Találatok a következő kifejezésre: Ha Pharmatex nem (19 db)

Ha pharmatexet használok, és a barátom nem élvez belém, hanem időben kiveszi, akkor biztonságos?

Hallottam, hogy sokan teherbe estek pharmatexszel, de mi van akkor, ha nem élvez belém? Akkor is nagy az esélye a teherbeesésnek? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szió! Igen,én is hallottam ilyeneket,de ha helyesen használut a pharmatexokat és + még beiktatjátok a megszakítást is,akkor biztonságos.Mi is így védekeztünk és soha nem volt baj.:)

Szió! Igen, én is hallottam ilyeneket, de ha helyesen használut a pharmatexokat és + még beiktatjátok a megszakítást is, akkor biztonságos.Mi is így védekeztünk és soha nem volt baj.:)
Igen biztonságos!Csak az elõírást vegyétek figyelembe!Én is így használom már 2 éve és nem estem teherbe....! 21/L
A kérdező hozzászólása: És még annyit hozzátehetnék a kérdésemhez, hogy melyik pharmatex termék a legjobb? Én a krém és a kúp között filózok. Nektek mi jött be?
igen, biztonságos.Én Patentexet használok. Csak a Pharmatexnél ügyeljetek, hogy ne maradjon fürdés után szappan se a péniszen, se a hüvely környékén! Én ezt ugy küszöbölöm ki, hogy intim lemosóval fürdök, a pasim meg azzal mossa meg elötte magának.

Ha pharmatex hüvelytabbletátt használok, és annak volt mellékhatása attól ugyan az a hatás? Vagy nem hat akkor és terhes leszek?

Legjobb válasz: Mit értesz mellékhatás alatt? A pharmatex spermaölõ hatású, és ha helyesen használod, pontosan betartod a tájékoztatóban levõ utasításokat akkor megbízható védelmet nyújt. A pearl indexét nem tudom fejbõl de a neten utána tudsz nézni.

