Találatok a következő kifejezésre: Ha a írom most (188 db)

Ha szakdolgozatot írok (most írok először ilyet) és használok forrásokat az mire terjed ki: át kell fogalmaznom az ott olvasottakat vagy egy az egyben kimásolhatom a szöveget?

Legjobb válasz: Nem baj, ha 1-2 mondatot idézetként használsz, de mindig legyen pontos a hivatkozás: szerzõ, mû címe, kiadás éve, lapszám. (Persze egész bekezdéseket ne másolj ki :)). Hosszabb szöveg esetén fogalmazd át, lehetõleg úgy, hogy ne üssön el a te stílusodtól, mert akkor szétesik az egész dolgozat. Hivatkozás természetesen itt is kell. Ha egy egész mûre hivatkozol, nem konkrétan 1-2 oldalra, akkor nem kell lapszám. A hivatkozásokkal kapcsolatban legjobb, ha megkérdezel egy tanárt, hogy azon a tanszéken mi a hivatalosan elvárt formula. Esetleg nézz meg régebbi szakdolgozatokat. Sok sikert :)

Nem baj, ha 1-2 mondatot idézetként használsz, de mindig legyen pontos a hivatkozás: szerzõ, mû címe, kiadás éve, lapszám. (Persze egész bekezdéseket ne másolj ki :) ). Hosszabb szöveg esetén fogalmazd át, lehetõleg úgy, hogy ne üssön el a te stílusodtól, mert akkor szétesik az egész dolgozat. Hivatkozás természetesen itt is kell. Ha egy egész mûre hivatkozol, nem konkrétan 1-2 oldalra, akkor nem kell lapszám. A hivatkozásokkal kapcsolatban legjobb, ha megkérdezel egy tanárt, hogy azon a tanszéken mi a hivatalosan elvárt formula. Esetleg nézz meg régebbi szakdolgozatokat. Sok sikert :)

Mi a baja a mosogepemnek ha tuå sokaig mos? Ezt ugyertem, hogy ir pl meg 10 percet de ahelyett kb fel oraig meg mos, a centrifuganal a leggyakoribb ez, van hogy marcsak 1-2 percet ir megis 10perc mulva all csak le! Samsung F1045AV

Legjobb válasz: Megnövelheti a mosás idejét az is, ha nagyon kicsi a víznyomás és lassan telik meg a mosógép. Szerintem a géped becsült idõt ír ki, nem a ténylegeset.

Megnövelheti a mosás idejét az is, ha nagyon kicsi a víznyomás és lassan telik meg a mosógép. Szerintem a géped becsült idõt ír ki, nem a ténylegeset.
A kérdező hozzászólása: Víznyomással nincs baj, a másik meg, hogy nyílván azért van a kijelzõ meg a 100 féle programhoz tartozó 100 féle mosási idõ, hogy tudjuk pontosan a mosás mikor lesz kész, ezeket direkt ezért találták ki, biztosnem úgy voltak vele, hogy "Kiírunk egy idõt azt jólvan"...Érted!?!? De köszönöm, hogy válaszoltál!:)
Én is így vagyok mos pl: 50 fokon a mosógép és a 30 perchez ér és ott marad ha nem tekerem le leég a motor de nem tudom miért van.... Ha 1200-on centrizek akkor meg kikapcsol magától leáll és újra kezdi. Ijesztõ!! Szerelõ még nem látta. Most kezdte nem rég kb 1 hónapja ezeket!! (AEG ELECTROLUX LAVAMAT 62610)
A kérdező hozzászólása: Uuu, hat az is szep mutatvany, en nemis ertem szerintem ezek az uj mosogepek ugyvannak tervezve, hogy sok legyen a baj surun vigyuk a szervibe...nyelik a penzt!
Neked mikor kezdte a mosógéped ezeket a problémákat?? Jah megnézte a szerelõ a mosógépemet 16.000FT volt!(panel baja volt)
A kérdező hozzászólása: Hat 2 honapja talan, de most meg az az uj maniaja, hogy nem akar elindulni...error!Ki-be kapcsolgatom parszor es utana mukodik, mar alig merek mosni!Komolyan:D
Ijesztõk ezek a mosógépek!! Többet költünk rá mint magunkra...
First world problem
aszt mongya = azt mondja Neked én sem írnék.
nem ér rá, nem akar rá érni, nem akar beszélni veled (jelenleg egy darabig) amúgy mennyire barátod mennyi ideje és mennyire
szerintem megcsal
A kérdező hozzászólása: am 2 hete vagyunk együtt és strandra mentünk el sétálgatni fagyizni voltunk még csak De viszont van egy olyan csaj barátnõm aki bejelölte és ha tetszik neki egy fiú beszokott kavarni szerintetek õ áll a háttérbe ? kérek agyatok tanácsot mit csináljak a barátommal szakítsak vele vagy várjak vele egy kicsit ? elõre is Köszi és amit eddig is írtatok aszt is köszönöm


