Találatok a következő kifejezésre: Ha Majus volt utoljara meg a (6 db)

Ha Majus 25-diken volt utoljara meg a menzeszem, az aszt jelenti hogy most rendesen Junius 25-diken kene megjonnie? Nemvarom a menzit mert remenykedek hogy babas vagyok! Az normalis hogy nincsen semmijen tunetem rosszullet?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány naposan a cilkusaid. Ha 28 napos, akkor holnap fog megjönni. Ha 30-31, akkor várhatod 25.-ére. Ha méghosszabb, akkor késõbb. Ezt kiszámolhatod te is. Ha nem jön meg, akkor tetsztelj.

Attól függ, hogy hány naposan a cilkusaid. Ha 28 napos, akkor holnap fog megjönni. Ha 30-31, akkor várhatod 25.-ére. Ha méghosszabb, akkor késõbb. Ezt kiszámolhatod te is. Ha nem jön meg, akkor tetsztelj.
Szia! Az elsö tünet a mensi kimaradása!! Szoritok:DD
Nem, ilyen idõs korban akár hónapokra is kimaradhat.
Nekem ennyi idõsen össze-vissza jött meg.még csak 9-e van. Normális. A hormonháztartásod ebben a korban még nagyon változó, idõ kell neki. Én már 23 vagyok, de ennyi csúszás most is simán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!:) Most sokkal nyugodtam vagyok!
akkor jó :) Amúgy a stressz is késlelteti :) nekem idegesség miatt 2 hónapja meg sem jött...persze tudtam, hogy miért.
Ha még nincs 2 éve, hogy menstruálsz, akkor normális.

Ha 5 hete és 3 napja volt meg utoljára a mensim (május 13-án) akkor hány hetes terhesnek számítok 5 vagy 6 hetesnek?

Legjobb válasz: ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

Ha áprílis 19 volt meg utoljára akkor május 8. -ai aktus az már késő lesz a babához?

Sajnos csak akkor jön haza a párom :(

Legjobb válasz: Ez attól függ mikor van Peteérésed! Ciklusod hány napos?

Ez attól függ mikor van Peteérésed! Ciklusod hány napos?
A kérdező hozzászólása: 27-29 naposak a ciklusaim..elvileg 16-17-en kell megjönnie majd
Hát akkor elvileg, ha abból levonsz 14 napot, akkor van peteérésed.
Igen!Gratulálok!
Az intézet nem úgy fogja számolni, hanem a leszívástól vagy a beülétetéstõl, de amint bekerülsz a normál terhesgondozásra, már az utolsó mensi elsõ napjától számolják. Én is gratulálok!

Május 14-én volt meg utoljára. Csináltam tesztet ami sajna negatív. Van e valamilyen tea ami meghozná a vérzésem? Ha van mennyi ideig igyam és mennyit?

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz, ne teákat igyál. Lehet hogy a teszt tévedett és terhes vagy, így akár árthatsz is a magzatnak.

Menj el nõgyógyászhoz, ne teákat igyál. Lehet hogy a teszt tévedett és terhes vagy, így akár árthatsz is a magzatnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!