Találatok a következő kifejezésre: Ha a órás tabi bevétele után (5 db)

Normális, ha a 72 órás tabi bevétele után 5 nappal barna folyásom volt reggel? és egész nap barna folyásom lesz utána?

Legjobb válasz: Igen, normális, hogy felborul a hormonháztartásod a 72 órás tabi bevétele után. És nem tudni, hogy mikor lesz bármilyen folyásod.

Igen, normális, hogy felborul a hormonháztartásod a 72 órás tabi bevétele után. És nem tudni, hogy mikor lesz bármilyen folyásod.
Igen, ez normális. emlékszem, amikor nekem kellett bevennem ilyet, nekem is kb 6 nap múlva jelentkezett egy kevés megvonásos vérzés, és a tájékoztató is ezt írja. nem tart annyi ideig mint egy normál menstruáció.
A kérdező hozzászólása: kösziii:)
elõször esetleg olvasd el a papírját, mert talán beleírták!

Ha baj lenne, a 72 órás tabi bevétele után 100% h nem lesz gyerkőc?

Csak információ gy?jtés miatt kérdezem.

Legjobb válasz: Nem 100%, egyik ismerõsöm terhes maradt. És bõven benne volt a 72órába. Ezt dobta a gép..

Nem 100%, egyik ismerõsöm terhes maradt. És bõven benne volt a 72órába. Ezt dobta a gép..
semmi sem 100% :) De ha baj van, és elég hamar kiváltják a tablettát. (mondjuk a "baleset" napján), akkor én nem hiszem, hogy lenne gyerkõc :P:)
Sajnos csak akkor 100% hogy nem lesz gyerek, ha nem szexelsz. Fogamzásgátlás mellett is teherbe lehet esni, szoptatás közben is, menszesz alatt is, medencében is, állva szeretkezve is. Olyan is elõfordult már, hogy abortuszt végeztek egy lányon, pár hónap múlva mégis elkezdett benne mozogni a magzat. nem jó sz9vetet szedtek ki, orvosi mûhiba... Bár a magzat szempontjából nem tartom hibának. :-) Szóval semmi sem 100%.
egyûltalán nem 100%, sõt... ezért kell elmenni a tabi bevétele után kb 3 héttel ultrahangra hogy megnézzék mi újság.
A kérdező hozzászólása: Értem... köszönöm a válaszokat ^^ ;)
Nem, csak 85 %, mivel csak ekkora százalékban megbízható. Ki tudja, melyikbe esik az ember, a 85-be vagy a maradék 15-be? Ezért kell minden esetben teszttel meggyõzõdni róla, hogy sikeres volt-e a hatása.

Ha a 72 órás tabi bevétele után pontosan megjön és minden olyan, mint máskor, az azt jelenti, "eredményes" volt a kezelés?

Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Valszeg eredményes volt. Azért csinálj egy tesztet egy hét múlva. OFF: Ezúton kérném, hogy a Bombagyárosok ne sütögessék el az ottlévõ poénokat, hanem találjanak ki újakat. Egyébént ebben az esetben a tarkónlövés pont nem indokolt. ON. iparihorganyvago

Valszeg eredményes volt. Azért csinálj egy tesztet egy hét múlva. OFF: Ezúton kérném, hogy a Bombagyárosok ne sütögessék el az ottlévõ poénokat, hanem találjanak ki újakat. Egyébént ebben az esetben a tarkónlövés pont nem indokolt. ON. iparihorganyvago
Szia! Valószinûleg eredményes volt. Amikor én vettem be eseményutánit, nekem 1 héttel eltolta a mensim, de igy se volt semmi baj...
Teszt javasolt. Kérdezd meg a patikust, hogy hormongyógyszer mellé melyik a legmegbízhatóbb. Szerintem mondjuk minden oké. Amúgy kívánom a dárga válaszolónak aki tarkólövõs poénkodott, hogy dajkálgasson döglegyeket vagy húzza magára az urnafedõt (azért nem azt hogy szakadjon ki az óvszere, mert a végén szaporodna, azt meg nem akarom)
Máskor lehetnél okosabb is... Mellesleg meg elmész az orvoshoz és megmondja... következõ esetnél meg menj biztosra lõdd tarkón magad
A kérdező hozzászólása: Szeretkezés közben szakadt ki az óvszer....szóval védekeztünk....arról pedig nem tehetek, hogy a gumi selejtes volt, pedig Durexet használtunk....Azóta már bõven kész vok idegileg.... De köszi, hogy leb....tál, bár nem ez volt a kérdés! Várom a további hozzászólásokat! De csak az értelmeseket!
A kérdező hozzászólása: Köszi a használható választ! :) Aranyos vagy! :) és köszi, hogy leoffoltad azt a bunkót! :)

Ha bevettem a 72 órás tabit és a második tabletta bevétele után 5 órával hasmenésem volt, attól ugye nem lesz baj? Szóval hat a tabletta? Köszi a válszokat előre is

Legjobb válasz: nézd meg a leírásban, az pontosan írja hogy hány óráig kell hogy benned legyen, ha ezen belül esik az öt, fordulj orvoshoz, de a tájékoztató tényleg kitér erre:)

nézd meg a leírásban, az pontosan írja hogy hány óráig kell hogy benned legyen, ha ezen belül esik az öt, fordulj orvoshoz, de a tájékoztató tényleg kitér erre:)
A tájékoztatóban az áll, hogy ha a tabletta bevétele után hánysz akkor kell újat bevenni de szerintem hasmenés után is kéne mert fogamzásgátlóknál általában hasmenés után megszûnik a szer hatása.
Valószínûleg egyik sem. Mert az egy lórúgásnyi hormon.
A 72 órás tani idõ elõtt hozta meg a vérzésedet. Innentõl kezdd el számolni a következõ ciklusodat. de az lehet, hogy nem 28 nap lesz, mert ennyi hormontól simán felborulhat a hormonrendszered, de nagyon.
elõször bizonyosodj meg róla hogy nem vagy terhes ielõtt még a következõ menzidre készülnél...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!