Mit értesz mellékhatás alatt? A pharmatex spermaölõ hatású, és ha helyesen használod, pontosan betartod a tájékoztatóban levõ utasításokat akkor megbízható védelmet nyújt. A pearl indexét nem tudom fejbõl de a neten utána tudsz nézni.
A kérdező hozzászólása: a mellékhatás hogy égetett és nagyon meleg érzés volt, amikor elolvad akkor meleg folyásom van, és kissé ég töle , mikor véget ért a szeretkezés akkor szinte kifolyik , minden:) , és nagyon meleg.ez miért van??
Sokan érzik ezt amit te a pharmatextõl. Én is kipróbáltam a tablettát és én is meg a párom is ezt az égetõ, meleg érzést tapasztaltuk. Elõfordulhat hogy érzékeny vagy rá, vagy ha van egy kis fertõzésed akkor is csíphet mivel a pharmatexnek fertõtlenítõ hatása is van. Ha helyesen használtad akkor ettõl függetlenül véd. Az pedig hogy kifolyik természetes szerintem.
A kérdező hozzászólása: igen a barátom is érezte, nállunk is így volt. most megint használtam 2napja és semmi égetö érzés nem volt, kicsit meleg volt de ennyi, de a párom mondta hogy kicsit égette de csak egy nagyon picit.de semmi gond azóta remélem nem lessz késöbb sem, most megyek a nQgyógyászhoz elösször életemben, mert szagos a folyásom, és ezt is megfogom kérdezni.mert gyógyszert nem akarok szedni.KÖSZÖNÖM HOGY VÁLASZOLTATOK:)
Szia. Én is használtam pár alkalommal. A férjemnél és nálam is jelentkeztek ugyanezek az égetõ, meleg mellékhatások amit te is leirtál. Helyesen használtuk, mégis mi voltunk az a kis % akinél nem használt. Eredménye ma már 6 éves és nem bántam meg hogy mégis igy alakult.
Szia!A betegtájékoztatón rajta van, hogy ha égetõ érzésed van tõle akkor mielõtt felhelyeznétek meg kell nedvesíteni egy kicsit és akkor probléma megoldva!Folyásom nekem is volt de ennek ellenére megfelelõ védelmet nyújtott!Megfelelõ alkalmazás mellett kicsi az esélye a terhességnek!
sztem a pharmatex arra való, h nelegyél terhes. nemértem minek ide még a megszakítás is? minek kínzod azt a pasit?:D
Ha egyszer sem élvezett beléd akkor nagyon kicsi az esélye, h terhes lehetsz. Mi is szoktuk így. A kúp 4 órán át véd.
Lehetsz terhes. Több embert ismerek, aki rábízta magát a kúpra, mert az 4 órán át véd..
azért ha nem is élvezett belé a srác, elég kicsi az esélye a terhességre--- 1.hsz votlam
sokan esnek teherbe pontosan így. ha nem akarsz gyereket, akkor ne bízd magad a kúpra mert meglepõdhetsz. én biztosan nem mernék csak ezzel szexelni, bizonytalannak tartom a hatását, gondolj csak bele a megtermékenyítéshez elég egy darab ondósejt, ami túléli... szerintem váltsatok vagy használjatok ezzel együtt pesszáriumot.
Íyg, hogy volt kúp, és megszakítottátok, így nem lehet baj. ( Ha 4 órán belül voltatok).
(11:44, nem elég egy ondósejt a megtermékenyítéshez. A sperma fej részében van egy enzim, ami bontja a petesejt burkát és ahhoz, hogy bontsa, sok kell! Terméketlen pasiknál meg az a baj, hogy kevés a spermaszám és nem tudja eléggé lebontani a burkot. Csak így zárójelbe, mert ezt a baromságot valaki kitalálta és hangoztatja, pedig nem így van. Az más másik dolog, hogy egy csepp g*ciben már van elég, ami bontja a burkot...)
http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. a pharmatex a spermicid kategóriába tartozik. te is láthatod hogy ahhoz képest hogy ez elvileg egy védekzési mód, nagy a hibaarány. innentõl kezdve mindenki maga döntheti el hogy neki ez így megfelel-e. csak itt a fórumon számtalan olyan választ olvastam hogy teherbe estek mellette. én 100% hogy nem bíznám magam csak erre, ha semmiképpen sem akarnék gyereket. ezeket a termékeket pesszárium mellé találták ki, a kettõ együtt ad megbízható védelmet, magában a spermicidek nem elegek. szerintem aggódás helyett válts valami másra.
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy mást nem használtunk a kúp mellé, de megszakitást alkalmaztunk.

Ha Pharmatex kúpnál nem tartom be az előtte lévő 2 órás mosdás tilalmat az nagyon nagy baj?

Legutóbb úgy jött ki a lépés, hogy lezuhiztam, ott lent is tusfür?vel persze, de rá 1 órával szexeltem kúppal... Nagyon alaposan leöblítettem vízzel meg minden, szóval lehetetlenségnek t?nik, hogy maradt volna maradék, ami elvileg oldja a hatóanyagot...

Legjobb válasz: Hát ha az van ráirva h ne mosakodj akk lehet..:S Bár nem uyg van h utána sem szabad egyböl kiöbliteni? Sztem kevés az esélye h teherbeestél,bár máskor jobban figyelj oda. Volt peteérésed?

Hát ha az van ráirva h ne mosakodj akk lehet..:S Bár nem uyg van h utána sem szabad egyböl kiöbliteni? Sztem kevés az esélye h teherbeestél, bár máskor jobban figyelj oda. Volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Elvileg nem volt peteérésem... Igen utána sem szabad 2 óráig zuhizni!
sztem igy nem lesz gond
Ha nem tartod be a használati utasítást, akkor ne lepõdj meg nagyon ha nem véd meg a terhességtõl.
Nem.
De igen, ha megvártátok a 10 perc hatóidõt szeretkezés elõtt, és nem élvezett beléd, akkor biztonságos

Ha Pharmatex hüvelykúpot gumival együtt használunk és a gumi nem sérült meg, akkor utánna "kimoshatom" magamból a kúp "maradékát"?

