Találatok a következő kifejezésre: Ha Zuglóban s (3 db)

Ha Zuglóban lakom, s egy másik kerületben lévő (Kőbányán) háziorvost választok, használhatom-e továbbra is a zuglói egészségügyi szolgáltatásokat? (labor, röntgen stb. )

Például ha beteg leszek a k?bányai orvos beutalhat-e a zuglói kórházba?

Legjobb válasz: Igen. Szabad orvosválasztás van! És attól te még zuglói lakos maradsz.

Igen. Szabad orvosválasztás van! És attól te még zuglói lakos maradsz.
Igen, persze:)

A szentkirályi úton lévő fogászat tényleg olyan jó? és fogadnak ott, ha vidéki vagyok, de zuglóban lakom, és nincs itt bejelentett lakcímem? :S

Legjobb válasz: Igen, fogadnak, én Pest megyében lakom. Ajánlom dr. Baráz Orsolyát, õ a magánfogorvosom, kitûnõ szakember. Ha gondolod, privátban írok telefonszámot, és be tudsz hozzá jelentkezni.

Igen, fogadnak, én Pest megyében lakom. Ajánlom dr. Baráz Orsolyát, õ a magánfogorvosom, kitûnõ szakember. Ha gondolod, privátban írok telefonszámot, és be tudsz hozzá jelentkezni.
Dr Nagy Dániel
A kérdező hozzászólása: Köszi, de õ biztos fogad tb-s ként? Mert rákerestem és csak fizetõs ellátást találtam.
Bocsi, hogy csak ennyit írtam, csak siettem. Szóval igen, csak máshol. Kõbányai Egészségházban rendel tb alapon, és a zuglói központban magánorvos! http://www.kobanya.hu/tart/farticle/50/1419/1 ittvannak a telefonszámok, ha a telefonközpontot felhívod, és kéred õt, akkor kapsz hozzá idõpontot. Remélem tudtam segíteni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!