Találatok a következő kifejezésre: Ha a írom most 26-án az (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyan ember akinek csak 3. adjára sikerült a matek érettségi? Jelzem munka mellett még nem tudom az eredményt csak rossz előérzetem van sajna sose voltam egy matekzseni nem volt aki elmagyarázza .

10

BKF-esek! Keresztféléves jelentkezésnél is érvényes a 400 pont feletti ösztöndíj?

Mert ugye most keresztfélévben az összes alapszak csak önköltséges formában indul, és nagyon sokba kerülnek... Szóval ha most jelentkezek félévkor, akkor nem kell kifizetnem az 1. félév tandíját? (447 pontom van) És szeptembertől át tudok menni államilag támogatottra, vagy újra kell felvételiznem?Azon is gondolkozom, hogy BGF-re vagy Corvinusra átjelentkezem, ez megoldható valahogy vagy felvételizzek ujra tavasszal? Esetleg ebben az esetben beszámítják az ebben a félévben tanult BKF-es tárgyakat?

1

Milyen a kereskedelem marketing szak mennyire kell a matek?

1

87 ponttal felvesznek egy erős gimibe?

Az ált.iskolai,felső tagozatos évvégi,plusz 8.félévi eredményeinkből lesz a sorrend.(a 8.osat betippeltem,de ismerve magamat ezt elérem:4.5)87 pontom van,100 pont a max,szerintetek beférek?Sima tagozat amúgy...:DD 14/L

6

Bp József Attila gimnázium vélemények? Hogyan kell átiratkozni?

Idén vagyok 10.es de sokféle okból adódóan jövöre szeretnék iskolát váltani. József Attila gimnáziumról eddig viszonylag jókat hallottam és szívesen átmennék oda. Milyen az oktatás? Milyenek a tanárok, közösség? 4,5 átlaggal mekkora esélyem van hogy átvesznek? Hogy történik az átiratkozás?

1

Iskolát szeretnék váltani, mit ajánlanátok?

A Puskás Ferenc Stadiontól könnyen megközelíthető, budapesti, viszonylag színvonalas gimnáziumokat tudnátok ajánlani? Lehetőleg nyelvi tagozatot, de az sem baj, ha sima gimi:)

0

SZTE! A Szociális ösztöndíj jogorvoslatához elég a jogorvoslatot a modulo-ban benyújtani, vagy postai úton is kell?

0

Leonardo program hogy működik az iskolákban gyakorlatban? Valóban lehet egyénileg is intézni? Szabályos ez?

A gond a következő:Az iskolában lehet külföldi gyakorlati útra jelentkezni, ami állítólag a Leonardo program keretében lesz megszervezve.Az utazásra kauciót kell befizetni, ami 100 000Ft lenne, de ezt állítólag a diákok vissza fogják majd kapni, ez csak biztosíték...
Eddig úgy volt, hogy az iskola mindent intéz az utazással, szállással, munkával kapcsolatban.Erre most meg azt mondta valamelyik tanár, hogy azt egyénileg kell elintézni!
Sajnos az iskolától kérdezni, úgy látszik teljesen felesleges, mert össze-vissza beszélnek, igérgetnek...
Én arra lennék kíváncsi, hogy van-e itt olyan aki Leonardo program kerezében kijutott valahová dolgozni és az hogyan zajlott, illetve hogy hogyan lenne szabályos a diákok kiutaztatása, mert itt úgy érzem nem stimmel valami.Egyrészt a kaució gyanús nekem, másrészt pedig az egyéni szervezés.Én úgy tudom, a Leonardo programnak kellene mindent finanszírozni, kivéve a költőpénzt(zsebpénz),a szervezésről pedig teljes egészében a tanárok gondoskodnának, nem?Infót várok sürgősen, köszönöm!

0

Van-e valakinek tapasztalata a Bp. -i Kodály Zoltán Ének-zenei iskolában működő gimnáziummal kapcsolatban? Köszönöm előre is! SOS!

2

Pontszámítás az orvosira. Igaz ez?

Tényleg igaz az, hogy ha közép szinten is érettségizek kémiából vagy bioszból, akkor az érettségi átlagának számításakor azt veszik figyelembe, nem az emeltet?
Arra a pontszámításra gondolok, mikor az 5 érettségi tárgy átlaga is számít + a 2 emelt eredménye + év végi eredmények.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!