Találatok a következő kifejezésre: Ha Majus volt (40 db)

Ha május 19-én volt erős csíkos az ovulációs tesztem, csütörtökön (május 21-én) teherbe eshettem, megszakításos együttléttel?

Legjobb válasz: Ha a megszakításos volt akkor nem maradtál terhes. Külömben épp akkor ovuláltál.Veszélyes dolog,ha nem akarsz babát,mert ha a párod egy kicsit elhibázza...akkor...tudod.

Ha a megszakításos volt akkor nem maradtál terhes. Külömben épp akkor ovuláltál.Veszélyes dolog, ha nem akarsz babát, mert ha a párod egy kicsit elhibázza...akkor...tudod.
Igen. Kb akkor volt peteérésed. A pozi ovuteszt után 24-36 órával! Szóval, telitalálat lehet...
1. vagyok. Egyáltalán nem biztos, hogy nem maradtál terhes!!! Az elõváladékban is vannak életrevaló spermák! Egyébként, ha belédélvez, és jókor vagytok együtt, akkor havonta 15-20% az esély, hogy összejön a baba!

Most vettem egy Alfa Romeo-t üzembentartóival, de novemberben volt befizetve az utolsó biztosítás rá. A hivatalba még nincs bejelentve. Mi van, ha májusig nem fizetek rá, mint új üzembentartó kötelezőt?

Május körül szeretném vizsgáztatni és használni, megéri-e kivonatni addig a forgalomból?

Legjobb válasz: Vetted - üzembentartóival - ez két külön dolog! :) Az üzembentartói szerzõdés dátumával fog a biztosító dolgozni, ha májusban kötsz biztosítást, akkor visszamenõleg MABISZ díjat kell fizetni, nem kevés összeget!

Vetted - üzembentartóival - ez két külön dolog! :) Az üzembentartói szerzõdés dátumával fog a biztosító dolgozni, ha májusban kötsz biztosítást, akkor visszamenõleg MABISZ díjat kell fizetni, nem kevés összeget!
A kérdező hozzászólása: de nem írtunk az üzembentartóira dátumot, csak magát a papírt, ilyenkor?

Ha május 17-én volt ovum, és 13-an, 15-én tudtunk együtt lenni akkor meg sikerülhetett a baba?

Ja és tojcsis napom 14-én volt.

Legjobb válasz: Minden esélyed megvan. :) Ha 14-én volt pé a (folyás alapján), akkor a legjobbkor voltatok együtt. Ha 17-én, akkor sincs semmi veszve, mivel 15-tõl 17-ig simán elélhettek a kiskatonák benn. :)

Minden esélyed megvan. :) Ha 14-én volt pé a (folyás alapján), akkor a legjobbkor voltatok együtt. Ha 17-én, akkor sincs semmi veszve, mivel 15-tõl 17-ig simán elélhettek a kiskatonák benn. :)
Sikerülhetett a dolog, ha picit korábban voltatok együtt, akkor legvalószínûbb egy kislány, ha pont jókor, akkor a kisfiú az esélyes. :-)
Elég jó esélyed van rá!

Ha nekem májusban volt egy abortuszom, akkor szerintetek mikor eshetek leghamarabb teherbe?

Legjobb válasz: Szia! Bármikor. Nekem elhalt terhesség miatt volt mûvi befejezésem. Gyakorlatilag olyan mint az abortusz. Rá 2 hónapra sikerült teherbe esnem.

Szia! Bármikor. Nekem elhalt terhesség miatt volt mûvi befejezésem. Gyakorlatilag olyan mint az abortusz. Rá 2 hónapra sikerült teherbe esnem.
Szia nekem januárban volt egy missed abortuszom és juniusban lettem teherhes, most 12hetes a kicsi életem :) Ennyi idõre volt szüksége a szervezetemnek hogy helyre álljon ezt a hõgörbéimbõl látom.El voltam kenõdve hogy miért nem sikerül ujra hiszen másnak egy ciklus után sikerül (pl. egy ismerõsöm)juniusban már nem is mértem a hõm probáltam nem törödni vele, meg is beszéltük a párommal hogy egy kicsit várunk, alig hittük el mikor a pozitív teszt a kezünkben volt.Ne idegeskedj én is mikor megjött 2napig csak sirtam aztán rájöttem hogy értelmetlen.Én sem hittem benne és bejött.

Ilyen "tünetek alapján lehetek-e terhes, ha május 4-én volt utoljára menstruációm (ekkor kezdődött)? Se hányinger, se hasfájás, se mellfeszülés.

Ez azért fura, mert menszi el?tt nagyon-nagyon fáj a mellem és a hasam is fájdogál. Most jó egy hete fájdogált, de ez is elmúlt. Múlt hét szerdán csináltam tesztet, negatív.

Legjobb válasz: Már rég ki kellett volna mutatnia a tesztnek.Nekem máj. 23-án volt meg utoljára,de már pozitív a tesztem.

