Találatok a következő kifejezésre: Ha Egy csak az egyik (4156 db)

Egy internetes játékban ha két felhasználóm van és az egyiket csak az egyik gépről a másikat csak a másik gépről viszem akkor a rendszer nem észleli, hogy két ip mindig ugyanarról az előfizetésről lép be?

Legjobb válasz: De. De ha intelligens a rendszer, akkor nem csak az IP-t nézi, hanem egy halom egyedi jellemzõt. Csúnya volna, ha egy albérletbõl, vagy akár egy koliból csak egy ember tudna belépni :)

De. De ha intelligens a rendszer, akkor nem csak az IP-t nézi, hanem egy halom egyedi jellemzõt. Csúnya volna, ha egy albérletbõl, vagy akár egy koliból csak egy ember tudna belépni :)
A kérdező hozzászólása: akkor a laptomról segíthetem a gépen lévõ felhasználót és nem szûri ki

Nagyon gáz, ha valakinek csak az egyik fülében van fülbevaló? Furcsánk találnátok?

csak az egyik fülembe rakhatok orvosi okokból..és ha linkelnétek olyan fülbevalót,amik egyedül is jól tudan mutatni,akkor azt megköszönném.

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz. Nekem pl. mindig másféle fülbevaló van a 2 fülemben, nem szeretem, ha szimmetrikus:D majdnem olyan, mintha csak az egyikben lenne. Nagy lógósakat is láttam már, hogy valaki úgy hordta, hogy csak az egyik fülében volt.

Szerintem nem gáz. Nekem pl. mindig másféle fülbevaló van a 2 fülemben, nem szeretem, ha szimmetrikus:D majdnem olyan, mintha csak az egyikben lenne. Nagy lógósakat is láttam már, hogy valaki úgy hordta, hogy csak az egyik fülében volt.
Nem. Nekem meg az egyikben egy van, a másikban három.
Pl. tollas fülbevalóból csak az egyikbe szokás rakni.
Szerintem se gáz :) Vagy a tollas, vagy az apró fülbevalókat ajánlom esetleg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, akkor most megnyugtattatok:) mindenkinek ment a zöld kéz. (nem is tudtam, hogy tollasat csak az egyik fülbe szokás rakni, a környezetemben mindenki kettõt hord)

Ha valakinek csak az egyik petevezetéke átjárható, az teherbe eshet?

Legjobb válasz: Hello! remélem megnyugtatlak: nekem 2002-ben kivették az egyik vezetékemet, mert nem volt árjárható.. aztán 2003 májusától babaprojekt indult.. hosszú várakozás után dokihoz mentem. Kértem egy átjárhatóságit tõle.. hallgatott rám. 2004 januárjában kiderül hogy a másik vezetékem is kezd összetapadni. Azonnal a hsg alatt megoldotta azzal hogy nagy nyomással szétfeszítette a rtg kontrollja alatt a vezetéket vagyis az összetapadást. A következõ ciklusban terhes lettem a kislányommal Aztán 2007-ben simán jött a kisfiam és 2009-ben ismét becsúszott a babóca.. most 6 hónapos a 3.babánk .. De nem voolt spontán az ügy.. meglepibõl soha nem jött baba.. hõmérõzés, számolgatás és kemény meló:) de nyugi.. egy vezetékkel is jön annyi babó amennyit csak szeretnél.. ha ebben a cipõben jársz éppen akkor nagy drukk!!

Hello! remélem megnyugtatlak: nekem 2002-ben kivették az egyik vezetékemet, mert nem volt árjárható.. aztán 2003 májusától babaprojekt indult.. hosszú várakozás után dokihoz mentem. Kértem egy átjárhatóságit tõle.. hallgatott rám. 2004 januárjában kiderül hogy a másik vezetékem is kezd összetapadni. Azonnal a hsg alatt megoldotta azzal hogy nagy nyomással szétfeszítette a rtg kontrollja alatt a vezetéket vagyis az összetapadást. A következõ ciklusban terhes lettem a kislányommal Aztán 2007-ben simán jött a kisfiam és 2009-ben ismét becsúszott a babóca.. most 6 hónapos a 3.babánk .. De nem voolt spontán az ügy.. meglepibõl soha nem jött baba.. hõmérõzés, számolgatás és kemény meló:) de nyugi.. egy vezetékkel is jön annyi babó amennyit csak szeretnél.. ha ebben a cipõben jársz éppen akkor nagy drukk!!
Nehezebben, de igen.
Igen, csak így feleakkora az esélye, mivel ugye csak akkor lehet baba, ha a petesejt abból a petefészekbõl indul el, amelyiknél a vezetõ átjárható.Én kérnék a helyedben orvosi segítséget, nem próbálkoznék csak úgy vaktában, ne legyen idõveszteség.


