Találatok a következő kifejezésre: Ha a vagy bármelyik (63 db)

Fundamenta lakáskassza kérdés. Ha lejár a takarékossági idő, csak náluk vehetek fel lakáshitelt, vagy bármelyik banknál? A bankok beszámítják önerőnek, adnak rá lakáshitelt, ha más önerőm nincs?

Legjobb válasz: Igen, a saját megtakarítás (befizetett díjak + 30% állami támogatás + kamat) tekinthetõ önerõnek. Bármelyik közeli hozzátartozód nevére köthetsz újabb LTP megtakarítást és felhasználhatod saját lakáscélra a lejáratkor. Módosult a törvény, ma már nem kell tulajdonrészt szerezni a kedvezményezettnek, bármelyik közeli hozzátartozónak át lehet adni (engedményezni) a megtakarítást.

Igen, a saját megtakarítás (befizetett díjak + 30% állami támogatás + kamat) tekinthetõ önerõnek. Bármelyik közeli hozzátartozód nevére köthetsz újabb LTP megtakarítást és felhasználhatod saját lakáscélra a lejáratkor. Módosult a törvény, ma már nem kell tulajdonrészt szerezni a kedvezményezettnek, bármelyik közeli hozzátartozónak át lehet adni (engedményezni) a megtakarítást.
Az alacsony kamatozású hitelrészt, ami a szerzõdéses összeg része, csak a Fundamentánál veheted fel, de van sokféle egyéb lehetõség is, pl most vannak államilag támogatott hitelek is, azt is érdemes megnézni. A bankok a saját megtakarítási részt önerõnek tekintik, ha már lejárt a megtakarítás, de a hitelrészt nem. Sok múlik azon, hogy milyen módozatú a megtakarításod, kb milyen értékû lakást szeretnél venni és milyen mértékû a hitelképességed (jövedelem, egyéb hiteleid, életkor, munkaviszony, stb)?
A kérdező hozzászólása: Cseresznyefa! Köszönöm a választ. A saját megtakarítást, és a hozzá adott állami támogatást is beszámítják önerõnek? Ha tudnál válaszolni még egy kérdésemre: ha a kedvezményezett nem lesz tulajdonosa a lakásnak, akkor is megkapom rá az állami támogatást (konkrétan: nekem már van egy, ha kötök még egyet, és anyukámat jelölöm meg kedvezményezettnek, de a lakás az enyém lesz)
A kérdező hozzászólása: Nagy köszönet még 1x. Ment a zöld kéz.
bármelyik városban :)
En is ugy tudom, hogy barmelyik okmanyirodaban. Nem kell ahhoz tartoznod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Örülök neki, ha így van!

Ha menszi előtt 1 nappal tesztelek, akkor reggel csináljam, vagy lehet a nap bármely szakaszában?

Clearblue tesztem van itthon, de még nem próbáltam.

Legjobb válasz: Ha nemvárt elõtt vagy, mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl És próbálj meg nem inni sokat este. !

Ha nemvárt elõtt vagy, mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl És próbálj meg nem inni sokat este. !
Mindenképp a hajnali-reggeli elsõ vizeletbõl csináld! Bár azt írja a használati utasítás, hogy bármely napszak, nekem a hathetes terhességet is csak reggel mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm széepn a válaszokat, akkor reggel csinálom

Szoktátok a szomszédotokat kukkolni esténként vagy bármelyik napszakban? és ha igen melyik város?

Legjobb válasz: most akkor szomszédokat kukkoljunk, vagy várost??? döntsd már el végre XDXDXD

most akkor szomszédokat kukkoljunk, vagy várost??? döntsd már el végre XDXDXD
Én? Soha! Csak azt nem tudom, hogy lefekvés után miért forgolódik annyit? És miután reggel lezuhanyozott, miért mezítláb megy be a szobába? Amúgy jó csaj.
Kertes házban lakok, nem igen látok rá a szomszédra, és nincs is semerre jó nõ körülöttem. Réges régen nyári táborban fán ücsörögve néztem a zuhanyzó lányokat, no az jó volt.
Igen figyelj...állandóan..sietek haza a suliból..nem megyek sehova csak, hogy a 65 éves Erzsike nénit meg a 85 éves Palibácsit kukkoljam. ;) Amugy Debrecen, szólj ha jössz... ... barom...
Nem, a szomszédok engem kukkolnak amikor meztelen vagyok otthon vagy napozok az erkélyen.
bármikor lehet, én fõleg este hánytam, de pl. reggel sose
nálam így alakult a 3 gyerekkel: 1) 2 hónap egyfolytában 2) délutántól reggelig minden nap 3) nagyjából kétnaponta
nekem reggel és este jön elõ intenzívebben. napközben meg akkor ha rég nem ettem és kiürül a gyomrom. 10 hetes

Ha Facebookon egy zárt csoporthoz szeretnék csatlakozni, akkor csak az "adminok" tudnak engem a csoport tagjává tenni, vagy bármelyik tag?

