Találatok a következő kifejezésre: Ha OTP akarok utalni, (5 db)

Ha OTP számlára akarok utalni, mit írjak a harmadik 8 számjegy mezőjébe?

A többi bankkal elentétben az otp-nél nem 3x8, hanem 2x8 jegy? egy benkszámlaszám.

Legjobb válasz: hagyd üresen.

hagyd üresen.
Nem a 3 szakaszt kell üresen hagyni, ha nem az elsõt.
pont tökmidegy melyik marad üresen, de pl. online bankolásnál az elsõ nem is maradhat üresen, csak az utolsó. legalábbis nálam.
A kérdező hozzászólása: Végülis az utolsó 8 számjegy helyére 8 darab 0-t írtam, így elment...
Vannak 3x8-as és 2x8-as számlaszámok, ilyen esetben, ha csak 2x8-as akkor elkezded ugye az elején és írod, amíg el nem fogynak a számok, azaz az utólsó 3-as csoportot üresen kell hagyni, de a kinullázás is megoldás.
Ez tetszik, sose jöttem volna rá!

Ha az OTP bankban akarok a CIB-es számlámra utalni készpénzt, az ingyenes?

Mert, ha az OTP Bankban szeretnék pénzt tenni az OTP-s számlámra, azt megtehetem ingyen. Annyi pénz érkezik a számlámra, amennyit odaadok az ügyintézőnek. Így van ez pl. egy CIB-es számla esetén esetén is?

Legjobb válasz: Ha az OTP bankban pénzt teszel a saját számládra, azt befizetésnek hívják. Ha a CIB bankba mész be, akkor befizetni ott is igyen tudsz. OTP bankban CIB-es számlára nem tudsz befizetni, ellenben, ha van egy OTP-s folyószámlád, oda tudsz befizetni, majd onnan utalni egy CIB-es számlára, de az már nincsen ingyen.

Ha az OTP bankban pénzt teszel a saját számládra, azt befizetésnek hívják. Ha a CIB bankba mész be, akkor befizetni ott is igyen tudsz. OTP bankban CIB-es számlára nem tudsz befizetni, ellenben, ha van egy OTP-s folyószámlád, oda tudsz befizetni, majd onnan utalni egy CIB-es számlára, de az már nincsen ingyen.
Így. mennyé be a cibbe és add neki a pénzt és azonnal meg fog jelenni a számlán, pont akkora összeg amennyit odaadtál, ill ami rajta volt, a kettõ összege együtt.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm.

Mennyi plusz költség az ha az OTP-s számlámról külföldi bankszámlaszámra akarok pénzt utalni?

Legjobb válasz: Attól függ, mennyit és milyen pénznemben akarsz utalni. Nézd meg a kondíciós listában, fent van az otp honlapján.

Attól függ, mennyit és milyen pénznemben akarsz utalni. Nézd meg a kondíciós listában, fent van az otp honlapján.
A kérdező hozzászólása: 13.000 ft-ot


Ha valaki utalni akar pénzt egy OTP kártyára, akkor azt bárki megteheti, vagy csak az akinek van OTP kártyája?

Sürgős..

Legjobb válasz: A kártya az számlához kapcsolódik, és a számlára bárki utalhat pénzt.

A kártya az számlához kapcsolódik, és a számlára bárki utalhat pénzt.
A kérdező hozzászólása: De ahhoz nem kell kártya?
Nem kell.
Miért kéne kártya, megy az anélkül is. Akár most is, itt ülök a gépnél, belépek az OTP-s netbankba és bárki számlájára utalhatok pénzt. vagy: holnap beballagok az OTP-be, kérek egy utalási bizonylatot, kitöltöm, megmondom kinek (melyik számlára) mennyi pénzt utalnék. Irány a pénztár, átveszik a pénzt és megjelenik az illetõ bankszámláján. Mire vagy még kíváncsí?
A kérdező hozzászólása: Ennyi elég, köszönöm..:D

Szeretnék bankkártyát, OTP-set. Tudom hogy kell igényelni, de ha valahova utalni akarok akkor azt neten is meg tudom csinálni?

Legjobb válasz: A bankkártya igénylés elsõ lépése, hogy bankszámlát nyitsz az adott banknál. Ahhoz igényelsz bankkártyát. És igen, igényelhetsz netes szolgáltatást is (többnyire ingyenesen). Tehát olyan, hogy csak úgy van egy bankkártyád, nincs.

A bankkártya igénylés elsõ lépése, hogy bankszámlát nyitsz az adott banknál. Ahhoz igényelsz bankkártyát. És igen, igényelhetsz netes szolgáltatást is (többnyire ingyenesen). Tehát olyan, hogy csak úgy van egy bankkártyád, nincs.
1.) Bemész a bankba és nyitsz egy bankszámlát... 2.) Ehhez a bankszámlához igényelj egy bankkártyát... 3.) A bankszámládhoz igényelj NetBank hozzáférést (ez általában díjmentes), legjobb ha olyan bankszámla-csomagot igényelsz, amiben minden benne van... 4.) A NetBankos felületen intézheted a pénzügyeidet (rendszeres vagy rendkívüli átutalások, stb.)... ====== Azt javaslom, hogy ne az OTP-nél nyiss bankszámlát, mert ez a legdrágább, leglehúzósabb bank!!! 14-26 éveseknek a CIB Bank CIBEZZ-számlacsomagja a legjobb, ez díjmentes havi csomag, NetBank hozzáféréssel, díjmentes bankkártyával, a tranzakciók is díjmentesek, havonta 3x bármelyik ATM-bõl díjmentesen vehetsz fel pénzt. Ha elmúltál 26 éves, akkor a K&H Bank "Emeltszintû elektronikus számlacsomag"-ját ajánlom. Ennél 700 Ft/havi számlavezetési díjért díjmentesen tudsz átutalni a Netbank-on keresztül, van benne MobilBank szolgáltatás, Mobil-számlafigyelõ, Mobil-kártyafigyelõ... Havonta 2x díjmentes ATM-használat a bank saját automatáiból. Vagy jó még a Raiffeisen Bank "Lendület"-számlacsomagja. Havi 700 Ft-ért szintén díjmentes minden NetBankos átutalás (akár rendszeres, akár alkalmi), Mobil-számlafigyelõ, Mobil-kártyafigyelõ... Havonta 3x díjmentes bármelyik ATM-bõl a pénzfelvétel. Az OTP-nél az ugyanilyen szolgáltatású számlacsomagok 1300-1400 Ft-ba kerülnek havonta és nem díjmentes a Netbank használata sem!!!
Az elsõ kettõ hsz, nagyon jó, de ami kimaradt, bár már természetes dolog: ahhoz, hogy utalni tudj kell még egy telefon ami a Tied. Számát a szerzõdéskötéskor meg kell adni. Erre kapod a belépõ kódot, vagy az utaláshoz az egyedi kódot. Banki rendszer válogatja. Csak arra vigyázz, hogy a banki belépõ kódod (felhasználónév, jelszó) és a telefon ha lehet külön legyen. Valamelyik jóakaród mind kettõhöz hozzáfér akkor gáz van!
Az OTP-nél van Elektronikus számlacsomagom, 1200ft a havi dija és MINDEN utalás ingyenes a netbankon keresztül. Már évek óta ezt használom és minden csekkemet ott fizetek be. Szószerint mindent!
Én meg nem ajánlom az OTP Bankot:D Hajrá Erste!:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!