Találatok a következő kifejezésre: Ha HÉV-vel Budapesten kívülre, hogy (1 db)

Inkább menj busszal!Lényegesen alacsonyabb az ára.
ugyanannyi.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Debrecenben milyen a vonaljegy?

Az lenne a kérdésem, hogy Debrecenben milyen a vonaljegy? A nyíregyházi vonaljegyek hátulján fel van tüntetve a nyíl és számok, ahova lyukasztani kell. A miskolci jegyeken viszont nincs.

1

Debrecen-Nyíregyháza útvonal, mennyibe kerül egy havi diákbérlet vonatra?

3

Hogyan juthatok el Szegeden az autóbuszállomásról a Rerrich Béla tér 1 Béke épületbe?

előre köszönöm a válaszokat:)

2

Budapesten hogy tudok eljutni a Flórián térre?

A Földalatti, 2-es,3-as metró, illetve a 4-es 6-os villamos vonaláról. Köszönöm előre is!

3

Hogyan tudok eljutni Kisvárdára és mennyibe kerűl?

Pl. Itt állok Kőbánya Kispesti Metrómegállónál. Az lenne a kérdésem, hogyan tudok eljutni Kisvárdára? Vonat, Busz, Átszálásokkal mindennel együtt? És mennyibe kerűl oda-vissza az út Kőbánya-Kispestig ha még metrójegyem sincs és nem jàr semmilyen kedvezmény mert 21 éves vagyok? Előre is köszi a válaszokat!

1

Minden hónap 26. -tól lehet havi bérletet vásárolni a volánnál, akkor azt 26. -ától már használni is tudom?

3

Mennyibe kerül egy bérlet 50km-ert távolságig? Iskolalátogatásival?

7

Miért huncutkodott a sofőr?

Sopronból Győrbe közlekedő autóbusz miért tért le Győrben az 1-es útról a 821-es útra, onnan rátérve a Szigethy Attila útra, és így a Zrínyi utcából közelítve meg az autóbusz-állomást? Nem lehetett így azoknak kellemetlen, akik az Eötvös parknál szerettek volna leszállni? Így a busz nem érintette azt a megállóhelyet.

4

A napijegy érvényesítéséről szeretnék érdeklődni, vásárláskor kerűl rá a dátum? Vagy az első utazáskor és utánna nincs több gond vele?

2

Valami kedvezmény?

Most érettségiztem le, egyenlőre azonban nem tanulok tovább. Eddig súlyos allergiám miatt tudtam 90% os kártyát igényelni ez azonban 31.én lejár. Kérdésem az lenne hogy milyen kedvezményt vehetek igénybe, vagy miket tudok kihasználni hogy ne kelljen a teljesárú jegyet fizetnem. Jogosult vagyok még ígyis a 90%os kártyára?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!