Találatok a következő kifejezésre: Ha a darabosabb mint (2 db)

Ha a folyásom "darabosabb" mint általában, az utalhat gombára vagy valamilyen fertőzésre?

Legjobb válasz: Igen, utalhat, ha fehéres és darabos akkor tuti gomba, fõleg ha még viszket is és fura a szaga is. Menj dokihoz, ad rá kúpot.

Igen, utalhat, ha fehéres és darabos akkor tuti gomba, fõleg ha még viszket is és fura a szaga is. Menj dokihoz, ad rá kúpot.
Ha össze van sûrûsödve és olyan túrós szerû, az tuti, hogy gombás fertõzés. Ha égetõ, viszketõ érzés belülrõl, akkor pláne. Nekem sokszor volt ilyen, idén már 2-szer. A nyilvános fürdõket érdemes kerülni, ha hajlamos vagy rá. A nõdoki ír neked kúpot és gyógyszert is szokott nekem, amit a páromnak is be kell venni, mert egymást fertõzhetjük tovább. Gyakori dolog, nem lesz gond, csak menj el mihamarabb dokihoz, nehogy elhatalmasodjon rajtad.
Igen az valószínû gomba, nekem is volt már 2*. Én nem mentem dokihoz, hanem gyógyszertárban vettem canesten kúpot, és kentem kívülrõl is canesten krémmel. Ha hamar elkezded, akkor elmúlasztja a kúp is. Ha nem múlik el, vagy rosszabb lesz akkor menjél orvoshoz.
Le fog robbanni.
Darabosabb? Azt hogy?
Ha kisebb, az nem baj, ha darabos, az viszont már elég gáz :) http://www.youtube.com/watch?v=OrrtIm4UP7c Ezt te énekled? :D
akárkit ha megkérdezel, és életében fogta már a tökeit, biztosan azt fogja mondani, hogy az egyik nagyobb mint a másik.ahogy az arcod 2 fele se egyforma teljesen.
na ennek örülök de nézesd meg mert soha nem lehet tudni.lehet hogy csak ijen és kész de mégis ha baj van jobb tudni
A kérdező hozzászólása: értelek.
nézd ha a páromnak lenne ugyan ez a baja elküldeném orvoshoz jó ha szakértõ is látja amugy meg nem érdekelne mert tökmindegy
Hogy érted azt, hogy darabosabb?
Mostmár midegy, ha darabos érzete van már nem lehet megmenteni, de azért nézesd meg nem terjedt-e át a másikra, mert akkor max örökbefogadsz apám!
Lehet hogy normális de lehet hogy nem.
A kérdező hozzászólása: Szerinted mennyek vele orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: ja igen erre már énis gondoltam.
úgy hogy leválik a testedtõl, mit nem értesz rajta?
A kérdező hozzászólása: lefog robbanni ezt hogy érted?
Maga a mogyid vagy korulotte az erek darabosak? Ha az utobbi akkor valszeg hereviszer tagulatod van, engem is mutottek vele


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!