Régen Skype-on mindig jelzett a tálcán, ha valaki üzenetet írt. Most valamiért ha irnak semmi jelzést nem küld, ezáltal fogalmam sincs róla ki mikor ír. Megnéztem és a beállításoknál be van pipálva hogy jelezzen. (? )

Legjobb válasz: Ha az állapotod foglaltra állítod (piros), nem jelez semmit kis a program, hogy ne zavarjon - hisz' ez a cél, az állapot neve is elfoglalt. Illetõleg Win7-nél, az óra melletti felfelé mutató nyíl ikonja alatt "ott figyel" a drága, és ott számmal jelzi a Skype piros ikonján, hány próbálkozás volt feléd. :)

Ha az állapotod foglaltra állítod (piros), nem jelez semmit kis a program, hogy ne zavarjon - hisz' ez a cél, az állapot neve is elfoglalt. Illetõleg Win7-nél, az óra melletti felfelé mutató nyíl ikonja alatt "ott figyel" a drága, és ott számmal jelzi a Skype piros ikonján, hány próbálkozás volt feléd. :)
A kérdező hozzászólása: Oké. Most nemrégiben azt vettem észre, hogy csak 1 beszélgetésben nem irja az új üzenetet, a többiben azthiszem igen. Érdekes..
ugyanez a gond volt nálam is: egy embernél nem jelzett új üzenetnél kijelölöd az illetõt a partnerlistán fent üzenetváltás menü azonbelül értesítési beállítások

Hogy tudnám kideríteni azt hogy most mit is szeretne tőlem? Gáz ha a lány ír a pasinak? Milyen utaló szavakat mondjak neki h én Õt akarom?

Szimpatizálok egy fiúval már kb 6 hónapja.Õ kezdte ezt az egészet én meg sodródtam az "árral".Szokott szépeket írni néha néha,de ugyanakkor majdnem össze is jöttem vele de kiderült h van bn?je:S de nem hinném h akarja vele folytatni ezt a dolgot és még utal is rá. A probléma az h mindig én irok neki mostanában pedig a tudttomra adta, hogy tetszem neki,és ha nem lenne a csaj akkor velem járna ..

Legjobb válasz: Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.

Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.
http://download.chip.eu/hu/Call-of-Duty-2_115476.html töltsd le, telepítsd fel, játssz
Mivel (( ha jól tudom )) az xfire-r a leggfrisseb verziot használja majdnem mindenhez pl. Call of duty 4 1.7 verzioval fut
Talán, mert le kéne szedni az 1.3 -as verziót?
Több szemetet tudsz tárolni rajta. Tápegységed milyen?
A kérdező hozzászólása: nem tudom igy.
Várj, akkor megnézzük a varázsgömbben!
A kérdező hozzászólása: midi atx 300w
Az milyen program, ami megmutatja az élettartamot? Köszi.
#5, ne kérdezz bele más kérdésébe! Használd a keresõt, vagy ha végképp nincs meg akkor írj egy kérdést! Egyébként a HD Sentinel pl.
:D Ez aztán az illetlenség :D
Facebook. Ok.
Jajj istenem olyan jó hogy még tavaly töröltem a fészem... Az élet nagy problémái.
hagyjad..én le is tiltanám mert csak fájdalmat okoz a közönyös viselkedessel
Facebookon nem csoda... Nem jó az az oldal! Pont ilyen szempontból :D
hívd fel...és hívd el valahová...ha nemet mond akkor hagyjad... miért éli mindenki facebook-on az életét?
Na jó, de mióta? Mert mondjuk ha úgy másfél perce nem ír vissza, akkor talán esetleg, de nem vagyok benne biztos, még van rá esély, hogy visszaír.
Ha nekem irna egy làny , és az a làny nekem fontos lenne, én nem várakoztatnám meg !.!
:DDDDDde nagyprobléma
írjá má rá
nee írj á
valaki másra írjá rá
De gyorsan!
szerinted bökd meg, de jó erõsen. :P nem mindegy ki ír rá kire, ha már a "pasid"? de lehetsz nagylelkû is és adhatsz neki egy "ráírás" mentes szabadnapot is akár. :) )
szerintem éppen megcsal azzal hogy másik lánynak ír


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!