Találatok a következő kifejezésre: Ha Egy csak az (4156 db)

Egy internetes játékban ha két felhasználóm van és az egyiket csak az egyik gépről a másikat csak a másik gépről viszem akkor a rendszer nem észleli, hogy két ip mindig ugyanarról az előfizetésről lép be?

Legjobb válasz: De. De ha intelligens a rendszer, akkor nem csak az IP-t nézi, hanem egy halom egyedi jellemzõt. Csúnya volna, ha egy albérletbõl, vagy akár egy koliból csak egy ember tudna belépni :)

De. De ha intelligens a rendszer, akkor nem csak az IP-t nézi, hanem egy halom egyedi jellemzõt. Csúnya volna, ha egy albérletbõl, vagy akár egy koliból csak egy ember tudna belépni :)
A kérdező hozzászólása: akkor a laptomról segíthetem a gépen lévõ felhasználót és nem szûri ki

Nagyon gáz, ha valakinek csak az egyik fülében van fülbevaló? Furcsánk találnátok?

csak az egyik fülembe rakhatok orvosi okokból..és ha linkelnétek olyan fülbevalót,amik egyedül is jól tudan mutatni,akkor azt megköszönném.

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz. Nekem pl. mindig másféle fülbevaló van a 2 fülemben, nem szeretem, ha szimmetrikus:D majdnem olyan, mintha csak az egyikben lenne. Nagy lógósakat is láttam már, hogy valaki úgy hordta, hogy csak az egyik fülében volt.

Szerintem nem gáz. Nekem pl. mindig másféle fülbevaló van a 2 fülemben, nem szeretem, ha szimmetrikus:D majdnem olyan, mintha csak az egyikben lenne. Nagy lógósakat is láttam már, hogy valaki úgy hordta, hogy csak az egyik fülében volt.
Nem. Nekem meg az egyikben egy van, a másikban három.
Pl. tollas fülbevalóból csak az egyikbe szokás rakni.
Szerintem se gáz :) Vagy a tollas, vagy az apró fülbevalókat ajánlom esetleg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, akkor most megnyugtattatok:) mindenkinek ment a zöld kéz. (nem is tudtam, hogy tollasat csak az egyik fülbe szokás rakni, a környezetemben mindenki kettõt hord)

Meg lehet szerezni egy lanyt akkor ha van baratja? Egesz nap egyutt vagyunk (munkahely). Aranyosnak tart meg cukinak meg blabla. Nem szeretnem ha szakitananak csak azt szeretnem ha azt gondolna h velem boldogabb lehet.

Nagyon bele vagyok esve egesz nap csak ra gondolok. Mit csinaljak ? Valahogy tudatni akarom ezt vele de nem ugy h: hé beled estem hagyd ott a baratodat miattam. Valahogy mashogy :( otletek ?

Legjobb válasz: AMíg szerelmes egy lány, addig erre semmi vagy csak nagyon kicsi esély van, ha már nem szerelmes, akkor gyakorlatilag csak idõ kérdése. F25

