Találatok a következő kifejezésre: Ha Google akarok megjelentetni (1 db)

Ha Google hirdetéseket akarok megjelentetni a honlapomon, számlaképesnek kell lennem?

Legjobb válasz: Tudtommal nem. Õk csekken küldik a pénzt és a Te dolgod, hogy hogyan adózol utána.

Tudtommal nem. Õk csekken küldik a pénzt és a Te dolgod, hogy hogyan adózol utána.
Biztosan nem kell számlaképesnek lenned. Pontosan úgy van, hogy csekken vagy néhányan bankszámlán kapják a pénzt és rád van bízva hogy adózol vagy sem. A csekket a bankok váltják be. Van egy másik hírdetési rendszer is ahol az elején számlát kértek de már itt sem kell. <a href="http://etarget.hu/">etarget.hu</a>


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit szóltok ehhez a fejléchez?

A photo space-val csináltam egy másik fejlécet , átfestettem a háttérképet.Sajnos a menüfejécet amire szerintem céloztatok , nem sikerült lecserélnem , mert nem engedi berakni

21

Hogy lehetne ilyen erős szavakra keresőoptimalizálni?

Akció, nyereményjáték: ezekre szeretném az oldalam optimalizálni, de még az első 1000-ben sem vagyok benn, pedig az akció szó vagy 100-szor, a nyereményjáték szó pedig vagy 150x szerepel az oldalon. Linkek is vannak már elhelyezve. mégsem értem, hogy lehet, hogy egy focista nevét előbb kidobja ezekre a szavakra, mint az én oldalam?

6

Hol érdemes számot formázni, szerver-kliens, avagy php vs. Js?

13342 -> 13 342 vagy 13.342
7543123 -> 7 543 123
82634,84299 -> 82 634,84

Ti hol szoktátok? Miért?

3

Miért nem működik a cbox chat?

Ha írok egy üzenetet akkor nem küldi el, csak az oldal frissítése után mutatja. Mit lehetne vele csinálni? Amúgy a kódját már bemásoltam újra, de így sem jó.
Valami ötlet?

10

Tetszik nektek ez a blog?

Ne csak fitymáló kommenteket kérek, hanem értelmeseket is. Tudom, lehet, hogy tucat. Ha ezt gondoljátok, lécci ezt is írjátok le, de ne hatvanhatszor. Design? Tartalom? Akinek nem tetszik megértem, de csak akkor, ha megmagyarázza, miért. Köszi. A blog pedig:

4

Ez megoldható css-sel? Menű

http://www.newyorker.de/hu/fashion-lifestyle/

9

Ti hogy csináljátok meg a honlapotok fejlécét?

Én csak azt a módszert ismerem , hogy lementek egy hátteret , átméretezem , és rakok kb rá 3-4 filmes hátteret , egymás mellé. Honlapom: A photospace képszerkesztőt használom.

27

Hogyan tudok PDF fájlt feltölteni a honlapomra?

Informatikai analfabéta vagyok, szóval légyszi, szájbarágós választ szeretnék... :) Úgy szeretném, hogy van egy link, amire ha rákattint az ember, megnyitja új oldalon. Ja, és Joomlával szerkesztem a honlapot, ha ez számít...

1

Miért történik ez? SOS

Készítettem egy weboldalt Dreamweaver CS4-ben. Horizontal spry menu bar van benne, ami működik is ha tesztelem az oldalt egy böngészőben. De amikor feltöltöm a tárhelyre (Total Commander) akkor szétesik és csak a linkek listája látszik. próbáltam már mindent de sehogy sem akar működni. Valaki segítsen!

2

PHP-Fusion-hoz Hyperkolyok féle Pamagocsi mod?

Nagyon sürgősen kéne, aki tudja küldje el pm-ben, mert a neten sehol sem találom! Köszönöm!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!