Találatok a következő kifejezésre: Ha CD-t a gépbe van (15 db)

A Nero7 biztos hogy másol így, azt szoktam használni.
A kérdező hozzászólása: Üdvözlet! Meg fogom próbálni, de mást kérdeztem.
CD esetén: SlySoft Clone CD DVD esetén: DVDFab Nero esetén ha CD-re van állítva, akkor CD másolás, ha DVD-re van állítva, akkor DVD másolás.

Ha CD-t rakok a gépbe van hang, ha DVD-t nincs hang csak kép. Miért van ez, és mit lehet vele tenni?

Legjobb válasz: Gondolom számítógéprõl van szó,egyszerû a dvd-nek 5.1-hangzás általában,a te hangkártyad nem támogatja.

Gondolom számítógéprõl van szó, egyszerû a dvd-nek 5.1-hangzás általában, a te hangkártyad nem támogatja.
Azért ennyire nem egyszerû a válasz rá. Nem kell a hangkártyának az 5.1-es hangzást támogatni, így a válaszod rossz. A helyes válasz az, hogy NINCS MEGFELELÕ HANGKODEK telepítve a számítógépre, amely támogatja az AC3 hangzást. Telepítsd az AC3 filtert, és lesz hangod a számítógépen is. Függetlenül, hogy milyen a hangkártyád. Link a filterhez: http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=ac3..

A windows xp-t ujra tudom úgy telepíteni xp CD nelkül a gépemen? Mármint ha csak a file van meg a gépen?

Legjobb válasz: Nem, telepítéshez mindenképp ki kell írnod lemezre.

Nem, telepítéshez mindenképp ki kell írnod lemezre.
Na ez mondjuk nekem is új, eddig azt hittem csak win7-et lehet pendriveról.
Igen, lehet, de óvatosan, mert bizonyos alaplapok nem képesek USB-rõl rendesen bootolni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szepen.


Miért csak 1 hangfal szól a hifim-en ha a gépre van rákötve? Ha cd-t hallgatok rajta akkor szól mind a kettő hangfal.

Legjobb válasz: Ennek lehet az az oka, hogy nagy teljesítményû a hifid, és a számítógépedben lévõ hangkártya nem annyira erõs hogy megszólaltassa mindkét hangszórót, fõleg ha alaplapi hangkártyád van!

Ennek lehet az az oka, hogy nagy teljesítményû a hifid, és a számítógépedben lévõ hangkártya nem annyira erõs hogy megszólaltassa mindkét hangszórót, fõleg ha alaplapi hangkártyád van!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:D Most tekergettem a kábelt és volt amikor mind a 3 szólt.de ha egy kicsit is elmozdult elhallgatott. Akkor lehetséges hogy a kábel hibája?
Hát lehet a kábel hibája is és lehet a hangkártya hibája is!

Sims 2-t hogyan lehetne telepíteni/használni, ha a gépemen nincs cd/dvd meghajtó, és Windows 7 van rajta? Szóval több sebből is vérzik a dolog.

Legjobb válasz: Keress egy olyan gépet amin van cd/dvd meghajtó és másold át a telepítõ cd vagy dvd tartalmát egy pendrive-ra.

Keress egy olyan gépet amin van cd/dvd meghajtó és másold át a telepítõ cd vagy dvd tartalmát egy pendrive-ra.
Akkor rossz a CD.
Nem rossz. DOS alapú rendszer kell a telepítéshez. A Win98 eredeti CD-je sem bootolható.
98 CD nem szokott boot CS lenni, hacsak nem 98SE. Indítsd floppyról a gépet, akkoriban még úgy csináltuk. Ez jó lesz rendszerindításhoz: http://www.msu-hb.de/download/boot98se.exe
A mai gépeken már nincs is floppy meghajtó. Sõt már kis floppy sincs...
Ha nincs a gépében floppy meghajtó, akkor esélyesen a 98-at se "bírja el". Régi gép kell hozzá.
Virtuális gépre ettõl még fel lehet pakolni.
És abban hol az élvezet?
formázd meg azt a meghajtót -FAT vagy FAT32- fájlrendszerre, amelyikre tenni akarod a Windows98-at, mert ez még csak ezt a két fájlrendszert támogatja!

Samsung galaxy mini telefonom van. Nincs hozzá CD és így nincs programja se, és ezért nem tudok rá se számokat, se képeket tölteni. Ha pedig az USB-t bedugom a gépbe az nem észleli. Most a gépem rossz vagy mi?

