Találatok a következő kifejezésre: Ha Egy csak (8196 db)

Felszínes, túlságosan sokat ad mások véleményére, nem bízik önmagában.
Szerintem viszont okos, mert próbál minél változatosabb lenni az öltözködés terén. És nem hinném, hogy azért csinálja, hogy azt mondják hogy sok van neki.
Egy ilyen lányt ismertem, na õ elég beképzelt volt. Folyton csak a divatról, és a ruhákról beszélt... na meg magáról, ami talán a legnagyobb gondja lehetett. Mit vegyen fel nap, mint nap... Õ folyton a tesója ruháiba illegett-billegett, mert a testvére már dolgozott, és volt pénze ruhákat ruhákra halmozni, bár értelmét nem láttam a tömérdek méregdrága holmijának, amik nem is voltak túl tartósak, na ennyit errõl.... Gondolom nem mindenki ilyen, ez csak egy eset a sok közül. :)
Nekem a volt osztálytársnõim folyamatosan cserélgették a ruháikat, akinek volt kisebb/nagyobb lány tesója, azzal is. Nekem nem volt tesóm, a barátnõim pedig más stílusban öltözködtek, mint én, így kimaradtam belõle. Én max. anyum ruháit vittem el néha. Az viszont nem volt rossz, amikor úgy éreztem, hogy a szekrényemben nem találok olyat, amihez épp kedvem lett volna, így átmentem hozzá :D Szóval szerintem családon belül, ha a testvéreknek nincs ezzel gondjuk, és alkalmanként barátnõk közt, teljesen rendben van. Persze ne állandóan, és ne azért, hogy mások azt higgyék rengeteg ruhája van.

Mi lehet az oka annak, ha egy - csak - anyatejes baba egyszer csak nem kakil?

Kb. 6 napja nem kakil, holott eddig naponta 3-szor-4-szer is. Most vagyunk 4 hónaposak. Azóta nem megy, mióta abbahagytuk az Espumisan cseppeket - de lehet ezzel nincs összefüggésben. Én sem kajolok másként, ez sem lehet baj. Sok rostosat eszem, és rengeteget iszom.

Legjobb válasz: szia! az en fiamnal is ez volt. napi 5 kakis pelus is volt kezdetekben, es ugy 2 honapos kora korul volt a valtas, azota 3-4 naponta kakil. A kozerzete jo es szepen gyarapodik is. A vedono azt mondta, h ez normalis. Jol hasznositja a fiam szervezete az anyatejet. Mar 4 honapos.

szia! az en fiamnal is ez volt. napi 5 kakis pelus is volt kezdetekben, es ugy 2 honapos kora korul volt a valtas, azota 3-4 naponta kakil. A kozerzete jo es szepen gyarapodik is. A vedono azt mondta, h ez normalis. Jol hasznositja a fiam szervezete az anyatejet. Mar 4 honapos.
Pusztán a fejlõdési ugrás, illetve ennek következménye - azaz - az összes anyatejet hasznosítja a kis szervezete, beépül minden fehérje stb. Ne aggódj, ez természetes dolog. Nekem azt mondta a gyermekorvos, hogy kb. 8-10 nap ez, míg normális, hogy nem kakil, pont fent említett okok miatt.
Az én kislányom kb. 3 hónapos kora óta 4-5 naponta kakil, addig mindennap 1-3 kakis pelus is volt. Ha nem nyûgös, nem fáj a hasa, akkor nem kell vele foglalkozni. Csak jól hasznosul az elfogyasztott anyatej. Ebben elég kevés rost van és nagyon könnyen felszívódik. Mondom, ha mellette nincs más panasz, akkor minden rendben. Az anyatejes babáknál ez nem ritka dolog. Minden jót!
telefonon mond el az orvosnak
Azt hiszem gyorsan vidd orvoshoz.És nem sír, és nem szenved?Akár bélcsavarodása is lehet.Miért hagytad abba a cseppeket?Itasd, fõleg kamillateával.

Ha egy "csak rendelésre" elérhető számítógép alkatrészet szeretnék venni, kb. hány nap alatt hozzák el?

Legjobb válasz: 2+1+ amíg az üzletbe megérkezik. Komolyan ennyire egyszerû vagy, hogy inkább felteszed itt úgy a kérdést, hogy azt sem írod meg, hogy magyar, online, vagy külföldi cégrõl van szó, ahelyett, hogy írnál egy levelet az üzletnek?

2+1+ amíg az üzletbe megérkezik. Komolyan ennyire egyszerû vagy, hogy inkább felteszed itt úgy a kérdést, hogy azt sem írod meg, hogy magyar, online, vagy külföldi cégrõl van szó, ahelyett, hogy írnál egy levelet az üzletnek?
A kérdező hozzászólása: Igazad van, köszi :)

Milyen banknál érdemes folyószámlát nyitnom, és kártyát igényelnem, ha egyedül csak arra akarom használni ezt, mert muszáj, mert ide kapom a fizetésem?

