Találatok a következő kifejezésre: Ha a általában 3,5-4,5 (2 db)

Ha a vércukrom általában 3, 5-4, 5 között van kaja után is, mi az esélye, hogy a terheléses cukorvizsgálat eredménye magas lesz?

Ma reggel megettem egy szelet sütit és egy zsemlét kefírrel, a cukrom 1 órával utána 3,6 lett.

Legjobb válasz: Ez teljesen jó, ez a normál tartomány! Esélyed szerintem nincs a cukorbetegségre, bár ezt soha nem lehet tudni senkinél. Az biztos, hogy most nem vagy cukorbeteg, teljesen jók az értékeid!!

Ez teljesen jó, ez a normál tartomány! Esélyed szerintem nincs a cukorbetegségre, bár ezt soha nem lehet tudni senkinél. Az biztos, hogy most nem vagy cukorbeteg, teljesen jók az értékeid!!
Étékeid tökéletesek.(egy ápolónõ)Szerintem minden rendben lesz.
Reméljük, hogy jó lesz, de azt azért ne vedd készpénznek.Én is sokat olvastam ezen az oldalon a cukors dolgokról, ezért még mielõtt mentem volna a terhelésre én is méregettem otthon, csak kíváncsiságból, és minden tök szuper volt.Akkor estem csak pofára amikor a terhelés eredménye az egekben volt.....
Majd a terhelésen kiderül.....

Van egy 3 hónapos kutyusom. Még nem szobatiszta, de van pelusa és arra végzi a dolgát. Napi 4-5x leis viszem! De ha esetleg elmegyünk valahova akár 5 perc vagy pár orára akkor az ágyra végzi a dolgát és általában mindig. Nem értem miért? :/

Legjobb válasz: zárd be azokat a helységeket ahol ágyak vannak és kész.. eleinte mi is azt csináltuk,hogy az elõszobába és a konyhába lehetett csak,minden más helységnél bezártuk az ajtót..

zárd be azokat a helységeket ahol ágyak vannak és kész.. eleinte mi is azt csináltuk, hogy az elõszobába és a konyhába lehetett csak, minden más helységnél bezártuk az ajtót..
A kérdező hozzászólása: Pelus azért kell mert általában leviszem napi 4-5x de egy kiskutya 2-3 oránként pisil és éjjel nem tudom hova pisilne ha nincs pelus vagy valami!
Mert a sajátjának tekinti az ágyat.
Nem értem miért kellett a kutyát pelusra szoktatni, ha 4x-5x leviszed? Az ágy is egy pelus, csak sokkal nagyobb és izgibb a szemében. Harmadsorban egyetértek az elõttem szólókkal: sajátjának tekinti az ágyat.
Vegyél egy nagy virágalátétet, tegyél bele homokot vagy macskaalmot és arra szoktasd rá. Azt meg ne hagyd hogy az engedélyed nélkül felmenjen az ágyra. NEM AZ ÖVÉ A LAKÁS! LEGYÉL TE A "FALKAVEZÉR".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!