Már rég ki kellett volna mutatnia a tesztnek.Nekem máj. 23-án volt meg utoljára, de már pozitív a tesztem.
Sajnos ez nem feltétlenül jelenti, hogy baba. Nekem egyszer úgy volt, hogy nagyon erõs mindjárt megjön érzésem volt kb. 2-3 napig. Akkor biztos voltam benne, hogy megjön, annyira éreztem. Utána elmúlt, teljesen. Nálam ez azért fura, mert én minden mensi elõtt erõs mindjárt megjön érzést szoktam érezni, már jóval napokkal elõtte. Elmúlt az érzés, teltek a napok, és nem akart megjönni. Másfél hetet késett, mire megjött. Azelõtt sohasem késett, mindig szabályos 28 napos ciklusaim voltak elõtte. Nálam nem baba volt. De azért remélem, hogy nálad az lesz.
A kérdező hozzászólása: Ha most 42 napos is volt mondjuk a ciklusom, már akkor is két hete nem jön meg. Szerdán megyek nõgyógyászhoz. Szeretném ha baba lenne, bár úgy tûnik nem sok rá az esély.
A kérdező hozzászólása: A 22-dik napon volt egy pici véres barnázásom, azt gondoltam a peteérés ekkor lehetett. Akkor miért nem jön meg?
Remélem baba lesz a dologban.

Ha május 31-én voltunk együtt, de nem volt peteérésem, akkor mennyi az esély a babára? Kellene már éreznem tüneteket? Tesztelhetek már?

Legjobb válasz: Most ez, hogy is van? Màjus 31-èn voltatok együtt ès a Pè-d pedig jùnius 9-10 körül volt ès ràadàsul màr tesztelni akarsz ès tüneteket èrezni ??? Ez most vicc ?

Most ez, hogy is van? Màjus 31-èn voltatok együtt ès a Pè-d pedig jùnius 9-10 körül volt ès ràadàsul màr tesztelni akarsz ès tüneteket èrezni ??? Ez most vicc ?
Nem elég egyértelmû a kérdés. Egyáltalán nem volt peteérésed? Mikor volt? A tesztet a mensi kimaradása után 5 nappal érdemes elvégezni. Némelyikre rá van írva, hogy a kimaradás napján már lehet próbálkozni, de az még nem biztos, hogy ki fogja mutatni.
A kérdező hozzászólása: 9-10- én volt peteérésem, ebben a hónapban. És akkor ezek szerint tüneteket sem érezhetek?
Miféle tüneteket? Ha három napja volt ovulációd, és két hete voltatok együtt, akkor mégis hogyan foganhattál volna meg? A spermiumok nem élnek 10 napig... :-( A másik meg: ovuláció után minimum 8, de inkébb 14 nap kell ahhoiz, hogy egyáltalán tesztelj, a tünetek meg még késõbb jelennek meg.

Ha Majus 25-diken volt utoljara meg a menzeszem, az aszt jelenti hogy most rendesen Junius 25-diken kene megjonnie? Nemvarom a menzit mert remenykedek hogy babas vagyok! Az normalis hogy nincsen semmijen tunetem rosszullet?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány naposan a cilkusaid. Ha 28 napos, akkor holnap fog megjönni. Ha 30-31, akkor várhatod 25.-ére. Ha méghosszabb, akkor késõbb. Ezt kiszámolhatod te is. Ha nem jön meg, akkor tetsztelj.

Attól függ, hogy hány naposan a cilkusaid. Ha 28 napos, akkor holnap fog megjönni. Ha 30-31, akkor várhatod 25.-ére. Ha méghosszabb, akkor késõbb. Ezt kiszámolhatod te is. Ha nem jön meg, akkor tetsztelj.
Szia! Az elsö tünet a mensi kimaradása!! Szoritok:DD

Ha május 10-e volt az utolsó menzeszem kezdő napja és a ciklusaim 32-34 naposak, akkor mikor tesztelhetek leghamarabb, és az esetleges beágyazódás mikor lehetséges?

Legjobb válasz: Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...

Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...

A barátnőmnek májusban volt missed ab-ja, most megint terhes 9 hetes, a méhszája nyitva van egy kicsit, ezért mondták, hogy jó lenne ha bent maradna a korházban, bent is van, de mennyire nagy baj ez?

Legjobb válasz: Szia! ha nyitva van a méhszáj az csak akkor nagy baj ha nagyon nyitva van. Goondolom azért kellet befeküdnie mert kapp valamit arra. Drukkolok, hogy ne legyen baj!

Szia! ha nyitva van a méhszáj az csak akkor nagy baj ha nagyon nyitva van. Goondolom azért kellet befeküdnie mert kapp valamit arra. Drukkolok, hogy ne legyen baj!
Szia. Nem olyan nagy baj. Be fogják neki állítani a magnézium adagot, meg elõfordulhat, hogy diaphylint, no-spát is kell szedni, de nagyon jó eséllyel végig fogja tudni hordani a babót. Nekem is nyitva van az elejétõl a külsõ méhszájam, ezért egy héttel ezelõttig emelt adag mg-ot kellett szednem, most 37 hetes vagyok, és nem nyíltam tovább. Ugyanúgy megcsináltam mindent itthon, járkáltam mindenfelé, lakást felújjítottunk, és a szeretkezést sem hagytuk ki, és a baba nem szeretne még kibújni, könnyen lehet, hogy még túl is hordom. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek
Ha már abbahagytad a fogamzásgátló szedését, bármikor teherbe eshetsz.
Nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!