Találatok a következő kifejezésre: Ha a és a (61869 db)

Ha a képeken az új barátnő karolja a pasit és szorosan hozzádől, de a pasi zsebre teszi a kezét, a másik képen meg a fényképezőjét fogja 2 kézzel, miközben a csaj belekarol, mutathatja a testbeszéd a pasi hidegségét vagy csak belebeszélem?

Testbeszéd! Azért kérdezem, mert úgy gondolom, nem szerelmes az új barátnőbe, csak el akart határolódni az előző csajtól, akit lejáratott egy másik csaj, aki viszont nem kellett a pasinak, hiába nyomult, így lett hirtelen egy harmadik csaj...

Legjobb válasz: Csak magaddal akarod elhitetni hogy nekik nem fog mûködni.

Csak magaddal akarod elhitetni hogy nekik nem fog mûködni.
Hú, így elsõre nem értettem mi van, de már szerintem kapizsgálom.. :D Szerintem nem egyértelmû, mert lehet, hogy tényleg hidegem viselkedik azzal a lánnyal, de elképzelhetõ, hogy csak nem szeret a barátnõjével pózolni a képeken, vagy egyszerûen rossz passzban volt. Ha mindig ilyen lenne, akkor szerintem nem viselné el a lány. :)
Valószínûleg csak úgy gondolta, ez jó póz a fényképezkedéshez, a másikon meg õ fotózta magukat, arra figyelt, hogy jó legyen a beállítás. Kép alapján nem lehet ilyen következtetéseket levonni. Nekünk is van olyan képünk a párommal, ami úgy sikerült, hogy én ülök egy padon és szerelmes tekintettel nézek fel rá, õ meg csak néz elõre olyan érzelemmentes fejjel, mintha nem is érdekelném. Pedig már lassan öt éve vagyunk együtt és õ legalább annyira imád, mint én õt. Ettõl még persze lehet, hogy igazad van, de pár kép alapján én nem találgatnék.
Bernoulli-egyenlet. A sebességek 0-k, a gáz sûrûségnövekménye gondolom elhanyagolható, g pedig állandó. Ezzel próbál nekiállni.
Ha vetted volna a fáradtságot és normálisan leírod, mint azt egy tudományos fórumon illik, én is venném a fáradtságot és meg válaszolnám. De így nem. Egy ilyen megfogalmazásért még a gimiben is megvágtak volna.
szerintem meg egyszerûen nem tudta belesûríteni a kérdésbe
Szerintem el kellene menned orvoshoz. Valami okának kelle lennie, hogy késik. Görcsre meg vannak gyógyszerek pl. Nospa stb!

Ilyen helyen mit mondjak fizetésigénynek? (ha megkérdezik) És a többi? (lent)

Ide jelentkeznék, de nincs meg az 1-2 év tapasztalat, csak alig egy. Érdemes ezt eltúlozni vagy észreveszik?

Legjobb válasz: 100 nettóval röhögve elküldenek, esetleg adj nekik intervallumot, 70-80. Ha felvesznek, akkor sajnos biztos minimálbért fognak adni, nehezebb melókért sem fizetnek többet. Emellett lehet más 20 év újságárulás után akár minimál alatt is elvállalná, márpedig ha lesz ilyen azt választják, vagy valami ismerõst.

100 nettóval röhögve elküldenek, esetleg adj nekik intervallumot, 70-80. Ha felvesznek, akkor sajnos biztos minimálbért fognak adni, nehezebb melókért sem fizetnek többet. Emellett lehet más 20 év újságárulás után akár minimál alatt is elvállalná, márpedig ha lesz ilyen azt választják, vagy valami ismerõst.
Gondolom minimálbér lesz. sajnos.
A kérdező hozzászólása: Ajjaj. Ez mennyire valószínû? Én 80-90 (netalán 100) nettót terveztem bemondani, attól akkor nagyon megijednének?
Nettó 60 a minimálbér. Többet nem is ér a munka sajnos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Eléggé megijedtem, úgyhogy inkább felhívtam õket. 3 hónap próbaidõ, erre az idõre adnak 100 nettót!! Utána 110. Alog hittem el, fõleg az itteni (jogos) válaszok után, mert én is ezt gondoltam. Behívtak, de a kevés tapasztalatot még mindig nem említettem. Ezzel mi legyen szerintetek, csak határozottan adjam elõ, hogy én értek mindenhez gyakorlottan? Annyira jó lenne.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek ide. Nagyon félek ettõl a tapasztalat dologtól. Mit mondjak - és könnyen rájönnek, ha többet mondok?

