Találatok a következő kifejezésre: Ha a és körülötte (53 db)

Állitolag terhességi tünet lehet, ha a szemérem ajkak el szineződnek, ez kb mikor vehető észre? és kőrülőtte is? Vagy hogy kell elképzelni?

Legjobb válasz: Errõl én is olvastam, de magamon nem tapasztaltam, hogy elszínezõdött volna! :) 20hkm

Errõl én is olvastam, de magamon nem tapasztaltam, hogy elszínezõdött volna! :) 20hkm
Nekem volt ilyen pár hónappal ezelõtt!Aztán fel lettem világosítva, hogy ez nem kezdeti tünet, sokkal késõbb jön elõ! Na hát meg is jött pár napos késéssel! Úgy hogy erre inkább ne alapozz egyenlõre!
A kérdező hozzászólása: kõsszi a válaszokat.
Nekem sötétebbek lettek, olyan barnás-lilásak. De csak valamikor félidõtájt vettem észre, hamarabb tuti nem jött elõ tünetként. De nekem ugyanígy elszínezõdött a hónaljam is. Ott pl. annyiban látszik, hogy olyannak tûnik mintha borostás lenne, pedig le van borotválva ott a szõr. Így képzeld el kb. Remélem azért érthetõ voltam :)
Hûûû, nekem a 30. héten lett ilyen... Azaz nagyon késõn. 34 hetes km
Az elején ilyen tünetek nincsenek!
o.O .... jó kérdés Bõrgyógyászhoz nem akartál elmenni ?
A kérdező hozzászólása: ha senki nem tudja muszáj lesz elmennem de még várok


http://patikapedia.hu/media/image/lymekor.jpg Ha ilyen nem jön létre, akkor nincs gond.
Nem attól függ, hogy fáj-e, vagy pirosodik, hanem attól, hogy fertõzött volt-e kullancs. Az csak 1-2 hét után derül ki, belázasodsz, gyenge leszel. Ha orvos vette ki, akkor nincs baj, ha nem orvos, akkor sem hiszem, ha le lett fertõtlenítve. A pirosodás természetes, a váladékozás meg attól is lehet, hogy egy kis darabka bennemaradt és most löki ki a szervezeted.
Begyulladt a helye. Figyeld tovább. Ha elmúlik, nincs baj.

Cseng a jobb fülem de csak akkor ha a jobb oldalamon fekszem és akkor amikor teljes csend van körülöttem. Mit tegyek?

orvoshoz nem akarok menni mert biztosan fel fognak írni teljesen felesleges gyógyszereket és nem szeretném szórni a pénzt

Miért van az, hogy soha az életben nem csípett meg se bolha se tetű se semmi? Kivéve a szúnyog de az is elhanyagolható mert ha nyüzsögnek és a körülöttem lévőket már tarjagosra marták akkor talán egy-kettő megcsíp de van, hogy egy sem.

(soha nem voltam himlős sem) 38F

Legjobb válasz: Irigyellek. Én kutyamenhelyre járok és minden bolha megtalál és még allergiás is vagyok a csípésekre. Téged valószínû,hogy "nem szeretnek"..

Irigyellek. Én kutyamenhelyre járok és minden bolha megtalál és még allergiás is vagyok a csípésekre. Téged valószínû, hogy "nem szeretnek"..
Lehet csak nem vetted észre. Meg ha nem is nagyon voltál olyan helyen, ahol valami megcsíphet, akkor nyilván nem lesz nagy esély rá. A himlõ pedig van, hogy tünetmentes, vagy nagyon gyors lefolyású, elvileg nekem se volt, késõbb mégis övsömöröm volt egyszer, az pedig csak akkor lehet, ha az ember már volt bárányhimlõs.
Inkább az lett volna furcsa, ha elkaptad volna, ugyanis a terjedéshez közvetlen érintkezés szükséges, anélkül csak ritkán lehet elkapni.

