Találatok a következő kifejezésre: Ha Majus volt utoljara (8 db)

Ilyen "tünetek alapján lehetek-e terhes, ha május 4-én volt utoljára menstruációm (ekkor kezdődött)? Se hányinger, se hasfájás, se mellfeszülés.

Ez azért fura, mert menszi el?tt nagyon-nagyon fáj a mellem és a hasam is fájdogál. Most jó egy hete fájdogált, de ez is elmúlt. Múlt hét szerdán csináltam tesztet, negatív.

Legjobb válasz: Már rég ki kellett volna mutatnia a tesztnek.Nekem máj. 23-án volt meg utoljára,de már pozitív a tesztem.

Már rég ki kellett volna mutatnia a tesztnek.Nekem máj. 23-án volt meg utoljára, de már pozitív a tesztem.
Sajnos ez nem feltétlenül jelenti, hogy baba. Nekem egyszer úgy volt, hogy nagyon erõs mindjárt megjön érzésem volt kb. 2-3 napig. Akkor biztos voltam benne, hogy megjön, annyira éreztem. Utána elmúlt, teljesen. Nálam ez azért fura, mert én minden mensi elõtt erõs mindjárt megjön érzést szoktam érezni, már jóval napokkal elõtte. Elmúlt az érzés, teltek a napok, és nem akart megjönni. Másfél hetet késett, mire megjött. Azelõtt sohasem késett, mindig szabályos 28 napos ciklusaim voltak elõtte. Nálam nem baba volt. De azért remélem, hogy nálad az lesz.
A kérdező hozzászólása: Ha most 42 napos is volt mondjuk a ciklusom, már akkor is két hete nem jön meg. Szerdán megyek nõgyógyászhoz. Szeretném ha baba lenne, bár úgy tûnik nem sok rá az esély.
A kérdező hozzászólása: A 22-dik napon volt egy pici véres barnázásom, azt gondoltam a peteérés ekkor lehetett. Akkor miért nem jön meg?
Remélem baba lesz a dologban.

Ha Majus 25-diken volt utoljara meg a menzeszem, az aszt jelenti hogy most rendesen Junius 25-diken kene megjonnie? Nemvarom a menzit mert remenykedek hogy babas vagyok! Az normalis hogy nincsen semmijen tunetem rosszullet?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány naposan a cilkusaid. Ha 28 napos, akkor holnap fog megjönni. Ha 30-31, akkor várhatod 25.-ére. Ha méghosszabb, akkor késõbb. Ezt kiszámolhatod te is. Ha nem jön meg, akkor tetsztelj.

Attól függ, hogy hány naposan a cilkusaid. Ha 28 napos, akkor holnap fog megjönni. Ha 30-31, akkor várhatod 25.-ére. Ha méghosszabb, akkor késõbb. Ezt kiszámolhatod te is. Ha nem jön meg, akkor tetsztelj.
Szia! Az elsö tünet a mensi kimaradása!! Szoritok:DD

Lehetek-e terhes, ha a ciklusom 35 és 42 nap között van és május 4-től 8-ig volt utoljára menstruációm?

A menstruáció el?tt általában pár napig fájdogál, feszül a hasam és nagyon érzékeny a mellem. Most kb. egy jó hete éreztem egy pár napig mintha meg akarna jönni, de ez elmúlt és abszolút nem volt érzékeny a mellem (most sem). Bár 2 napja kifejezetten a mellbimbóm volt érzékeny. Szerdán reggel csináltam tesztet. Negatív volt. Most következ? szerdára kaptam id?pontot a n?gyógyásznál. Addig is mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia! Természetesen lehetsz terhes :) Lehet, hogy csak a teszt viccelt meg. Ismételd meg holnap reggel, 10-es érzékenységûvel elsõ vizeletbõl. Szurkolok :)

Szia! Természetesen lehetsz terhes :) Lehet, hogy csak a teszt viccelt meg. Ismételd meg holnap reggel, 10-es érzékenységûvel elsõ vizeletbõl. Szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa, hogy semmi tünetem nincs, pedig menstruáció elõtt eddig pont az ellenkezõje volt.
A kérdező hozzászólása: A 22-dik napon kicsi barnás vérzésem volt. Azt gondoltam, hogy ez a peteérés jele. Elõtte 2 nappal voltunk együtt. Ha akkor estem volna teherbe már mutatná a teszt nem? Majd május 29-tõl 4 napig minden nap együtt voltunk.Lehetett akkor újból peteérésem? Teherbe eshettem akkor, már ha terhes vagyok egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Légyszi adjatok tanácsot!

Ha 5 hete és 3 napja volt meg utoljára a mensim (május 13-án) akkor hány hetes terhesnek számítok 5 vagy 6 hetesnek?

Legjobb válasz: ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

Ha áprílis 19 volt meg utoljára akkor május 8. -ai aktus az már késő lesz a babához?

Sajnos csak akkor jön haza a párom :(

Legjobb válasz: Ez attól függ mikor van Peteérésed! Ciklusod hány napos?

Ez attól függ mikor van Peteérésed! Ciklusod hány napos?
A kérdező hozzászólása: 27-29 naposak a ciklusaim..elvileg 16-17-en kell megjönnie majd
Hát akkor elvileg, ha abból levonsz 14 napot, akkor van peteérésed.

Május 14-én volt meg utoljára. Csináltam tesztet ami sajna negatív. Van e valamilyen tea ami meghozná a vérzésem? Ha van mennyi ideig igyam és mennyit?

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz, ne teákat igyál. Lehet hogy a teszt tévedett és terhes vagy, így akár árthatsz is a magzatnak.

Menj el nõgyógyászhoz, ne teákat igyál. Lehet hogy a teszt tévedett és terhes vagy, így akár árthatsz is a magzatnak.
Nem, ilyen idõs korban akár hónapokra is kimaradhat.
Nekem ennyi idõsen össze-vissza jött meg.még csak 9-e van. Normális. A hormonháztartásod ebben a korban még nagyon változó, idõ kell neki. Én már 23 vagyok, de ennyi csúszás most is simán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!:) Most sokkal nyugodtam vagyok!
akkor jó :) Amúgy a stressz is késlelteti :) nekem idegesség miatt 2 hónapja meg sem jött...persze tudtam, hogy miért.
Ha még nincs 2 éve, hogy menstruálsz, akkor normális.
Igen!Gratulálok!
Az intézet nem úgy fogja számolni, hanem a leszívástól vagy a beülétetéstõl, de amint bekerülsz a normál terhesgondozásra, már az utolsó mensi elsõ napjától számolják. Én is gratulálok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!