Találatok a következő kifejezésre: Ha Google akarok (46 db)

Miért van az ha google playről akarok letölteni valamit telóról ezt írja ki? :hiba történ az információk szerverről való lekérése során ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: ez nem a telefon hibája hanem a google-é ilyenkor az van hogy: 1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni 2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni 3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni 4. Google Play Store –t kiválasztani 5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni 6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni 7. Return – visszalépni 8. Google szolgáltatások keretrendszer ÿ( ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani 9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni 10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni 11. Újraindítani és kész

A kérdező hozzászólása: ez nem a telefon hibája hanem a google-é ilyenkor az van hogy: 1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni 2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni 3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni 4. Google Play Store –t kiválasztani 5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni 6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni 7. Return – visszalépni 8. Google szolgáltatások keretrendszer ÿ( ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani 9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni 10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni 11. Újraindítani és kész
Magadnak minek válaszolsz? :D
A kérdező hozzászólása: azt hittem másik kérdés :D olyan "egyformának" tûnt

Tegnap óta a Google Chromeon nincsen hang, ha youtubozni akarok, mozillán meg a gépen van, ha filmet nézek vagy muzsikát hallgatok. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Nálam is elõ szokott ez a dolog fordulni! Én ilyenkor ráfrissítek, általában szokott utána menni :) Ha valaki tudja rá a megoldást írja le! :)

Nálam is elõ szokott ez a dolog fordulni! Én ilyenkor ráfrissítek, általában szokott utána menni :) Ha valaki tudja rá a megoldást írja le! :)
Nagy frissités volt a Chrome-n, a háttérben sokat dolgozott, a netem egészen lelassult miatta. Chrome Adobe Flash Playerét is frissitették. Próbáld meg most.
Megnéztem, most mûködik, nem akadozik és hang is van.
A kérdező hozzászólása: Most se jó a hang..
Hangkártya driverét cseréld le.
Nezd meg, hogy nem e nemitottad le a chrome-ot a windows mixerben

Az telefonomon van egy ún. google navigáció. Szeretném használni, de mindig ezt írja ki mielőtt bekapcsolnám a wifit: "Adatátviteli költségek merülhetnek fel". Ha ingyenesen akarom használni, ez mit jelent pontosan?

Fizetnem kell az előfizetési díjon túl, ha használom ezt az alkalmazást? Egy számomra ismeretlen városba kerülök és jó lenne, ha használhatnám. Tudtok esetleg más ingyenes alkalmazást? Ha pl. el akarok jutni valahova, jó lenne ha lenne egy működőképes GPS-em.

Legjobb válasz: Ha van internet elõfizetésed akkor ingyenes

Ha van internet elõfizetésed akkor ingyenes
A kérdező hozzászólása: igen van, 300 MB adatforgalmam. Nincs túlfizetés a neten. Így ha tegyük fel lement már az adatforgalmam és használni szeretném ezt az alkalmazást, nem számláznak ki semmit, hanem automatikusan nem engedi, hogy használjam?
Ha túlléped, akkor kell ráfizetni.

Miért van az, hogy mostanában ha le akarok valamit tölteni google play-ből az androidos telefonomra akkor azt írja ki sok esetben, hogy nem lehet letölteni usb háttértárra vagy SD kártyára?

Samsung Galaxy minim van.

Legjobb válasz: Vagy tele van az SD kártya, és nincs elég hely rajta, vagy nincs rendesen a helyén, vagy véletlenül fordítva tuszkoltad vissza, ha kivetted, ilyesmik.

Vagy tele van az SD kártya, és nincs elég hely rajta, vagy nincs rendesen a helyén, vagy véletlenül fordítva tuszkoltad vissza, ha kivetted, ilyesmik.
A kérdező hozzászólása: Erre én is gondoltam.(tele az SD kártya) De egy csomó dolgot letöröltem és nem sikerült. Az instagramot szerettem volna letölteni, megnéztem, 16M és kb. annyi memóriát le is töröltem. Lehet, hogy el kéne vinni szoftverfrissítésre..

