Találatok a következő kifejezésre: Ha a és a kiegészítők nagy (4 db)

Ha a Sims2 és a kiegészítők nagy része eredeti és letöltök néhány új kiegészítőt torrentről, akkor működik vele úgy hogy nem törlődik le amit előzőleg játszottam?

Legjobb válasz: Igen mûködni fog. :) Persze a nem eredeti kiegészítõhöz szükséges a crack fájlt is átmásolnod, de a mentett játékállásod megmarad.

Igen mûködni fog. :) Persze a nem eredeti kiegészítõhöz szükséges a crack fájlt is átmásolnod, de a mentett játékállásod megmarad.

Ha tegnap reggel fél9kor vettem be a fogamzásgátló tablettát (Lyndinette 20at) és ma reggel mikor nagy dolgom volt félig hasmenéses volt véd a gyógyszer vagy alkalmazzunk kiegészítő védekezést?

Egyáltalán milyen az a a hasmenés ami már itt problémát okozhat?

Legjobb válasz: Eltelt egy nap! Szerinted? A betegtájékoztatón rajta van, hogy a tabletta bevételét követõ 3-4 órán belül! Vagy még el sem olvastad???

Eltelt egy nap! Szerinted? A betegtájékoztatón rajta van, hogy a tabletta bevételét követõ 3-4 órán belül! Vagy még el sem olvastad???
A kérdező hozzászólása: Már szinte rongyosra olvastam a beteg tájékoztatót...egyszerûen csak túl fiatal vagyok még egy babához.Köszi a választ:S
Szerintem annyi idõ után nem lehet probléma, pláne, hogy nem teljesen hasmenés volt. ha félsz, 1 hétig gumizzatok, de szerintem nincs rá szükség.

Ha ugyanazt a ruhát veszem fel a fotózásra ami a castingon volt rajtam az nagyon égő? Az a legjobb ruhám, és hozzá illő színekből van a legtöbb kiegészítő.

Legjobb válasz: Annyira nem, de szerintem vigyél magaddal tartalékba még egy másikat is hátha levetetik rólad.

Annyira nem, de szerintem vigyél magaddal tartalékba még egy másikat is hátha levetetik rólad.
A kérdező hozzászólása: ok köszi a választ amugy 1 hétköznapi és 1 alkalmi ruhát kell vinnem cipõkkel, kiegészítõkkel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!