Én nem akarok átutalni erről sehova, sem kölcsönt felvenni, tehát semmi mást nem akarok, mint amikor megérkezik a fizetésem azt felvenni. A legolcsóbb megoldást szeretném választani, melyik bankot ajánlják a sok közül, ezekkel a feltételekkel, illetve milyen kártyát? Én soha nem nyitottam számlát, semmilyen ismeretem erről nincs.

Legjobb válasz: Ha budapesti vagy, akkor a Gránit Bsnk-ot.

Ha budapesti vagy, akkor a Gránit Bsnk-ot.

Szerintetek az előny ha egy csak jól szopik és jó az ágyban?

én nem k**va. Helyes csaj.

Legjobb válasz: Hát ha ezért jössz vele össze akkor meg is érdemled...

Hát ha ezért jössz vele össze akkor meg is érdemled...
Gondolom nem hátrány.. de azért ne gyere össze vele..
Persze, hogy elõny. Álszent dolog lenne azt mondani, hogy nem.
igen. toljad minden este.
Az ismerkedésnél nem elõny, hacsak nem szopással mutatkozik be. Kapcsolatban igen, de addig el is kell jutnia.
Elõny, ha mással nem csinálja, csak veled! Persze a gyakorlatot valahol meg kellett szereznie. Viszont ezt ne olvasd a fejére, mert csak az számít, mi történt azóta, mióta együtt vagytok. Ne foglalkozzatok egymás elõéletével és akkor minden oké lesz! Adjad neki amikor csak teheted!

Egy internetes játékban ha két felhasználóm van és az egyiket csak az egyik gépről a másikat csak a másik gépről viszem akkor a rendszer nem észleli, hogy két ip mindig ugyanarról az előfizetésről lép be?

Legjobb válasz: De. De ha intelligens a rendszer, akkor nem csak az IP-t nézi, hanem egy halom egyedi jellemzõt. Csúnya volna, ha egy albérletbõl, vagy akár egy koliból csak egy ember tudna belépni :)

De. De ha intelligens a rendszer, akkor nem csak az IP-t nézi, hanem egy halom egyedi jellemzõt. Csúnya volna, ha egy albérletbõl, vagy akár egy koliból csak egy ember tudna belépni :)
A kérdező hozzászólása: akkor a laptomról segíthetem a gépen lévõ felhasználót és nem szûri ki

Miért van az, hogy ha egy férfi csak szexelni akar a nővel akkor az tök normálisnak veszik, de ha a nő akar csak szexet akkor már rögtön ribanc lesz?

Legjobb válasz: Na ezt én sem értem. Sose szerettem volna lekötni magam, mára már sikerült. Érdekes egy történetem van: életemben kb 5 férfi volt, ebbõl 2 a tudtomra adta hogy csak sex, én belementem, én sem akaratam magam lekötni. A köbetkezõ kettõ ígért fût fát, ráadásul egyikük iránt nagyon is sokat, sõt annál is többet éreztem...Összetörte a szívem, nem akartam többé férfit társként, csak szexért. A férjemmel párszor találkoztunk, m indkettõnk épp hogy kihevert egy nagy csalódást, makd egyszer csak összegabajodtunk, és abban maradtunk, hogy csak szexelünk. Majd 3 honap mulva összeköltöztünk, mûködött, nagyon is. Most boldog család vagyunk 5 éves kislányunkkal, és rengeteg tervvel.

Na ezt én sem értem. Sose szerettem volna lekötni magam, mára már sikerült. Érdekes egy történetem van: életemben kb 5 férfi volt, ebbõl 2 a tudtomra adta hogy csak sex, én belementem, én sem akaratam magam lekötni. A köbetkezõ kettõ ígért fût fát, ráadásul egyikük iránt nagyon is sokat, sõt annál is többet éreztem...Összetörte a szívem, nem akartam többé férfit társként, csak szexért. A férjemmel párszor találkoztunk, m indkettõnk épp hogy kihevert egy nagy csalódást, makd egyszer csak összegabajodtunk, és abban maradtunk, hogy csak szexelünk. Majd 3 honap mulva összeköltöztünk, mûködött, nagyon is. Most boldog család vagyunk 5 éves kislányunkkal, és rengeteg tervvel.
Mert az emberek retardáltak, nem tûnt még fel?
Azért, mert a pasik egóját b*ssza az, ha õ csak egy fütyi a nõ szemében.
Én nem veszem tök normálisnak, ha a férfi csak szexet akar és fordítva se, mert ez kihasználás kategória. Le lehet pontozni.
Ilyen a mai világ.
Igen, ezt meg kell szokni.
Én pl. becsülöm és tisztelem azt a nõt aki be meri vallani, hogy épp csak szex kell. A nagy kérdés, hogy hol vannak ilyen nõk?:)
Én mindkettõt megvetem, de am ha 1 nõ nem akarja h leribancozzák akk nem terpeszt mindenkinek, vagy nem híreszteli. Meg is van oldva.
sztem az a kihasználás, ha hazudozik, hogy így meg úgy szeret, közbe csak dugni akar
Most gondolj csak bele. Ha van egy kulcs ami minden zárat kinyit, az egy jó kulcs nem igaz?! De ha van egy zár amit minden kulcs kinyit, akkor az pedig egy szar zár ugye?