Ha windows phone marketplaceről veszek játékot, azt ingyen letölthetem ujra, ha letöröltem? És a marketon ha valami pl:810Ft és aztirja melette, hogy áfát tartalmaz, (810Ft áfát tartalmaz) akkor az most 810Ft vagy több?

Legjobb válasz: Nem. Ha egyszer fizettél érte, és letöltöd azt rajta kell hagyni. Tudtommal (90%ban) ugytudom, ha mégegyszer le akarod tölteni fizetni kell. Ha az ár az ÁFÁt tartalmazza, akkor az már hozzá van adva, tehát ha 810Ft van kiirva, akkor 810Ft-ot fizetsz. De én nem szoktam venni, netröl szoktam a fizetöös alkalmazásokat letölteni igy sokat sporolok..

Nem. Ha egyszer fizettél érte, és letöltöd azt rajta kell hagyni. Tudtommal (90%ban) ugytudom, ha mégegyszer le akarod tölteni fizetni kell. Ha az ár az ÁFÁt tartalmazza, akkor az már hozzá van adva, tehát ha 810Ft van kiirva, akkor 810Ft-ot fizetsz. De én nem szoktam venni, netröl szoktam a fizetöös alkalmazásokat letölteni igy sokat sporolok..
A kérdező hozzászólása: Neked is wp-s telód van? Ha igen, akkor, hogy töltessz le netrõl játékokat?
Nem kell többször megvenni egy alkalmazást. Amit telepítesz, az bekerül egy listába, amit az online felületeden érhetsz el. Innen tudod újratelepíteni az alkalmazásaid.

Ha 40-es a lábam, de 41-es cipõt veszek, az nagyon kényelmetlen?

Nagyon fog lötyögni, vagy még belefér? Szerintetek?

Legjobb válasz: Attól függ. Téli cipõnél nem akkora probléma, mert vastag zoknival és pl egy téli, vastag talpbetéttel máris tökéletes lesz. Egy csinos cipõnél azonban, amihez nem veszel vastag zoknit, sok.

Attól függ. Téli cipõnél nem akkora probléma, mert vastag zoknival és pl egy téli, vastag talpbetéttel máris tökéletes lesz. Egy csinos cipõnél azonban, amihez nem veszel vastag zoknit, sok.

Mi történik egy laptoppal, ha a + és - pólus felcserélődik az áramkörben?

Legjobb válasz: Nem szokott csak úgy felcserélõdni... Legjobb esetben semmi, jó esetben csak rövidrezár és kidobhatod, rosszabb esetben robban.

Nem szokott csak úgy felcserélõdni... Legjobb esetben semmi, jó esetben csak rövidrezár és kidobhatod, rosszabb esetben robban.
A kérdező hozzászólása: Most se véletlenül cserélõdött fel. Robbanni nem robbant, szerencsére.

Lányok, ti hogyan kezelnétek, ha kezdeményeznétek, és a fiú visszautasítana? (17/L)

Ráadásul osztálytárs.

