Találatok a következő kifejezésre: Ha PCO vagyok, milyen (2 db)

Ha PCO gyanús vagyok, milyen adatokat kell nézni a vérképen?

Még csak a lelet van meg, de dokihoz csak a héten jutok el. Milyen értékeken belül kellene lennie a dolgoknak (nem az általános vérkép, hanem pl. progeszteron és nem tudom még mit kell nézni). Ugye nem esélytelen így babásnak lenni? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Kicsi annak a valószínûsége hogy így teherbe ess.De ha kezelik akkor könnyebben teherbe tudsz esni.A vérképnél a következõbõl derül ki, ha az LH eredményét elosztod az FSH eredményével és kijön a 2,5 vagy afelett akkor nagy a valószínûsége, hogy PCO-s vagy.Nekem pl.LH:13,2 FSH: 5,2 elosztva 2,5-öt kapok, tehát róam kiderült PCOS vagyok. Remélem tudtam segíteni.

Kicsi annak a valószínûsége hogy így teherbe ess.De ha kezelik akkor könnyebben teherbe tudsz esni.A vérképnél a következõbõl derül ki, ha az LH eredményét elosztod az FSH eredményével és kijön a 2, 5 vagy afelett akkor nagy a valószínûsége, hogy PCO-s vagy.Nekem pl.LH:13, 2 FSH: 5, 2 elosztva 2, 5-öt kapok, tehát róam kiderült PCOS vagyok. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen sokat segítettél. Én is megcsináltam és az eredmény 3, 5. Akkor én is PCOS vagyok?! Te milyen gyógyszert kapsz, vagy hogyan kezelik?
Van egy honlap ahol mindent megtalálsz erröl a betegségröl!!! http://www.pcos.hu

Trombózis és PCO betegségem van. Mennyi esélyem van teherbe esni és mit lehet tenni ellene ha került belém ondo? Aktus utáni tablettát nem vehetek be vagy ha igen akkor milyet?

Legjobb válasz: Ha trombózisod van, akkor azonnal ügyelet... nem inkább trombózis hajlam? PCO-val lényegesen kisebb a teherbeesés esélye, de azért nem lehetetlen. Az utolsó kérdést pedig nõgyógyásznak kellene feltenni, mert itt nem lesz olyan, aki megválaszolja neked.

Ha trombózisod van, akkor azonnal ügyelet... nem inkább trombózis hajlam? PCO-val lényegesen kisebb a teherbeesés esélye, de azért nem lehetetlen. Az utolsó kérdést pedig nõgyógyásznak kellene feltenni, mert itt nem lesz olyan, aki megválaszolja neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!