Találatok a következő kifejezésre: Ha Majus jott meg a (12 db)

Szerintetek, ha ma jött meg a nem várt és a naptár szerint a következő ovulációm május 3-án lesz mikor a legérdemesebb próbálkozni? Az ovuláció előtti és utáni 2 napban?

Tudom, hogy nem vagyok elkésve, mert ez "csak" a 3. próbálkozós hónapunk, de azért jó lenne tudni.

Legjobb válasz: 30-07 minden nap sexeljetek!!!

30-07 minden nap sexeljetek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-D
ovu elõtti 5 napban van a legnagyobb esély a babára, de nem ajánlott a minden napos sex.. 2 naponta javasolt a spermák egészsége és mennyisége miatt. sok sikert :)

Ha márciusban 28. napra és áprilisban a 29. napra jött meg a menstruációm, akkor vajon most mikor volt a peteérésem? Május 1-től 2 naponta voltunk együtt a párommal.

Legjobb válasz: Általában menszesz után két héttel van a peteérés.Tehát neked Május.13.a körül volt peteérésed.

Általában menszesz után két héttel van a peteérés.Tehát neked Május.13.a körül volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Az jó, mert május 10.-én és 13.-án is együtt voltam a párommal :) ))
Ha 2 naponta szexeltetek, akkor telesen mindegy, hogy mikor volt az ovulációd.
A kérdező hozzászólása: Bizom benne, hogy sikerül...jövõ7-en kiderül!Mi mindent megtettünk érte :) Egyébként igy van, teljesen mindegy, mert úgyis beleesik!!

Ha május 3-án jött meg a menstruációm (7-ig tartott), akkor mikor kell legközelebb megjönnie kb?

Legjobb válasz: 31körül. általában 28napos egy ciklus,tehát 3+28=31.De lehet h hamarabb v késõbb jön meg,attól függ hány napos a ciklusod.

31körül. általában 28napos egy ciklus, tehát 3+28=31.De lehet h hamarabb v késõbb jön meg, attól függ hány napos a ciklusod.
Május 30. -a körül, de ha most jött meg elõsször életedben, akkor nem valószínû, hogy már rögtön beáll a 28 napos ciklusod!
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen!

Ha május 7dikén jött meg a menszi akkor mikora várhato a peteérés?

Pontosabban a történet kislányom még szoptatom most 13honapos és elöször jött meg szeretnénk neki kistesot én most ugy gondolkodom elivel 21 22 lenne ugye?Vagy mikor érdemes együtt lenni?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. De ajánlom figyelmedbe a ciklus.hu oldalt, ahol tudod vezetni a ciklusaidat és ahol tájékoztatást kapsz az esetleges ovuláció idõpontjáról is.

Ez attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. De ajánlom figyelmedbe a ciklus.hu oldalt, ahol tudod vezetni a ciklusaidat és ahol tájékoztatást kapsz az esetleges ovuláció idõpontjáról is.
A kérdező hozzászólása: el kezdtem vezetni ö 21re huzt be ha 18napos ciklus van de mivel most jött meg csak elözör szülés ota igynem tudom hány naposak lesznek

Ha a juniusi honapom a harmadik, hogy mar nemszedem a fogamzasgatlo tablettat, viszont Majusba a honap eleje helyett a honap vegen jott meg a menzeszem! A tabi miatt ugye?

Mennyi az eselyem hogy ehonapba mar babas leszek?

Legjobb válasz: A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!

A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!
A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozz (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban, aktus közben rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Az elsõ gyógyszermentes hónapban 30 napra jött meg a mensim, aztán a következõben 42. napra és a harmadikban sikerült a baba!!! :) ) Sok sikert Nektek! :) 7 hetes kismama
Szia! Én is pont most vagyok a 3.dik gyógyszermentes honapban:DD! De nekem mondjuk rendesen beállt hála istennek a ciklusaim 27 naposak:) ! Sok sikert kivánok nektek:D! Remélem hamar sikerül majd neked is és nekünk is a baby:D!

Ha Majus 25-diken jott meg a menzeszem akkor most 7-diken lessz a 14-dik napom amikor teherbeeshetek? Kethonapja van hogy abbahagytam a fogamzasgatlo tabblettat!

Legjobb válasz: Ne számolgasd...Minden nap vagy másnap legyetek együtt a pároddal mi is ezt tesszük majd ebben a hónapban és én hiszem,hogy e hónap végére pocak lakós leszek.Higgy benne és kellemes estéket kívánok hozzá!!!

Ne számolgasd...Minden nap vagy másnap legyetek együtt a pároddal mi is ezt tesszük majd ebben a hónapban és én hiszem, hogy e hónap végére pocak lakós leszek.Higgy benne és kellemes estéket kívánok hozzá!!!
Nekem megkavarta a gyógyszer abbahagyása a ciklusomat, és nem tudom, most mi a helyzet. Szerintem ti is inkább élvezzétek egymást, és ne számolgassatok! Ha csak a 14. napra koncentrálsz, elszalaszthatod a peteérést, úgyhogy inkább mindent bele!

Ha általában 29 naposak a ciklusaim és legutóbb május 8-án jött meg, akkor most mikor vagyok abban a bizonyos termékeny időszakban?

Legjobb válasz: Kb május 20-25 körül lehettél. Úgy kell kb kiszámolni, hogy a 29 napos ciklusból levonsz 14-et, ami a ciklus második szakasza, ami általában állandó hosszúságú (10-14 nap hosszú). Az kb máj 22-23 t jelez nálad peteérésnek. Ha veszel ovutesztet, akkor pontosan is megtudod, hogy mikor van peteérésed.

Kb május 20-25 körül lehettél. Úgy kell kb kiszámolni, hogy a 29 napos ciklusból levonsz 14-et, ami a ciklus második szakasza, ami általában állandó hosszúságú (10-14 nap hosszú). Az kb máj 22-23 t jelez nálad peteérésnek. Ha veszel ovutesztet, akkor pontosan is megtudod, hogy mikor van peteérésed.
Nem, ilyen idõs korban akár hónapokra is kimaradhat.
Nekem ennyi idõsen össze-vissza jött meg.még csak 9-e van. Normális. A hormonháztartásod ebben a korban még nagyon változó, idõ kell neki. Én már 23 vagyok, de ennyi csúszás most is simán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!:) Most sokkal nyugodtam vagyok!
akkor jó :) Amúgy a stressz is késlelteti :) nekem idegesség miatt 2 hónapja meg sem jött...persze tudtam, hogy miért.
Ha még nincs 2 éve, hogy menstruálsz, akkor normális.
Igen!Gratulálok!
Az intézet nem úgy fogja számolni, hanem a leszívástól vagy a beülétetéstõl, de amint bekerülsz a normál terhesgondozásra, már az utolsó mensi elsõ napjától számolják. Én is gratulálok!
Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül erre nem tudok válaszolni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!