Olvastam neten, hogy 10 percet kell várni felhelyezés után és kb 4 órán át véd. Írták azt is, hogy aktus után kb 2 óráig nem szabad kimosni. Gondolom csak akkor nem, ha gumi nélkül csináljuk. Igaz? Ha a gumi sértetlen maradt, akkor kimoshatom? Vagy utánna kifolyik?

Legjobb válasz: A melegre elolvad és kifolyik.2 órán keresztûl hat.

A melegre elolvad és kifolyik.2 órán keresztûl hat.

Ha az antibiotikum miatti kiegészítő védekezést nem óvszerrel, hanem pharmatex el és megszakítással tesszük az úgy biztonságos?

Fogamzásgátlót szedek és vasárnapig antibiotikumot is szednem kell, de már jól vagyok és pénteken szeretnénk együtt lenni a barátommal. Az orvos azt mondta, hogy a gyógyszer nincsen hatással a fogamzásgátlóra csak ha hasmenésem van vagy hányok, ennek ellenére én inkább óvatos lennék. Ilyenkor általában ugye óvszert szoktak ajánlani, de ez helyettesíthető lehet esetleg parmatex és megszakítás kombinációval?

Legjobb válasz: ha pharmatexet hasznalsz,akkor miert kell meg megszakitani is?

ha pharmatexet hasznalsz, akkor miert kell meg megszakitani is?
az antibiotikum egybem fogamzás gátló is, ......
szoval nem kell meg szakitás amugy is biztonságos......
Én sosem használtam kieg. védekezést az antibiotikum mellett, és sose volt gond (4 év alatt sokszor). Elég egyik módszer.

A pharmatex úgy sem hatásos, ha nem élvez belém a barátom?

Legjobb válasz: Ha jó hosszú a farka akkor simán a pharmatexes terület mögé tud pakolni, és akkor nem fog hatni. Akinek meg "hat" lehet, hogy más okból nem esik teherbe, csak még nem tud róla...

Ha jó hosszú a farka akkor simán a pharmatexes terület mögé tud pakolni, és akkor nem fog hatni. Akinek meg "hat" lehet, hogy más okból nem esik teherbe, csak még nem tud róla...
Az utolsónak írnám, hogy milyen pozitívan áll hozzá a dolgokhoz... :)
de, úgy hatásos! 5 éve használjuk így! 24/L
akkor próbáld ki a nuvaringet, bár nem olcsó viszont tutira nem felejted el bevenni
A kérdező hozzászólása: Óvszert használunk, csak jó lenne anélkül is kipróbálni, viszont nem találkozunk annyit, hogy gyógyszert szedjek. Na mindegy akkor marad a gumi, azzal is jó. :)
Tessék, a 9-es is igazolt.
Akkor használj mást, csak ne pharmatexet. A nuvaring nem fogja zavarni, az óvszer sem. Ha tablettásítva védekezel, ne felejtsd el bevenni... szóval pharmatexet ne. És igen, pozitívan állok a dologhoz!
Mi 1x csináltuk Pharmatex kúppal, kb 5 percig csináltuk, annyira csípett mindkettõnket. Máskor mindig gumival védekezünk, sosem volt szakadás, mégis teherbe estem. Attól az 1 5 percnyi pharmatexes alkalomtól. hozzáteszem, hogy a nõdokim mondta, hogy aznap én voltam a 4., akinek pharmatex-babája lett. Ez egy új szakkifejezés :) )
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti, tényleg nagy neki. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Én is szeretném, csak õ fél tõle.
A pharmatex nekem mindvégig hatásos volt, kipróbáltam majdhogynem az összes terméküket, a kapszula jött be a legjobban. Már nem használom, mert áttértem gyógyszerre, de csak ajánlani tudom! :) Jó szórakozást! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak sok helyen azt olvastam, hogy nem biztonságos.
Ha használati utasítás szerint használod, akkor úgy is hatásos.
1 szóval nem írta a kérdezõ, hogy esetleg elfelejtené bevenni.. A nuvaring is felesleges, ha ritkán találkoznak, ráadásul 3 havi 10.000 ft.

