Találatok a következő kifejezésre: Ha a édaspaja (2 db)

nagypapa
Nekem már nagypapám sincs. A kérdés az lett volna kit "illik" ilyenkor felkérni???
Engem a keresztapám kísért.
Alapvetõen 3 módon vonulhat be a Menyasszony a templomba: vagy az édesapja kíséri, vagy a võlegénye, vagy pedig a koszorúslányok mögött egyedül megy be.
Engem az öcsém kísért be.
Én meg a võlegényemmel együtt mentem be.
elsõ számú kísérõ az édesapa, ha nincs, 2. keresztapa, ha õ sincs, közeli férfirokon
Lehet bátty, öccs, keresztapa, stb. Az a szokás, hogy egy férfi kísérjen be. Persze ha erre a nemes feladatra nincs jelölted, akkor bemehetsz egyedül. Ha van koszorúslány, akkor õ mögötted megy.

Van egy 8hónapos bull terrier, akit kis koraban a parom edaspaja sokat vitte amikor nem ertunk ra, most ha talalkozik vele es utana velunk van morog es vicsorog rank 1-2 ora hosszat van erre valami megoldas?

Legjobb válasz: Nem fogad el titeket falkavezérnek.Apósodhoz kötõdik. Van megoldás:vigyétek el a legközelebbi Cerberos Kutyaiskolába rehabilitáció-szocializáció foglalkozásra.Az ország több pontján van ilyen suli. Egyébként meglep a dolog.Annyira emberszeretõ fajta,hogy ilyesmirõl még csak nem is hallottam náluk,pedig 20 éve van ilyen kutyám. [link]

Nem fogad el titeket falkavezérnek.Apósodhoz kötõdik. Van megoldás:vigyétek el a legközelebbi Cerberos Kutyaiskolába rehabilitáció-szocializáció foglalkozásra.Az ország több pontján van ilyen suli. Egyébként meglep a dolog.Annyira emberszeretõ fajta, hogy ilyesmirõl még csak nem is hallottam náluk, pedig 20 éve van ilyen kutyám. [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!