Legjobb válasz: Az "adminok". Rossz lenne, ha bárki tudna engedélyezni egy csatlakozást. Admint a csoport létrehozója tud kinevezni, így egy csoporton belül több ilyen személy is lehet.

Az "adminok". Rossz lenne, ha bárki tudna engedélyezni egy csatlakozást. Admint a csoport létrehozója tud kinevezni, így egy csoporton belül több ilyen személy is lehet.
Ez beállítás kérdése. Lehet úgy is hogy csak az Adminok engedélyezzenek, de úgy is hogy bármelyik csoport tag.
Ha már minimum 3 napot késik, bármikor tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: mert reggelig meghalok az idegességtõl. nem akarok gyereket.
terhestünetekre ne adj, és reggelente hánytam (!) és mégse voltam terhes, biztosabb, ha kimaradt menzesz után 10-15 nappal, és igen, reggel tesztelsz, elsõ középsõ pisibõl.
A kérdező hozzászólása: nem tudom h késik e mert 2 éve egyáltalán nem menstruálok (ismeretlen ok) de kb 2hete furán érzem magam. mindig vedekezunk rendesen de a mensesemre igy nem hivatkozhatok. es azt mondtak h attol h nem menstrualok meg lehet peteeres csak nem gyakran
Drukkolok!:)
A kérdező hozzászólása: sosem szexeltem ovszer nelkul, ki se szakadt soha de jobb felni mint megijedni

Ha valakinek kimegy valamelyik végtagja a helyéből pl váll, csípő, térd, vagy bármely más dolog. Az 10-es skálán kb mekkora fájdalommal jár?

Legjobb válasz: Nekem egyszer a vállam ment ki egy kézi meccsen.akkor egy kicsit sem fájt,sztem az adrenalintól ...ott helybe vissza rakta az orvos. Aztán este ....fú,na akkor már kegyetlenül fájt!