Legjobb válasz: Hát beszélgess vele sokat, érdeklõdj iránta aztán vagy lesz valami vagy így marad :) Még 1,5 év ha jól számolom. ;)

Hát beszélgess vele sokat, érdeklõdj iránta aztán vagy lesz valami vagy így marad :) Még 1, 5 év ha jól számolom. ;)
Sehogy. Tudom, hogy nem mindenkinek fogok bejönni, aki nekem tetszik, de egy próbát megér. Ha visszautasít, legalább tudom, hol állunk, míg ha meg se kérdezem, akkor az életbe se tudom meg, mit gondol rólam. Falhoz nem vág, elég magabiztos, talpraesett csaj vagyok, hamar találok mást.
Próbálj meg nem beszélni vele, ne keresd a társaságát. Ha õ akar vmit, akkor lépni fog, ha ezek a jelek nem látszódnak, akkor úgysem akar semmit...tapasztalat... addig felejtsd el amíg nem fáj nagyon, mert késõbb pokoli lesz...:SS Bocsi, épp most estem túl egy ilyenen...azaz még lábadozok...igaz, hogy csak egy közös órám van vele, de már az is elég ciki...:/ 20L
Elsõ hiba: házinyúlra nem lövünk, mert innentõl kész pokol (is) lehet az életed.
Ilyen csak fordítva szokott elõfordulni. :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos a helyzet adott, úgy tûnik, belehabarodtam :)
pacsi:) ebben a helyzetben vagyok. de hálistennek nem osztálytárs !
Magától a visszautasítástól tartasz vagy attól, hogy kínos találkák követik majd? Csak mert szerelmi vallomást én már ejtettem meg úgy, hogy tudtam, nem fogja a várt gyümölcsét hozni (a srácot a közeli haverjaim közé számoltam, így nem csoda, hogy beszámolt nekem az egyik jó barátnõm iránti vonzalmáról). Utána viszonylag könnyen találtunk újra közös hangot, de tény, hogy ehhez segítségünkre játszottak a körülmények. Úgy kell viselkedni, mintha mi sem történt volna. Idõvel feloldódnak a gátak, ellenére annak, hogy belekezdeni nehéz.
A kérdező hozzászólása: Én legjobban a visszautasítástól félek, attól, hogy a jelei ellenére mégsem tetszem neki, vagy nem akar tõlem semmit és utána meg kínos lesz nap mint nap látni, és a többiek is tudni fogják.(mert ez kitudódik)

Te felvennél egy fiatal párt autóval, ha stoppolnak és a Balatonra szeretnének lejutni?

Legjobb válasz: Én igen, de meglátod mindjárt jön valami pánikbeteg és benyögi, hogy "én nem mert biztos valami rablógyilkoszsidócigánypedofilterrorista csapat fiatal párnak álcázva, bezzegakádárrendszerben kiváló közbiztonság volt"

