Találatok a következő kifejezésre: Ha Majus jott meg a menzeszem (2 db)

Ha a juniusi honapom a harmadik, hogy mar nemszedem a fogamzasgatlo tablettat, viszont Majusba a honap eleje helyett a honap vegen jott meg a menzeszem! A tabi miatt ugye?

Mennyi az eselyem hogy ehonapba mar babas leszek?

Legjobb válasz: A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!

A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!
A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozz (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban, aktus közben rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Az elsõ gyógyszermentes hónapban 30 napra jött meg a mensim, aztán a következõben 42. napra és a harmadikban sikerült a baba!!! :) ) Sok sikert Nektek! :) 7 hetes kismama
Szia! Én is pont most vagyok a 3.dik gyógyszermentes honapban:DD! De nekem mondjuk rendesen beállt hála istennek a ciklusaim 27 naposak:) ! Sok sikert kivánok nektek:D! Remélem hamar sikerül majd neked is és nekünk is a baby:D!

Ha Majus 25-diken jott meg a menzeszem akkor most 7-diken lessz a 14-dik napom amikor teherbeeshetek? Kethonapja van hogy abbahagytam a fogamzasgatlo tabblettat!

Legjobb válasz: Ne számolgasd...Minden nap vagy másnap legyetek együtt a pároddal mi is ezt tesszük majd ebben a hónapban és én hiszem,hogy e hónap végére pocak lakós leszek.Higgy benne és kellemes estéket kívánok hozzá!!!

Ne számolgasd...Minden nap vagy másnap legyetek együtt a pároddal mi is ezt tesszük majd ebben a hónapban és én hiszem, hogy e hónap végére pocak lakós leszek.Higgy benne és kellemes estéket kívánok hozzá!!!
Nekem megkavarta a gyógyszer abbahagyása a ciklusomat, és nem tudom, most mi a helyzet. Szerintem ti is inkább élvezzétek egymást, és ne számolgassatok! Ha csak a 14. napra koncentrálsz, elszalaszthatod a peteérést, úgyhogy inkább mindent bele!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!