Találatok a következő kifejezésre: Ha Majus jott (16 db)

Ha május 20-án lett feladva abevallásom, akkor mikor kapok pénzt? Még nem jött az utalás.

Legjobb válasz: Ez jó kérdés mert még én sem kaptam meg a pénz, pedig én május második hetében adtam fel a bevallásom.

Ez jó kérdés mert még én sem kaptam meg a pénz, pedig én május második hetében adtam fel a bevallásom.
A bevallás alapján visszajáró adót 30 napon belül köteles visszautalni az APEH, de nagyon sokan hagyták az utolsó pillanatra, így biztosan folyik még a feldolgozás. Ha túllépik a 30 napot, akkor késedelmi kamatot kell fizetniük, amit a gyakorlat alapján megtesznek. Tehát nyugi, ha még nem kaptad meg, akkor kamatostul fogják kiutalni a részedre.
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont nyugodtan ráérnek még:-) De lagalább korrekt, mert így legalább nem csak mi kisemberek fizetünk kamatot, hanem mi is kapunk.
Nekem a 45 napon küldték a pénzt, mégsem kaptam rá semmit!!!!
beérkezéstõl számítva 30 nap, a pénz feladási napjáig, ha nem kaptál rá kamatot, akkor a kettõ közt nem telt el a 30 nap
hány éves vagy? :)
Az elején teljesen kiszámíthatatlan a menstruáció. Az elsõ 1-2 évben az is normális ha hónapokra kimarad.
Lehetséges. De nem biztos. Az elején még nagyon rendszertelen, ezért nem lehet megjósolni. Tampont nem szeretnél használni? Már vannak nagyon kis méretûek is. Azzal tudsz strandra menni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.tampont még nem szeretnék használni.
A kérdező hozzászólása: 14:)

Szerintetek, ha ma jött meg a nem várt és a naptár szerint a következő ovulációm május 3-án lesz mikor a legérdemesebb próbálkozni? Az ovuláció előtti és utáni 2 napban?

Tudom, hogy nem vagyok elkésve, mert ez "csak" a 3. próbálkozós hónapunk, de azért jó lenne tudni.

Legjobb válasz: 30-07 minden nap sexeljetek!!!

30-07 minden nap sexeljetek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-D
ovu elõtti 5 napban van a legnagyobb esély a babára, de nem ajánlott a minden napos sex.. 2 naponta javasolt a spermák egészsége és mennyisége miatt. sok sikert :)

Ha május 7dikén jött meg a menszi akkor mikora várhato a peteérés?

Pontosabban a történet kislányom még szoptatom most 13honapos és elöször jött meg szeretnénk neki kistesot én most ugy gondolkodom elivel 21 22 lenne ugye?Vagy mikor érdemes együtt lenni?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. De ajánlom figyelmedbe a ciklus.hu oldalt, ahol tudod vezetni a ciklusaidat és ahol tájékoztatást kapsz az esetleges ovuláció idõpontjáról is.

Ez attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. De ajánlom figyelmedbe a ciklus.hu oldalt, ahol tudod vezetni a ciklusaidat és ahol tájékoztatást kapsz az esetleges ovuláció idõpontjáról is.
A kérdező hozzászólása: el kezdtem vezetni ö 21re huzt be ha 18napos ciklus van de mivel most jött meg csak elözör szülés ota igynem tudom hány naposak lesznek

Ha május 3-án jött meg a menstruációm (7-ig tartott), akkor mikor kell legközelebb megjönnie kb?

Legjobb válasz: 31körül. általában 28napos egy ciklus,tehát 3+28=31.De lehet h hamarabb v késõbb jön meg,attól függ hány napos a ciklusod.

31körül. általában 28napos egy ciklus, tehát 3+28=31.De lehet h hamarabb v késõbb jön meg, attól függ hány napos a ciklusod.
Május 30. -a körül, de ha most jött meg elõsször életedben, akkor nem valószínû, hogy már rögtön beáll a 28 napos ciklusod!
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen!

Ha Majus 25-diken jott meg a menzeszem akkor most 7-diken lessz a 14-dik napom amikor teherbeeshetek? Kethonapja van hogy abbahagytam a fogamzasgatlo tabblettat!

Legjobb válasz: Ne számolgasd...Minden nap vagy másnap legyetek együtt a pároddal mi is ezt tesszük majd ebben a hónapban és én hiszem,hogy e hónap végére pocak lakós leszek.Higgy benne és kellemes estéket kívánok hozzá!!!

