Találatok a következő kifejezésre: Ha a és a babakocsin (68 db)

Segítség! Kisfiam, ha séta közben -a babakocsiban- elálmosodik, nem alszik, csak sír, sír és sír. Régen ez nem így volt! Ilyenkor tiszta idegbeteg leszek és inkább feljövünk a sétából. :- ( ( ( ( ( Mik erre a trükkök?

Féléves a drága....

Legjobb válasz: esetleg vedd ki a kocsibõl, üljetek le egy padra, kicsit ringasd, érezze hogy ott vagy (neki nem elég ha lát, éreznie kell az anyukáját) Ha megnyugodott tedd vissza... Sok sikert

esetleg vedd ki a kocsibõl, üljetek le egy padra, kicsit ringasd, érezze hogy ott vagy (neki nem elég ha lát, éreznie kell az anyukáját) Ha megnyugodott tedd vissza... Sok sikert
Ugyanez nálunk is. Õ is féléves korában kezdte, addig szépen végigaludta a sétákat. Én arra gondolok, hátha a meleg miatt van. Vagy azért, mert már sok dolog érdekli a világból Én, ha már nem bírom tovább, kiveszem és kézben viszem egy kicsit, utána vissza. És játékot is viszünk mostmár a sétára. Ezek egy ideig segítenek :)
Én ezért szereltem fel a sportkocsi részt, ami jól dönthetõ, igy nem ül teljesen de sokkal többet lát mint a mózesbõl. Ha megunta a nézelõdést alszik benne egy fél órát. Mostmár nem a séta alatt alussza meg a két óráját, pedig továbbra is ennyit vagyunk kint, hanem késõbb, délután.
Mintha én tettem volna fel a kérdést. Nálunk is ugyanez a helyzet, amióta ilyen meleg van. Nálunk az szokott segíteni, hogy kiveszem, kicsit megnyugtatom, aztán vissza a kocsiba. Ha szerencsém van 15-30 perc sírás után elalszik, ha nem akkor irány haza!:)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi, ma megoldódott a rejtély! Teljesen elõredõlve fel kellett ültetni és így nem volt semmi baja. Oldalra, elõre borulva a kocsira (hihetetlen pózban) aztán el is aludt. Nagyoskodik, félévesen... :-)))

Van valakinek PIKOLO babakocsija, aminek át lehet forditani a tolokarját és hordozo is van hozzá? Nektek mikor nötte ki a babátok a hosszára gondolok, mert a fiam lassan 70 cm és már majdnem végigér még ha a lábtartot fel is hajtom, még nem ül!

Legjobb válasz: Hát az én kislányom ha nagyon fáradt akkor ülve is elalszik még az etetõszékben is amíg megmelegítem a kajáját:) De a babakocsiban mára már nem igen alszik el mert annyira kíváncsi hogy inkább nézelõdik. Ha félig ülõ pozícióban alszik el a babakocsiban az sem baj ám. Ne izgulj ezen és szerintem nem növitek ki olyan gyorsan. Legalábbis a mi babakocsink nagyon tágas. Fõleg ha összehasonlítom egy Pierre Cardin-nal. Na azt látod hamar kinövik a babók.

Hát az én kislányom ha nagyon fáradt akkor ülve is elalszik még az etetõszékben is amíg megmelegítem a kajáját:) De a babakocsiban mára már nem igen alszik el mert annyira kíváncsi hogy inkább nézelõdik. Ha félig ülõ pozícióban alszik el a babakocsiban az sem baj ám. Ne izgulj ezen és szerintem nem növitek ki olyan gyorsan. Legalábbis a mi babakocsink nagyon tágas. Fõleg ha összehasonlítom egy Pierre Cardin-nal. Na azt látod hamar kinövik a babók.
Szia! Nekünk is Pikkolo babakocsink ban azt hiszem a 401-es típus ami 3 éves korig használható. Az én lányom már ül, 9, 5 hónapos és 74 cm. Persze lelóg a lába de a lábtartóig még nem. Ha enekd is ez a típus van mint nekünk akkor nyugi mert sokáig fogod tudni használni. Én nagyon szeretem és nem bántam meg hogy ezt vettük. Hordozó is van hozzá, azt se nõttük még ki de mi már vettünk egy új isofix-es autós ülést és abban ül a kocsiban. A hordozót meg kiraktam az erkélyre ha esetleg rosz idõ lesz akkor abba kirakom egy kicsit a levegõre. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: A fiam 4, 5 honapos és 68 cm, 7, 700gr, félek hamar kicsi lessz még mielött ülne, de ha ül is séta közben elalszi akkor jobb lenne fektetni, vagy ti hogy csinéltátok?