Nekem egyszer a vállam ment ki egy kézi meccsen.akkor egy kicsit sem fájt, sztem az adrenalintól ...ott helybe vissza rakta az orvos. Aztán este ....fú, na akkor már kegyetlenül fájt!
A kérdező hozzászólása: én nem sprotolok semmit sajna nem vagyok rá képes... állandóan kimegy mindenem csak úgy spontán is elég ha rosszul mozdulok... ilyen izületi lazaság vagy mi... és egyáltalán nem fájnak és kicsit parázok mert aztmondta a doki traumatológus hogy ha a csípõm kimegy úgy fáj hogy elájulok tõle de ha nem is ájulok el megkábulok... de ha kimegy semmit sem érzek csak hogy nem tudom úgy mozgatni a lábam ahogy akarom... de akkor sem éreztem szinte semmit mikor elõször kiment... és általában ha fáj is vlamim sose akkor amikor kimegy vagy utána... általában este jön rám és olyankor eléggé elfáradok... meg van hogy ficamok után is... meg véresek a szemeim olyankor... mármint ficamokkor...
Azért nem fája annyira, mert magától vissza is ugrik a helyére.Ez attól van, h még elég lazák a szalagok.Ez a korral "merevedni"szokott és akkor már nem tud visszamenni magától.Gyakran altatásban teszik vissza a nagy fájdalomtól.Persze mindenkinek más a fájdalom tûrõ képessége.
A kérdező hozzászólása: éppen az a rossz hogy nem mennek vissza a hejükre vagyis nem mindig de a bal csípõm egy kézzel helyre tudom nyomni de csak ha elõre megy ki... ha hátra akkor nekivágom magam a falnak vagy vmi...
A kérdező hozzászólása: meg van hogy csak onnan veszem észre hogy kimegy pl a vállam hogy nem tudom megmozdítani vagy nem úgy mozog ahogy kellene... vagy épp nem kapok rendesen levegõt mert lecsúszott és nyomja a bordáim...:/
Dokik mit mondanak? Van remény? Vagy valamiféle gyógytorna? Igaz, én egy ideje nem hiszek a dokiknak. Nekem 12 éve tolókocsit vízionáltak, és ha folytattam volna a gógyszerezést valószínûleg be is jött volna a jóslatuk. Csak baromira zavart, hogy két év alatt a "gyószereim" száma 9-re nõtt. Egyiknek a mellékhtatására jött a másik, annak a mellékhatására a harmadik, és így tovább. Kidobáltam az összeset, és a magam kezébe vettem a sorsomat. Azóta kszönöm, jól vagyok. Esetleg egy jól képzett csontkováccsal konzultáltál már?
A kérdező hozzászólása: azt sem tudják hogy mi bajom... a gyógytorna csak rontott raja most ott tartok hogy már csak a nyakam nem ment ki... a csípõjeim is olyan lazák hogy egykézzek helyre bírom nyomni... igaz tegnap nem sikerült így mentõ kellett ... vért vettek... azt kiküldték valahova külföldre genetikai vizsgálatra... de még nem jött meg az eredménye...
Nekem is kézi meccsen ment ki a vállam mert ahogy dobtam a labdát egy csaj hátra rántotta a kezemet. Akkor nem fájt szépen vissza rakta az edzõ, délután már éreztem hogy kezd fájni. Ahogy este le feküdtem azt hittem meghalok annyira fájt még másnap reggel is kellemetlen volt. Ujjam ment ki már többször de azt magamnak vissza raktam és mehetett tovább a meccs.
Bárhol:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Amikor nagyobb összegeket nyerek, akkor postán szoktam felvenni, mert ott nem sírnak, hogy korán van, meg nincs még akkora bevételem stb. Ott mindig van zsé...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok korán kelõ, úgyhogy ettõl nem kell tartaniuk, viszont, hogy postán fel lehet venni, nem tudtam, köszönöm az infót!:)

Mi a jele ha valami baktérium megtelepszik vagy szaporodik a makkomon? Egy párszor a barátnőm seggébe hatoltam s utána hallottam az E Coli baktériumról. Arra vagyok kíváncsi milyen formában jelentkezhet ez vagy bármelyik másik fajta!

Legjobb válasz: az e.coli nem okoz súlyos tüneteket. EZ nem olyan mint a gomba hogy pöttyös és piros lesz a makk. Szinte minden 2. nõ hüvelyében megtalálható vkinek panaszt okoz pl viszketést de vki észre se veszi. Egyébként gumit kell használni és utána nem szabad a másik helyre bedugni. Egyébként vannak oylan bacik pl a szifilisnél hogy begyullad fekélyesedik, stb na az már súlyosabb . HA esetleg gennyedzik a hugycsövednél na akkor is meg kell nézetni. Ha akadozik a vizeleted akkor lehet hogy a prosztatádba jutott vmi baci. Általában a nõnél okoznak problémát ezeke a baktériumok, a férfi sokszor csak hordozó

az e.coli nem okoz súlyos tüneteket. EZ nem olyan mint a gomba hogy pöttyös és piros lesz a makk. Szinte minden 2. nõ hüvelyében megtalálható vkinek panaszt okoz pl viszketést de vki észre se veszi. Egyébként gumit kell használni és utána nem szabad a másik helyre bedugni. Egyébként vannak oylan bacik pl a szifilisnél hogy begyullad fekélyesedik, stb na az már súlyosabb . HA esetleg gennyedzik a hugycsövednél na akkor is meg kell nézetni. Ha akadozik a vizeleted akkor lehet hogy a prosztatádba jutott vmi baci. Általában a nõnél okoznak problémát ezeke a baktériumok, a férfi sokszor csak hordozó
Az E-coli baktérium az emésztõcsatorna normál flórájához tartozik. Ha a hüvelyben van, az kóros. Ha az anális szex után megtisztálkodsz, nem hiszem, hogy fertõzést szedsz össze a colitól. Gond akkor van, ha a húgycsöveden át fertõzést okoz. Ilyenkor ég a pisilés, piros-érzékeny és gyulladt lehet a húgycsõnyílás, sokszor kell pisilned, de keveset. Ha a makkodon telepszik meg valamilyen baci, okozhat fájdalmat, kipirosodást, esetleg hámlást, nyálkahártya fellazulást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!