AMíg szerelmes egy lány, addig erre semmi vagy csak nagyon kicsi esély van, ha már nem szerelmes, akkor gyakorlatilag csak idõ kérdése. F25
remélem elkap a a lovagja és álcsucson vrdes
Persze, hát tonnaszámra vannak ilyen sztorik.... Legyél kedves, figyelmes, stb. aztán vágd a szemébe hogy úgy oda vagy érte, de most döntse el, hogy szeretne-e veled lenni, ez esetben természetesen a kapcsolatából ki kellene lépnie, de ha nem, akkor te hanyagolni fogod, mert nem akarsz belerondítani.
Írj neki egy levelet. Nekem már bevált egyszer. Viszont tényleg ne akard szétszakítani õket.
4-es ebbe már én is sokszor belegondoltam, de igazából a kérdezõ semmiben nem lenne hibás, mégha be is próbálkozna. A lányon áll vagy bukik a kapcsolata. Sokan elköveti kazt a hibát, hogy harmadik fél esetén a harmadikat akarják kicsinálni, amikor bele kellene gondolni, hogy a párunk miért is ment egy harmadikhoz, miért is adta be a derekát? Elsõ voltam.
8-as: elég primitív módszer lenne a részedrõl, én inkább belegondolnék, hogy mi a gond velem, ha mást kíván?
Elõször is gondolj bele abba, mit éreznél, ha a Te barátnõdet szeretné valaki elcsábítani tõled.Nyilván nem örülnél neki.Nos, ez a lány megtalálta azt, akit párjának tekint, lehet bármilyen csinos, aranyos, kedves, mégis foglalt.Tehát tiltott gyümölcs.Amíg a barátját szereti, és úgy érzi, õk összetartoznak, addig maximum álmodozhatsz róla, ami nem is baj.Elvégre nem szép dolog más kapcsolatába belerondítani, csak azért, mert neked az kell, ami nem lehet a tiéd.Szerintem állj félre, és csak akkor lépj, ha érzed a lányon, hogy õ feladná érted az eddigi életét.
ha módszeresen próbálkozol akkor van rá esélyed hogy megnyerd magadnak egy két kaland erejéig. Másik szemszög: DE az biztos, hogy én pl eléggé felkapnám a vizet ha megtudnám, hogy a munkahelyén elcsavarják a párom fejét. Az biztos, hogy bukna a belé vetett bizalmat a párom, de hogy lezúznám az aki kikezdett vele az holt ziher! (az árnyékára sem találnának rá)
Már elnézést, de nem láthatsz bele a kollegina kapcsolatába, attól még, hogy a párjával nem nyáladzanak, lehetnek boldogok, szerelmesek!Másrészt igenis gerinctelen dolog egy kapcsolatba befurakodni.Ha a csaj eléd állna, és nyíltan kifejezné, hogy kellesz neki, és érted feladja a múltját, az megint más, de nem értem, miért kell fúrni egy kapcsolatot, ami akár lehet jól mûködõ is.
#12 maradjuk annyiban, hogy rengeteg ok válthat ki ilyen jelenséget, ergo részben neked is igazad van az állításban! 50/50% Egy kapcsolat rengeteg hullám-völgyel van tele, és legyen az férfi vagy nõ, a holt ponton kevésbé tud ellenállni a tiltott gyümölcsnek az illetõ. (ez van!) Én is egy példát hoztam fel, te is. "Pro és kontra" Részemrõl nincs ellenszenv ;) Csupán annyi a tanácsom, hogy nem kéne úgy indítanod egy hozászolást, hogy a másik példáját degradálod!!!
A kérdező hozzászólása: Szeretrm nagyon nem tudok vele mit csinalni nem egy ejszakara kell.... eleinte nem tetszett de a mosolya elvarazsolt. Egyebkent szeretnem ha sok valasz jonne mindenkiere kivancsi vagyok :)
Te kérdezõ!! Te hány éves vagy?????? Volt már csajod???? Attól, hogy egy pár nem nyálaskodik mások elõtt, attól még igenis szerethetik egymást!
Nem a harmadik a fél a hibás! Velem is megtörtént ez a szituáció, de nem a harmadikat hibáztattam. Én csak a párom hibáztattam, hogy miért megcsaláshoz folyamodott, miért nem inkább szakított. Tisztességesebb megoldás lett volna... Ilyenek a nõk... (Attól, hogy nem a harmadik félt hibáztatom, még gerinctelen, aljas embereknek tartom az ilyeneket! ) F/26
11. nem fogok Veled összeveszni itt. Elfogadom, azt, amit mondasz még ha nem is mindenben értünk egyet.
#9 Látszik, hogy nincs nagy tapasztalatod ilyen téren! Azt jól tudod, egy hülyeséghez mindig két ember kel. De nem feltétlen mindig a párok közti kapcsolat miatt van a félrelépés! Elég ha csak nosztalgiázni akar a "nõ" hogy kicsit azonosuljon fiatalkori önmagával, és akkor egy jól irányzott felkérésre már ugrik is, de ettõl még lehet jó a kapcsolata a párjával. ebben az esetben pont nem a szenvedõ fél lesz a hibás! :/ Hanem a másik kettõ, aki egy kis kalandra vágyott...
A kérdező hozzászólása: Egy eve vannak egyutt. De nem az a tipikus nyalas szerelmes par
A kérdező hozzászólása: Baccardi milyen levelet ??
17. Miért fúrja valaki, ha bevallja egy nõnek, hogy szívesen eltöltene vele a munka után kis idõt egy kávé mellett? Õ csak õszinte lenne. A lány mondhat nemet, éppen amiatt, ha bár nem mutatja a külvilág felé, de nagyon szereti a párját. :)


Ha még csak az egyik petefészkem pco-s akkor ha tartom becsülettel a 3-as kezelést, akkor még meg menthetem a másik petefészkem?

