Találatok a következő kifejezésre: Ha a és a kiegészítők (105 db)

Ha megveszem a sims 3-at eredetiben és a kiegészítőket csak letöltöm hozzá az működhet?

Legjobb válasz: Mûködik ha crackeled, de minek veszed meg, akkor már nem egyszerûbb ha letöltöd az alapot is?

Mûködik ha crackeled, de minek veszed meg, akkor már nem egyszerûbb ha letöltöd az alapot is?
A kérdező hozzászólása: mert akkor a frissítéseket ami kell a játékhoz letölthetem és akkor fel tudok regisztrálni az oldalra ami sok elõnnyel jár
Csak akkor ha crackeled és ha crackeled akkor már nem lesz eredeti. Szóval megkel venned a kiegészítõk is ha azt akarod, hogy azok az elõnyök meglegyen amiket írtál.
Vagy nem rakod fel a nagy kiegészítõket és az alappal jászol.
Semmilyen elõnnyel nem jár ha regisztrálsz mert amik ott vannak azokat is letöltheted máshonnan, a frissítést is. Ingyen.
A kérdező hozzászólása: értem.hát köszi a válaszokat.most már mondjuk nem venném meg mert idõközben én is felfedeztem h bármi letölthetõ.
Crackeld meg a kiegészítõt.
A kérdező hozzászólása: Az mit jelent? Bocsi, de nem vagyok jártas az ilyen dolgokban:D
Ha eredeti, tedd be a eredeti CD-t. Ha nem eredeti, szükség van egy file-ra ami úgymond "feltöri", tehát, általában a kiegészítõvel együtt töltötted le (nem mindig) egy az eredeti exe-vel azonos nevû file pl sims2.exe, evvel felül kell írni a Sims2 mappában lévõ indítõfájl-t pl. program files/sims2, ebbe húzd bele (nem biztos, hogy ott van, tehát ahova telepítetted). Ha nem adtak avval crack-et, amit letöltöttél írd be pl. egy torrent keresõbe sims2 kiegészítõ neve crack, töltsd le az exe file-t és írd felül, ahogy az elõbb írtam.
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha felraktam a Sims 3 alapjátékot és a kiegészítőket is crackelés előtt vagy után patcheljek?

Legjobb válasz: Ha crackelés után a peccselsz, kisfiam, hát akkor felülírja az exe-t... szóval elõtt.

Ha crackelés után a peccselsz, kisfiam, hát akkor felülírja az exe-t... szóval elõtt.
keress egy cracket a neten a kieghez azt letoltod es a benne levo fájlt berakod kieg game/bin mappajaba

Ha a Sims2 és a kiegészítők nagy része eredeti és letöltök néhány új kiegészítőt torrentről, akkor működik vele úgy hogy nem törlődik le amit előzőleg játszottam?

Legjobb válasz: Igen mûködni fog. :) Persze a nem eredeti kiegészítõhöz szükséges a crack fájlt is átmásolnod, de a mentett játékállásod megmarad.

Igen mûködni fog. :) Persze a nem eredeti kiegészítõhöz szükséges a crack fájlt is átmásolnod, de a mentett játékállásod megmarad.
121/3=44, 21 cm^2. Vagy a megoldás is érdekel?
A kérdező hozzászólása: Igazából a menete érdekelne, mert a megoldás, az megvan.
A kérdező hozzászólása: Addig jutottam el, hogy a két háromszög aránya 11:15, dehogy innen hogyan kell hát fogalmam nincs
A megoldás ezen a fényképen is látszik: http://kepfeltoltes.hu/130917/4847462_www.kepfeltoltes.hu_.png Az, hogy végtelen sok háromszög megfelel ennek, az mozgó ábrán itt lesz látható pár perc múlva: http://zsiga41.szaldobagyi.hu/tartalom/geometria.html#Sz%E1m.. oldalon, Trapéz és kiegészítõ háromszöge sorban, 2. ikon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Ha Sims 3-hoz kiegészítőt szeretnék föltenni és már a rendes játékkal játszottam is akkor az egészet le kell törölni majd mindennel együtt föltenni újból vagy elég csak rátenni a kiegészítőt törlés nélkül?

Legjobb válasz: Igen, bátran rakd fel a kiegészítõket az alapjátékhoz. Az alapjáték által létrehozott mentés is megfelelõen fog betöltõdni, és ott folytathatod a játékot, ahol abbahagytad, viszont már a kiegészítõk által nyújtott újdonságokat is felhasználhatod. Megjegyzés: Miután a mentésben a kiegészítõk által nyújtott újdonságokat is felhasználtad, onnantól a kiegészítõk megléte fontos, amennyiben a kiegészítõk törlésre kerülnek, akkor a mentés betöltésekor hiba lép fel.

Igen, bátran rakd fel a kiegészítõket az alapjátékhoz. Az alapjáték által létrehozott mentés is megfelelõen fog betöltõdni, és ott folytathatod a játékot, ahol abbahagytad, viszont már a kiegészítõk által nyújtott újdonságokat is felhasználhatod. Megjegyzés: Miután a mentésben a kiegészítõk által nyújtott újdonságokat is felhasználtad, onnantól a kiegészítõk megléte fontos, amennyiben a kiegészítõk törlésre kerülnek, akkor a mentés betöltésekor hiba lép fel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!