Találatok a következő kifejezésre: Ha Majus jott meg (14 db)

hány éves vagy? :)
Az elején teljesen kiszámíthatatlan a menstruáció. Az elsõ 1-2 évben az is normális ha hónapokra kimarad.
Lehetséges. De nem biztos. Az elején még nagyon rendszertelen, ezért nem lehet megjósolni. Tampont nem szeretnél használni? Már vannak nagyon kis méretûek is. Azzal tudsz strandra menni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.tampont még nem szeretnék használni.
A kérdező hozzászólása: 14:)

Szerintetek, ha ma jött meg a nem várt és a naptár szerint a következő ovulációm május 3-án lesz mikor a legérdemesebb próbálkozni? Az ovuláció előtti és utáni 2 napban?

Tudom, hogy nem vagyok elkésve, mert ez "csak" a 3. próbálkozós hónapunk, de azért jó lenne tudni.

Legjobb válasz: 30-07 minden nap sexeljetek!!!

30-07 minden nap sexeljetek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-D
ovu elõtti 5 napban van a legnagyobb esély a babára, de nem ajánlott a minden napos sex.. 2 naponta javasolt a spermák egészsége és mennyisége miatt. sok sikert :)

Ha május 20-án lett feladva abevallásom, akkor mikor kapok pénzt? Még nem jött az utalás.

Legjobb válasz: Ez jó kérdés mert még én sem kaptam meg a pénz, pedig én május második hetében adtam fel a bevallásom.

Ez jó kérdés mert még én sem kaptam meg a pénz, pedig én május második hetében adtam fel a bevallásom.
A bevallás alapján visszajáró adót 30 napon belül köteles visszautalni az APEH, de nagyon sokan hagyták az utolsó pillanatra, így biztosan folyik még a feldolgozás. Ha túllépik a 30 napot, akkor késedelmi kamatot kell fizetniük, amit a gyakorlat alapján megtesznek. Tehát nyugi, ha még nem kaptad meg, akkor kamatostul fogják kiutalni a részedre.
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont nyugodtan ráérnek még:-) De lagalább korrekt, mert így legalább nem csak mi kisemberek fizetünk kamatot, hanem mi is kapunk.
Nekem a 45 napon küldték a pénzt, mégsem kaptam rá semmit!!!!
beérkezéstõl számítva 30 nap, a pénz feladási napjáig, ha nem kaptál rá kamatot, akkor a kettõ közt nem telt el a 30 nap

Ha általában 29 naposak a ciklusaim és legutóbb május 8-án jött meg, akkor most mikor vagyok abban a bizonyos termékeny időszakban?

Legjobb válasz: Kb május 20-25 körül lehettél. Úgy kell kb kiszámolni, hogy a 29 napos ciklusból levonsz 14-et, ami a ciklus második szakasza, ami általában állandó hosszúságú (10-14 nap hosszú). Az kb máj 22-23 t jelez nálad peteérésnek. Ha veszel ovutesztet, akkor pontosan is megtudod, hogy mikor van peteérésed.

Kb május 20-25 körül lehettél. Úgy kell kb kiszámolni, hogy a 29 napos ciklusból levonsz 14-et, ami a ciklus második szakasza, ami általában állandó hosszúságú (10-14 nap hosszú). Az kb máj 22-23 t jelez nálad peteérésnek. Ha veszel ovutesztet, akkor pontosan is megtudod, hogy mikor van peteérésed.

Ha márciusban 28. napra és áprilisban a 29. napra jött meg a menstruációm, akkor vajon most mikor volt a peteérésem? Május 1-től 2 naponta voltunk együtt a párommal.

Legjobb válasz: Általában menszesz után két héttel van a peteérés.Tehát neked Május.13.a körül volt peteérésed.

Általában menszesz után két héttel van a peteérés.Tehát neked Május.13.a körül volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Az jó, mert május 10.-én és 13.-án is együtt voltam a párommal :) ))
Ha 2 naponta szexeltetek, akkor telesen mindegy, hogy mikor volt az ovulációd.
A kérdező hozzászólása: Bizom benne, hogy sikerül...jövõ7-en kiderül!Mi mindent megtettünk érte :) Egyébként igy van, teljesen mindegy, mert úgyis beleesik!!
Nem, ilyen idõs korban akár hónapokra is kimaradhat.
Nekem ennyi idõsen össze-vissza jött meg.még csak 9-e van. Normális. A hormonháztartásod ebben a korban még nagyon változó, idõ kell neki. Én már 23 vagyok, de ennyi csúszás most is simán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotokat!:) Most sokkal nyugodtam vagyok!
akkor jó :) Amúgy a stressz is késlelteti :) nekem idegesség miatt 2 hónapja meg sem jött...persze tudtam, hogy miért.
Ha még nincs 2 éve, hogy menstruálsz, akkor normális.

Szerintetek terhes lehetek? Április 11 én jött meg és 19 21 22 én de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés . Nagyon szeretnénk már ha össze jönne a kis tesó . Május 8 án kel meg jönnie

Legjobb válasz: de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés Ez mit akar jelenteni? Ne haragudj, de borzalmasan írsz, így én nem is tudom értelmezni ezt a kérdést.

de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés Ez mit akar jelenteni? Ne haragudj, de borzalmasan írsz, így én nem is tudom értelmezni ezt a kérdést.
Majd, ha késik, és pozitívat tesztelsz, akkor lehetsz.
Netten? Miiiivaaaaaan?
Akkor május 8án kezdj el parázni, addig bújd a helyesírás szabályait!

Ha május 3-án jött meg a menstruációm (7-ig tartott), akkor mikor kell legközelebb megjönnie kb?

Legjobb válasz: 31körül. általában 28napos egy ciklus,tehát 3+28=31.De lehet h hamarabb v késõbb jön meg,attól függ hány napos a ciklusod.

31körül. általában 28napos egy ciklus, tehát 3+28=31.De lehet h hamarabb v késõbb jön meg, attól függ hány napos a ciklusod.
Május 30. -a körül, de ha most jött meg elõsször életedben, akkor nem valószínû, hogy már rögtön beáll a 28 napos ciklusod!
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen!

Ha a juniusi honapom a harmadik, hogy mar nemszedem a fogamzasgatlo tablettat, viszont Majusba a honap eleje helyett a honap vegen jott meg a menzeszem! A tabi miatt ugye?

Mennyi az eselyem hogy ehonapba mar babas leszek?

Legjobb válasz: A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!

A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!
A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozz (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban, aktus közben rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Az elsõ gyógyszermentes hónapban 30 napra jött meg a mensim, aztán a következõben 42. napra és a harmadikban sikerült a baba!!! :) ) Sok sikert Nektek! :) 7 hetes kismama
Szia! Én is pont most vagyok a 3.dik gyógyszermentes honapban:DD! De nekem mondjuk rendesen beállt hála istennek a ciklusaim 27 naposak:) ! Sok sikert kivánok nektek:D! Remélem hamar sikerül majd neked is és nekünk is a baby:D!
Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül erre nem tudok válaszolni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!