A pcos-re utaló hormon eredményeim elméletileg rendben vannak, gondolok itt a tesztoszterora és az LH/FSH arányra. Van még esélyem, hogy a másik petefészkem ne cisztásodjon be?

Legjobb válasz: inzulin terhelésed volt? anélkül nem lehet diganosztizálni. Általában inzulin rezisztencia okozza, az hogy csak az egyik petefészked olyna nem jelent semmit, ha rendben vannak a hormonok (föleg az inzulin)az sem gond ha mindkét petefészked olyan. A legtöbb nönek sosem mulnak el a policisták, van akinek jönnek mennek a policiszták. Hol vannak hol nincsenek.

inzulin terhelésed volt? anélkül nem lehet diganosztizálni. Általában inzulin rezisztencia okozza, az hogy csak az egyik petefészked olyna nem jelent semmit, ha rendben vannak a hormonok (föleg az inzulin)az sem gond ha mindkét petefészked olyan. A legtöbb nönek sosem mulnak el a policisták, van akinek jönnek mennek a policiszták. Hol vannak hol nincsenek.
A kérdező hozzászólása: Ja bocs az kimaradt belõle, hogy természetesen ir-es vagyok és ezért is kell tartanom a diétát.
Kedves Kérdezõ! Nekem mindkét petefészkem körbe volt rakva policisztákkal, és középsúlyos IR-em volt. És emellett még számtalan más eü probléma. A 3-as kezelés megkezdése utáni 6. hónapban spontán megfogant a kislányom, és eltûntek a policiszták. A 24. héten a terheléses cukrom is kiváló lett, bár ilyenkor inzulint nem néznek a terhesség miatt. Ma 31 hetes a pocaklakó. Sok sikert kívánok!

Ha egy csaj azt mondja egy pasinak, hogy "csini vagy! " az mit jelent? Azt jelenti hogy tényleg vonzónak találja, vagy csak amolyan "barátzóna" duma?

Legjobb válasz: Szituácio függö. Ha egy bárban vagy és ugy megy oda hozzád vmi csávesz akkor csak bokol v anyámkinnya. De ha ismered és joban vagy vele, akkor ugy is gonodlja.

Szituácio függö. Ha egy bárban vagy és ugy megy oda hozzád vmi csávesz akkor csak bokol v anyámkinnya. De ha ismered és joban vagy vele, akkor ugy is gonodlja.
Ilyet én nem szoktam mondani a barátaimnak. Csak olyat, hogy de kedves vagy, de édes vagy, de aranyos vagy, de aranyos volt tõled :D
Szituáció függõ, én "baráti zónának" tippelném, mert ha már van valakinek annyi önbizalma hogy megmondja egy nõnek hogy csinosnak gondolja, akkor valószínû azt is megmondaná ha komolyan akarna tõle valamit, attól még gondolhat szépnek egy nõt valaki ha nem akar tõle kapcsolatot, mert te sem minden férfivel akarnál komoly kapcsolatot, akiket lehet, hogy amúgy vonzónak és teljesen normálisnak gondolsz.
Utolsó a csaj mondta a pasinak...x D szövegértés 1-es... szerintem ez a barátzóna.

Ha valakinek csak az egyik petevezetéke átjárható, az teherbe eshet?