Ha még csak az egyik petefészkem pco-s akkor ha tartom becsülettel a 3-as kezelést, akkor még meg menthetem a másik petefészkem?

A pcos-re utaló hormon eredményeim elméletileg rendben vannak, gondolok itt a tesztoszterora és az LH/FSH arányra. Van még esélyem, hogy a másik petefészkem ne cisztásodjon be?

Legjobb válasz: inzulin terhelésed volt? anélkül nem lehet diganosztizálni. Általában inzulin rezisztencia okozza, az hogy csak az egyik petefészked olyna nem jelent semmit, ha rendben vannak a hormonok (föleg az inzulin)az sem gond ha mindkét petefészked olyan. A legtöbb nönek sosem mulnak el a policisták, van akinek jönnek mennek a policiszták. Hol vannak hol nincsenek.

inzulin terhelésed volt? anélkül nem lehet diganosztizálni. Általában inzulin rezisztencia okozza, az hogy csak az egyik petefészked olyna nem jelent semmit, ha rendben vannak a hormonok (föleg az inzulin)az sem gond ha mindkét petefészked olyan. A legtöbb nönek sosem mulnak el a policisták, van akinek jönnek mennek a policiszták. Hol vannak hol nincsenek.
A kérdező hozzászólása: Ja bocs az kimaradt belõle, hogy természetesen ir-es vagyok és ezért is kell tartanom a diétát.
Kedves Kérdezõ! Nekem mindkét petefészkem körbe volt rakva policisztákkal, és középsúlyos IR-em volt. És emellett még számtalan más eü probléma. A 3-as kezelés megkezdése utáni 6. hónapban spontán megfogant a kislányom, és eltûntek a policiszták. A 24. héten a terheléses cukrom is kiváló lett, bár ilyenkor inzulint nem néznek a terhesség miatt. Ma 31 hetes a pocaklakó. Sok sikert kívánok!

A barátommal ezen a hétvégén szeretkezünk elsőnek ha minden jól jön össze, és tudni szeretném hogy nekem még nagyon fog fájni, ha ujjazásnál csak az egyik ujja fér be? Neki is én leszek az első. 16/L

Legjobb válasz: Lazitsd el magadat,,,és próbálj meg nem izgulni miatta,,,ha kellõképpen feltud izgatni akkor nem fog nagyon fájni,,de pici fájdalom valószínüleg lesz,,,a másodiknál viszont már nem lesz semmi gond:))) Az meg hogy csak az egyik ujja fér be attól lehet,hogy félsz,,,a hûvely nagyon rugalmas,,tágul annyit,hogy beléd hatolhasson!

Lazitsd el magadat, , , és próbálj meg nem izgulni miatta, , , ha kellõképpen feltud izgatni akkor nem fog nagyon fájni, , de pici fájdalom valószínüleg lesz, , , a másodiknál viszont már nem lesz semmi gond:) )) Az meg hogy csak az egyik ujja fér be attól lehet, hogy félsz, , , a hûvely nagyon rugalmas, , tágul annyit, hogy beléd hatolhasson!
bár én még korainak tartom a korod miatt, de te döntöd el. mindenesetre a szüzesség elvesztésébe még senki nem halt bele. A lényeg, hogy rá legyetek hangolódva és eléggé beizguljatok, benedvesedjetek mindketten.különben nagyon kellemetlen lehet. De védekezzetek legalább, hogy jövõ héten ne azt a kérdést tedd fel, hogy "vajon terhes vagyok-e"
a harmadik válaszoló vagyok, , , másfél év után egyáltalán nem korai, hogy vágytok egymásra, , , remélem szép élmény lesz:) ))
Sztem még csak ujjazgasson egy kicsit. 1 ujj még nagyon kevés, de hétvégéig pótolható. Biztos elõször nem lesz kellemes érzés, de szorgalmazd az ujjazást hogy addig is táguljon.
berakja az öklét akkor nem fog annyira
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Természetesen védekezni is fogunk!!És azért érzem h már leszeretnék vele feküdni mert már másfél éve együtt vagyunk:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!:) :)
hát kinek mi.. egyéntöl függ..pl nekem nem fájt nem is véreztem az aktus után..de sok lánytol hallotam hogy még a 3 ik is fájt neki..

Ha két testvér közül az egyik csak az 1/4 részét örökli a háznak. A másik el tudja-e adni nélküle?

Legjobb válasz: A saját részét igen, de a többi tulajnak elõvásárlási joga van. Az más kérdés, hogy ha nem a másik túlajdonos akkor ki az a hüly aki vesz egy 3/4-ed lakást.

