Találatok a következő kifejezésre: Ha MSN-en valakit (108 db)

Ha msn-en valaki fel akart venni ismerősnek, de elutasítottam a felvételt, akkor csak úgy tudom felvenni, ha én veszem fel ismerősnek?

Nincs valami opció, valami beállítás, ahonnan előhozhatom és elfogadhatom a felkérést?

Legjobb válasz: MSN-en kurv.ára körülményesen sikerült ezt megoldani. Esetleg itt próbáld meg: http://login.live.com/ Jelentkezz be az MSN azonosítóddal, majd válaszd a Messenger > Contact menüt. Azon belül bal oldalt a Your friends > View invitations lehetõséget. Ha nincs itt a meghívása, akkor fel is veheted. Aztán õ is itt nézheti meg a felkérésedet. Elvileg...

MSN-en kurv.ára körülményesen sikerült ezt megoldani. Esetleg itt próbáld meg: http://login.live.com/ Jelentkezz be az MSN azonosítóddal, majd válaszd a Messenger > Contact menüt. Azon belül bal oldalt a Your friends > View invitations lehetõséget. Ha nincs itt a meghívása, akkor fel is veheted. Aztán õ is itt nézheti meg a felkérésedet. Elvileg...
A kérdező hozzászólása: 20:03 Kösz. Amúgy azonnali üzenetváltás partnernek akarom csak felvenni az illetõt. Felvettem címrõl, azt jelezni fogja neki, ugye?
Elvileg igen, kap róla értesítést.

Ha msn-en valaki letilt akkor nem tudok neki írni?

Még engem nem tiltott le senki..enm is akarom csak kíváncsi vagyok...

Legjobb válasz: Azt nem tudhatod, hogy nem tiltott e le eddig valaki.. Amugy tudsz irni neki, de õ nem kapja meg, õ pedig irni se tud neked...

Azt nem tudhatod, hogy nem tiltott e le eddig valaki.. Amugy tudsz irni neki, de õ nem kapja meg, õ pedig irni se tud neked...
õ biztos hogy nem tud neked, de szerintem te sem
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!

Titeket idegesítene ha msn-en valaki majdnem minden nap rádírna hogy beszélgetni akar?

Legjobb válasz: Elég logikátlan lenne mert ha idegesítene akkor rövid úton törölném.Minek veszed fel akkor ha nem akarsz vele beszélgetni?Vagy csak a partnerlistát bambulod?

Elég logikátlan lenne mert ha idegesítene akkor rövid úton törölném.Minek veszed fel akkor ha nem akarsz vele beszélgetni?Vagy csak a partnerlistát bambulod?
Ha nem akarsz vele beszélgetni, akkor minek vetted fel v igazoltad vissza? Szerintem inkább te vagy a hülye (persze abban az esetben, ha te vagy akire ráírogatnak)
A kérdező hozzászólása: Azt akarnám megtudni hogy hogy reagálnak rá mások hogyha valaki msn-en állandóan rájuk ír, mert én néha kicsit sokszor írok rá másokra de le se tiltanak. Ezért kérdezem hogy titeket idegesítene-e ha valaki majdnem mindennap rátok írna msn-en. Csak választ nem nagyon kapok, rossz témában tettem fel.
jó, bocs, akk kicsit félreértettem....ez esetben a kérdésedre válaszolva: nem, nem idegesítene egyáltalán, elvégre azért van fent msn-emen. Akit ilyesmi idegesít az sztem komolytalan, vagy nem ismeri a törlés funkciót.
Hát hogyha jóban vagyok az illetõvel, vagy szeretek vele beszélgetni, akkor egyáltalán nem zavar, sõt örülök neki.
Hát ha jóban vagyunk akkor nem írok neki vissza, ha ismeretlen vagy alig ismerem, akkor tiltás :D


Mit jelent az ha msn-en valakinek pirossal át van huzva a képe?