Én igen, de meglátod mindjárt jön valami pánikbeteg és benyögi, hogy "én nem mert biztos valami rablógyilkoszsidócigánypedofilterrorista csapat fiatal párnak álcázva, bezzegakádárrendszerben kiváló közbiztonság volt"
szomorú hogy így álltok hozzá, az igazi elmebetegek szerintem nem stopposként fognak kiállni az út szélére áldozatra várva
Utolsó! Nézzed meg a bûnügyeket, majd vegyél egy autót és szállítgassad a csöveseket!!
utolsó: Naív vagy és a dolgok nem úgy mûködnek, mint ahogyan leírtad!! A pasit mindenképpen meghurcolják, és sohasem fogja tudni 100%-ban tisztázni magát!!!
Én állandóan stoppolok. Hetente több száz kilómétert teszek meg így! eddig szerencsémre nem történt velem komoly dolog. ... Válasz erre: ... "Senkit!! Elmúlt az az idõ... Múltkor volt a tv-ben, hogy valaki felvett egy stoppos csajt, aki a megérkezéskor benyögte, hogy vagy ad neki 100ezret, vagy feljelenti, hogy megakarta erõszakolni... Úgy is neki fognak hinni!" --- Hogy hihetnének a nõnek?? Az ilyen feljelentéseknél egybõl megvizsgálják a csajt, hogy történt-e nemi erõszak... Ezt nem lehet kikerülni, ez az eljárás, a csajnak innen bukta van...
Csak havária esetén. A legnagyobb viharban senkit sem hagynék ott, de stopposokat nem vennék fel. Van elérhetõ tömegközlekedés, ha nincs rá pénz, akkor maradjanak otthon.
Én felvenném õket, bár egy kicsit azért tartanék tõlük. 22f
#2 vannak ilyen oldalak, például a http://www.oszkar.com/
Na én olyan vagyok, mint amit az elsõ ír, egyszerûen nem merném megkockáztatni. De nagyon örülnék egy normális útitárs keresõ honlapnak, ahol ilyen utazásokba, szabad helyekre lehetne jelentkezni. Itt lehetne az utasokat/autósokat értékelni, mint a vaterán, így mûködhente.
Senkit nem vennék föl.
nem szerintem nem éri meg kockáztatni.
Ha szimpatikusnak tûnnek, lehet hogy felvenném õket, de inkább csak akkor, ha legalább 2-en ülünk az autóban.
Senkit!! Elmúlt az az idõ... Múltkor volt a tv-ben, hogy valaki felvett egy stoppos csajt, aki a megérkezéskor benyögte, hogy vagy ad neki 100ezret, vagy feljelenti, hogy megakarta erõszakolni... Úgy is neki fognak hinni!
Bocs, de az úgyis neki fognak hinni szöveggel a baj az, hogy a bûnösségét és nem az ártatlanságot kell megalapozni, és bizonyítani. Lehet, az utazás közben szórakoztak valahol, csak a csaj nem szólt elõre, hogy ez nem ingyen van, aztán a bugyiján is ott a pasi dnse, úgy meg nehéz kimagyarázni. Akkor max az jöhet, hogy megmagyarázza, hogy az nem erõszak volt...

Mit tegyek ha anyu és a barátja mindig veszekednek?

anyunak én 19 éves korában születtem és apuval elváltak mikor 10 éves voltam. Anyunak van egy barátja 3 éve, aki fiatalabb t?le, én nagyon szeretem és jóban vagyunk mert mindig viccel?dik és nagyon jófej. A probléma, h ?k ketten mindig veszekednek mostanában és Balázs (anyu barátja) olyanokat mond, h elmegy, mert elege van ebb?l, meg h ? mindent feladott érte. Anyu meg mindig mondja, h menj, mert úgy is gyerek vagy..

Legjobb válasz: beszéld meg anyukáddal is mennyire fontos neked Balázs, és szerintem mindenképp mondd el neki hogy téged nagyon zavar hogy ennyit veszekednek

beszéld meg anyukáddal is mennyire fontos neked Balázs, és szerintem mindenképp mondd el neki hogy téged nagyon zavar hogy ennyit veszekednek
A kérdező hozzászólása: Azt hittem, kapok tanácsokat...:(
A kérdező hozzászólása: És elnézést, ha nem érthetõ, amit írok beteg vagyok és gyorsan írtam
Mennyivel fiatalabb anyukádnál? Tudni kéne a veszekedés témáját...lehet Balázs gyereket akar, anyukád meg nem.
A kérdező hozzászólása: Hát anyu 33, de sokkal fiatalabbnak néz ki mert nagyon szép, Balázs pedig 28. Olyanokon szoktak veszekedni, h anyu bunkó vele és nem akar vele mostanában elmenni sehova, pl. ha megbeszéljük, h 3-an elmegyünk koncertre, akkor anyu nem akar és Balázs meg elmegy a barátaival.
A kérdező hozzászólása: Általában mindig anyunak van valami baja, õ kezdi a veszekedést, mostanában nem beszél vele szépen elõttem sem. Tehát mikor hárman vagyunk valahol, akkor is elkezdi valamivel piszkálni, pl. ne cigizzen és kiveszi a kezébõl. És ha Balázs pl. meg akarja ölelni, akkor anyu olyan fura lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!