Találatok a következő kifejezésre: Ha Sinlaccal a gyümit (2 db)

Ha Sinlaccal keverem a gyümit kiválthatok vele egy étkezést?

Tizórai-uzsi. Jelenleg kb egy vizespohárnyi gyümihez adok 1 nagy ev?kanál Sinlacot és kitart vele a köv evésig. Tápszeres és 6 hónapos, igy oldottam meg ill váltottam ki 2 étkezést gyümivel. Baj h nem a déli f?zivel kezdtem?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Mi is sokat ettük a sinlacot, volt tízórai is vagy uzsonna, de volt hogy ebédre evett belõle kis levesbe. Én azt szerettem benne hogy sokféle ételhez hozzálehet keverni, gyümölcshöz, joghurthoz, fõzelékbe és levesbe is.

Szerintem igen. Mi is sokat ettük a sinlacot, volt tízórai is vagy uzsonna, de volt hogy ebédre evett belõle kis levesbe. Én azt szerettem benne hogy sokféle ételhez hozzálehet keverni, gyümölcshöz, joghurthoz, fõzelékbe és levesbe is.

A tejpépeket ill. sinlacot mindig vissza kell hűteni v. ha gyümit teszek bele pont jó a hőmérséklete úgy nem kell várni, eheti? Ti megvárjátok hogy lehűljön a viz 60 fokosra?

Legjobb válasz: Szia! Én nem szoktam megvárni,h visszahüljön,ha gyümit teszek bele,hanem egyböl adom is neki. De ha csak simán adom akkor is ugy csinálom,h mindig reggelröl forralok neki vizet,azt lehütöm,és azt használom neki fel egésznap,szóval szobahömérsékletü vizzel keverem ki neki mindig,ö ugy szereti,de mondom bvolt már olyan,h nem volt lehütött vizem,és gyümivel adtam neki,akkor nem vártam meg mig kihül,hanem ugy adtam neki! Ugyhogy nyugodtan adhatod neki szerintem! Egyébként sinlacot és tejpépet is eszünk! Szép napot nektek!

Szia! Én nem szoktam megvárni, h visszahüljön, ha gyümit teszek bele, hanem egyböl adom is neki. De ha csak simán adom akkor is ugy csinálom, h mindig reggelröl forralok neki vizet, azt lehütöm, és azt használom neki fel egésznap, szóval szobahömérsékletü vizzel keverem ki neki mindig, ö ugy szereti, de mondom bvolt már olyan, h nem volt lehütött vizem, és gyümivel adtam neki, akkor nem vártam meg mig kihül, hanem ugy adtam neki! Ugyhogy nyugodtan adhatod neki szerintem! Egyébként sinlacot és tejpépet is eszünk! Szép napot nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen, szép és vidám napot kivánunk mi is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!