Mit csináljak az 5 hónapos babámmal, hogy maradjon a babakocsiban, és ne bömbölje végig az utat? Ha tehetném már a boltba se mennék babakocsival.

Kényelmes, nagy babakocsink van, mégis elkezd benne feszelegni, és aztán kezd?dik a hiszti. Mindig viszem a kedvenc játékát, megemelem a háttámlát, hogy kilásson, nem kapkodom ki, ha nyöszörög, még sincs semmi eredmény.

Legjobb válasz: Sziasztok! Ilyen idõs korban velünk is ugyanez volt a helyzet. Amikor fekvõ helyzetben volt a babakocsi orditott, próbáltam fél ülésbe rakni, szintén orditott, majd teljesen felemeltem a háttámlát, de ugye magától még nem tudott ülni, de olyan jól érezte magát, hogy szinte hihetetlen. Látot mindent, hallotta, mi zug, madarak csicsergését, milyen autó megy el mellettünk stb. Most 7 hónaposak vagyunk és amikor veszem elõ a babakocsit, szinte repked a boldogságtól, hogy megyünk. Kitartás! Hamarosan nyugis lesz a Ti babátok is. Kellemes babázást! Üdv.

Sziasztok! Ilyen idõs korban velünk is ugyanez volt a helyzet. Amikor fekvõ helyzetben volt a babakocsi orditott, próbáltam fél ülésbe rakni, szintén orditott, majd teljesen felemeltem a háttámlát, de ugye magától még nem tudott ülni, de olyan jól érezte magát, hogy szinte hihetetlen. Látot mindent, hallotta, mi zug, madarak csicsergését, milyen autó megy el mellettünk stb. Most 7 hónaposak vagyunk és amikor veszem elõ a babakocsit, szinte repked a boldogságtól, hogy megyünk. Kitartás! Hamarosan nyugis lesz a Ti babátok is. Kellemes babázást! Üdv.
Lehet, h butaság, de én mindig akkor teszem a kocsiba ha jóllakott.Mi nálunk is elég gázos a babakocsis közlekedés de így ki tudom küszöbölni.Ja meg inkább kenguruba viszem, ha több idõt akarok a boltba tölteni, mert úgy nagyon el van.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!
Szia nálunk is ezek a gondok vannak.Már nagyon félek mikkor valahová menni kell.Mi most 4 hónapossak vagyunk, sajnos mindent énis kipróbáltam már de hiába.Sokszor annyirra sír hogy kikel vennem a kocsiból, és reggel 7 órakkor még nagyon hideg van mikkor viszem a kisfiamat az oviba.Nagyon reménykedek hogy hamarossan ülni fog és akkor talán ellesz.A kisfiam is pont ilyen volt nem használtuk a babakocsit csak 2 hónapot.Kíváncsi vagyok milyen ötleteket írnak, mert én már kifogytam belõle.
Nekem is 5 honapos a babám és 3 honapos kora ota sír a kocsiban.Én mindig kiveszem mert tudom hogy nagyon érdeklõdõ és mindent látni akar.Ha álmos akkor a cumival elalszik és ha felébred most már nem sír.Én amondó vagyok hogy avval ha biztosítjuk a gyereknek azt amire vágyík avval nem kényesztetjük el csak bizalmat kapunk tõle hogy mindig ott vagyunk ha segítségre van szüksége.Persze most már minden rendben, sokszor nézelõdik a babakocsiban de ha megunja jelez hogy ki szeretne szállni.Akkor leülök vele egy padra fél órát nézelõdik, elfárad tõle és visszarakom a kocsiba, cumi és már megyünk is tovább.Szerintem sürün vedd ki ha azt kéri és a lehetõségek is adják és hidd el nem fog ugy maradni(sirosan a kocsiban) Ez most egy ilyen idõszak...lassan rá fog jönni hogy milyen jó is az ha pihenhet.
Szia! Mi is 5 hósak vagyunk és ugyanez megy nálunk is séta közben. Bírom egy darabig, kap cumit de azt is kiveszi már a szájából, játék nem érdekli. Majd a végén ált. kiveszem és be a kenguruba és sétáltatom az üres babakocsit:-))) Vagy leülök vele egy padra , az ölembe veszem és nyugiba názelõdik élvezi a jövés-menést.De mi lesz ugye télen???? Remélem ha már tudnak rendesen ülni jobban ellesznek a babakocsiban is....
Szia! Legyél türelmes vele, minden baba sír a babakocsiban. Nálunk 1 hónapig tartott, utána abbahagyta, mert rájött, hogy úgysem vesszük ki. Mással ne törõdj, azt gondolnak, amit akarnak. Menj eleinte olyan helyekre vele, ahol nincs akkora "közönség". Nagy kitartást kívánok hozzá.
Ismerõs sajnos nagyon a helyzet, csak annyiban más, hogy mi 3 hósak vagyunk, és nekem addig sír, míg el nem alszik, szerencsére ez hamar bekövetkezik, de ha megállunk, felébred és nagy a bömbölés.Nekem is elég kellemetlen, mert úgy érzem hogy én vagyok a rossz anya akinek sír a babája, pedig nem tehetek róla, egyszerûen nekünk rázódnia kell a popsinak.Sajnos pont ezért igazán jótanácsot nem tudok adni, fõleg 5 hósan mnár annyit sem alszanak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Már nagyon elvagyok keseredve, hogy csak az én gyerekem sír a kocsiban, és (kis falu lévén), minden öregasszony kérdezi az utcán, hogy "Ugye éhes a picike?"- hát nagyon tudnám értékelni, ha csak akkor sírna amikor éhes!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató szavakat!