Skoda favorit sebváltójának a tetején van egy kb.1cm átmérőjű műanyag dugó. Mire szolgál? Elég lötyögős és se ki, se be nem lehet tekerni. (már ha tekerni kell egyáltalán) És körülötte mindig nedves a váltó. Szóval mi is az a dugó?

Legjobb válasz: Lélegzõként funkcionál,illetve váltóolaj betöltõnyílás. Ha nem menetes akkor ki lehet húzni onnan elvileg. Nem vok skodás,de minden váltón van egy ilyesféle dugó illetve betöltõ nyílás.

Lélegzõként funkcionál, illetve váltóolaj betöltõnyílás. Ha nem menetes akkor ki lehet húzni onnan elvileg. Nem vok skodás, de minden váltón van egy ilyesféle dugó illetve betöltõ nyílás.
A kérdező hozzászólása: Olajat a sebességmérõ spirált kivéve kell beönteni, azt tudom. Keresgéltem a neten, de nincs semmi konkrétum róla.(legelábbis én nem találtam eddig)
Szerintem csak valami "szuszogó", légzõlyuk.
Elég makrancos lenne, ha a váltóolajat addig kéne feltölteni. Kiegyenlítõ nyílás a felmelegedõ, lehûlõ olaj által kiszorított levegõ mozgásának lehetõvé tételére. Ha olajtól nedves a váltó körülötte, akkor érdemes ellenõrizni az olajszintet.

Normális az ha a körülöttem élők halálát várom, és azon ábrándozom, hogy utána milyen jó lesz nekem?

Nemrég meghalt a kutyám, nagyon akartam már, hogy elmenjen, most máson lenne a sor. Amúgy rengeteg olyan történet van, hogy csak addig kell várnunk amíg él ez meg az, és utána jó világ. Teljes tudatában vagyok az elmémnek és sosem tudnék senkit sem fizikailag bántalmazni!

Legjobb válasz: Figyi, én a helyedben beszélnék egy pszichiáterrel!

Figyi, én a helyedben beszélnék egy pszichiáterrel!
szerintem az nem normális hogy ábrándozol róla. ha utálsz valakit, és azt mondod mekkora szemét bárcsak meghalna az még rendben van. de ne ábrándozz róla!
Alapvetõen nem tartandó "normális"-nak ez, amit írsz, kérdezõ, de nem ismerjük a körülményeket, azt, hogy mindezt mi váltotta ki. Például az, hogy az állatokat nem szereted és ennek ellenére be lettél kényszerítve egy ilyen helyzetbe, hát helyeselni éppen nem helyeslem azt, hogy vártad a kutya halálát (mivel magam meg imádom õket, van is kettõ), de logikailag és érzelmileg is teljesen érthetõ volt. (Azért nagyon remélem, hogy nem segítetted meg a dolgot.) Ami a családtagok halálát illeti, nem tudhatjuk (most a többi válaszolónak mondom), hogy a srác miken megy keresztül, milyen kényszerek, bántalmazások, nyomásgyakorlások vannak a háttérben. Ha alapvetõen egy elfogadó, szeretõ család és egyedül a 20 éves fickó az, aki ebben nem érzi jól magát, de nem az önálló életre vágyik, hanem arra, hogy pl mindent megörököljön és a vérszerinti rokonok halálát részvét és szociális empátia nélkül tudja szenvtelenül kívánni, akkor lehet ott némi patológiás antiszociális személyiségzavar, afféle Hannibal Lecter palánta, akibõl késõbb még frankó kis sorozatgyilkos vagy ámokfutó válhat, de az is lehet, hogy a halálba szopatják, hiába akar õ jót, mindig porbadöngölik a megalázásokkal, nem veszik õt senki számba, akkor - mégha nem is szép dolog - de érthetõ. Ezesetben viszont egy összezavarodott és szenvedõ ember a kérdezõ, akinek egy alapos életformaváltás tehetne jót.
Ha a családod szeret téged, és vannak jó pillanataitok is, akkor nagyon beteg vagy. Viszont ha nem így van, akkor ténylag inkább költözz el ha teheted. Én is költöznék, de nincs rá lehetõségem. De különben is ha elköltöznék akkor megfutamodnék, és a szomszéd "gyõzne". Szóval inkább pusztuljon el örökre!
Én sem tudnák egy légyenk sem ártani hidd el. Viszont a szomszédom már évek óta mérgezi az életem, tudja hogy megteheti mert befolyásos, én meg egy "senki" vagyok. Viszont nyugalomra vágyom végre, és arra hogy ne szóljon minden napom a lelki terrorról, amit el kell viselnem. És igen kívánom a halálát! Meg a családja halálát is. De nem csak úgy, hanem szenvedjenek, és kínok közt haljanak meg! 30/F
te beteg vagy. keress fel egy pszichiátert.
Költözz el. Ezzel együtt nem normális.
A kérdező hozzászólása: Hogy miért? Pontosan nem tudom elképzelni, hogy miért, mert ez csak akkor igazolódna be ha valamelyikük tényleg meghalna. Talán örökség? Szabadság? Mindennapos nyügjeiktõl való megválás?
A kérdező hozzászólása: Gyûlölöm az állatokat és félek is tõlük. Még pici voltam amikor a kutyát csak úgy apa hozta, nem akartam, hogy legyen. Soha nem mentem a közelébe csak úgy elviseltem, hogy van de féltem tõle. Mindig akartam, hogy minél elõbb haljon meg. Valószínû, hogy betegségben halt meg, idõs volt már (15 éves). Többiek, nagyszülõk, szülõk, unokatestvérek. Igazából olyanok akikkel vér szerinti kapcsolatban állok.
Szerintem is keress pszichiátert, ez nagyon nem oké:/
Biztos nem szeretted, vagy nagyon sajnáltad már a kutyádat, mert beteg volt? A többiek? Kik? Na és miért akarod?
Igen normális. Túlnépesedés van.

