, mint óvszerrel, nem is lehet összehasonlítani. S néhány póznál túl nagy a behatolás , ezért fáj. 21/L
minel szukebb annal jobb;)
Ja és a másik. ha kellõen ellazulsz és felszabadult leszel akkor az is be fog menni.
1.: neked semmi különösebb érzéssel nem jár. 2.: elhiszed nekem hogy nem kicsi a lyukad ??? :D:D:D olyan nincs, csak ne extra 35 centissel próbálkozz....
A kérdező hozzászólása: azaz akkor kicsi a lyukam:DXD barátom pénisze 17, 5 cm, és úgy kb 2-3cm nem megy be mert fáj... :D
1. Semmiben, csak a pasik hisztiznek, hogy nem éreznek semmit gumiban, a csajok észre sem veszik, hogy van-e vagy nincs. 2. Én is arra gondolok, hogy a méhnyakad bökdösi :) 23/L
nekem jobb ovszerrel, mert van rajta sikosito, meg valahogy tisztabbnak érzem a dolgot.
A kérdező hozzászólása: misszionárius pózba fájt, lovaglóba nem volt bennem teljesen, nemtudom meddig volt, de akkor nem fájt..

Ha a bnőn nemakar gyógyszert szedni, nekem pedig rossz az óvszerben akk mit tegyünk?

Legjobb válasz: egyik barátnõmrõl nemrég derült ki, hogy terhes, méghozzá pont azért, mert a pasi kijelentette, hogy neki rossz az óvszer, ezért aktus közben levette, és megígérte, hogy vigyázni fog, mégis beleélvezett a lányba. ehhez tartsátok magatokat. amúgy is. miért mindig a lány védekezzen? ennyit a fiú is megtehet. lehet, hogy a tabletta sokkal kényelmesebb a fiúnak, mert jobban érezni a dolgokat óvszer nélkül, de ha el is kezdene tablettát szedni, az 1-1.5 hónap, amíg beáll, és akkor is kell kiegészítõ védekezés.

egyik barátnõmrõl nemrég derült ki, hogy terhes, méghozzá pont azért, mert a pasi kijelentette, hogy neki rossz az óvszer, ezért aktus közben levette, és megígérte, hogy vigyázni fog, mégis beleélvezett a lányba. ehhez tartsátok magatokat. amúgy is. miért mindig a lány védekezzen? ennyit a fiú is megtehet. lehet, hogy a tabletta sokkal kényelmesebb a fiúnak, mert jobban érezni a dolgokat óvszer nélkül, de ha el is kezdene tablettát szedni, az 1-1.5 hónap, amíg beáll, és akkor is kell kiegészítõ védekezés.
Vegyetek pharmatex hüvelykúpot. Igaz, hogy nem olyan hatásos, mint az óvszer vagy a fogamzásgátló tabletta, de bármiféle védekezés nélkül nehogy lefeküdjetek. Vagy kössetek kompromisszumot: a barátnõd vagy szedi a tablettát vagy te leszel kénytelen gumit húzni.
Sztem egy ideig nyugodtan belemehetsz abba, hogy óvszerrel csináljátok, úgyis rájön a barátnõd, hogy az nem olyan jó, és irat majd magának tablettát.
Vegyetek kiságyat, rugdalózót, babaruhát, rágókát, cumisüveget! Amúgy vannak más módszerek is a fogamzásgátlásra: Mûvi meddõvé tétel, pesszárium, hüvelykúpok, habok, zselék. Viszont ezek hatékonysága mind alacsonyabb, mint a tablettáé vagy az óvszeré. Ráadásul az óvszer a nemi betegségektõl is véd. (Az elkötést kivéve, az viszont végleges megoldás.)
Most miért pontoztátok le a válaszom? Nincs igazam? Ha nem védekeztek, akkor csak ezt tehetitek...na jó, nekem mindegy.
Ne szexeljetek vagy alapítsatok családot!
hüvelykúp és pesszárium amit ajánlhatok biztonsággal mindeketõttök érdekében

Ha a páromnak eperalergiája van az eper ízesítésű óvszer okozhat valami problémát nála?