Legjobb válasz: Hello! remélem megnyugtatlak: nekem 2002-ben kivették az egyik vezetékemet, mert nem volt árjárható.. aztán 2003 májusától babaprojekt indult.. hosszú várakozás után dokihoz mentem. Kértem egy átjárhatóságit tõle.. hallgatott rám. 2004 januárjában kiderül hogy a másik vezetékem is kezd összetapadni. Azonnal a hsg alatt megoldotta azzal hogy nagy nyomással szétfeszítette a rtg kontrollja alatt a vezetéket vagyis az összetapadást. A következõ ciklusban terhes lettem a kislányommal Aztán 2007-ben simán jött a kisfiam és 2009-ben ismét becsúszott a babóca.. most 6 hónapos a 3.babánk .. De nem voolt spontán az ügy.. meglepibõl soha nem jött baba.. hõmérõzés, számolgatás és kemény meló:) de nyugi.. egy vezetékkel is jön annyi babó amennyit csak szeretnél.. ha ebben a cipõben jársz éppen akkor nagy drukk!!

Hello! remélem megnyugtatlak: nekem 2002-ben kivették az egyik vezetékemet, mert nem volt árjárható.. aztán 2003 májusától babaprojekt indult.. hosszú várakozás után dokihoz mentem. Kértem egy átjárhatóságit tõle.. hallgatott rám. 2004 januárjában kiderül hogy a másik vezetékem is kezd összetapadni. Azonnal a hsg alatt megoldotta azzal hogy nagy nyomással szétfeszítette a rtg kontrollja alatt a vezetéket vagyis az összetapadást. A következõ ciklusban terhes lettem a kislányommal Aztán 2007-ben simán jött a kisfiam és 2009-ben ismét becsúszott a babóca.. most 6 hónapos a 3.babánk .. De nem voolt spontán az ügy.. meglepibõl soha nem jött baba.. hõmérõzés, számolgatás és kemény meló:) de nyugi.. egy vezetékkel is jön annyi babó amennyit csak szeretnél.. ha ebben a cipõben jársz éppen akkor nagy drukk!!
Nehezebben, de igen.
Igen, csak így feleakkora az esélye, mivel ugye csak akkor lehet baba, ha a petesejt abból a petefészekbõl indul el, amelyiknél a vezetõ átjárható.Én kérnék a helyedben orvosi segítséget, nem próbálkoznék csak úgy vaktában, ne legyen idõveszteség.

Üdv! Szeretnék venni magamnak egy tabletet, a 20-30 ezres kategóriából. Nem fontos hogy legyen hátlapi kamerája, de nem baj ha van, csak az alap dolgokra használnám (böngészés, facebook, 1-2 játék) Szerintetek melyik éri meg? (7, vagy9col is lehet)

Legjobb válasz: Amikor legutóbb néztem, akkor ebben az árkategóriában egyik sem érte meg. Gagyi kijelzõ, alacsony felbontás, lassú proci, akadozó alkalmazások...SZVSZ okosabb egy kicsit több pénzt gyûjteni, és venni egy jobbat. utóirat: nem kell csak azért tabletet venni, mert divat.

Amikor legutóbb néztem, akkor ebben az árkategóriában egyik sem érte meg. Gagyi kijelzõ, alacsony felbontás, lassú proci, akadozó alkalmazások...SZVSZ okosabb egy kicsit több pénzt gyûjteni, és venni egy jobbat. utóirat: nem kell csak azért tabletet venni, mert divat.
A kérdező hozzászólása: Tényleg szükségem lenne egyre, mert a telefonom már elavult, de nem szeretnék nagyon költeni rá, ezért gondoltam a 20-30 ezres kategóriából
Concorde tab Rokee, most 30 ezer alatt ez az egy tabletnek nevezhetõ készülék. Játékra viszont nem igazán alkalmas!!! Komolyabb 3D-s játékokat felejtsd el.

Ha egy álláshirdetésben az áll, hogy x munkakörre keresnek embert és önéletrajzot kérnek, akkor az önéletrajz mellett el kell küldenem egy motivációs levelet is vagy csak az önéletrajzot?

Ezen kívül kell még valamit vinnem pl. iskolai végzettségek másolata (postai cím van megadva nem e-mail cím)?

Legjobb válasz: Ha csak önéletrajzot kérnek, akkor azt küldj. Ha tetszik, akkor kérnek még mást is, téged interjúra.