Ne számolgasd...Minden nap vagy másnap legyetek együtt a pároddal mi is ezt tesszük majd ebben a hónapban és én hiszem, hogy e hónap végére pocak lakós leszek.Higgy benne és kellemes estéket kívánok hozzá!!!
Nekem megkavarta a gyógyszer abbahagyása a ciklusomat, és nem tudom, most mi a helyzet. Szerintem ti is inkább élvezzétek egymást, és ne számolgassatok! Ha csak a 14. napra koncentrálsz, elszalaszthatod a peteérést, úgyhogy inkább mindent bele!

Ha általában 29 naposak a ciklusaim és legutóbb május 8-án jött meg, akkor most mikor vagyok abban a bizonyos termékeny időszakban?

Legjobb válasz: Kb május 20-25 körül lehettél. Úgy kell kb kiszámolni, hogy a 29 napos ciklusból levonsz 14-et, ami a ciklus második szakasza, ami általában állandó hosszúságú (10-14 nap hosszú). Az kb máj 22-23 t jelez nálad peteérésnek. Ha veszel ovutesztet, akkor pontosan is megtudod, hogy mikor van peteérésed.

Kb május 20-25 körül lehettél. Úgy kell kb kiszámolni, hogy a 29 napos ciklusból levonsz 14-et, ami a ciklus második szakasza, ami általában állandó hosszúságú (10-14 nap hosszú). Az kb máj 22-23 t jelez nálad peteérésnek. Ha veszel ovutesztet, akkor pontosan is megtudod, hogy mikor van peteérésed.

Ha márciusban 28. napra és áprilisban a 29. napra jött meg a menstruációm, akkor vajon most mikor volt a peteérésem? Május 1-től 2 naponta voltunk együtt a párommal.

Legjobb válasz: Általában menszesz után két héttel van a peteérés.Tehát neked Május.13.a körül volt peteérésed.

Általában menszesz után két héttel van a peteérés.Tehát neked Május.13.a körül volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Az jó, mert május 10.-én és 13.-án is együtt voltam a párommal :) ))
Ha 2 naponta szexeltetek, akkor telesen mindegy, hogy mikor volt az ovulációd.
A kérdező hozzászólása: Bizom benne, hogy sikerül...jövõ7-en kiderül!Mi mindent megtettünk érte :) Egyébként igy van, teljesen mindegy, mert úgyis beleesik!!

Normális, ha 2011 májusa óta nem jött ki az összes bölcsességfogam?

Egy teljesen kint van, kett?nek a 3/4-ede, és az egyiknek csak a hagye. Nagyon fáj :-(

Legjobb válasz: Teljesen normális. Keresztanyám 36 éves és csak kettõ bújt eddig ki neki. Én 18 éves múltam és most bújik a harmadik bölcsességfogam. Ez teljesen egyénfüggõ. Azt tudom ajánlani, hogy menj el vele fogorvoshoz, és ha úgy látja felnyitja és könnyebben ki tud jönni. Az egyiket nekem is fel kellett nyitni, mert teljesen be gyulladt az arcom tõle. :/

Teljesen normális. Keresztanyám 36 éves és csak kettõ bújt eddig ki neki. Én 18 éves múltam és most bújik a harmadik bölcsességfogam. Ez teljesen egyénfüggõ. Azt tudom ajánlani, hogy menj el vele fogorvoshoz, és ha úgy látja felnyitja és könnyebben ki tud jönni. Az egyiket nekem is fel kellett nyitni, mert teljesen be gyulladt az arcom tõle. :/

Ha a juniusi honapom a harmadik, hogy mar nemszedem a fogamzasgatlo tablettat, viszont Majusba a honap eleje helyett a honap vegen jott meg a menzeszem! A tabi miatt ugye?

Mennyi az eselyem hogy ehonapba mar babas leszek?

Legjobb válasz: A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!

A tabi abbahagyása után ha megjött az elsõ menstruáció és rendben "lezajlott", akkor lehet próbálkozni. Ha jó idõben lesztek együtt, akkor van esély a babára. Szurkolok!
A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva próbálkozz (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban, aktus közben rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Az elsõ gyógyszermentes hónapban 30 napra jött meg a mensim, aztán a következõben 42. napra és a harmadikban sikerült a baba!!! :) ) Sok sikert Nektek! :) 7 hetes kismama
Szia! Én is pont most vagyok a 3.dik gyógyszermentes honapban:DD! De nekem mondjuk rendesen beállt hála istennek a ciklusaim 27 naposak:) ! Sok sikert kivánok nektek:D! Remélem hamar sikerül majd neked is és nekünk is a baby:D!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!