Szülés után (természetes szülés remélem) mennyivel lehet emelni, a babakocsira gondolok ami 12kg. és a gyerek benne, ezt mikor emelhetem? Ha esetleg mégis császár lenne akkor mi a helyzet, mikor emelhetek ennyit?

Agodom mert nem tudom mi lessz,39 hetes multam vasárnap még semmi jele hogy ki akarna jönni a baba félek hogy tulhordom vagy császár lessz belöle.Hogyan oldjam meg as babakocsi cipelését,szülés utánn 1 héttel már egyedül leszek remélem boldogulni fogok?!Kinek mik a tapasztalatai,Mikor tudok(lehet) emelni?Köszi!

Legjobb válasz: Húú, hát nehéz dolgod lesz, ha a babakocsit a gyerekkel együtt akarod cipelni. Én természetesen szültem, és könnyû szülésem volt, de egy hasonló súlyú babakocsit nem bírtam felemelni. Szülés után (a testtartás változása miatt) az elsõ hónapban nagyon fájt a derekam, akkor azért nem tudtam megemelni, utána meg már a baba volt egyre nehezebb, akkor azért nem bírtam megemelni.

Húú, hát nehéz dolgod lesz, ha a babakocsit a gyerekkel együtt akarod cipelni. Én természetesen szültem, és könnyû szülésem volt, de egy hasonló súlyú babakocsit nem bírtam felemelni. Szülés után (a testtartás változása miatt) az elsõ hónapban nagyon fájt a derekam, akkor azért nem tudtam megemelni, utána meg már a baba volt egyre nehezebb, akkor azért nem bírtam megemelni.
Nem tudod a babakocsit pl. tárolóban hagyni? Mert akkor csak a babát kéne levidd?
ne aggódj. Nekem a kiírt nap délelõttjén még tök negatív nst-m volt a doki szerint semmi jele nem volt a szülésnek. Az nap délután 5 körül fájások és éjfél után pár perccel megszületett a lányom. Szerintem az elsõ 2 hétbe ne emelgesd. Én 3 héttel a szülés után már cipeltem a hordózóba és a baba kocsit is vittem lépcsõn. Egészségi állapotodtól függ.
császárral szültem és 4 hét után már cipelétem a kocsit, sajnos 4. emeleten lakunk és nincs tároló az elsõ hetekben még ne vidd le levegõztesd az ablakból
A kérdező hozzászólása: Pedig valahogy muszály lessz megoldanom, nem sok lépcsöröl van szo de azér csak fel kell emelnem.Sajnos nem lessz velem senki a férjem reggeltöl estig dolgozik, sétához meg le kell vinnem a kocsit és a babát.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jo lenne de nincs tárolonk, albérletben lakunk.De azért köszi hogy irtál!

