Találatok a következő kifejezésre: Ha Linuxot attól (2 db)

Ha Linuxot használok attól nem lesz a gépemen vírus?

Legjobb válasz: Mivel a linuxra nagyon kevés vírust írtak és egyik se igazán mûködõképes, a válasz Nem.

Mivel a linuxra nagyon kevés vírust írtak és egyik se igazán mûködõképes, a válasz Nem.
én 1 évig használtam ubuntut és egy szál vírust se láttam :) ugyhogy nem kell félned a vírusoktol :)
Hát én 4 éve használok XP-t és még nem kaptam vírust:) Mindent okosan kell csinálni és nem leszel vírusos... ha béna vagy akkor Linuxot is el tudod rontani, meg akkor annyira nemis ajánlott, mert sok a terminal parancs
OFF, de szükséges korrekció: a terminál praktikusabb eszköz, mint az egér. Nem szégyen tanulni :)
én olyan 10 éve használok linux és sose kaptam virust. Igaz van rá, de anank az esélye hogy elkapja a géped, fõleg neten keresztül hogy ugymondjam nagyon csekély.szinte kizárt. (18éves lány)
te inkább ne használj linuxot. aki itt irkál az éretlen a linuxra.
én kb. fél évig használtam linuxot, de nem volt semmi probléma. :)

Ha egy pendrive-on USB-s linux van, attól még lehet adathordozásra is használni windows rendszerrel?

Legjobb válasz: Csinálj egy külön mappát, abba rakd a cumót, hogy ne keverj össze mindent. Persze hogy lehet, mi baja lenne? Kimegy a kuplung?

Csinálj egy külön mappát, abba rakd a cumót, hogy ne keverj össze mindent. Persze hogy lehet, mi baja lenne? Kimegy a kuplung?
attól függ, hogy van-e külön partíció rajta, és a milyen formátumú, de igen általában úgy csinálják, hogy lehessen
A kérdező hozzászólása: Most kinek van igaza? Pendrivra tudtommal nem lehet több particiót csinálni, vagy Linux alatt igen? Windows felismeri? És minek kell másik partició? Vagy a windows a Linux particióval nem tud mit kezdeni?
Lehet több partíció, miért ne lehetne? A Windows nem igen olvassa a Linuxos fájlrendszereket, így muszáj leszel partícionálni. Abban nem vagyok biztos, hogy a Windows nem kényes-e arra, hogy elsõ vagy második az általa olvasott partíció, így szerintem kísérletezz, mielõtt élesben használod és elszúrsz pár órát a telepítésre :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!