A tizenhetedik napon feküdtem le a barátommal, használtunk gumit (Durex Extra safe) és pharmatex hüvelytablettát. Még ha baj is történt, amit nem vettünk észre (és azt hiszem nem is történt), elég kicsi az esély rá h baj legyen. Nem?

Este szalagt?z? volt, ? is meg én is ittunk, ilyenkor gyegyül a spermák teljesítménye is nem?

Legjobb válasz: Ez a védekezés eléggé "megbízható", de persze sosincs 100%os védelem, de ez a kombináció nagyon jó. Mi is így védekezünk, a biztonság kedvéért mindig leellenõrizzük a gumit. Ne aggódj, mert ha ennyire idegeskedsz, tönkre fog menni a szexuális életed!

Ez a védekezés eléggé "megbízható", de persze sosincs 100%os védelem, de ez a kombináció nagyon jó. Mi is így védekezünk, a biztonság kedvéért mindig leellenõrizzük a gumit. Ne aggódj, mert ha ennyire idegeskedsz, tönkre fog menni a szexuális életed!
KIZÁRT. Gondolkozz... Ezek külön-külön is gyakorlatilag biztos védelmet nyújtanak, még egy nem-spermicides gumi is.
Nem károsítják egymást :) . A nõgyógyász nekem azt mondta, hogy ezt nevezhetnénk 180%os védelemnek, de nem meri kijelenteni, mert tényleg nicns 100%os védelem. Nyugodtan bízz meg benne, és ne idegeskedj annyit. ennél többet a fogamzásgátlóval sem érnél el! (1.válaszoló)
Huhh, te aztán felelõség teljes vagy, megnyugodhatsz, nem lesz baj. Gondolj bele, mások ezen próbálkoznak hónapokat, éveket, hogy legyen gyerekük, nemhogy extra safe gumin és kúpon át becsúszna... De télleg nyugodj meg, mert az ilyen alaptalan aggódás tönkre tesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, a gyors reagálást. Tudom, egy kicsit aggódosabb vagyok, de igyekszem enm törni iyleneken a fejem. Akkor a gumival lehet használni együtt hüyelytablettát, mert azt hallottam h károsíthatja? Akkor ez így elég "megbízható"?
elõbb leszel hypochonder, mint terhes, ne aggódj!

Pharmatex alkalmazása mellett mennyira biztonságos a szex, ha végül a barátom nem belém élvez el? Mennyibe kerül amúgy?

Legjobb válasz: Szia Mi másfél évig használtuk, és semmi probléma nem volt vele, és ki sem vette, tehát belém ment minden. Ha jól emléxem (bár már egy éve nem használjuk) 1200-1600 körül lehet, de nem esküdnék meg rá. Az tuti viszont hogy rosszan még nem hallottam róla.

Szia Mi másfél évig használtuk, és semmi probléma nem volt vele, és ki sem vette, tehát belém ment minden. Ha jól emléxem (bár már egy éve nem használjuk) 1200-1600 körül lehet, de nem esküdnék meg rá. Az tuti viszont hogy rosszan még nem hallottam róla.
Biztonságos, de nekem nem vált be.Fura érzés volt, meg csípett is, úgyhogy sajnos vissza kellett térnem a gyógyszerre.
Én 2 hete vettem, 12db-os tabletta 1500ft volt kereken.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!