Legjobb válasz: Nem hiszem, az óvszerbe nincs gyümölcskivonat csak mesterséges aroma.

Nem hiszem, az óvszerbe nincs gyümölcskivonat csak mesterséges aroma.
A kérdező hozzászólása: Szóval nem vagy benne biztos. Én biztosan szeretném tudni, nem venném a lelkemre ha...
sok köze nincs az eperhez.. semmi köze az eperhez.. mesterséges aroma csupán
téged óvszerben szo*tak le?
A kérdező hozzászólása: Nem, ez egy elméleti kérdés, de örülnék, ha akkor válaszolnál, ha van válaszod... És nem visszakérdeznél.
Elméleti... A víz, a nyál, nem öli meg a kisfickókat, de ha mindet lenyalogatja az illetõ... akkor gond egy szál se. :D
:) Nekem is feltûnt hogy valószínûleg elírás történt... Orális szex után, ha megtörténik az aktus, egy kis óvszer külsejére került spermával, akkor attól IGEN, lehet elméletben terhes valaki. Miután ha csak azt veszed alapul, hogy az elõváladék is tartalmazhat elvileg spermát, akkor miért ne! Védekezz rendesen, ha nem sikerült, akkor meg esemény utáni tabi vagy babázz!
Most tök mindegy, hogy orális szex vagy sima szex, minden alkalomnál új óvszer használata ajánlott. Ergo, ha orális szex történt óvszerben, óvszer le, újat elõ és mehet a szex. Bár azt nem tudom miként kerül az óvszeren kívülre sperma...de biztos nekem nincs errõl tapasztalatom és nyilván azért nem értem. Amúgy ha sperma kerül a hüvelybe, akkor igen, lehet terhesség.
Orális szex során lejön a kívülrõl rákerült sperma, de: fogak okozta gumi sérülés miatt , meg amúgy is, szerintem cseréljetek gumit, elméletben is. A mai nap folyamán ez a második vagy harmadik gumiban orálozunk kérdés, tényleg ennyire elméleti, és érdekes számodra, vagy megtörtént és most parázol?
A kérdező hozzászólása: Nem történt meg, én most regisztráltam, soha nem voltam nõvel sem, csak érdekelt. De jó, hogy így bíztok az emberben.
Nekem a sorrenddel gondjaim vannak...sperma az óvszeren aztán orális sex majd aktus? nem értem hogy mitõl volt spermás az óvszer vagy használt volt?egyébként kérdésre válaszolva szerintem annyi esélye a terhességnek mint nekem!Tibi voltam!

Szex közben miért csak alig érzek valamit ha a páromon óvszer van?

(Gumi nélkül veszélyes, és tablettát sem szeretnék szedni)

Legjobb válasz: biztos h az óvszer miatt??????

biztos h az óvszer miatt??????
A kérdező hozzászólása: nagy valószínûséggel hogy amiatt, mivel már többször is csináltuk gumi nélkül (megszakítással) és akkor nagyon élveztem!
fura....
na, ezek szerint van lány is, akit zavar az óvszer... :P
Én évek óta használok gumit, és még soha nem volt semmi gond.
Elég biztosnságos, de ha ennyire félsz, akkor kiegészíthetitek pharmatexes termékekkel (pl. hüvelykúp).
Szerintem ha vigyázol, akkor biztonságos. Én is azt használok, mert én se szedhetek tablettát. Ne szakadjon ki (gyúrûkkel, nagy körmökkel óvatosan!) spermás, vagy elõnedves kézzel ne fogjátok meg, az aktus elõtt húzzátok fel, ne legyen az, hogy "egy kicsit berakja" és utána, és fogjátok össze a végét a spermazsáknál. Helyes használatnál elvileg nem okoz bajt, és tkp. ha belegondolsz, ez nem is lehetséges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!