Találatok a következő kifejezésre: Ha a írom (4126 db)

Van egy fiú, akivel már többször beszéltem msn-en, de még nem találkoztunk. Nagyon jó vele beszélgetni, sok mindinben hasonlítunk. Ebből talán lehetne valami, de mostanában nem ír. Mi lehet a gond? Miért nem ír rám, és ha én írok miért nem ír vissza?

Legjobb válasz: mennyidösök vagytok? amugy nekem is pont ugyan ez van...:S:S nekem kell ráirni és csak akkor ir... náha ir rám ha én már nem irok az nap lehet megunt picit de már nem érdekel találtam jobbat..:) ha nem ir rád és nem válaszol haggyad..:D (15/L)

mennyidösök vagytok? amugy nekem is pont ugyan ez van...:S:S nekem kell ráirni és csak akkor ir... náha ir rám ha én már nem irok az nap lehet megunt picit de már nem érdekel találtam jobbat..:) ha nem ir rád és nem válaszol haggyad..:D (15/L)
talán az a gond, hogy még nem találkoztatok
A kérdező hozzászólása: Én 16 vagyok, a fiú 17. Köszi a választ. És ti hány évesek vagytok???
talán barátnõje lett idõközben vagy talált valakit, aki jobban tetszik neki nálad.

Ha a volt párom nem igen ir, mivel nem igazán van ideje, és ha én irok neki akkor válaszol! Az nem tünik tolakodásnak? De álltalába hétvégén szoktam irni neki! Mindig visszair! Érezhet még irántam?

Legjobb válasz: nem tûnik tolakodásnak, és ha meg sosem ír, meg kell kérdezned tõle hogy érez-e még valamit! Ha nem ír sokáig akkor nincs esélyed.

nem tûnik tolakodásnak, és ha meg sosem ír, meg kell kérdezned tõle hogy érez-e még valamit! Ha nem ír sokáig akkor nincs esélyed.
Tolakodásnak nem tolakodás, de én a helyedben nem írnék neki egy kis ideig, hogy ír e magától neked.
Szerintem nagyon azért nem lehet oda, ha neki soha nem jut eszébe. Várd meg mire veszi észre hogy te nem írsz.
de ha nincs ideje tényleg, akkor meg semmi gáz!
A kérdező hozzászólása: Külföldön melozik!De ezmatt van pihi a kapcsiban!


Mit tegyek, ha a soha nem látott unokatesóm egyszer csak ír nekem fb-on először aranyosnak tűnik, de aztán kiderül, hogy sík hülye, és úgy viselkedik, mint egy 12 éves?

állapotomhoz szól hozzá teljesen értelmetlenül, kérdezem van -e fiúja erre kiderül hogy valami énekesbe van belezúgva és egész nap róla oszt meg képeket stb stb 17 éves létére olyan mint egy 11-12 éves aki a hannah montananál tart.. mit csináljak vele? már nem bírom a hülyeségeit. 2 hónappal fiatalabb nálam, még soha nem láttam ?t, mert külföldön él., bár tudtam a létezésér?l..

Legjobb válasz: Hát semmit, tiltsd le. Vagy mondd meg neki, hogy hagyjon békén. Esetleg amikor ír, írd meg neki, hogy nem érsz rá. Egy idõ után talán békénhagy.