Ha csak önéletrajzot kérnek, akkor azt küldj. Ha tetszik, akkor kérnek még mást is, téged interjúra.
A kérdező hozzászólása: igen, csak szerintem az önéletrajz meg a mot.levél annyira együtt jár...

A barátommal ezen a hétvégén szeretkezünk elsőnek ha minden jól jön össze, és tudni szeretném hogy nekem még nagyon fog fájni, ha ujjazásnál csak az egyik ujja fér be? Neki is én leszek az első. 16/L

Legjobb válasz: Lazitsd el magadat,,,és próbálj meg nem izgulni miatta,,,ha kellõképpen feltud izgatni akkor nem fog nagyon fájni,,de pici fájdalom valószínüleg lesz,,,a másodiknál viszont már nem lesz semmi gond:))) Az meg hogy csak az egyik ujja fér be attól lehet,hogy félsz,,,a hûvely nagyon rugalmas,,tágul annyit,hogy beléd hatolhasson!

Lazitsd el magadat, , , és próbálj meg nem izgulni miatta, , , ha kellõképpen feltud izgatni akkor nem fog nagyon fájni, , de pici fájdalom valószínüleg lesz, , , a másodiknál viszont már nem lesz semmi gond:) )) Az meg hogy csak az egyik ujja fér be attól lehet, hogy félsz, , , a hûvely nagyon rugalmas, , tágul annyit, hogy beléd hatolhasson!
bár én még korainak tartom a korod miatt, de te döntöd el. mindenesetre a szüzesség elvesztésébe még senki nem halt bele. A lényeg, hogy rá legyetek hangolódva és eléggé beizguljatok, benedvesedjetek mindketten.különben nagyon kellemetlen lehet. De védekezzetek legalább, hogy jövõ héten ne azt a kérdést tedd fel, hogy "vajon terhes vagyok-e"
a harmadik válaszoló vagyok, , , másfél év után egyáltalán nem korai, hogy vágytok egymásra, , , remélem szép élmény lesz:) ))
Sztem még csak ujjazgasson egy kicsit. 1 ujj még nagyon kevés, de hétvégéig pótolható. Biztos elõször nem lesz kellemes érzés, de szorgalmazd az ujjazást hogy addig is táguljon.
berakja az öklét akkor nem fog annyira
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Természetesen védekezni is fogunk!!És azért érzem h már leszeretnék vele feküdni mert már másfél éve együtt vagyunk:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!:) :)
hát kinek mi.. egyéntöl függ..pl nekem nem fájt nem is véreztem az aktus után..de sok lánytol hallotam hogy még a 3 ik is fájt neki..

Miért van az, hogy ha egy asszony az anyósával kapcsolatban kérdez valamit, rögtön lehurrogják, h csak gyűlölködik ok nélkül?

Legjobb válasz: Szerintem nem így van, én inkább azt látom, hogy a legtöbb nõ csatlakozik hozzá és csak néhány embernek jut eszébe , hogy talán a másik felet is meg kéne hallgatni. Ha valaki tényleg csak utálkozik ok nélkül, az szinte mindig átsüt a sorain, én is zsigerbõl kiszúrom az ilyet. Azt is beláthatod, hogy amiket a nõk ideírnak, az vagy igaz, vagy nem, vagy nem úgy igaz, hanem hatszorosra van felnagyítva, hiszen nem hallgattatott meg a másik fél !!