Ha egy fiú sokáig szűz, akkor miért feltételezik, hogy csak mert nem találta meg az igazit?

Mintha saját elhatározásából lenne az. Szerintem az esetek 90%-ában arról van szó, hogy a fiú olyannyira ronda vagy félénk, hogy senkinek se kell. Ha valaki nekem olyat mond, hogy "majd megtalálod az igazit", vagy "el?bb-utóbb mindenkinek lesz valakije" eléggé ki tudnak hozni a sodromból.

Legjobb válasz: -én is olyan vagyok aki egy komoly kapcsolatot szeretne .... de mikor beérném csak szexel is bárcsak az lenne de sajnos még arra se kellek :(...... de van mikor csak arra vagyok , hogy kicsit összebújva a fotelben megnézhessek egy filmet egy lánnyal vagy legalább szép séta hol átkarolhatom vagy csak simán fognám a kezét és úgy sétálhatnánk...... -23f vagyok még csók sem volt sem egy randi csak olyan találka hol elõre kijelentették jó de ne értsem félre csak baráti talira jön és nem többre......

-én is olyan vagyok aki egy komoly kapcsolatot szeretne .... de mikor beérném csak szexel is bárcsak az lenne de sajnos még arra se kellek :(...... de van mikor csak arra vagyok , hogy kicsit összebújva a fotelben megnézhessek egy filmet egy lánnyal vagy legalább szép séta hol átkarolhatom vagy csak simán fognám a kezét és úgy sétálhatnánk...... -23f vagyok még csók sem volt sem egy randi csak olyan találka hol elõre kijelentették jó de ne értsem félre csak baráti talira jön és nem többre......
Sztem inkább azért, mert ronda. Ronda fiú a ronda lányoknak se kell, tapasztalat.
Igenis van olyan, hogy az igazit várja! Az én párom 20 felett vesztette el a szüzességét velem, a szerelmével. És nem azért, mert csúnya lenne, mert nagyon jóképû férfi. Számtalan lehetõsége lett volna rá, és volt, hogy a célegyenesben gondolta meg magát, mert nem tudta megtenni olyannal, akihez nem kötõdött érzelmileg. Mikor szerelmes lett belém, akkor érezte elõször, hogy velem meg tudja tenni, mert szeret. Azóta is együtt vagyunk, több, mint 4 éve. Szóval attól még, hogy ti nem hallottatok egy ilyen esetrõl sem, attól még létezik. Vannak olyan érzelmes férfiak, akik szerelembõl tudják csak megtenni.
Ronda szot kerlek ne hasznaljatok, mert nincs olyan! Inkabb a nem joeputhasznaljatok. Mert van akinek nem esik tul jol.
Ez inkább a lányokra igaz. De az képtelenség, hogy a lányok jobban néznék a külsõt. Maximum a fiúk szerényebb adottságú lánnyal is beérik, de akkor is jobban számít az. A lányok pedig válogatósak. De az az érzésem, hogy fiúból sokkal több nyomi van a világon, és õk már berendezkedtek erre. Szóval, a válasz, hogy elsõre nem is ezt feltételezik! A mai közgondolkodás szerint a már kb. eminensnek számít az igazit váró fiú. (különben sem "várni" kell :P) 24/f/szûz
Amúgy nem elég kevesen nézik a külsõt, nálam is a külsõ csak másodlagos, és ezzel nem csak én vagyok így szerintem! Elsõdleges szempont a belsõ érték, és ha valaki bunkó vagy bármilyen negatív tulajdonsággal bír azokat természetes, hogy mindenki megpróbálja elkerülni.
A kérdező hozzászólása: 8:47, akkor a párod a maradék 10%
A nok sokkal inkabb nezik a kulsot mint a ferfiak, ez teny. Nem feltetelezik. Csak udvariassagbol ezt mondjak es nem azt hogy bunronda vagy ides fiam.
Ahogy írjátok. Aki nem néz ki jól annak alig van esélye a lányoknál. Én is tapasztaltam sajnos :(
Továbbá családi háttér, erõs vallási értékek, félelem a felelõsségtõl?
Bocsi elirtam, ~nem jokepu
Hát magamból kiindúlva de amugy is . Nincs olyan hogy egy srác azért marad szüz mert várja az igazit. jólmondod azért van ez mert félénk vagy ronda. DE inkább félénk mert ha ronda akkor is talál magának olyan partnert akinek ez teccik mert a lány se túl szép.
Utolsó, márpedig a lányok sokkal inkább a külsõre mennek. Csak nézz szét, hány ronda lányt látsz jóképû fiúval, és hány szép lányt ronda fiúval!