Hát semmit, tiltsd le. Vagy mondd meg neki, hogy hagyjon békén. Esetleg amikor ír, írd meg neki, hogy nem érsz rá. Egy idõ után talán békénhagy.
Esetleg töröld az ismerõseid közül, ha nem olyan szoros a kötelék. Vagy helyezd át egy másik ismerõs csoportba, aminél ezt ritkábban látod.
Tiltsd le és kész. Semmi közöd a baromságaihoz. Soha nem találkoztatok és egy darabig még így is fog maradni.
A megosztásait kapcsold ki, (leiratkozás X.Y. állapotfrissítéseirõl) arról õ nem fog tudni.
Akkor rakd át másik ismerõs csoportba.Második hozzászóló voltam ismét.
"igazából nem szeretnék vele bunkó lenni mert õ nagyon szeretne velem találkozni..." Már csak az a kérdés, hogy mit szeretnél TE, illetve hogy miért akarsz te egy vadidegennek megfelelni mindenáron? Sose láttad, semmi közötök egymáshoz, ha meg még idegesít is, akkor nem feltétlen kell erõltetni az ismerkedést.
IRatkozz le híreirõl Tiltsd le chatrõl, akkor talán nemí r, mert azt hiszi elfoglalt, vagy, és kérd meg közös uncsit, hogy a erre rákérdez, nem vagy fent. Tiltsd le õt is a te híreidrõl, így nem látja, hogy ott vagy, nem tud hozzászólni
Kétségtelen, hogy nehéz az ilyen kapcsolat. Ennek ellenére ne pattintsd le...mégiscsak rokonod...sosem lehet tudni...lehet, hogy egyszer jól jön ez a rokoni szál...arra vigyázz, ne vigyen bele valami hülyeségbe...és pénzt ne adj kölcsön...türelem, egyszer csak felnõ..esetleg ritkítsd a beszélgetéseket...de, ne építsd le...ilyen. A lényeg, hogy Te okosabb vagy!
Már csak az a kérdés, te mennyire lehetsz gyerekes! :P
A kérdező hozzászólása: igazából nem szeretnék vele bunkó lenni mert õ nagyon szeretne velem találkozni de olyan gyerek ... meg szinte napi kapcsolatba van a másik unokatesómékkal akikkel én is jóban vagyok meg minden meg a mamámmal is szokott beszélni.. szóval nem lenne szép húzás..
Unokatestvéred, hát légy vele õszinte! Ne tilsd le! Magyarázd el neki, hogy facen ne irjon a posztolásaidhoz butaságokat, nyisd fel a szemét, tanísd meg lehetõségeidhez mérten komolyabban viselkedni..„segíts” neki!
így van!

Ha a barátnőtök aki állítása szerint nagyon szeret titeket és ír nektek este egy SMS-t hogy szeretlek, jó éjt stb. , de más nap semmikor se ír nektek vagy fel se hív akkor is még úgy érzitek hogy szeret titeket?

Legjobb válasz: miért mindig a lány írogasson neked? és mi van akkor, ha egy nap nem ír? hívd fel te, írj neki te. ne legyél már ilyen töketlen -.- am meg ha egy napig nem ír semmit, az nem a világ vége. nem kell naponta 35 ezer sms-t váltani.

miért mindig a lány írogasson neked? és mi van akkor, ha egy nap nem ír? hívd fel te, írj neki te. ne legyél már ilyen töketlen -.- am meg ha egy napig nem ír semmit, az nem a világ vége. nem kell naponta 35 ezer sms-t váltani.
Hívd fel te! Gondolod milliomos hogy csak õ írjon neked, amúgy is lehet hogy épp dolga van.
A kérdező hozzászólása: Szokok neki én is írni, de kezdem NÉHA úgy érzem hogy nem is gondol rám :/
A kérdező hozzászólása: Hát amúgy jobban szeret sms-ezni mint facebookon irni. Nem tudom hogy ez miért igy van o.O
Ilyenkor csak azt várja hogy te hívd fel õt.
szokok? ez cíp magyartos vót! Szerintem ezzel a tudattal hívd fel inkább :'D
Nem jössz be neki. Elszúrtál valamit, van ez így.
Az ok: Gazdasági válság van, nincs pénze rá, hogy folyamatosan csak telefonálgasson. Megoldás: Hívd te õt!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta tetszek neki, és csak én kellek senki más. Ha keresem, akkor az a válasza rá, hogy nyuhodjak meg, nem kell aggódni ha "1napig" nem jelentkezik. Hát az nem 1nap hanem több..
Nálam is pont ez van, de mi még 1 hete se vagyunk együtt!.. Nem értem mi van, nekem is azt mondta, hogy csak én kellek neki, gyönyörû vagyok, szeret.. 2-3 napja semmi hír felõle, közben meg egyre több az új ismerõse(csajok). Szerintem ne keresd te se, majd ha akar úgyis hív téged.
Én csak azt nem értem, hogy mi a kukimért telefonon élitek a szerelmi életetek... 19/L
A kérdező hozzászólása: Rittig úgyan az. Neki is egyre több lány ismerõse.. Igérgeti hogy jön, aztán még se. Elég sok barátnõje volt már, és innen is onnan is kapom a hideget meleget õ róla.. =/
Megint én vagyok. Neked legalább vannak vele közös ismerõseid, nekem nincsenek egyáltalán..:| Nem bírtam ki, írtam neki, de csak ilyen nagyon visszafogottan, mert lehet, hogy mondjuk azért nem írt, mert kíváncsi volt, hogy nekem mennyire hiányzik.. Bár nem tudom, lehet nem kellett volna, de azóta még nem volt fent. Nem tudom miért ilyen nehéz a pasiknak, hogy kicsit foglalkozzanak velünk..