A saját részét igen, de a többi tulajnak elõvásárlási joga van. Az más kérdés, hogy ha nem a másik túlajdonos akkor ki az a hüly aki vesz egy 3/4-ed lakást.
Ahogy az elsõ írja.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!!!!
"ki az a hüly aki vesz egy 3/4-ed lakás" Pl. a romák. Megveszik fillérekért a tulajdon egynegyedét, azután 50-en beköltöznek. Szerinted mit ér a 3/4-ével ezután a másik tesó???
Hát tesó, annyit ér pont mint az ott lakó c*gányok! :D

Ha csak az egyik mellemben van egy csómóban megduzzatva valami az mit jelenthet?

Most kéne megjönnie, ezen a hétvégén. Egyik mellemben ha kihúzom magamat nagyon akkor kidudorodik egy csómó, ami fáj, ha megnyomom. A másik teljesen normális.

Legjobb válasz: Nézte a melledet is a nõgyógyász? Akkor is volt benne csomó?

Nézte a melledet is a nõgyógyász? Akkor is volt benne csomó?
A kérdező hozzászólása: akkor még nem volt, tegnap éreztem elõször. persze, megnézte a nõgyógyász.
Elsõ vagyok. Ha csak az egyik melledben van csomó, szerintem menj vissza nõgyógyászhoz. Remélem semmi baj nem lesz, de biztosat csak orvos tud mondani.
Valószínûleg egy gyulladt tejmirigy lehet, szerintem semmi komoly. De nézesd meg mindenképp. Ha fáj az nem jelent rosszat, nyugi. Ha nem fájna az nagyobb aggodalomra adhatna okot.
Én minden séta elõtt Babyloves arckrémmel kenem be a pofiját. Baba testápoló száraz bõrre nálunk bejött ilyen esetben.
Nekünk a doktornéni azt mondta, hogy popsikrémmel kenhetem vékonyan vagy Neogranormonnal.
A popókrémek nem szárítanak? Zsírosak ugyan, de szerintem a hatóanyag lehet, hogy szárít. Én patikai kencét használok rá.
Nivea babakrémmel, nem közvetlenül séta elõtt, hanem egy jó negyedórával elõtte, amilyen vastagon csak lehet.
Valószínûleg igen.
régebben ért, és a felvételi könyv elsõ felében volt róla pár mondat, és a szülõnek kézzel kell írnia a papírt, hogy alulírott xy igazolom, hogy legmagasabb iskolai végzettségem nem több mint 8 általános. ezt az igazolást WZ nevû gyermekem (anyja neve, született) felsõoktatási jelentkezéséhez adtam ki. mellékelem az elhunyt házastárs / másik szülõ halotti bizonyítványát.
Ha nem vett a jegyzõ védelembe, vagy gyermekvédelmit nem kapsz, akkor nincs pluszpont érte. Hátrányos helyzetû az a jelentkezõ, aki felvétel esetén a beiratkozás idõpontjában huszonötödik életévét nem töltötte be ÉS - akit középfokú tanulmányai során családi körülményei, szociális helyzete miatt a jegyzõ védelembe vett, és/vagy - aki után középfokú tanulmányai során rendszeres gyermekvédelmi támogatást folyósítottak, és/vagy - középfokú tanulmányai során rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, - állami gondozott volt.
A fentiek alapján nem vagy hátrányos helyzetû.
szia, nem tom h aktuális e még. de én is igy vok h a szüleimnek csak 8ált. van. de még sem vok hátrányos helyzetü. akk meg miért is irják, azt h ezért jár a kib***tt pont!?

Ha 2 partícióm van, akkor célszerû ha az egyiken csak az operációs rendszer fut?

Vagy mehetnek rá más programok is? Vagy a másikra célszerû telepíteni az összes programot?

Legjobb válasz: Az o.r. nem tud két partícióról futni.

Az o.r. nem tud két partícióról futni.
A kérdező hozzászólása: Ugy értem, hogy azon kívül nem teszek rá mást.
Igen célszerû a két partíció egy kisebb partíció a rendszer számára és egy nagyobb partíció a programok, filmek, képek, számodra fontos dolgok számára. Ez azért jó, mert ha a rendszer partíción (C) levõ Windows esetleg valami hiba oknál fogva nem tud elindulni, akkor újra lehet telepíteni a rendszert telepítõlemezrõl bebootolva a gépet, leformázva(letörölve) csak a rendszerpartíciót és oda újratelepíteni az op. rendszert. A másik partíción megmaradnak végig az adatok. Célszerû, hogy csak az egyik partíción legyen op. rendszer (a kisebb méretûn), de mint az elõzõ válaszoló is írta, nem tud egyszerre két partícióról indulni a gép.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!