Miért van az hogy a 7 hetes kisfiam ha elviszem sétálni 45perc után (addig alszik általában) elkezd nyüglödni, sir, és már nincs el a babakocsiban haza kell mennünk miért csinálja? Mit tehetek hogy tovább tudjunk sétálni?

Mindig evés utánn megyünk sétálni és 3-4 oránként eszik igy nem hinném hogy éhes de akkor miért nyüglödik?Már arra is gondoltam hogy melege van(mert nem fázos inkább izzados)de ha kevesebb ruhát adok rá akkor sem változik semmi és már nem tudok mit kitalálni.De ha kocsival babahordoba visszük valahova ugyan ez a helyzet söt van hogy ott már az elejétöl sir nyüglödik és mindig ugy érzem melege van mert izzad a háta pedig csak body és 1 plüss rugi van rajta de akkor mit adjak rá?Igy hogy tudunk elmenni vele bárhová is?A sétához ugyan ez a ruhaösszeállitás csak még egy kardigán és tutyi van rajta meg 4 be hajtott takaro de az is a lábán.Mit adjak rá hogy ne legyen melege,vagy valami más lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehet,hogy idegen neki még a környezet.Idegen neki a levegõ,lehet fél a zajoktol is.Más neki a babakocsiban,mint a nyugalmas kis kiságyában.Ha valami ilyesmi a baj,majd megszokja.Tegyél a babakocsiba ismerõs játékot,esetleg még a saját ruhádat is.Hátha biztonságosabb neki.

Lehet, hogy idegen neki még a környezet.Idegen neki a levegõ, lehet fél a zajoktol is.Más neki a babakocsiban, mint a nyugalmas kis kiságyában.Ha valami ilyesmi a baj, majd megszokja.Tegyél a babakocsiba ismerõs játékot, esetleg még a saját ruhádat is.Hátha biztonságosabb neki.
Sajnos nálunk is ez a probléma, csak annyi kivétel, hogy az én babám üvölt, és ha kiveszem semmi baja.Ja és ö már 5 hós., és sajnos kettesben nem nagyon tudunk menni sehová, mert mindig cipelni kell.

Hátrány egy masszívabb, nagyobb, emiatt nehezebb és talán kicsit nehezebben irányítható 3:1-ben babakocsi, ha rossz földúton használjuk és a súly, méret egyébként nem számít?

Legjobb válasz: Konkrétan melyik babakocsira gondolsz? Nekem elég nagy és masszív kocsim van, háromkerekû, de az elsõ kerekét a tolókarról be tudom fixálni, ha vacak terepre érünk. Én városban használom, annyi talán a negatívuma, hogy nem sok boltba férek be vele. Van egy kicsi kocsim is, az igaz, hogy könnyebben irányítható, de csak sima úton tudom tolni.