Szerintem nem így van, én inkább azt látom, hogy a legtöbb nõ csatlakozik hozzá és csak néhány embernek jut eszébe , hogy talán a másik felet is meg kéne hallgatni. Ha valaki tényleg csak utálkozik ok nélkül, az szinte mindig átsüt a sorain, én is zsigerbõl kiszúrom az ilyet. Azt is beláthatod, hogy amiket a nõk ideírnak, az vagy igaz, vagy nem, vagy nem úgy igaz, hanem hatszorosra van felnagyítva, hiszen nem hallgattatott meg a másik fél !!
Milyen érdekes nálunk nem ebbõl volt a gond, hogy elvettem a kicsit fiát. Szinte mindig összekapnak valamin a férjem és az anyukája. Együtt élünk anyós, férjem én meg a 8 hós picúr. Anyósom folyamatosan cseszegeti a férjemet minden létezõ dologgal. Férjem meg határozottan rászól. Persze ilyenkor megy a nyafogás, hogy a férjem egy állat. Velem soha de soha nem emelte meg a hangját, pedig voltak összezörrenéseink, az anyukájának mégis sikerül kihozni férjembõl a rossz oldalát. 1 hete azért lettem lek.rvázva mert annyira ordítottak egymással, hogy a gyerek bõgött a szobába és nem volt hajlandó enni. Kimentem és mondtam mindegyik menjen a saját szobájába. A férjem elvonult, anyósom lek.rvázott és közölte fogjam be a pofám. Mert jót akartam, és mert a fiam úgy sírt mint a záporesõ. 2 nap múlva mintha mi sem történ volna jön hozzám és kérdezi mit hozzon a boltból? Menjen el a lottózóba? ??? Én mai napig hárítok nem szívesen beszélek vele, így hátrány az egy háztartás. Anyukám sem mintapéldány, mondjuk õ anyagilag vesz igénybe minket. Egyszer nem szól bele a gyereknevelésben, mert én már az elején leszögeztem neki, hogy a fiam az unokája, én nevelem meg az apja, és úgy, ahogy jónak látjuk. Szóval nem mindig velünk van a gond, néha a saját gyerekükben látnak ellenséget. És persze elfogultnak nevezhettek, de a férjemnek volt igaza, bár közöltem vele, hogy ezt ordítás nélkül is az arcába vághatta volna anyósomnak.
Ellõttem szóló kommentálója, teljesen igazad van , ezt úgy hívják anyósbetegség , és akkor jön ki amikor megházasodik az anyós picike fia, akit elrabolt a csúnya meny, és szegény anyóska meg el sem gondolkodik, hogy ha piszkálgatja a menyét ok nélkül, akkor evvel saját fia kapcsolatát rombolja! Nem igaz, hogy nem tudnak néha csendben a háttérben maradni az anyósok, nekik mindenbe bele kell szóni, ami nem rájuk tartozik, aztán meg megsértõdnek ha szólnak nekik.Nekem az anyósom amíg a férjémmel jártam 5 évig, akkor úgy viselkedett velem mintha az anyám lenne.Aztán mikor kiderült, hogy elvesz a fia, egybõl sunyin támadni kezdett mindehol ahol ért!Mindenbe beleszól a mai napig, még azt is meg akarja mondani hány órakor fürdessem a babámat.Egyszerûen minden lében kanál.Az esküvõi meghívót is õ akarta kiválsztani, azt sem tudom egyáltalán neki mi keresnivalója volt ott, hisz nem õ fizette.Én nem tudom õt megérteni, mert egyszerûen érthetetlen a viselkedése.Már néha azon gondolkodom, hogy akkor lenne nyugodt életem ha elválnék a fiától, mert állandóan mérgezi a kapcsolatunkat, és soha nem mondd semmit a képembe, hanem a hátam mögött pletykál.Ez a viselkedés nem túl korrekt.Nekem eszembe sem jut, hogy bántsam õt! Inkább sajnálom, hogy õ is bele esett az anyós betegségbe.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez azért lehet, mert a fiús anyák sokkal borzalmasabbnak élik meg (egyetlen) kicsi szeretett fiuk "elvesztését".
Én mindig azon csodálkozok el, hogy csak a férj anyja a vén gonosz boszorka, a feleségé maga a megtestesült tökély..játszik a babávla, fõz , mos, takarit, nem szól bele semmibe. Amúgy nem vagyok se férj se feleség, és anyós sem.Csak elgondolkodtató..