Ha meg akarok nyitni egy oldalt új lapon gyakran elkezd tölteni valamilyen "search" oldalt és végül a Google-t hozza be, pedig egy tök más oldalt kértem. Mi lehet a baj?

2x pornóoldalt is megnyitott egy másik oldal helyett.

Legjobb válasz: nem tudjuk hol,miben van ez mert azt ügyesen nem írtad meg, de ha ez egy böngészõ,akkor annak a letörlése és újratelepítése megoldhatja a gondodat,

nem tudjuk hol, miben van ez mert azt ügyesen nem írtad meg, de ha ez egy böngészõ, akkor annak a letörlése és újratelepítése megoldhatja a gondodat,
A kérdező hozzászólása: Google Chrome és Mozilla Firefox, ez a 2, mind2 ezt csinálja.

Valahogy megtudom változtatni a weblapnak a 'címét', amit pl ha google-ba rákeresel, ezt adja ki? ( jelen esetben 'Főoldalról' akarom átírni másra )

Atw-t használok

Legjobb válasz: ha megnyitod a fõoldalt jegyzettömbben akkor a head-en belül a title résznél tudod átírni

ha megnyitod a fõoldalt jegyzettömbben akkor a head-en belül a title résznél tudod átírni
A kérdező hozzászólása: megprobáltam és nem válltozott :S nem lehet h az atw nem engedi csak h fõoldal legyen a címe?
Azért nem fogadja el a TITLE -nek beírt címet mert eleve keretben jelenik meg az atw a reklám miatt. És a TITLE csak az oldalad kerete, viszont a böngészõ a fõkeret címét rakja oda. De ezt is megváltoztathatod, az atw.hu oldalon bejelentkezel az admin felületre azonnal ez a beállitás fog fogadni: Oldal neve: ide jön az a cím amit akarsz látni a böngészõ fejrészében Oldal leírása: ide irhatod amit a META Description részbe írnál. Banner URL: ha van egy bannered akkor itt megadod az elérhetõséget (ez csak a toplistában jelenik meg) Kategória =értelemszerûen milyen témájú az oldalad)
Töröld a bõvítményeket.
A kérdező hozzászólása: köszi :D öö azok mik?
Három vonal alatt/Beállítások, Bõvítmények.

Egyik estéről másnap reggelre nem tudom elindítani a Google Chrome-ot. Ha indítani akarom, a jobb alsó sarokba kiírja, hogy:A Website recomendation összeomlott. Mit tudnék tenni vele?

Legjobb válasz: szerintem egy újratelepítés gyorsabb, mint megkeresni az okát, persze nem ártana rájönni, hogy mi okozta, hogy késõbb ne csinálja ezt újra

szerintem egy újratelepítés gyorsabb, mint megkeresni az okát, persze nem ártana rájönni, hogy mi okozta, hogy késõbb ne csinálja ezt újra
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam és az újratelepítés után is ezt írja ki... :(

Miért kötelező megadni a telefonszámomat ha regisztrálni akarok a Google+ra? Hogy lehet ezt kikerülni?

Elegem van abból hogy mindenféle hülyeséget kötelező megadnom magamról. -.-" Hogy a fenébe lehet elkerülni ezt? Mit kell tennem hogy anélkül is tudjak regisztrálni hogy megadjam a telefonszámom?

Legjobb válasz: Szerintem nem kötelezõ, kell lennie ott egy apró linknek, hogy "köszi, most nem", vagy hasonló.

Szerintem nem kötelezõ, kell lennie ott egy apró linknek, hogy "köszi, most nem", vagy hasonló.
A kérdező hozzászólása: én kerestem olyan gombot de nem találtam :(
És ha a "Bizonyítsa be, hogy nem robot" részt kitöltöd, akkor is ragaszkodik a számhoz? Amúgy guglival is próbálhatsz megoldásokat keresni így: How to get around giving mobile phone number to Google
Megnyitod, és akkor ismét elõzmény lesz lilával. Törölt elõzményt viszont nem fogsz tudni helyreállítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!