Konkrétan melyik babakocsira gondolsz? Nekem elég nagy és masszív kocsim van, háromkerekû, de az elsõ kerekét a tolókarról be tudom fixálni, ha vacak terepre érünk. Én városban használom, annyi talán a negatívuma, hogy nem sok boltba férek be vele. Van egy kicsi kocsim is, az igaz, hogy könnyebben irányítható, de csak sima úton tudom tolni.
Rossz útra inkább egy stabil, nagyobb kerekû babakocsi a jobb, mint a kicsi, kiskerekû. Nekem volt kisméretû és nagy babakocsim is. Hát, mesélhetnék a különbségekrõl.. A kicsi minden egyes göröngyben elakadt, a nagy kerekû, "batár" meg úgy gurult, mint a parancsolat, a gyerekeket se rázta össze úgy, mint a másik. Emellett szerintem semmivel se nehezebb irányítani a nagyobb kocsit, mint a bolygókerekeset.
Raf polra gondolsz? Nekünk az van, ha nem tömegközlekedsz vele egyedül, akkor jó, egyedül szinte megemelhetetlen -nekem-, de én inkább lennék tekintettel a stabilitásra, biztonságra a helyedben! Tehát nem hátrány. DE a rafpol amúgy könnyen irányítható, csak rá kell érezni. A bolygókerekek pedig szerintem nem jók - direkt nem olyat vettünk -, próbáltam és pont az a nehezebben irányítható, mert néha eltekereg össze-vissza, és nem arra bolygóskodik, amerre szeretnéd! :) Egy ismerõsöm emiatt vitte vissza a 90.000 ezres kocsit, hogy nem tudta rendesen irányítani a bolygókerekeit.
Én meg olyat nem vennék, ami nem bolygókerekes. Az enyém bolygós és sajnálkozva nézem szegény anyukákat, akiknek mindig meg kell dönteni a kocsit, ha be akarnak fordulni valahova. Ja, és olyat vegyél, aminek a bolygókereke nem a lábadhoz közel van, mert azt tényleg nem lehet irányítani.
A kérdező hozzászólása: Én a bergonnak egy travel system babakocsiára gondoltam, valaki véleményt kért róla és egy márkásabb de kisebb, könnyebb babakocsiról.Ott többen írták, hogy inkább a könnyebb, kisebb kocsit válassza az illetõ, én meg elgondolkodtam, hogy itt falun, ahol földúton és göröngyös úton kellene a babakocsi, megéri-e egy márkásabb de mondjuk gyengébb kocsit választani?hozzáteszem itt mindenki bergont használ több gyereken át.Nem tudom, nektek mi a véleményeteket?Mennyire fontos szempont a terep amin használod a babakocsit egy márkával szemben?
A terep bizony meghatározó tényezõ. Nem mindegy ám, hogy állandóan sima aszfalton, tömegközlekedésben, Bp belvárosában fogod majd használni azt a kocsit vagy göröngyös úton, kistelepülésen, ahol nem kell buszra, villamosra, aluljáróban le és el cipelni a kocsit. Arra valóban praktikusabb egy könnyû babakocsi. De talópasztalatom szerint a vidéki élethez tökléletesek a stabilabb, másnak esetleg batárnak, nehézkesnek tûnõ babakocsik. És általában ezeknek a rugózása is sokkal jobb, ami egy rázós úton igenis fontos szempont. Az ár meg nem biztos, hogy a minõséget tükrözi, néha a divvatosabb, nagyobb nevû kocsik fele annyira sem kényelmesek a babának és praktikusak a mama szempontjából, mint a kevésbé dizájnos társaik.
Egyáltalán nem nehéz irányítani a nem bolygós raf polt! Amíg nem próbálod, használod, nem tudod. A terepviszony a fontos, ott fogod tologatni, használni, falun válassz csak masszívabb, erõsebb kocsit! Ott gondolom nincs túl sok tömegközlekedés. :) A bolygókerekekkel földúton kínlódnál, az tuti, minden gödörnél, huppanónál eltekeredne...
Nekem kunert babakocsim van, kis településen lakunk, nagyon rosszak a járdák utak ide nagyon szuper, és kényelmes a babának, de mivel elég sokat jövök megyek a babával ezért van egy peg-pérego pilko p3 ami könnyû és a városban használom.

Ez a kabát elég meleg lehet most tavaszra, olyan 15 fokba, ha alatta van h. újjú body, rugdalózó, pléd és mózes babakocsi, esetleg még az a babakocsi takaró?

Divatruha.Vatera.hu/babaruhazat_babaholmi/babaruha/baba_kabat_dzseki/baba_atmeneti_kabat_dzseki/feher_kabatka_62_es_1552694222. html

Legjobb válasz: http://divat-ruha.vatera.hu/babaruhazat_babaholmi/babaruha/b..

