Találatok a következő kifejezésre: Ha Vecsésen akkor (3 db)

Káposztát kérek érte.
Milyen érdekes gyûjteményed lehet :) Jó ötlet amúgy! Este készítek neked egy képet :) ) Cserébe válaszolj: hány képed van eddig? :) )
A kérdező hozzászólása: 23 képem van, a legtöbb Gyálról, de néhány Felsõpakonyról :)

Ha Vecsésen lakok, akkor hol fogok szülni?

délpestibe,vagy szülhetek a Bajcsyba?(=ott van a dokim).

Legjobb válasz: Ott szülsz ahol akarsz! A szülészeteken nem korlátozták az orvos és kórház választást! Nyugodtan szülhetsz a Bajcsyiban.

Ott szülsz ahol akarsz! A szülészeteken nem korlátozták az orvos és kórház választást! Nyugodtan szülhetsz a Bajcsyiban.
Szia Az általad választott kórházban szülhetsz, mivel az ingyenes ellátás a terhes gondozás és a szülés. Szabad kórház választás van, mivel orvost választ az ember nem kórházat a legtöbb esetben. Ott szülhetsz ahol az orvosod van.

Ha igaz, hogy Vecsésen több a rákos megbetegedés a ferihegyi repülőtér közelségével összefüggésben, akkor mi lehet ennek az oka?

Több helyről hallottam, hogy Vecsésen a sűrű repülőforgalom miatt gyakoribbak a rákos megbetegedések. Vajon mi válthatja ki a rákos betegségeket? Egyesek szerint a kerozin miatt, mások valami radart emlegettek.

Legjobb válasz: Ha megnézed a statisztikát, akkor Vecsésen nem gyakoribb a rákos megbetegedés mint pl.diósdon vagy fehérváron

Ha megnézed a statisztikát, akkor Vecsésen nem gyakoribb a rákos megbetegedés mint pl.diósdon vagy fehérváron
Ez nem igaz, és aki terjeszti, az nincs tisztába Vecsés és a reptér fekvésével. A kifutópályák és az azokhoz tartozó légifolyosók a XVII. kerületet érintik az 1-es pálya esetében, és Üllõt a 2-es pálya esetében. Magyarul: a gépek nem Vecsés felett szállnak el, kivéve a város egy apró szegletét, ahol a temetõ és néhány utca van. Tehát az állítólagos áldozatokat Budapesten, Rákoskerten és Üllõn kéne keresned, mert ott szállnak el a repülõk, a kifutópályák elhelyezkedése miatt. Tehát a gyengébbek kedvéért: Vecsés felett nem szálldosnak repülõk.
Rosszul írtam. Nem Rákoskert, hanem Rakoshegy. De a lényegen nem változtat. Aki ment már a 4-es út Vecsést északról elkerülõ szakaszán, az láthatta, hogy a kifutópálya az úttól északra van, a település meg délre.
A kérdező hozzászólása: Nem kerestem sehol senkit, csak hallottam több helyrõl. De ezt szerintem szépen érthetõen leírtam a kérdésemben is.
A kérdező hozzászólása: De a repülõtér mindenesetre közel van Vecséshez, nem tudom miért emlegetik ezt az összefüggést, ha ennek semmi alapja sincs.
mert minden reptér környékén kitalálnak valamit, sõtminden távvezetékkörnyékén, sõt minden felhõkarcoló környékén......unatkoznak. Miért nem nézik meg a statisztikát? akkor nem lenne mit kitalálni
Egy 2001. júniusi cikk szerint sajnos nagyon is valós háttere van: "Az Egyesült Államokban végzett vizsgálatok szerint, ha valaki egy repülõtér 10 kilométeres körzetében él, annak az átlagosnál jóval magasabb az esélye arra, hogy idõ elõtt rákban fog elhunyni." http://www.lelegzet.hu/archivum/2001/06/2520.hpp.html Maglódon is nagy lett a megbetegedések aránya és mint a cikkbõl is kiderül nem kell közvetlen a légi-folyosóban lakni, hisz ez a levegõben felhalmozódó káros anyagok miatt lehet. Kíváncsi lennék egy olyan statisztikára amely vizsgálja a reptér 10 Km-es körzetét illetve egy hasonló népességû reptér nélküli másik 10 Km-es területet.
Áruld el, miért éppen most válaszolsz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!