Találatok a következő kifejezésre: Ha Google akarok (48 db)

Miért van az ha google playről akarok letölteni valamit telóról ezt írja ki? :hiba történ az információk szerverről való lekérése során ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: ez nem a telefon hibája hanem a google-é ilyenkor az van hogy: 1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni 2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni 3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni 4. Google Play Store –t kiválasztani 5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni 6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni 7. Return – visszalépni 8. Google szolgáltatások keretrendszer ÿ( ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani 9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni 10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni 11. Újraindítani és kész

A kérdező hozzászólása: ez nem a telefon hibája hanem a google-é ilyenkor az van hogy: 1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni 2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni 3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni 4. Google Play Store –t kiválasztani 5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni 6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni 7. Return – visszalépni 8. Google szolgáltatások keretrendszer ÿ( ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani 9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni 10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni 11. Újraindítani és kész
Magadnak minek válaszolsz? :D
A kérdező hozzászólása: azt hittem másik kérdés :D olyan "egyformának" tûnt

Miért írja ki ezt a Google ha keresni akarok valamit?

We're sorry...

Legjobb válasz: Valószinü vírusod van a gépen és a google tiltja az automatikus küldést. futtasd le a malwarebytes -t. [link] esetleg toolbar vagy kiegészítõ van a böngészõdben ami automatizál (automatikus lekérdezés).

Valószinü vírusod van a gépen és a google tiltja az automatikus küldést. futtasd le a malwarebytes -t. [link] esetleg toolbar vagy kiegészítõ van a böngészõdben ami automatizál (automatikus lekérdezés).
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy vírusos a gép mert otthon mûködik. A suli WiFi hálózatán írja ezt ki.
Hát nekem is mûködik itthon a google... Akkor kérdezd meg a rendszergazdát, mi van hálózatra kötve ami automatikus lekérdezéseket végez (másik gép a hálózaton-robot, tûzfal, NAT, proxy, vírus) esetleg ami miatt a google feketelistára tette azt.... Ha a gépeden minden rendben és csak ott jelentkezik a hiba akkor egyértelmûen, nem nálad van gond. Ezt viszont csak a Hálózat rendszergazdája tudja megoldani: [link]
A kérdező hozzászólása: Holnap szólok neki. Ami még érdekes hogy a Speedtest.net szerint én Thaiföldön vagyok: [link] Pedig Budapesten van a suli. Ennek mi lehet az oka?
Proxy -n fut.Gondolom a böngészõd nincs proxy-ra állítva?! Ez is lehet a baja (hacsak nem thai szerveren vagy)...
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem a rendszergazdát, és mondta hogy több oktatási intézmény is használja ezt a privát proxy szervert Romániába, és elõfordul hogy valahova bekerül egy spam robot, vagy vírus megy valamelyik gépre és ezt letiltja Google. Általában pár napon belül meg szokott szûnni ez a probléma. Addig adott nekem egy proxy címet ( 192.168.101.254 ) és a hozzáféréshez szükséges jelszót meg felhasználónevet amit ha beállítok akkor a suli saját IP címével tudok kapcsolódni a netre, de mivel mindennap új random jelszót állít be a szerver a proxy szerverhez ezért ha holnap sem mûködik a Google akkor megint kérjem el a jelszót.
Nem tudsz mit tenni, míg robot csatlakozik a rendszerhez.

Tegnap óta a Google Chromeon nincsen hang, ha youtubozni akarok, mozillán meg a gépen van, ha filmet nézek vagy muzsikát hallgatok. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Nálam is elõ szokott ez a dolog fordulni! Én ilyenkor ráfrissítek, általában szokott utána menni :) Ha valaki tudja rá a megoldást írja le! :)

Nálam is elõ szokott ez a dolog fordulni! Én ilyenkor ráfrissítek, általában szokott utána menni :) Ha valaki tudja rá a megoldást írja le! :)
Nagy frissités volt a Chrome-n, a háttérben sokat dolgozott, a netem egészen lelassult miatta. Chrome Adobe Flash Playerét is frissitették. Próbáld meg most.
Megnéztem, most mûködik, nem akadozik és hang is van.
A kérdező hozzászólása: Most se jó a hang..
Hangkártya driverét cseréld le.
Nezd meg, hogy nem e nemitottad le a chrome-ot a windows mixerben

Ha külföldön akarok beírni valamit a Google, Youtube vagy más egyéb internetes oldal keresõjébe beírni, akkor kihozza nekem azt, amit magyarul beírtam?