Ha a körülöttem lévők azt mondják hogy szinészi megjelenésem van, és a külsőmet is úgy jellemzik amikor témába jön hogy mint egy hollywood-i szinész akkor az mit takar magában?

Legjobb válasz: Bocsi ha hibáztam de nyelvtan nem erõsségem.még annyi hogy nem tartom magam jóképûnek inkább olyan átlagos. képet nem mutatok de (mostmár)barna bõr,zöldes szem fekete(ha megvan világíttva akk olyan vöröses) nem vagyok magas (176cm). Az öltözkösésem nem páwa de azért oda figyelek rá

A kérdező hozzászólása: Bocsi ha hibáztam de nyelvtan nem erõsségem.még annyi hogy nem tartom magam jóképûnek inkább olyan átlagos. képet nem mutatok de (mostmár)barna bõr, zöldes szem fekete(ha megvan világíttva akk olyan vöröses) nem vagyok magas (176cm). Az öltözkösésem nem páwa de azért oda figyelek rá
Öltözködésed? Esetleg lehet, hogy nagyon szépen, kihúzva mész, vagy õk jóképûnek látnak, esetleg hasonlítasz valamelyik sztárra.
Azt, hogy színészi megjelenésed van, és olyan vagy mint egy hollywood-i színész. azt jelenti. de te most itt dicsekedni akartál, hogy milyen vagy. ne várd, hogy most az egekig magasztaljunk.:)

Megégettem a kezem és körülötte valószínűleg be van gyulladva. Piros és fáj is, húzódik a bőr. Fújom Firt-tel rendszeresen, de jobb lenne ha elmennék az orvoshoz?

Legjobb válasz: Mikor? Mekkora területen? Hólyagos, vagy sem? Mibõl gondolod, hogy be van gyulladva? Mi az a Firt?

Mikor? Mekkora területen? Hólyagos, vagy sem? Mibõl gondolod, hogy be van gyulladva? Mi az a Firt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!