Mi a véleményetek arról, ha egy fiú csőgatyát hord? És ha egy lány csak tornacipő visel?

Legjobb válasz: 1,a csõnaci nem tetszik pasin ha nagyon feszül ha egyszerûen csak egyenesszárú a gatya az meg alap, trapéz ne legyen :) 2,azt hittem, h egy lány, akin semmi más nincs, csak egy tornacipõ :) szerintem legyen egy lány is változatosabb, legyen többféle cipõje

1, a csõnaci nem tetszik pasin ha nagyon feszül ha egyszerûen csak egyenesszárú a gatya az meg alap, trapéz ne legyen :) 2, azt hittem, h egy lány, akin semmi más nincs, csak egy tornacipõ :) szerintem legyen egy lány is változatosabb, legyen többféle cipõje
Nekem személy szerint azok a fiúk tetszenek akik csõgatyát hordanak. És én csak tornacipõt hordok, nekem az teccik.:) 15L
hordhat csõgatyát ha nem ilyen b.zisan viseli, láttam én már nem egy pasin csõnacit, de azok olyan emok voltak, viszont láttam már olyan pasin is akinek teljesen más stílusa volt és rajta b.szottul jól állt én is csaj vagyok és többnyire én is tornacsukát hordok, bár most vettem egy olyan sportcipõt aminek a sarka meg van emelve kicsit és kényelmes, nem is érezni, hogy van egy ki sarka, csak azért vettem olyat, mert a tornacipõ beázik
Egyik sem tetszik, nem szeretem a divatmajmoló átlagtiniket :)
akiket eddig én láttam srácokat olyan rohadt jól állt nekik a csõnaci *-* (nem emok!!) én is hordok néha tornacipõt kényelms és kész.
Szerintem egyikkel sincs semmi baj.
Csak tonracipõt ? Úgy érted, hogy teljesen meztelen ? Amúgy meg: fiú ne hordjon csõgatyát ! Nem szeretem a divatmajmoló stílust.
Nekem tetszik, ha egy srácon szûkebb szárú nadrág van-nem feltétlen csõgatya-, és tudja hordani.
még a 21:10-esnek: miaz h egy fiú ne hordjon csõgatyát? ez baromság! fõleg hogy nagyon sok fiúnak jól áll, akik tudják hordani, meg van hozzá az alakjuk stb. meg ha nem tudsz beletörõdni abba hogy mi a divat..-.-"

Ha egy nap csak egy almat eszek vagy egy tal salatat husival akkor anorexias leszek?

Nem szeretnek az lenni csak le szeretnek fogyni...en tuti meg allnek 50 kg nal.Letszi ne oltsatok be tudom,hogy egeszseges eletmodra kene valtani..de nem megy inkabb jobban tetszik a koplalas.Es tudnek sportolni is..azzal ne gyertek hogy nem fogok birni mert en mindent meg fogok azert tenni hogy lefogyjak. 165 cm 70 kg 15L

Legjobb válasz: 165 kg vagyok, 49 kiló, és nem csak egy almát ettem egy nap, mikor 65-rõl lefogytam... Ez hülyeség, amit csinálni akarsz, ráadásul úgysem bírnád. De, ha hülye vagy, csak próbáld meg.

165 kg vagyok, 49 kiló, és nem csak egy almát ettem egy nap, mikor 65-rõl lefogytam... Ez hülyeség, amit csinálni akarsz, ráadásul úgysem bírnád. De, ha hülye vagy, csak próbáld meg.
*165 cm
nem, akkor hülye leszel.
ha így csinálod 3x ennyit fogsz visszahízni, ez nem megoldás tartósan, csak ideig óráig...ráadásul rengeteg egészségügyi problémád is lehet. 5 Év múlva nagyon megbánod ha ezt így megcsinálod. Inkább számold a kalóriákat és egyél az szerint...+sportolj mert hiába fogysz le ha nem teszel semmit a feszes bõrért nem fog jó lenni, lefogysz és lógó bõröd marad csak...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!