Mert kicsit sok itt a panasz menyek részérõl, és annyiszor olvastam már, hogy a szörnyû matróna tologatta az unokáját vagy segít vagy vesz valamit, ez a nagy bûne. Be vagyunk sokallva. Anyósok meg nem panaszkodnak.H õk rínának mindig rájuk lennénk kibukva. Attól lehet a te bajod valós.
16:36-os: és ha neked rossz, akkor mindenkinek legyen az? De kedves vagy!
én is ugyanabban a cipõben járok.párom nem tudja hogy kinek higgyen.nem hibáztatom mert mindig elhallgattam elõle mindent amivel megsértett az anyósom.imád engem de mégis kétellkedik.lenne valaki az én helyemben.15.36-os
mert Õk nem érzik át, milyen nehéz is tud lenni ez.. én hetek óta õrlõdöm, párom mellém áll, de nem várhatom el, 100°-ig, csak az anyja.de én már nem tudok mit tenni..
Amikor írtam, akkor még a 15:36-os volt az utolsó...
Azert, mert sok esetben piti ugyekbol keletkezett vitakat okoznak az emberek (tisztelet a kivetelnek), ami sok esetben unalmon, irigysegen, onzosegen, akaratossagon alapszik. En azt gondolom, h egy vitat egy ember onmaga nem tud kivaltani, ehhez 2 fo szukseges, es oszinten szolva amiket itt olvasok neha, h mit gondolnak a nok az anyosaikrol nem is csodalom, h szemetkednek veluk. Az en nagymamam (apukam anyukaja) egy pletykas, onzo, alkoholista, aki szeret beleszolni dolgokba, aki sosem jott hozzank, holott 3 utcanyira laktunk, de anyu nem veszekedett, nem haborodott fel, h nem jottek, ... mentunk hozzajuk unnepekkor, anyu vitt nekik unnepi vacsit, sutit, ... nem am ok sutottek volna, semmit nem kaptunk, de ez igy volt jo! Hazafele jokat nevettunk a kocsiban, mikor mar nagyok voltunk es anyukamnak egy rossz szava nem volt ra, azon kivul, h mindig nagyon bago szaga van es nem szeret nala leulni, mert tetotol- talpig kutyaszoros lesz.:) Szoval az anyosszidas sok esetben intelligencia kerdese is.
15:36: senki sem érdemli meg, hogy rossz anyósa legyen. Belõled is árad a jóindulat! Én inkább azt vettem észre, amit az elsõ írt. Sokan panaszkodnak, hogy rossz az anyós, de lehet, hogy a saját anyjuk nem olyan jó hozzájuk. Visszafelé is igaz ez, mert sok anyós utálja a menyét. Vannak, akik ok nélkül, csak egyszerûen nem szimpatikus nekik, de biztos, hogy sokan okkal neheztelnek az anyósukra, menyükre vagy akármelyik más családtagra. Egyes családokban a szülõk a saját gyerekeikre irigyek, megkeresítik az életüket. Nem érti ezt meg az, aki nem éli át.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek írtam a választ :)
A kérdező hozzászólása: Igazad van, csak szerintem az igazi elvetemült anyósnál sokkal gyakoribb az az eset, amikor a mama csupa jóakaratból keseríti meg a fiatal pár életét! Rájuk akaszkodik, stb. Ebben az esetben a másik fél meghallgatásának nincs sok jelentõsége..
szerintem azoknak nincs anyósuk vagy a szerencsések közé tartoznak hogy rendes az anyósuk.de azok érdemelnék meg hogy rossz anyósuk legyen!
E kérdés kapcsán bizony én is elgondolkoztam az ismerõseimet illetõen és hát egy példát sem tudok mondadni, ahol a férjnek lenne problémája az anyósával. Ellenben jó pár példát tudok, ahol a feleségnek bizony okoz gondokat az anyós. Nálunk is anyu soha bele nem szólt se a mostani kapcsolatomba, se az elõzõbe. Pedig így utólag, évek elteltével tudtam meg, hogy szerinte a volt párom rossz hatással volt rám. Soha észre nem vettem, hogy bármi halovány problémája is lett volna vele. Abban viszont egyáltalán nme vagyok biztos, hogy ha a bátyámnak lesz egy komoly kapcsolata, hogy abba se fog beleszólni. Sõt! Igazából õt ismerve abszolút van bennem egy olyan félsz, hogy egy egy új nõi tagot a családban egyáltalán nem fogadna ilyen jól. Nem tudom mi lehet az oka ennek? Én azt látom, hogy a lányukat elengedik az anyukák, de a fiukat nem szívesen. Tisztelet a kívételenek! Természetesen nem minden édesanya ilyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!