Legjobb válasz: Hát gondolom van a .hu-s és a .com-os cím, szóval talán asszerint ajánlja fel a keresési javaslatokat. Meg hát hogyha nem törlöd ki a keresési elõzményeket, és ugyanarról a géprõl használod. Vagy nemtom, lehet nem jól értem, ha nem jutsz semmire ezzel a válasszal, akkor kérlek, pontosítsd a kérdést, mert én ennyit tudtam.

Hát gondolom van a .hu-s és a .com-os cím, szóval talán asszerint ajánlja fel a keresési javaslatokat. Meg hát hogyha nem törlöd ki a keresési elõzményeket, és ugyanarról a géprõl használod. Vagy nemtom, lehet nem jól értem, ha nem jutsz semmire ezzel a válasszal, akkor kérlek, pontosítsd a kérdést, mert én ennyit tudtam.
A kérdező hozzászólása: Hát például vegyük azt, hogy külföldön vagyok és egy iskolában mutatom be hazánkat. Egy ottani gépen meg szeretném keresni mondjuk a gulyásleves receptjét, hogy megmutassam. Beírom a keresõbe: "magyar gulyas recept". Erre ki fog adni nekem magyar lapokat?
szerintem simán
*mert pl neked is kidob, ha más nyelven keresel rá vmire:)
*Jaj, várjál, elõzõ kommentem h.lyeség, sztornó:D:D:D Szóval az a lényeg, h sztem kidobja, mert pl ha te is beírsz ide egy angol vagy bmien szöveget, lesz találat, pl rákeresel angol nyelven beírva vminek a receptjére, az olyan, mintha külföldön keresnél magyarra; mert onnan meg Mo a külföld, szóval dob ki rá elvileg, mert az a lényege:D:D:D Szóval akkor mégsem írtam h.lyeséget:D:D
A válasz: IGEN és NEM. IGEN: Ha a keresés magyar nyelvû, akkor magyar nyelvû találatokat fog kidobni. NEM: Ha idegen szavakat tartalmazõ keresést hajtasz végre. Pl. beírod, hogy 'london hotel' akkor elég valószínû, hogy angol, illetve az adott lokális nyelvû oldakon találod magad. MEGOLDÁS: A google keresõ jobb felsõ sarkában a fogaskerék ikonnál beállíthatod, hogy milyen nyelvû találati oldalakat szeretnél látni.

Az telefonomon van egy ún. google navigáció. Szeretném használni, de mindig ezt írja ki mielőtt bekapcsolnám a wifit: "Adatátviteli költségek merülhetnek fel". Ha ingyenesen akarom használni, ez mit jelent pontosan?

Fizetnem kell az előfizetési díjon túl, ha használom ezt az alkalmazást? Egy számomra ismeretlen városba kerülök és jó lenne, ha használhatnám. Tudtok esetleg más ingyenes alkalmazást? Ha pl. el akarok jutni valahova, jó lenne ha lenne egy működőképes GPS-em.

Legjobb válasz: Ha van internet elõfizetésed akkor ingyenes

Ha van internet elõfizetésed akkor ingyenes
A kérdező hozzászólása: igen van, 300 MB adatforgalmam. Nincs túlfizetés a neten. Így ha tegyük fel lement már az adatforgalmam és használni szeretném ezt az alkalmazást, nem számláznak ki semmit, hanem automatikusan nem engedi, hogy használjam?
Ha túlléped, akkor kell ráfizetni.

