Találatok a következő kifejezésre: Ha HÉV-vel Budapesten kívülre, hogy (1 db)

Inkább menj busszal!Lényegesen alacsonyabb az ára.
ugyanannyi.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy kis help Volánbuszhoz (első út )?

Elsőnek utazom volánnal, és az lenne a kérdésem hogy szólnom kell hogy leszállok, vagy megáll mindenhol a busz, vagy nekem kell gombot nyomni esetleg?
Előre is köszönöm

5

Hozzáértők segítségét szeretném kérni metró ügybe! (? )

Egyáltalán nem vagyok Pesten jártas. Tehát a kérdésem, ha a Keletitől szeretnék a Deák térig utazni, ott eltölteni pár órát, majd visszautazni a Keletihez, ez egy darab jeggyel megoldható? Ha kettő kell, akkor úgy a legegyszerűbb, ha pl egy trafikban veszek két jegyet?

3

Hogy dolgozhatok a volánnál ha megváltozott munkaképességű vagyok?

és 10 osztályt végeztem, buszvezetői állásra gondoltam.

7

Nyugat-Európai országokban hogy működik ez?

Magyarországon a helyközi és távolsági járatok nagy többségét volán vállalatok üzemeltetik. Egy olyan magánvállalkozó se jut eszembe aki nem alvállalkozóként üzemeltetne helyközi valamint távolsági járatokat itthon.
De amire igazán kíváncsi vagyok hogy Európa nyugati részén hogy működnek ezek? Például Ausztriában is ugyanúgy volántársaságok vannak megyékre osztva, vagy ott az útvonalakat szétoszzák kisebb nagyobb magánvállalkozónak vagy hogy működnek ott a belföldi buszjáratok? Hasonlít a hazaira vagy teljesen másként működik? (Az utolsó mondatnál nem a minőségre gondoltam)

3

Keletitől hogy jutok el a pólusba? És mennyi idő?

3

Ilyen esetben kaphatok büntetést?

Kaphatok büntetést azért ha Budapest bérlettel és diák kedvezménnyel utazom vonaton, de a Budapest bérlet az felnőtt bérlet?

2

Budapesten hogy jutok el a keletiből tömegközlekedéssel az első postához? Esetleg busszal a stadionoktól?

1250 Budapest, I. kerület, Dísz tér 15.

Az M2-es metróval eltudok jutni a Batthyányi térig vagy a Széll Kálmán térig esetleg a Déliig.

Aztán melyik villamossal tovább?

Buszozni nem szeretnék, se trolizni mert az nekem már bonyolult. Ha lehet akkor csak metró meg villamos és a lehető leglogikusabban szeretnék eljutni.

Nagyon nem vagyok ismerős pesten ezért nagyon köszönöm a segítséget!

9

Budapestről, Budakeszire szeretnék busszal utazni, ingázni! BKV bérlettel lehet utazni oda vagy ide már külön jegyet kell venni vagy külön helyközi bérletet?

Remélhetőleg ott lesz a munkahelyem, Budakeszin! Jó oda a BKV bérlet vagy külön bérletet kell venni?

12

Bkv büntetés? Ilyenkor mi van? !

KB 5 éve megbüntettek valakit aki az én adataim mondta be személyi szamot nem. 2 éve engem is és be mentem h befizessem de közölték, hogy ott van az a régi és fizessek be 600.000 ftot kb. és csak utána fizethetem ki az azt ami ténylegesen az enyém. Röhögtem azt eljöttem. Ma sajnos megint megbüntettek, mert otthon maradt a bérletem, ergo ezt sem tudom kifizetni a 2 elöző miatt.

6

Békéscsabán hogy jutok el a vasútállomástól a Linamarhoz (Szarvasi út) helyi járattal?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!