Találatok a következő kifejezésre: Ha Németországba valaki repülővel (1 db)

Ha Németországba utazik valaki repülővel szükséges útlevél vagy elég személyi igazolvány?

Legjobb válasz: Kollegám utazott már pont Németországba személyivel (nincs is útlevele).

Kollegám utazott már pont Németországba személyivel (nincs is útlevele).
Személyi elég de érvényes kell.
mivel eu-s ország így elég a személyi, de elõfordulhatnak olyan extrém esetek, hogy pl NATO értekezlet van vagy valami prominens személyiség megy az adott országba, esetleg ENSZ konferencia akkor bizony kérhetnek útlevelet az esetleges terrorista kiszûése így egyszerûbb


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pécsről Szabadkára indul busz?

0

Ha lenne olyan félmillió forintotok amit utazásra szántok, akkor hova utaznátok párotokkal? Ahol nem csak egy strand van?

Fiatal pár, szeret túrázni, felfedezni, kalandozni, letérni a turistaösvényről, és mindent magának megszervezni. Lánynak fontos a tenger és a búvárkodási lehetőség, fiúnak egy kis aktívabb élet, ne csak tengerparton döglődés.
Büdzsé kb. 500e, de max 1 millió forint. Olyan jó 2-3 hétre.

Tudtok ajánlani egy jó helyet?

(Ahol már voltunk az Thaiföld, Bali, és egy kicsit a környéket bejártuk)

4

Ti elmennétek Magyarországbol?

Indoklást is irjatok.Ha igen melyk országba?

9

Minden szállodában beszélnek angolul, nem csak az adott ország hivatalos nyelvén?

4

Hugom Törökországba készül kiutazni egy iskolai program kapcsán, és családoknál lesznek elszállásolva. Tudnátok mondani ötleteket, milyen ajándékot lenne érdemes vinni?

5

Meglehet tudni azoknak a nevét akikkel egy repülőn utaztam?

13

A metróban miért van mindig két vezető?

7

Nehéz 4 hónapig távol lenni a családodtól?

4 hónapra megyek ki külföldre au-pairként és egy kicsit parázom, hogy honvágyam lesz. Ez lesz az első alkalom, hogy ilyen sokáig leszek távol. Olyanok véleménye érdekelne, akik átéltek ilyesmit.

11

A világon hol van a legnagyobb háború?

7

Veszélyes kiutazni Oroszországba?

Tervezek idén kimenni Oroszországba (pontosabban Krasnoyarskba) és eddig minden ismerősöm lebeszélt, hogy megölnek, elrabolnak stb. Természetesen egyik sem járt még kint. Érdeklődni szeretnék, hogy kint hogyan viselkednek a külföldi emberrel, illetve hogy tényleg brutálisak az orosz emberek? Kint él egy jó ismerősöm ő azt mondta, hogy semmi ilyen nincs ott, de azért szeretnék hallani több véleményt is, esetleg tapasztalatokat az ottani emberekről. Előre is köszönöm :)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!