Legjobb válasz: Le kell töltened a progit elõtte a Samsung weboldaláról. Keresd meg a telefonod a neve alapján. Ott megtalálod azt, hogy Terméktámogatás vagy valami ilyesmi. Onnan le tudod tölteni a progit. Utána feltelepíted a gépre és kész. Onnantól már tudsz a telefonodra tölteni bármit.

Le kell töltened a progit elõtte a Samsung weboldaláról. Keresd meg a telefonod a neve alapján. Ott megtalálod azt, hogy Terméktámogatás vagy valami ilyesmi. Onnan le tudod tölteni a progit. Utána feltelepíted a gépre és kész. Onnantól már tudsz a telefonodra tölteni bármit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!
A kérdező hozzászólása: aha és melyik az és hogy lehet letölteni? mert nincs semmi torrent vagy letöltés vagy download vagy valami
persze ez csak akkor mûködik, ha pl a biosban nincsen beállítva pl, hogy csak merevlemezrõl boot-olhass. Ha a bios le van jelszavazva akkor ugye nem is tudod beállítani a cd-rõl boot-olást :) Erre is van megoldás. :)

A gépemen burn4free van. A fényképeket sikerült cd-re írnom. Ha filmet akarok írni dvdre, akkor a nero-t telepítenem kell előbb?

Legjobb válasz: Nem kell Nero-t telepítened, én is a Burn4Free-t használom filmek írására és tökéletesen mûködik. Egyszerûen csak a Hozzáadás gombbal beteszed a film VIDEO és AUDIO mappáját és már írhatod is. A legtöbb film amit leszedsz a NET-rõl tömörítve van, ezeket elõször ki kell bontanod a WinRar nevû programmal és ott, ahová kibontod már meg is találod a film két mappáját, tehát az AUDIO-t és a VIDEO-t.

Nem kell Nero-t telepítened, én is a Burn4Free-t használom filmek írására és tökéletesen mûködik. Egyszerûen csak a Hozzáadás gombbal beteszed a film VIDEO és AUDIO mappáját és már írhatod is. A legtöbb film amit leszedsz a NET-rõl tömörítve van, ezeket elõször ki kell bontanod a WinRar nevû programmal és ott, ahová kibontod már meg is találod a film két mappáját, tehát az AUDIO-t és a VIDEO-t.
Azért nem teljesen van ez így jól ahogy az elõttem író mondta... Elõször is a "film" kategória nem azt jelenti, hogy DVD-rõl van szó (A video és audio mappák "megnevezése" pedig ilyenre utal.), az a film lehet avi, mpeg, rm és ezer más. Az sem mindegy, hogy mit akarunk "végeredménynek". Ha DVD-t, akkor VIDEO DVD-t kell írnunk, ha egy olyan dvd-t, amin pl. az avikat tároljuk, akkor adat módú lemezt kell írnunk. Bár tény, hogy amennyiben adat módban megírjuk a VIDEO_TS és AUDIO_TS mappákat, akkor jó eséllyel le fogja játszani a dvdlejátszó, de sokkal nagyobb az esélye, hogy nem. A DVD VIDEO egyéb szabványokat is tartalmaz, illetve a fájlstruktúra kialakításánál is szerepe van annak, hogy egyszerû adatdvd-t vagy videodvd-t írsz! Természetesen bármilyen cd-dvd író programmal tudsz archiválni dolgokat. Minden programnak más és más a mûködése, kezelése, stb. A nerot viszont érdemes telepíteni, sok olyan dologban is a segítségedre van, amiben más programok nem. De ha nem telepíted, akkor sincs semmi baj :) Nyugodtan írhatsz burn4freevel is, csak arra figyelj, hogy MIT AKARSZ írni. A másik: a Winrar egy tömörítõprogram, használata nem kötelezõ. Amellett van sok másik tömörítõ, amely mûködik, sõt ami a rart is kezeli. :) Az sem igaz, hogy a netrõl csak winrarban csomagolt fájlokat lehet letölteni!!! Ezzel esetleg megkeverhetjük a kérdezõt, ilyet meg ne tegyünk.
Ez a Nero mánia szõrnyû. A Nero egy jól összeállított program, aki kedveli a hosszantartó telepítéseket és a felesgesen nagy méretû programokat. A céljának abszolút nem megfelelõ. Ezt használd (magyarul is meg van) és semmi gond vele. Mindent írhatsz vele, kisméretû és gyors: http://www.cdburnerxp.se/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!