Legjobb válasz: vagy ami valószínûbb, hogy letiltottad

vagy ami valószínûbb, hogy letiltottad
A kérdező hozzászólása: nem tiltottam le.és nemhiszem hogy ugy van beállitva mert többnél is van ilyen és nem olyanok hogy csak ugy ilyet állitanak be
A kérdező hozzászólása: oké bocs meoldottam most már semmi.azért köszi a válaszokat
azt hogy olyan képet állított be ami egy pirosvonallal van áthúzva
azok meghaltak
Nem.
Nem látja :) olyan mintha sose lennél fenn :) mindig nem elérhetõ lesz az állapotod nála :)

Ha MSN-en valaki Nem elérhető, de mégis kiírja hogy mit hallgat akkor az mit jelent? Letiltott?

Ha msnen vki nem elérhet?be van de a neve mellett megjelenik h mit hallgat(ott) (kéken van kiírva) akkor az azt jelenti h letiltott?

Legjobb válasz: lehet hogy rejtve kapcsolódik

lehet hogy rejtve kapcsolódik
ha letiltott volna azt jelezné az msn
amgugy kérdésre a válasz: ha ugy jelentkezik ki, hogy épp zenét hallgatott, ugyebár a szem. üzenet nem tûnik el, csak mikor másnap bejelentkezik, akkor észleli az msn, hogy már nem hallgatja a zenét.
Msn olyan...nem frissít néha be.Legközelebb bejelentkezik el fog tûnni.Elõfordul ilyen Is.Pláne a 9-es msnbe (:
utolsó: pontosan hogy jelezné? kiváncsi vagyok erre

Hogy lehet az, hogy ha msn-en valaki letilt, látom a frissítéseit? Biztos, hogy letiltott?

Legjobb válasz: Lehet csak néha-néha tilt le, majd feloldja azt ;) igy nem tünnek el a "frissítései";) Rafinált:):D

Lehet csak néha-néha tilt le, majd feloldja azt ;) igy nem tünnek el a "frissítései";) Rafinált:) :D

Ha MSN - en valakit letiltok az tud azonnalit küldeni?

Szóval ha valakit ideiglenesen letiltok az gondolom úgy látja, hogy nem vagyok elérhet? és ha feloldom, akkor megkapom amit ? küldött amíg nem voltam elérhet??

Legjobb válasz: Nem kapod meg a küldött üzeneteket, mivel amit õ ír, azt automat visszadobja. (gondolom veld is elõfordult, hogy "nem sikerült elküldeni a következõt ..." )

Nem kapod meg a küldött üzeneteket, mivel amit õ ír, azt automat visszadobja. (gondolom veld is elõfordult, hogy "nem sikerült elküldeni a következõt ..." )
Nem. Mivel azért tiltod le, hogy ne tudjon írni neked és ne lássa ha fent vagy.
A kérdező hozzászólása: Áhá, köszönöm.

Ha msn-en rágalmazok valakit vagy engem rágalmaz valaki és az msn plus rögzíti a beszélgetést akkor a plus által rögzített html fájl elfogadható a bíróságon bizonyítékként ha az illetőt feljelentem, vagy ő engem?

Legjobb válasz: Ez úgy szint engem is érdekelne. De tipp: Ha olyan ügyrõl van szó amit el lehet intézni úgy, hogy ne keljen azt perre vinni szerintem eléggé mérvadó bizonyíték. Csak a bíróságon , nem hiszem, hogy komolyabban vennék, mert belekötnének abba, hogy semmi sem bizonyítja azt, hogy azokat a sorokat õ írta volna. (Bár lehet én néztem sok Krimit :), de az ilyennel csak óvatosan. :) )

Ez úgy szint engem is érdekelne. De tipp: Ha olyan ügyrõl van szó amit el lehet intézni úgy, hogy ne keljen azt perre vinni szerintem eléggé mérvadó bizonyíték. Csak a bíróságon , nem hiszem, hogy komolyabban vennék, mert belekötnének abba, hogy semmi sem bizonyítja azt, hogy azokat a sorokat õ írta volna. (Bár lehet én néztem sok Krimit :) , de az ilyennel csak óvatosan. :) )
Nekem egy rendõr ismerõsöm mondta, hogy ha a beszélgetés két ember között zajlik és nem több szemtanú elõtt, akkor az még nem minõsül rágalmazásnak.
hogy bizonyítod be, hogy nem te írogatsz két géprõl egy beszélgetést?
A kérdező hozzászólása: ráadásul ez a fájl egy egyszerû jegyzettömbbel átírható nem?
Igen.
sehol a világon nem fogadják el..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!