Miért utasítja el a rendszer a levelemet, hogy nem tudja kézbesíteni? Õ g.com-os én citromail-es vagyok. Ha ő ír és én válaszolok a válaszlevelet megkapja. Részletes választ kérek, mert nagyon kevés számítógépes ismerettel rendelkezem.

Legjobb válasz: Az internetbe belépve beirtam, hogy citromail.hu ezen belül van az email címem és innen szeretnék a barátnõmnek írni aki [email protected] email címmel rendelkezik, de elutasítja, ha én írok, viszont ha Õ ír és válaszlevelet írok azt megkapja. Részletesen írd le lépésrõl lépésre, mert nagyon kevés számítógépes ismerettel rendelkezem. Köszi és kellemes ünnepeket kívánok

A kérdező hozzászólása: Az internetbe belépve beirtam, hogy citromail.hu ezen belül van az email címem és innen szeretnék a barátnõmnek írni aki [email protected] email címmel rendelkezik, de elutasítja, ha én írok, viszont ha Õ ír és válaszlevelet írok azt megkapja. Részletesen írd le lépésrõl lépésre, mert nagyon kevés számítógépes ismerettel rendelkezem. Köszi és kellemes ünnepeket kívánok
tuti hogy az a g.com az GMAIL.COM lenne csak mivel te rosszul írod így be a címzett sorba azt nem tudja jól értelmezni, viszont ha te válaszként írsz neki levelet egyik levelére válaszolva akkor azért küldi el mert onnan a címzett nevét jól veszi ki. kérdezd meg tõle rendesen az email címét. és javítsd ki a te címlistádban is azt a g.com címet. biztos hogy az nem g.com lesz henem valami más. esetleg GMAIL.COM vagy GOOGLEMAIL.COM Boldog Karácsonyt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségedet síkerült így már levelet küldeni és meg is érkezett a címzetthez. Jó egészséget kellemes ünnepeket kívánok

Mikor lesz olyan funkció, hogy ha valaki ír nekem egy mailt, akkor automatikan belekerül egy utalás arra, hogy melyik kérdésre érkezett a privát levél?

már jó párszor kaptam privát levelet, amibe a feladója nem írta bele mire reagál, csak leírt 2-3 mondatot, hogy igazam van és ennyi. Én meg itt vagyok és azt sem tudom miben! Lehetne egy olyan utalás a mailben, amiben legalább az a kérdés benne van, amire adott válaszomnál klikkeltel az email küldésére?

Legjobb válasz: Igen ez mondjuk elég praktikus lenne. Engem most is itt oltogat valaki mailbe úgy, hogy azt se tudom milyen kérdésre utalva ír.. Én azon gondolkodom, hogy minden egyes kérdésem/válaszom után odaírom, hogy hogyha valaki mailt ír, akkor linkelje be azt a kérdést, amivel kapcsba ír.. -.-

