Találatok a következő kifejezésre: Ha a darabosabb (4 db)

Ha a folyásom "darabosabb" mint általában, az utalhat gombára vagy valamilyen fertőzésre?

Legjobb válasz: Igen, utalhat, ha fehéres és darabos akkor tuti gomba, fõleg ha még viszket is és fura a szaga is. Menj dokihoz, ad rá kúpot.

Igen, utalhat, ha fehéres és darabos akkor tuti gomba, fõleg ha még viszket is és fura a szaga is. Menj dokihoz, ad rá kúpot.
Ha össze van sûrûsödve és olyan túrós szerû, az tuti, hogy gombás fertõzés. Ha égetõ, viszketõ érzés belülrõl, akkor pláne. Nekem sokszor volt ilyen, idén már 2-szer. A nyilvános fürdõket érdemes kerülni, ha hajlamos vagy rá. A nõdoki ír neked kúpot és gyógyszert is szokott nekem, amit a páromnak is be kell venni, mert egymást fertõzhetjük tovább. Gyakori dolog, nem lesz gond, csak menj el mihamarabb dokihoz, nehogy elhatalmasodjon rajtad.
Igen az valószínû gomba, nekem is volt már 2*. Én nem mentem dokihoz, hanem gyógyszertárban vettem canesten kúpot, és kentem kívülrõl is canesten krémmel. Ha hamar elkezded, akkor elmúlasztja a kúp is. Ha nem múlik el, vagy rosszabb lesz akkor menjél orvoshoz.
Le fog robbanni.
Darabosabb? Azt hogy?
Ha kisebb, az nem baj, ha darabos, az viszont már elég gáz :) http://www.youtube.com/watch?v=OrrtIm4UP7c Ezt te énekled? :D
akárkit ha megkérdezel, és életében fogta már a tökeit, biztosan azt fogja mondani, hogy az egyik nagyobb mint a másik.ahogy az arcod 2 fele se egyforma teljesen.
na ennek örülök de nézesd meg mert soha nem lehet tudni.lehet hogy csak ijen és kész de mégis ha baj van jobb tudni
A kérdező hozzászólása: értelek.
nézd ha a páromnak lenne ugyan ez a baja elküldeném orvoshoz jó ha szakértõ is látja amugy meg nem érdekelne mert tökmindegy
Hogy érted azt, hogy darabosabb?
Mostmár midegy, ha darabos érzete van már nem lehet megmenteni, de azért nézesd meg nem terjedt-e át a másikra, mert akkor max örökbefogadsz apám!
Lehet hogy normális de lehet hogy nem.
A kérdező hozzászólása: Szerinted mennyek vele orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: ja igen erre már énis gondoltam.
úgy hogy leválik a testedtõl, mit nem értesz rajta?
A kérdező hozzászólása: lefog robbanni ezt hogy érted?
Maga a mogyid vagy korulotte az erek darabosak? Ha az utobbi akkor valszeg hereviszer tagulatod van, engem is mutottek vele

Normális, hogy a 6 hónapos babám rögtön fuldoklik és hányik, ha a gyümölcsébe kicsit darabosabb a keksz?

Legjobb válasz: köszönöma válaszokat, naná, hogy lereszelem vagy turmixolom, nem a fáradtság miatt, csak érdekelt, hogy nem-e a babámmal van a gond, de ezek szerint nem, hanem az anyjával :)

A kérdező hozzászólása: köszönöma válaszokat, naná, hogy lereszelem vagy turmixolom, nem a fáradtság miatt, csak érdekelt, hogy nem-e a babámmal van a gond, de ezek szerint nem, hanem az anyjával :)
A kérdező hozzászólása: hát pont ezért fucsállom, mert stabilan ül és a piskótát, kenyércsücsköt már szépen a szájához emeli és csócsálgatja is, és van egy nagyobb gyermekem is, nála ilyen hányás sosem fordult elõ
Enyém már majdnem 8 hónapos, de még most sem tud darabosat enni. Végülis nem nagy fáradtság leturmixolni. A nagyobbam is 1 éves kora körül kezdett darabosat enni.
Igen, normális, mivelhogy õ még kicsi a darabos kajához. Azt majd csak 8 hós kortól. reszeld le azt a kekszet.
Igen, ez biztosítja hogy ne fulladjon meg. Ha már érett a darabosra akkor elmúlik , ez gyakran együtt jár a stabil üléssel és azzal hogy a szájába tudja emelni az ételdarabokat.
hát ha nem érett még a hozzátápláláshoz, akkor igen. Nálunk pl. nem is lehetett olyan kaját adni, ami darabos volt valami szósszal. Csak sima állagút vagy darabosat magában.
Esetleg valami lédúsabb gyümibe (alma) rakjad és hagyd egy 20 percet ázni. Én mindig így csinálom és nem fuldoklik a babám. Ha egybõl adnám biztosan õ is fulladozna, de én mindig megkóstolom elõtte és ha kemények benne a kicsivel nagyobb kekszdarabkák akkor még hagyom ázni.


Sok macskaalmot kipróbáltam, de az egyszerű homok vált be, viszont nehezebben tudom beszerezni. A darabosabb dolgokat kakiszedőlapáttal eltávolítom, de a pisi azért ott marad. Ha szilikagéllel keverem tovább marad szagtalan?

Legjobb válasz: Igen, én a Biolux és a szilikagéles almot keverve használom, nekünk bevált ez a módszer (mondjuk a homokot én nem tartom jónak).

Igen, én a Biolux és a szilikagéles almot keverve használom, nekünk bevált ez a módszer (mondjuk a homokot én nem tartom jónak).
Multi Fit-Hygiene white -> Én ezt használom, nekem nagyon bevált.A pisit nem kell kiszedni, mert a kis kövecskék magába szívják(viszont nem áll össze!) és elnyelik a szagot.Vagyis egy idõ után persze cserélni kell az egész almot :) Homokos megoldásról még nem is hallottam :) Sztem próbáld ki, lesz ami lesz.
Én már évek óta a "COSHIDA-t használom. Eddig csak a LIDL-ben láttam. 10 kg-os kiszerelésben 698ft az ára. Sötétszürke a szine, a pisi egy hatalmas csomóba összeáll, könnyû kiszedni a lapáttal. Nekem bevált, merem ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Rendes alommal kevertem a szilikát.Mindkét cicám megõrült tõle.Játszanak a gyöngyökkel, meg rágják is.Nem lessz tõle bajuk?
Hááát... ez érdekes, az enyém sosem játszott vele, rendeltetésszerûen használja. Azért ne hagyd, hogy eszegessék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!