Miért van az, hogy mostanában ha le akarok valamit tölteni google play-ből az androidos telefonomra akkor azt írja ki sok esetben, hogy nem lehet letölteni usb háttértárra vagy SD kártyára?

Samsung Galaxy minim van.

Legjobb válasz: Vagy tele van az SD kártya, és nincs elég hely rajta, vagy nincs rendesen a helyén, vagy véletlenül fordítva tuszkoltad vissza, ha kivetted, ilyesmik.

Vagy tele van az SD kártya, és nincs elég hely rajta, vagy nincs rendesen a helyén, vagy véletlenül fordítva tuszkoltad vissza, ha kivetted, ilyesmik.
A kérdező hozzászólása: Erre én is gondoltam.(tele az SD kártya) De egy csomó dolgot letöröltem és nem sikerült. Az instagramot szerettem volna letölteni, megnéztem, 16M és kb. annyi memóriát le is töröltem. Lehet, hogy el kéne vinni szoftverfrissítésre..

Ha meg akarok nyitni egy oldalt új lapon gyakran elkezd tölteni valamilyen "search" oldalt és végül a Google-t hozza be, pedig egy tök más oldalt kértem. Mi lehet a baj?

2x pornóoldalt is megnyitott egy másik oldal helyett.

Legjobb válasz: nem tudjuk hol,miben van ez mert azt ügyesen nem írtad meg, de ha ez egy böngészõ,akkor annak a letörlése és újratelepítése megoldhatja a gondodat,

nem tudjuk hol, miben van ez mert azt ügyesen nem írtad meg, de ha ez egy böngészõ, akkor annak a letörlése és újratelepítése megoldhatja a gondodat,
A kérdező hozzászólása: Google Chrome és Mozilla Firefox, ez a 2, mind2 ezt csinálja.

Valahogy megtudom változtatni a weblapnak a 'címét', amit pl ha google-ba rákeresel, ezt adja ki? ( jelen esetben 'Főoldalról' akarom átírni másra )

Atw-t használok

Legjobb válasz: ha megnyitod a fõoldalt jegyzettömbben akkor a head-en belül a title résznél tudod átírni

ha megnyitod a fõoldalt jegyzettömbben akkor a head-en belül a title résznél tudod átírni
A kérdező hozzászólása: megprobáltam és nem válltozott :S nem lehet h az atw nem engedi csak h fõoldal legyen a címe?
Azért nem fogadja el a TITLE -nek beírt címet mert eleve keretben jelenik meg az atw a reklám miatt. És a TITLE csak az oldalad kerete, viszont a böngészõ a fõkeret címét rakja oda. De ezt is megváltoztathatod, az atw.hu oldalon bejelentkezel az admin felületre azonnal ez a beállitás fog fogadni: Oldal neve: ide jön az a cím amit akarsz látni a böngészõ fejrészében Oldal leírása: ide irhatod amit a META Description részbe írnál. Banner URL: ha van egy bannered akkor itt megadod az elérhetõséget (ez csak a toplistában jelenik meg) Kategória =értelemszerûen milyen témájú az oldalad)
Töröld a bõvítményeket.
A kérdező hozzászólása: köszi :D öö azok mik?
Három vonal alatt/Beállítások, Bõvítmények.

Egyik estéről másnap reggelre nem tudom elindítani a Google Chrome-ot. Ha indítani akarom, a jobb alsó sarokba kiírja, hogy:A Website recomendation összeomlott. Mit tudnék tenni vele?

Legjobb válasz: szerintem egy újratelepítés gyorsabb, mint megkeresni az okát, persze nem ártana rájönni, hogy mi okozta, hogy késõbb ne csinálja ezt újra

szerintem egy újratelepítés gyorsabb, mint megkeresni az okát, persze nem ártana rájönni, hogy mi okozta, hogy késõbb ne csinálja ezt újra
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam és az újratelepítés után is ezt írja ki... :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!