A kérdező hozzászólása: http://divat-ruha.vatera.hu/babaruhazat_babaholmi/babaruha/b..
Szerintem igen. Arra figyelj, hogy mekkora a babád. Nehogy kinõje, mire jön a tavasz :)
szerintem is elég de a 62-es csak 2-3 hónapos babára jó max
Én ilyen pici babára nem kabátkát adnék 15 fokban, hanem átmeneti overállt. Az a lábát, derekát is melegíti a babának.
A kérdező hozzászólása: most 2 hónapos, átmeneti overállt nem találtam
Valóban inkább átmeneti overall. Õ még ugye nyilván fekszik végig, a derekát nem takarja megfelelõen a kabát, ha mondjuk elcsúszik a kis hátán. Én sem vennék kabátot ilyen picinek. :)
A kérdező hozzászólása: Pont ezt az overált néztem én is. Akkor overált nézek neki.
Fiad van vagy lányod? Én is eladnám az õszi átmeneti overálunkat. C&A-s, 62-es, a normál 62-esnél kicsit nagyobb. Halványbarna, kis sárkány mintás, a kapucniján kis "tarajok" vannak :D Piha, nagyon szerettem, lányom és fiam is hordta.

Mibe öltöztetitek ma 13hós (babakocsiban ülő) gyerkőcötöket ha délben sétálni mentek és előfordulhat hogy el is alszik a babakocsiban?

Hosszú ujjú body,harisnya,pulcsi, vastag nadrág,kabát,sapi,cip?.-én erre gondoltam.plusz van a babakocsihoz vékony pamut bundazsák,abba beleraknám.Vagy ez igy sok?

Legjobb válasz: :)akkor jó!:)köszi a választ!!Szép napot!!:)

A kérdező hozzászólása: :) akkor jó!:) köszi a választ!!Szép napot!!:)
pont mint én. szerintem nem sok. ha meleg lenne, kiveszed a zsákból. de ha alszik, nem mozog, így tuti nem fog fázni.
Ne aludni vidd a kocsiban, ültesd fel, hogy tudjon nézelõdni.Akkor valószínûleg nem fog sírni.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ilyen korban a babákat már jobban érdekli, hogy mi zajlik körülöttük, mint az alvás. Az én lányom is ennyi idõs, magyon ritkán alszik 20 percnél többet a kocsiban, ha egyáltalán alszik. Ha nagyon nem érzi jól magát, én ki szoktam venni egy picit.
így van, ne aludni vidd ki. Így legalább kint nézelõdik, és otthon alszik, akkor neked is lesz szabadidõd :)
Az enyém 8 hónaposan hasalni szeretett a babakocsiban, és úgy nézelõdött, hátán és ülve sírt. Ne vedd ki. Lehet pár hétig sírdogálni fog, aztán újra megszereti majd a kocsit.

8 és fél hós a babám. Ültetehetem már a babakocsiban? Egyedül egyszer ült csak fel, pár napja, de ha felültetem pár kb 5-10 másodpercig szépen ül egyedül, támaszték nélkül. Amikor sétálunk a babakocsiban már mindig ülne fel, és nyafizik.

Legjobb válasz: Sétálni én még nem mertem vele döntött üléssel, de itthon simán úgy ültettem bele. Na nem hosszú ideig, mert a kis gerince még nem bírta, de 10 -15 percig elnézelõdött, és hiszti se volt :) Most már rafkós a kisfiam, mert teljesen vízszintesbõl is fel tudja húzni magát:) (9 hónapos)

Sétálni én még nem mertem vele döntött üléssel, de itthon simán úgy ültettem bele. Na nem hosszú ideig, mert a kis gerince még nem bírta, de 10 -15 percig elnézelõdött, és hiszti se volt :) Most már rafkós a kisfiam, mert teljesen vízszintesbõl is fel tudja húzni magát:) (9 hónapos)
Én már 6-7 hónaposan is simán ültettem, a babakocsiban hátradõl. Mondjuk az én lányom már áll, 8 hónapos.
enyém 6 hósan ült kocsiban. védõnõ, konduktor szerint is akkortól szabad...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!