Igen ez mondjuk elég praktikus lenne. Engem most is itt oltogat valaki mailbe úgy, hogy azt se tudom milyen kérdésre utalva ír.. Én azon gondolkodom, hogy minden egyes kérdésem/válaszom után odaírom, hogy hogyha valaki mailt ír, akkor linkelje be azt a kérdést, amivel kapcsba ír.. -.-
Már ígéret is van, hogy majd ez meg lesz oldva.
Talán jogosan feltételezi bárki, hogy ha valaki a házasság témakörbe ír, akkor férje, vagy felesége van.
Miért fontos ez? Gondolom, akik válaszoltak, nem erre koncentráltak, nem akartak senkit megbántani.
Mert az mindegy abból a szempontból - tudják, kire gondolnak. Most itt nem az számít, hogy jogilag milyen státuszban vannak. Még az is lehet, hogy csak együtt járnak.
"Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."" Akkor miért nem ott (a szülõ-gyermek kategóriában) kérdezed ezt meg? Itt a házasség témakörben teljesen logikus, hogy házastársnak gondolják a párnak nevezett embert.
Gondolom, a tradicionális közgondolkodás a mai napig hivatalosnak inkább a házasságot fogadja el az élettársi kapcsolat helyett. Még akkor is, ha a házasság ma sokak szemében már nem divat. Az az érdekes, hogy valahol a kiírásodban is ezt a szemléletet látom visszaköszönni: " azért írja, hogy a párja mert CSAK az élettársa?".
Mindenki azért nem írja, hogy "mond meg ...". Sokan tudják, hogy így helyes: "mondd meg...".
Lehet, hogy most rám gondolsz, én írtam egyszer véletlenül a "párod" helyett, hogy "férjed", mondjuk az nem most volt. Kicsit beleéltem magam a kérdés adta helyzetbe, hogy én mit csinálnék a kérdezõ helyében és nekem férjem van és automatikusan ezt írtam le, de utána helyesbítettem. :)
Nem értem ez miért zavar téged? Én is tettem már ki ide kérdést, és kaptam olyan választ, hogy a férjed, holott nem, de együtt élünk, és tervben van a z esküvõ valamikorra. Sõt még a postás és a fûtés szerelõ is azt mondta, a férje ez meg az, de nem javítottuk ki ezt sosem senkinek. Egy lakásban élünk, egy pár vagyunk, ez sokak szemében automatikusan férj-feleség kapcsolat, és terveink szerint az is lesz lassan, szóval?
"Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."" Ha én a SZÜLÕK - gyermek kategóriában a PÁROM kifejezést látom egy ilyen jellegû kérdésnél, akkor automata úgy gondolom, hogy a férje nem engedi el ...
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel, hogy a "szülõ-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba."
A mondd kettõ d-vel írandó és a párom után vesszõ íradnó. Ti már nem jártok nyelvtanórára? Vagy amõbáztok helyette? És miért általánosítasz? Soha nem tesz mindenki meg valamit, csak azok szerint, akik úgy gondolkodnak, hogy ha két ember egy véleményen van, az már "mindenki". valószínûleg azért, mert a férj/feleség nem csak jogi státuszt jelent, nam csak magasabb társadalmi elfogadottságú stástuszt, mint az élettárs, hanem mert sokan hidegrázást kapnak a "párod" szótól. Én is. Párja a galambnak van, nem nekem. Ergo, automatice azt írom, hogy férje vagy felesége, házastársa vagy élettársa. Párja - soha. A másik az "uram". Azt szoktam erre mondani, hogy nekem egy uram van, és felmutatok az égre. :) Érti, aki érti, aki nem, az nem.
Még az a jobbik helyzet, amikor feltételezik, hogy a férje. Nekem is volt, hogy ide írtam, páromnak neveztem a férjemet, és valaki átrakatta szerelem, szex/párkapcsolatok kategóriába. Onnantól meg jöttek a válaszok a 12-18 éves korosztálytól, igazán hasznosak voltak:S.
A kérdező hozzászólása: 11. Inkább te tanúlj meg helyesen írni!!!
Mert ha két ember együtt él és gyereket nevel, akkor gyakorlatilag házasok, akár van róla papír, akár nincs. Akkor is, ha élete társa az az ember, akkor is, ha csak a férje :) Angolul tök jó erre a "common law husband" (kb. "szokásjog szerinti férj"), nagyon kifejezõ.
Ha nem írod le a díjcsomagokat, senki nem fog tudni segíteni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudom, anyit tok h 50ft sms/hivás nekem és páromnak kártyásánál 9ft elõfizusnál meg van havi 200perc/smse.
A kérdező hozzászólása: utána néztem nekem Klub tarifám van de páromé még mindig passz. :(
olyan kábé hámhúszat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!